http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video
Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY
w odcinku bodajże 20 w 2 sezonie ojciec Spencer mówi że wrócili jak SPENCER miała 5 lat, więc Ali wtedy miała tyle samo ; ) więc Hoax miał rację ;D
Btw., wiesz może jak to zostało wyjaśnione w książkach? Tzn. fakt, że nikt w Rosewood nie mówił/ nie wiedział o bliźniaczkach? Jakaś zmowa milczenia czy co?
Byłoby to dziwne, gdyby oddali jedną z córek do adopcji, a do szpitala psychiatrycznego nie mogli oddać niemowlaka, a tak właśnie wg książek była Courtney, więc mieszkańcy choć przez chwilę musieliby widzieć obie, gdyby takie istniały.
ja też -.- matko ludzie za miast wyskakiwać poraz setny z tym samy filmikiem mogli by troche poczytać!!!!
Nie mogę się doczekać aż ujawnią tego zdrajcę :) Nie licząc dziewczyn i rodziców mamy Ezre,Lucasa, Toby'ego,Caleba,Paige i Melisse. Caleba można wykluczyć bo podobno w 3x13 idzie na imprezę z Hanną. Paige można raczej wykluczyć po tym odcinku. Zostaje Melissa, Ezra, Toby i Lucas. Zapowiada się dosyć ciekawie, ale naprawdę mam nadzieję, że to jednak nie będzie Toby, za bardzo go lubię ze Spencer :D
Nudzi mnie wątek Ezry. Również uważam, że Nate jest, jakby to krótko ująć, zły. :D
Emili może zdradzic, by np obronic Paige, w sumie jej lojalność do koleżanek trochę ucierpiała w ostanim odcinku.
OPIS ODCINKA 3x12 THE LADY KILLER (summer finale)
Rozpoczyna się proces Garretta za zabójstwo Mai, a miasteczko Rosewood staje się widowiskiem dla mediów. Uwaga ze strony mediów to za dużo dla Emily, która nie wie, do kogo się zwrócić: Paige, czy swoich przyjaciółek. "A" dostrzega w tym idealną okazję i proponuje dziewczynom możliwy rozejm. Czy oferta pokoju od "A" jest prawdą, czy może "A" chce zasadzić na nie mroczną pułapkę?
Aria, Emily, Hanna i Spencer zostają zdradzone przez bardzo bliską im osobę, która jest częścią "A"-teamu.*
Jak pisałam wcześniej, będzie to jedna z tych osób:
Paige
Ezra
Melissa
Lucas
Toby
Caleb
Aria
Spencer
Byron
Hanna
Emily
Ashley
Ostatnie słowa w finale to: "Don't let go".
Możliwe, że będzie scena łóżkowa Spencer i Toby'ego.
Ktoś będzie bliski śmierci.
Na końcu odcinka usłyszymi piosenkę Agnes Obels - Riverside. Usłyszymy też piosenkę zespołu KARA - Pandora.
Ulubiona kwestia Marlene z tego odcinka to "I owe you one, Emily".
Jak ja bym chciała, by by ł to Ezra. Poszedłby siedziec i już wiecej nie trzeba było oglądać jego mordki!!
Ale to nie będzie on;/ Marlena za bardzo go lubi;/
a co powiecie o tym?
http://pretty-little-liars.wikia.com/wiki/File:PLLS03E12-09.jpg
O kurde, to Maggie;D Nie wiem czemu ubzdurało się, że to matka;D
No cóż, jeśli to Maggie no to też bzdura, że przez tyle lat się do niego odzywała, a tu nagle: bam, pójdę na kawkę... oO
ale się zdziwią jak Ezra zobaczy Maggie, a Maggie Arię po tych kłamstwach..
Może brat E coś nakręci i przyjdzie do niego po kasę :P
Bo nie wiem po co miałaby szukać jakiegoś kontaktu z Ezrą.. Chyba, że Aria to zaaranżuje, ale to trochę jak strzelanie sobie w stopę..
Tak szczerze - to ten wątek w ogóle mnie nie interere:) Jest sobie to jest, ale mogłoby go nie być:D
to będzie takie piękne *w* Maggie wyskoczy z jakimś tekstem ''to ty?!'' albo coś i pewnie będzie obwiniać o to Ezrę, że niby ją nasłał : (
Jeśli wykreślić dziewczyny, zostaje
Paige
Ezra
Melissa
Lucas
Toby
Caleb
Byron
Ashley
Chyba, że zdrada będzie polegała na tym, że E chwilowo wybierze P zamiast dziewczyn, w co nie za bardzo wierzę, bo wtedy to lekkie nieporozumienie, żeby mówić o zdradzie (jak na serial).
Rodzice? Mama H, że pójdzie na policję? Nie widzę sensu, ale zawsze można tak poprowadzić odcinek, by to miało sens..
Caleb? No to byłby cios.. tylko po co by im miał pomagać, z włamaniem się na stronkę choćby..
Lucasa więcej nie ma niż jest.. chociaż założę się, że do A-teamu należy.. choćby te tabletki i kosz od Hanny..
Melissa? Dawno nic ciekawego się nie działo jeśli o tą postać chodzi.. nie mam jakieś teorii.. może, że wysłała gdzieś dziewczyny.. Ale odcinek ma się kręcić wokół E bardziej więc trudno powiedzieć..
Paige - wybór dość oczywisty.. może ZBYT oczywisty.. chociaż jeśli w 11 odcinku pokazano ją jako złą, to czemu nagle ma pomagać?
Nie do końca pokazali Paige jako tę złą, ale bardziej jako ofiarę prześladowań Ali. To, że ją kopnęła na wfie to jeszcze nie świadczy o tym, że jest zła, bo bez powodu tego nie zrobiła. Alison to zło wcielone i z tych flashbacków wychodzi na jaw, że czasem miała zagrywki jak psychopatka, bo dręczyła psychicznie wiele osób, np. Lucasa i Paige.
No nie wiem czy osobę, któa próbuje utopić koleżankę, przewraca kubły na śmieci z nerwów, bo coś nie poszło po jej myśli czy kasuje połączenia swojej dziewczynie z telefonu można nazwać dobrą...:)
Ale fakt, Ali narobiła sobie wrogów.
I Ali jeszcze Monę hejtowała i Hanne za to ze jest gruba i Emili ze jest lesbijką. -.-
Wszystko sobie rozpisałem, i mi wyszło, że tym zdrajcą będzie, albo Paige, albo Melissa :) W dalszych odcinkach mają być Ezria, Haleb i Spoby, więc od razu odpada 6 osób. Emily jest raczej niemożliwa xD Lucas występuje w Halloweenowym odcinku i w tym Pretty Dirty Secrets i jest tam całkiem normalnie ucharakteryzowany, więc też to raczej nie on. Zakładam również, że Ashley i Byron, jako rodzice, nie mają z tym nic wspólnego. No i zostaje nam ta dwójka ;] Jak dla mnie to będzie Paige, bo jeśli chodzi o Melissę, to nawet nie wiemy, czy wystąpi w tym odcinku.
To, że są dalej moim zdaniem ich nie wykreśla.. Mona też była A i jest dalej, więc taki argument do mnie nie przemawia.
Ale sama raczej też te 2 osoby typuję.. Wychodzi na to, że A-team ma min. 3 członków.. Pytanie jakie 2 inne niż Mona (która była pionkiem) postaci są w tej grupie, zakładam, że Mona nie musiała znać wszystkich. Pewnie jest jakiś lider i (być może) kilka niezwiązanych ze sobą osób..
Ehh, czekam na środę (jak odcinek będzie w sieci) :)
W sensie, że są razem, wątpię w to, żeby np. taka Spencer wybaczyła Tobyemu to, że był pomocnikiem "A" już po jednym odcinku ;]
mi się wydaje że były jakby 2 teAmy. jeden za czasów Ali, czyli NAT + Melissa i Jenna i Bóg wie kto jeszcze. a ten drugi teAm to jakby młodszy? czyli osoby prześladowane przez Ali, bądź takie które no nie wiem, nienawidziły jej? czyli Mona, Paige, Lucas i znów pewnie kilka osób extra. oprócz tego jest jeszcze główny A, który trzyma wszystko w ryzach i pilnuje żeby sekret się nie wydał. ale tym A jest ktoś, kto był jeszcze za czasów Alison i jakoś ostatnio wydaje mi się że to CeCe i że to ona jest tajemniczą siostrą...
Obstawiam Lucasa . Mieliśmy poznać jego ciemną stronę w tym sezonie . No chyba,że ta ciemna strona,to jego zachowanie z początku sezonu,gdzie po prostu zachowywał się tak jakby był otumaniony jakimiś lekami .
Paige wydaje się być za bardzo oczywista,chociaż w tym serialu często oczywistośc jest najbardziej trafionym wyborem ... Niestety.
Melissa,oczywiście zdrajcą może być ,pewnie nawet jest w A-teamie,ale myślę,że to jeszcze nie jej czas na ujawnienie się.
Toby,ciągle go nie ma,a jak już jest to z pretensjami,że Spencer ma tajemnice,wiuęc to byłoby trochę dziwne,chociaż jeśli miałby już zdradzić to tylko pod groźbą .
Caleb - w jego przypadku pomyślałam,że może zdradzić,ale tylko dlatego,żeby pomóc schwytać A,postanowił zawrzeć układ z A. , ale tylko dlatego,żeby ją/go zdemaskować.
Byron lub Ashely,tak samo jak w przypadku Tobyego,jeśli mieliby zdradzić,to tylko pod groźbą,że komuś stanie się krzywda .
Ezra- byłoby zbyt pięknie . Poza tym te ciepłe kluchy to ulubieniec nastolatek z Ameryki . Prędzej Aria zdradzi,niż ten święty półgłowek w sweterku :/ .
Juz raz prosiłam wszytkich swiętych i patronów scenarzystów by był to Ezra, straciłam nadzieje, prędzej będzie dokladnie jak w książce (której notabene nie przeczytalam bo ogarnełam tylko 2 pierwsze częsci) Ja osobiscie czekam jak w finale z głośników popłynie motyw przewodni "Archiwum X" i okaże sie , że nie ma A ,bo to byla zbiorowa halucynacja przez zatrucie pestycydami .
Albo to będzie sen Arii:D
Książe zniknie i wróci do szkoły jak gdyby nigdy nic, a tak - BUM! Ezra! :D
Paige jest zbyt oczywista, bo w odc. 11 zbyt dużo o niej było - tak jakby scenarzyści na siłę chcieli nas przekonać, że to ona albo odciągnąć naszą uwagę od kogoś innego... Nate też jest mocno podejrzany, ale nie ma go na liście. Biorąc pod uwagę rozpaczającą Hannę w finale to nie można wykluczyć też Caleba i Ashley. Oczywiście Caleba lubię i nie chciałabym tego. Co do Ashley to byłby dopiero czad! Ona ma trochę na sumieniu - kradzież pieniędzy i nie wiadomo czy nie maczała palców w śmierci pani Potter? Wcale nie wiadomo czy mówiła ostatnio prawdę, że na pendrive'ie jest filmik z nią i Wildenem w rolach głównych - może coś gorszego? Podobno finał ma być szokujący i w ogóle, więc jeżeli wyjdzie, że to Paige to czy to będzie coś zaskakującego, skoro non stop nakierowują nas na ten trop? No nie bardzo... Ashley to byłby szok dopiero! ;)
Hm, nie wiem czy to ważne czy nie i czy to zauważyliście, ale w Canadian Promo w 0:14 widać Caleba, który wrzuca do plecaka różne rzeczy, na łóżku m.in leży lornetka i ... ? coś w czarnej sakiewce... nóż? telefon? nie mam pojęcia. Gdzie Caleb się z tym wybiera i czy ma to wpływ na płacz Hanny? Może Caleb chciał odnaleźć A, a zamiast tego spotkał Emily (na tej wierzy, o ile dobrze widziałam) i przez przypadek w ciemnościach zranili się nawzajem, albo cos xD hahahah
To, że się pakuje to fakt.
To, że na zdjęciach za taśmą policyjną nie ma go z dziewczynami (może akurat na tych ujęciach w co wątpie) to też fakt..
Bardziej mi pasuje, że Mona zostanie ranna, ale nie dowiemy się wczesniej niż za parę dni :)
Przez przypadek - na pewno:D Tam wszysgtko dzieje się przypadkiem:D
Przypadkiem okazuje się, że ktoś kto pojawił się w drugim sezonie miał zatarg z Ali, przyadkiem Ezra ma dziecko i nie może znaleźć jego matki:D Same przypadki:)
Oj, bo to taki przypadkowy serial :D ale Caleb musiał mieć plan (pewnie przypadkowy xD) aby się tak zebrać z tym plecakiem xD
No tak mi się też wydaje, bo on chce zgrywać takiego wielkiego ochroniarza Hanny xd