PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73331
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Do końca świata dużo czasu :D

Chimcharo

Zobaczymy czy zasłużysz;P

Chimcharo

A czy to nie oni ucięli Greeka w połowie sezonu i The OC też bez jakiegoś wyraźnego zakończenia?

Hoax

Taa, ale mnie by rozczarowało

użytkownik usunięty
Madame_7

Albo, że testują na dziewczynach jakieś narkotyki i wywołują u nich takie wizje.

Chimcharo

A Amerykanie i tak się ucieszą, jak ostatnio

stakara_91

A co powiecie na to ?!!!! http://www.youtube.com/watch?v=RhaL8f4agNM&feature=related

Czyzby Aria ????????????????

kukuruku2

Przepraszam, ale jeszcze raz zobaczę ten filmik to mi się zwróci...
ehh...

Przy każdym promo odcinka wchodzi ta scena jako sneak peek - to scena z innego filmu, gdzie grała Lucy. To nie jest scena z PLL.
Zresztą twórcy byliby śmieszni, gdyby pokazali taką scenę przed premierą:)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Haha, dokładnie, nie wiem ile razy ten filmik był publikowany na tym forum xD

Chimcharo

Jakby nie można było przejrzeć, no ale już pomijając to ktoś w necie wciąż nadaje filmikowi nowy tytuł, że niby do nowego odcinka;/ Irytujące;/

ocenił(a) serial na 5
Hoax

To jest zbyt piękne i zbyt zaskakujące, jak na Marlenkę. Ona woli sobie dać bliźniaczkę i kontynuować wątek swojej ukochanej Ezrii :D

Chimcharo

Ej, ale ja cały czas byłam z bliźniaczką - byłoby to najbardziej logiczne w motywach!:)
A o Ezrze się nie wypowiadam, bo jak go widzę to mi niedobrze. Nawet myśleć o nim nie mogę.. oO
Dupa wołowa i tyle..:)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

W motywach może to by było logiczne :) Ale jak to było możliwe, że matce udało się zataić przed całym światem to, że zamiast jednej córki miała dwie? Przecież w samych aktach śmierci powinno być użyte prawdziwe imię i nazwisko (czyli Courtney, bo to ona chyba umarła, a nie Ali, prawda?), a tutaj oczywiście zdolni i sprytni rodzice wszystkich wokół okłamali. Jeszcze jedna sprawa, jak dziewczyny mogły nie ogarnąć tej "wymiany" Courtney i Ali? Rozumiem, że bliźniaki są podobne, ale nie na tyle, żeby nie dało ich odróżnić. Chyba że Ali miała jakąś bliźniaczkę - klona i były identyczne xD

Chimcharo

Patrząc na to co ukrywają (i jak) rodzice Spancer to mnie to nie dziwi;P
No dziewczyny do sprytnych nie należą, więc jakby mogły nie zauważyć;D Zresztą może się bliźniaczki podmieniły, gdy przyjaźń Ali z dziewczynami dopiero wchodziła na etap wyższy:P
To by wyjaśniało np. Dlaczego raz Ali powiedziała Em, że nic do niej nie czuje, tylko się całuje dla zabicia czasu czy coś, a potem się okazało, że jednak się w niej buja. Może jedna z nich była bi albo coś;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

W książce z tego co wiem, motywem Ali było to, że była wkurzona na dziewczyny o to, że nie ogarnęły, że się Courtney z nią zamieniła xD

A Ali się bujała w Em? o.o Kiedy to zostało powiedziane, bo nie przypominam sobie? xD Był ten jeden pocałunek, ale myślałem, że to tylko po to, aby potem mieć czym szantażować Em.

Chimcharo

No to może mi się coś ubzdurało:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

To pewnie tylko Marlenka wie xD Ważne, żeby ona miała wszystko poukładane w głowie, my się nie liczymy :D

Chimcharo

Ta, pomijając, że to co ona ma poukładane jest cholernie nielogiczne;)

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Cicho siedź hejterze, jak możesz tak mówić o nieomylnej Marlence! Ona zawsze ma rację, jak śmiesz się jej czepiać xD

Chimcharo

Ja?! W życiu, to moja psychiczna zła bliźniaczka;) ;P

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Uważaj tylko, żeby się nie podała za ciebie i nie wkopała cię do psychiatryka na jej miejsce!

Chimcharo

E tam, niekiedy w psychiatryku mają lepiej:P Żadnej kasy, problemów:P
Muszę to przemyśleć;P

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Tylko słychać tam jakieś straszne jęki i krzyki co pięć minut, ale sądzę, że dla nas to by nie było problemem :D

Chimcharo

Głosy w mojej głowie, by je zagłuszyły;P

Ok, zeszliśmy z tematu i straaasznie offtopujemy:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Haha, w sumie to ja jestem jednym z tych, którzy zaczęli erę offtopów na tym forum :D Pamiętam, jak w dwa dni wypełniliśmy dwa całe tematy "Kim jest "A"" offtopami :) Szkoda, że teraz już tak wiele ludzi tutaj nie siedzi ;/

Chimcharo

No cóż, nudzi się to odchodzą;)

Ej, zaraziłeś mi neta i teraz ja mam problem;/

ocenił(a) serial na 5
Hoax

No niestety ;/ Najwięcej ludzi, to tu było w tamte wakacje :D Teraz to już same pustki tutaj.

Mam nadzieję, że żaden haker ci nie wbił na kompa, i że to nie on teraz ze mną pisze xD

Chimcharo

No dzięki.. jestem pustakiem:[

No nie, to ja ;p Haker by Cię wyzwał ;]

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Nie pustaki, tylko pustki, hahahaha :D

W ogóle ja się boję hakerów, jacyś tacy straszni się wydają xD

Chimcharo

Gleba xD
Zmęczenie robi swoje, to się wytnie...:D
Usuń ten post, można?:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Nie da się usunąć :) Ja w sumie też jestem już trochę zmęczony, ale trudno, najwyżej zasnę na klawiaturze, też dobre miejsce :D

Chimcharo

Ej nie, jakie zażenowanie... Odchodzę... już tu nie wrócę,,,;(

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Bez przesady, aż tak źle nie było :D Gorsze rzeczy już tutaj się działy :D

Chimcharo

Ale w moim życiu to najgorsze zażenowanie ;]

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Uznajemy, że nic nie było :D To na czym skończyliśmy? :D

Chimcharo

Na psychiatryku xD

ocenił(a) serial na 5
Hoax

To który psychiatryk najbardziej by ci odpowiadał? :D Bo ja jeszcze się nie zdecydowałem ;]

Chimcharo

Ten w Świeciu - mają najlepsze apartamenty ponoć, ale odrzucili moje podanie, bo moja schizofrenia nie jest tak groźna dla otoczenia:D

ocenił(a) serial na 5
Hoax

Masz tam jakiś znajomych, którzy mogliby mi go polecić? :) Z wielką chęcią znalazłbym dla siebie ten jedyny, niepowtarzalny psychiatryk, w którym mogłbym się poczuć jak w domu :D

Chimcharo

W każdym psychiatryku masz jak w domu:)
Gdybym miała znajomych to bym się dostała, nie uważasz?:>

ocenił(a) serial na 5
Hoax

No tak, po znajomościach najłatwiej :D Jednak, jakby zmienili zdanie i stwierdzili, że chcą cię tam przyjąć, to poleć im mnie :) Powiedz, że jestem dobrym pacjentem i na pewno będę głośno darł ryja :D

A teraz idę spać, może przyśni mi się jakiś piękny, luksusowy psychiatryk :) Dobranoc :)

Chimcharo

Życzę Ci tego z całej mojej rozdwojonej jaźni:)
Słodkich:)

ocenił(a) serial na 10
Hoax

to będzie najlepszy odcinek sezonu i jeden z najlepszych odcinków całej serii :3

ocenił(a) serial na 5
nightfeeling

Ja się trochę boję tego, że się strasznie napalimy na ten odcinek, a ostatecznie kupa wyjdzie z niego ;/

Chimcharo

Tak zapewne będzie;p

ocenił(a) serial na 7
Hoax

też tak niestety myślę :p

Chimcharo

Też się nad tym zastanawiałam i jak oglądałam drugi raz 2. sezon to zwróciłam uwagę na jedną kwestię: w tym odcinku, w którym Spencer rozmawia ze swoim ojcem, że Jason jest jej bratem to ojciec mówi jej, że diLaurentisowie wyprowadzili się do bodajże Atlanty i wrócili do Rosewood jak Jason miał 5 lat. Zastanowiło mnie to i sprawdziłam jaka była różnica wieku między Jasonem, a Alison. 5 LAT! (Ali teraz miałaby 18 lat, a Jason ma 23). Przypadek? O ile prawdziwa okaże się w serialu teoria z bliźniaczkami to myślę, że to co napisałam ma sens i trzyma się kupy - bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że w takiej małej mieścince jak Rosewood nikt nie wiedział, że diLaurentisowa urodziła dwoje dzieci, a nie jedno? Najlogiczniejsze wytłumaczenie to takie, że one nie urodziły się w Rosewood. Tylko nie mam jeszcze kompletnego pomysłu dlaczego ona zatrzymałaby jedną córką, a drugiej się pozbyła, np. oddała do adopcji?

moViesmov

Ale czemu do adopcji? Jesli opierać się na historii Ali z halloween, to wszystko skłąda się w logiczną całość. Charlotte wbiła nóż w Ali, wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, oni wrócili do Rosewood bez jednego dziecka, o którym tam nikt nie wiedział...

Hoax

Chyba chodzi Ci o Courtney? Nie przeczytałeś uważnie tego co napisałam; Jason był 5 lat starszy i wrócili jak miał 5 lat, więc Ali musiała być wtedy niemowlakiem, no nie? ;) Raczej niemożliwe, by małe dziecko już bawiło się nożem.

moViesmov

A może być i Courtney. No tak, to teoria spada na psy, bo ktoś by widział przecież dwie dziewczynki... oO Chyba, że jej rodzice są równie porąbani jak sama ona i przetrzymywali dziecko w pokoju - puściły wodze fantazji:)