PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73331
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

megaami

Po przeczytaniu tego posta, bardziej wyobraziłam sobie scenę, gdzie Ezra przegląda się w lustrze i zamiast pisać wiadomość szminką na lustrze, sam się nią maluje :D

Chochlikowata

Hahaha padłam;D

ocenił(a) serial na 10
Chochlikowata

Taki lalusiowy Ezra też by był niezły xD

ocenił(a) serial na 8
megaami

ciekawa teoria...w tym serialu wszystko jest mozliwe he

ocenił(a) serial na 7
shiva89

chciałaby zwrócić uwagę na fakt że CeCe i Ali często miały tych samych wrogów, może też w przypadku Mellisy ?
Ali nienawidziła Mellisy za Iana, CeCe i Mellisa były w podobnych wieku, prawdopodobnie na tych samych uczelniach, mogły mieć zatargi.
gdyby miały jestem pewna że żadna by nie ustąpiła.

ocenił(a) serial na 3
moViesmov

Finał nie kończy serialu, a poprzedni finał nie był jakiś mega..

Wątpię by jakakolwiek matka mogła się tak znęcać nad córką.. nie pasuje mi to. Zresztą to lekka dziecinada (chociaż A nie raz miało sporo gotówki) żeby się bawili w takie rzeczy..

Nate mi nie pasuje do tej listy.. Jest to dość nowa postać, a nie sądzę, że zrobiłby krzywdę swojej kuzynce, za którą teraz tak tęskni ;]

A co do finału 3A, myślę, że Mona będzie ranna, coś w ramach wykluczenia jej z A-teamu.. Ale jaka w tym rola Emily? Nie wiem..

Furiatka_

A jesteś pewna, że Nate mówi prawdę i rzeczywiście jest kuzynem Mayi? Bo ja coraz mniej... zwłaszcza po ostatnim odcinku - to co mówił o Mayi (że była lekkomyślna i pisała to samo do 20 różnych chłopaków) brzmi bardziej jak żale zazdrosnego chłopaka niż kuzyna, no nie? ;) Pamiętasz jak Maya w sez.2 mówiła Em, że ktoś non stop do niej wypisuje i nie przyjmuje odmowy? A widzieliśmy jak Nate reaguje na odrzucenie - jaki był nachalny wobec Jenny i Emily.

moViesmov

Wielką obrazą nie jest powiedzenie,że ktoś jest lekkomyślny, ale kuzynem to on chyba rzeczywiście nie jest. Niemniej jednak na morderce mi nie wygląda...:D

ocenił(a) serial na 3
moViesmov

może i coś w tym jest.. ale czy chłopak by jej pozwolił pisać do tych chłopaków widząc to?

tak czy siak, jest to dość nowa postać i wątpię by bawił się w bycie A..
nie znał raczej Ali..

Furiatka_

Wiesz, paige też była nową postacią;D
Jeszcze się okaże, że poznali się na jakimś biwaku czy coś;)

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

Może, to że tak pisała bardzo go wkurzało, że aż w końcu ją zabił xD
I ta jego uśmiechnięta mina z promo, ciekawaa xD

ocenił(a) serial na 3
megaami

Chociaż coś w tym jest.. Jenna by się przez Paige nie wyprowadziła (a na to wygląda), może poznała drugą stronę Nate..

Paige pojawiła się dość szybko, to nie jest wcale taka nowa postać :]

Furiatka_

No w drugim sezonie, a teraz nagle ma jakąś przeszłość z Ali. To mnie wkurza.

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

Hm, też możliwe... ale kiedy ona miała z nim do czynienia? Przecież Cece kazała jej się odwalić i wydaje się ze tyle mieli ze sobą wspólnego, chociaż sądzić można że przez to cały Nate mógł ją prześladować, ale w tym wypadku gdzie podział się super Noel do obrony?

megaami

A może intensywniej się spotykali i powiedzą o tym w piątym sezonie;D

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Hahaha, Jenna i Nate przy herbatce, Jenna i Nate na spacerze, Jenna i Nate - ooo wspólna przeszłość xD jak każdy z każdym w tym serialu xD

megaami

No właśnie;D To już nie zdziwi. Pojawi się ktoś nowy i się okaże, ze był chłopakiem Ali od lat itd. Głupie to;/

ocenił(a) serial na 10
Hoax

Albo w retrospekcjach będzie ktoś z kimś o kim nie mieliśmy pojęcia xD

ocenił(a) serial na 10
Furiatka_

O ile to była jego kuzynka xD

ocenił(a) serial na 5
moViesmov

Finał drugiego sezonu też miał być szokujący, ale coś im nie wyszło xD Ale z Ashley, albo Byrona, też bym się ucieszył :D

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

No promo rewelacyjne ale widzialam lepsze proma a doc byly slabe.
Mona ucieka w przebraniu pielegniarki!:D oby nie spartaczyli tego finalu;p

ocenił(a) serial na 6
maaarz

Może po prostu Mona ucieka po to by pomoc dziewczyna i to ona dzwoni do Em żeby ja ostrzec.. i własnie później jej się przez to obrywa.. a na zdjęciach widać ze Em i Hanna najbardziej "rozpaczają".. Hanna wiadomo czemu bo Mona to jej przyjaciółka a Em dlatego, że ją uratowała.. chyba. tak się nad tym zastanawiam..

herooinee

Dzwoni do niej używając zmienionego głosu? Skąd wzięłaby do tego sprzęt? Ja wiem, że to dziwny psychiatryk, ale nie wierzę, by mieli tam takie cudeńka;)

ocenił(a) serial na 6
Hoax

Może zadzwoniła jak już stamtąd uciekła.. Przecież jako "A" miała nawet lepszy sprzęt.. :)

herooinee

No tak, ale jeśli chciała je ostrzec to wątpię, by A dałoby jej sprzęt, a kryjówkę przecież zmieniło.

ocenił(a) serial na 6
Hoax

No w sumie racja..

Hoax

dlatego moim zdaniem to nie Mona tylko jakiś A-pomocnik. :P

kurde, zapowiedzi wyglądają naprawdę super, mam nadzieję, ze taki będzie cały odcinek. ;)

yootsuu

Ja też, ale obawiam się, że to tylko zapowiedź:(
Chociaż z drugiej strony dadzą coś mocnego w tym odcinku, by zachęcić do dalszego oglądania - bo cały sezon jest po prostu słaby strasznie.

ocenił(a) serial na 6
Hoax

Może ich zdaniem mocnego.. nigdy nie wiadomo co wymyślą aby zaskoczyć. Chociaż trzeba mieć na dzieje, że to będzie coś co naprawdę zaskoczy.

herooinee

I byleby było logiczne, miało ręce i nogi, a nie...;/

ocenił(a) serial na 6
Hoax

no właśnie. bo brak logiki to w sumie coś czego najbardziej mi brakuje ostatnio w odcinkach i kolejno tworzonych wątkach..

ocenił(a) serial na 9
Hoax

Te promo są jak z jakiegoś horroru xD
Naprawdę nie sądze żeby to była Paige, w sumie po ostatnim odcinku zrobiło mi się jej żal.
Sądzę, że to Nate jest zabójcą Mayi, ale tytuł odcinka na to nie wskazuje.. Sama nie wiem.. Przekonamy się o tym już niedługo.
Nie mogę się doczekać :)

Teavena

A ja nie obejrzę od razu:( Chyba się pochlastam;/

ocenił(a) serial na 6
Hoax

dlaczego tak?

herooinee

Bo się przeprowadzam:(
Kurde no;/
Ściagnę sobie i zgram na pendrive'a by miec gdzie obejrzeć (odcięcie od neta będzie potem), ale sam fakt... :(

Hoax

jak będziesz zajęta przeprowadzką to nie odczujesz tak braku PLL czy oglądanie kilka dni po. :) ja w tym tygodniu kompletnie zapomniałam, dni mi się pomyliły, masakra. :D

yootsuu

No tak, ale to najlepszy odcinek sezonu (tak się zapowiada) i akurat wtedy ;/ Ehhh... no cóż. Wejdę potem na forum i się nie pozbieram od ilości komentarzy:D

Hoax

nadrobienie na forum to gorszy problem według mnie :D odcinek obejrzysz w 4o minut, a tutaj przeczytać te kilka[naście] stron... wyzwanie :D

yootsuu

No wiem:D Najwyżej wyłącze powiadomienia i zniknę z forumowego życia;P Zaoszczędzę czas;)

ocenił(a) serial na 3
Hoax

ale wiesz... możliwe że np. ten głos jest zmieniony tylko w promo, żebyśmy w odcinku mieli niespodziankę ; )

milkie_way

Jakoś w to nie wierzę za specjalnie, ale jeśli tak będzie to będzie dla mnie mega zaskoczenie:) No i radość będzie;)

ocenił(a) serial na 3
Hoax

no właśnie dlatego chciałabym żeby to się okazało prawdą ~!

ocenił(a) serial na 7
milkie_way

wg mnie mona nie musiała o nic prosić A Mona ja podobnie obeznana w technologi co Caleb, sama mogła coś wymyślić .

ocenił(a) serial na 7
herooinee

No własnie tez mysle ze Mona im chce pomoc.Czy przyplaci to zyciem?zobaczymy.

stakara_91

Hej! Właśnie mnie coś oświeciło. Nie wiem, czy ktoś o tym wspominał. W każdym razie na filmiku widać, wychodzącą z psychiatryka Monę (przynajmniej na to wygląda). Potem ktoś od tyłu nachodzi Emily. Na zdjęciach widzimy zakrwawioną Emily i płaczącą Hannę. Za kim mogła płakać Hanna jak nie za mamą, Calebem bądź Wrenem? Może za Moną właśnie!
Podejrzewam, że Em mogła ją zabić w obronie własnej. Skoro Mona jest psycholką, chciała zabić Spencer to czemu miałaby teraz odpuścić. Ponadto w odcinku, kiedy A wyjmuje dyktafon z lalki, którą bawiła się Mona, ,myślę, że to dowód na to, że Mona nadal współpracuje z A. Pewnie celowo zwabiła tam dziewczyny.

VanillaCream

Mona nie umrze.

youhaveamessage

To znaczy, że będzie w następnych odcinkach?

VanillaCream

Tak. Będzie w 3x13, pewnie 3x14, 3x15 i 3x16, dalej nie wiem. A poza tym ktoś będzie bliski śmierci, a nie umrze.

youhaveamessage

o, to przynajmniej tyle. Może teoria nie jest całkowicie skreślona ;p

VanillaCream

oglądałem promo... czyżby miał być to najlepszy odcinek sezonu? nie mam nic przeciwko..........