okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.
promo
http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
A panowie, którzy robili altankę chyba popili przed pracą, że nie zauważyli ręki wystającej z ziemi. Chyba że ktoś im zapłacił.
też tak myślę, Ze Toby specjalnie bił się z Noelem. Od samego poczatku podejrzewam Tobiego i miałam rację :-)
Hahaha, Toby to w tej chwili moja ulubiona postać :D Tekst do Jenny był świetny :D
Akcje z Garrettem&Arią i tą blondynką z 2x13 były okropne, ale Arii nareszcie się coś stało i mam nadzieję że teraz, po tym jak wyszło na jaw, że Byron jest w to zamieszany, jej nieszczęście trochę potrwa.
Scena z workiem przebiła wszystko, była najlepsza.
w ogóle ta scena z workiem jakoś tak fajnie zagrana... nawet Shay tak nie raziła.
zrobiła swoją typową minę, którą robi w każdej scenie :D http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzpiyaTxbC1qlixkwo1_400.jpg
hahahhahaha :D http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqpf321VTb1qlixkwo1_400.jpg
albo http://25.media.tumblr.com/tumblr_lodx274Ck31qlixkwo1_500.jpg :D
Hahahhahaha , najlepsza była Aria " Dziwki muszą wreszcie nauczyć się spuszczać wodę !! " meega :DD
uwielbiam miny Emily <333 ale fakt, nie razi tak, jak wcześniej, tzn. - są ciekawsze rzeczy w tym odcinku niż wyszukiwanie jej głupich min, i o to chodzi :D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrsrawvlH61qlixkwo1_400.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpda3oXhLe1qlixkwo1_500.jpg
dobre hahaha :D
Chyba wszyscy myślą że to ciało ALISON? Czy macie jakieś inne podejrzenia? To by miało największy sens. I jeszcze ta teoria że A team faktycznie chciał żeby zobaczyli to ciało i dlatego Toby specjalnie rzucił Noela...
A z Ezrą i jego wymówkami też w sumie dość ciekawie.
Chce już styczniowe odcinki :)
Ale dla mnie odcinek super, przebija większość wcześniejszych:d
Mi też się podobało jak Toby zasłonił Jennie oko i jej dogadał;D
A może mi ktoś wytłumaczyć jak Spencer utrzymała skrzynię z Arią i Garrettem? Bo była taka scena jak Spencer podbiega do skrzyni i ją ciągnie w swoją stronę, a skrzynia nadal nie spada, chociaż jest już na krawędzi. Powinna spaść zanim reszta dziewczyn dobiegła żeby ją przytrzymać.
Hahahahha, faktycznie :D
Poza tym gratuluję dziewczynom rozmawiania o A podczas gdy obok siedzi np. Noel (scena gdy dziewczyny rozmawiają po wyciągnięciu Arii ze skrzyni)
No mnie to też rozwaliło, idiotki;D Nie ma to jak ostrożność, A przed chwilą tylko zabiło Garetta i próbowało zabić Arię i Spence ale co tam;D
tak po prostu musialo byc :]
Nie ma to jak mysl, ze za sekunde Aria roztraska sie wypadajac z pociagu, by po sekundzie przekonac sie, ze Spencer to tak naprawde SuperBabka (Superman nie pasuje :D) i wykaze sie ponadprzecietna sila :P
Szczerze to bardziej mnie razila rozmowa Spencer z Garretem w pociagu.. tak sztucznie zrobili ta animacje, normalnie jakby ten seial byl z 2002 a nie 2012 roku :P
W końcu ktoś o tym wspomniał. To mnie najbardziej dobiło.
Co za odcinek... Głównie wrzaski i głupie zachowania (ale do tego jestem już przyzwyczajona).
W sumie tak, ale ten koleś, który śpiewał? Ech, za dużo go było moim zdaniem. Chociaż można było się pośmiać z dziwacznych tańców Arii. :)
Jak Spenc przycisnęła skrzynię swoją masą (nie za dużą, ale zawsze), to przeważyło i skrzynia przechyliła się na stronę wagonu. Tak jak z wagą, niewielki ciężar przechyla szalę.
kiedy dokładnie będzie nowy odcinek?doczytałam sie tu o styczniu ;o ale niemożliwe,że tak dłuuugo!
Kim byla ta dziewczynka-duch?
Kogo reka wyłoniła sie z tej ziemi i co tam zakopywali?;))
Odc rewelacyjny wlasnie tego sie spodziewalam po tak dlugiej przerwie.Mona przerazajaca.;)
Ręka Ali, bo to był flashback :)
A dziewczynka-duch była w 2x13 i ma jakiś związek z bliźniaczkami z tego co mówiła.
Wszystko możliwe:) Chociaż z racjonalnego punktu widzenia nikt nie wytrzymałby pod ziemią bez powietrza tak długo. Ale nie zapominajmy że to PLL i wszystko tu jest możliwe :)
Znając pomysły Marlenki to pewnie ktoś zauważył jej rękę i ją wyciągnął a trup został podłożony, blablabla.
Moze mi ktos cos wyjasnic?
Chodzi o pare scen..
Widzimy jak Spenc rozmiawia z Garretem, po czym idzie szukac Arii (Garret zakladamy, ze czeka tam).
Potem Spencer rozmawia z Hanna, odnajduja torebke Arii..
Chwile po tym jest scena, ze Aria budzi sie.. Nie jest mozliwe, zeby Garret w tym momencie do niej dolaczyl..
Wiec kiedy??
Albo musi byc przerwa w akcji i to ujecie jest po chwili.. Albo nie wiem jak to zrobili..W sumie mogli wtedy dac przerwe na reklamy jak to maja w zwyczaju Hamerykanie :]
EDIT. W sumie w 2 scenie Arii w skrzyni widac zarys Garetta, dla mnie sie to kupy nie trzyma.. musialby zostac zabity (uduszony?) chwile po tym jak porozmawial ze Spencer..
Mało co się trzyma logiki w pll ;d mnie rozwaliła ta postać w czarnych rękawiczkach w psychiatryku, pewnie nikogo to nie zastanowilo :D w ogóle jak ktoś mógł tak sobie wnieść ciało do tego pociągu albo zaciągnąć Arię do jakiegoś pudła bez zostania zauważonym? xD odcinek trzymał w napięciu, wszystko fajnie i w ogóle ale jak zwykle nielogicznie. Poza tym dlaczego A nie zabiło Arii żeby nie było jej slychać z tego pudła tak jak to zrobiło z Garretem?
A mnie zastanawia to, że Aria budząc się w skrzyni próbowała krzyczeć i się wydostać, a dopiero po jakimś czasie zauważyla Garetta (chyba, że tlyko mi się tak wydaje), albo dopiero po jakimś czasie A go tam włożyło (aczkolwiek nie było pokazane, że otwierają skrzynię ani nic). No, a raczej ciężko było od razu nie zauważyć trupa, który leży na Tobie
Też się nad tym zastanawiałam, złapałam zwiechę jak zobaczyłam, że on tam jest.
No to wiem ale jak już straciła przytomność to ktoś musiał ją stamtąd wynieść i nikogo to nie zastanowiło?
Mogła nie stracić przytomności tylko świadomość - tak jak Em na początku tego sezonu. Aria nic nie pamięta, ale była wtedy przytomna.
tak sobie teraz mysle, ze jest A jest ciagle to samo.. a w zasadzie, ze jesli ta sama osoba chciala sie teraz pozbyc Arii, a wczesniej zabila Alison to jest tu jakas logika czemu jej nie zabilo..
Pewnie by zginela gdyby wyleciala z pociagu, Ali tez byla pogrzebana zywcem.. jest tu jakas logika mimo wszystko :P
chyba o to chodziło, A podsłuchiwało rozmowy Spencer i Garreta i jak tylko dziewczyna znikła załatwiło policjanta
ej właściwie to smutno mi, że Garret nie żyje... co to się porobiło
A widzieliscie oczy Ezry?jakie przerażenia mial w nich.Tez mi smutno ze Garret nie zyje.A tak blizniaczki przypominam sobie.
Teraz czekac do stycznia?No nie.