PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73319
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

okej, myśle ze można juz zacząc nowy temat o nastepnym odcinku.

promo

http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A panowie, którzy robili altankę chyba popili przed pracą, że nie zauważyli ręki wystającej z ziemi. Chyba że ktoś im zapłacił.

Request_

też tak myślę, Ze Toby specjalnie bił się z Noelem. Od samego poczatku podejrzewam Tobiego i miałam rację :-)

cristiano_ronaldo

Hahaha, Toby to w tej chwili moja ulubiona postać :D Tekst do Jenny był świetny :D
Akcje z Garrettem&Arią i tą blondynką z 2x13 były okropne, ale Arii nareszcie się coś stało i mam nadzieję że teraz, po tym jak wyszło na jaw, że Byron jest w to zamieszany, jej nieszczęście trochę potrwa.
Scena z workiem przebiła wszystko, była najlepsza.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

w ogóle ta scena z workiem jakoś tak fajnie zagrana... nawet Shay tak nie raziła.

equinox17

Mnie rozśmieszyło jej "przerażenie" jak ta trumna z tym kolesiem się otwarła :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

zrobiła swoją typową minę, którą robi w każdej scenie :D http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzpiyaTxbC1qlixkwo1_400.jpg

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

hahahhahaha :D http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqpf321VTb1qlixkwo1_400.jpg
albo http://25.media.tumblr.com/tumblr_lodx274Ck31qlixkwo1_500.jpg :D

equinox17

hahahahahahhahahahaha, o Boże :D Kto robi te obrazki? :D

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

http://prettylittlebitchfaces.tumblr.com/

ocenił(a) serial na 8
equinox17

Hahahhahaha , najlepsza była Aria " Dziwki muszą wreszcie nauczyć się spuszczać wodę !! " meega :DD

ocenił(a) serial na 4
Wikaa_161

ktoś lubi nadużywać słowa 'bitch' :D

Wikaa_161

uwielbiam miny Emily <333 ale fakt, nie razi tak, jak wcześniej, tzn. - są ciekawsze rzeczy w tym odcinku niż wyszukiwanie jej głupich min, i o to chodzi :D

użytkownik usunięty
equinox17

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrsrawvlH61qlixkwo1_400.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpda3oXhLe1qlixkwo1_500.jpg

dobre hahaha :D

ocenił(a) serial na 10
equinox17

Chyba wszyscy myślą że to ciało ALISON? Czy macie jakieś inne podejrzenia? To by miało największy sens. I jeszcze ta teoria że A team faktycznie chciał żeby zobaczyli to ciało i dlatego Toby specjalnie rzucił Noela...
A z Ezrą i jego wymówkami też w sumie dość ciekawie.
Chce już styczniowe odcinki :)

youhaveamessage

Ale dla mnie odcinek super, przebija większość wcześniejszych:d
Mi też się podobało jak Toby zasłonił Jennie oko i jej dogadał;D

izka21gramowa

A może mi ktoś wytłumaczyć jak Spencer utrzymała skrzynię z Arią i Garrettem? Bo była taka scena jak Spencer podbiega do skrzyni i ją ciągnie w swoją stronę, a skrzynia nadal nie spada, chociaż jest już na krawędzi. Powinna spaść zanim reszta dziewczyn dobiegła żeby ją przytrzymać.

youhaveamessage

Tego akurat racjonalnie nie wytłumaczysz;)

izka21gramowa

Hahahahha, faktycznie :D
Poza tym gratuluję dziewczynom rozmawiania o A podczas gdy obok siedzi np. Noel (scena gdy dziewczyny rozmawiają po wyciągnięciu Arii ze skrzyni)

youhaveamessage

No mnie to też rozwaliło, idiotki;D Nie ma to jak ostrożność, A przed chwilą tylko zabiło Garetta i próbowało zabić Arię i Spence ale co tam;D

izka21gramowa

One wbrew pozorom podswiadomie wiedza, ze Noel nie jest A. ;)

ocenił(a) serial na 3
youhaveamessage

tak po prostu musialo byc :]
Nie ma to jak mysl, ze za sekunde Aria roztraska sie wypadajac z pociagu, by po sekundzie przekonac sie, ze Spencer to tak naprawde SuperBabka (Superman nie pasuje :D) i wykaze sie ponadprzecietna sila :P

Szczerze to bardziej mnie razila rozmowa Spencer z Garretem w pociagu.. tak sztucznie zrobili ta animacje, normalnie jakby ten seial byl z 2002 a nie 2012 roku :P

youhaveamessage

Ta, a tamtych dwoje rozpłynęło się wtedy w powietrzu -,-
Durny odcinek.

Hmm_Ciastko

W końcu ktoś o tym wspomniał. To mnie najbardziej dobiło.
Co za odcinek... Głównie wrzaski i głupie zachowania (ale do tego jestem już przyzwyczajona).

martusia565

Ale imprezę mieli fajną xD

Hmm_Ciastko

W sumie tak, ale ten koleś, który śpiewał? Ech, za dużo go było moim zdaniem. Chociaż można było się pośmiać z dziwacznych tańców Arii. :)

martusia565

Zazdroszczę im, tam chociaż dekorują domu na Halloween

Hmm_Ciastko

To mi się też zawsze podobało.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

Jak Spenc przycisnęła skrzynię swoją masą (nie za dużą, ale zawsze), to przeważyło i skrzynia przechyliła się na stronę wagonu. Tak jak z wagą, niewielki ciężar przechyla szalę.

cristiano_ronaldo

Napisy są już na n24 :)

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

kiedy dokładnie będzie nowy odcinek?doczytałam sie tu o styczniu ;o ale niemożliwe,że tak dłuuugo!

Resire

8 stycznia.

ocenił(a) serial na 4
youhaveamessage

jeeeej nie wytrzymam!

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

Kim byla ta dziewczynka-duch?
Kogo reka wyłoniła sie z tej ziemi i co tam zakopywali?;))
Odc rewelacyjny wlasnie tego sie spodziewalam po tak dlugiej przerwie.Mona przerazajaca.;)

maaarz

Ręka Ali, bo to był flashback :)
A dziewczynka-duch była w 2x13 i ma jakiś związek z bliźniaczkami z tego co mówiła.

youhaveamessage

Czyli, że Ali żyje?

Hmm_Ciastko

Wszystko możliwe:) Chociaż z racjonalnego punktu widzenia nikt nie wytrzymałby pod ziemią bez powietrza tak długo. Ale nie zapominajmy że to PLL i wszystko tu jest możliwe :)

Hmm_Ciastko

Znając pomysły Marlenki to pewnie ktoś zauważył jej rękę i ją wyciągnął a trup został podłożony, blablabla.

youhaveamessage

Mnie trochę śmieszył fakt, że ta osoba nie stara się odkopać tylko macha ręką w powietrzu.

ocenił(a) serial na 3
cristiano_ronaldo

Moze mi ktos cos wyjasnic?

Chodzi o pare scen..

Widzimy jak Spenc rozmiawia z Garretem, po czym idzie szukac Arii (Garret zakladamy, ze czeka tam).
Potem Spencer rozmawia z Hanna, odnajduja torebke Arii..

Chwile po tym jest scena, ze Aria budzi sie.. Nie jest mozliwe, zeby Garret w tym momencie do niej dolaczyl..
Wiec kiedy??
Albo musi byc przerwa w akcji i to ujecie jest po chwili.. Albo nie wiem jak to zrobili..W sumie mogli wtedy dac przerwe na reklamy jak to maja w zwyczaju Hamerykanie :]

EDIT. W sumie w 2 scenie Arii w skrzyni widac zarys Garetta, dla mnie sie to kupy nie trzyma.. musialby zostac zabity (uduszony?) chwile po tym jak porozmawial ze Spencer..

ocenił(a) serial na 7
Furiatka_

Mało co się trzyma logiki w pll ;d mnie rozwaliła ta postać w czarnych rękawiczkach w psychiatryku, pewnie nikogo to nie zastanowilo :D w ogóle jak ktoś mógł tak sobie wnieść ciało do tego pociągu albo zaciągnąć Arię do jakiegoś pudła bez zostania zauważonym? xD odcinek trzymał w napięciu, wszystko fajnie i w ogóle ale jak zwykle nielogicznie. Poza tym dlaczego A nie zabiło Arii żeby nie było jej slychać z tego pudła tak jak to zrobiło z Garretem?

ocenił(a) serial na 5
aczkolwieczka

A mnie zastanawia to, że Aria budząc się w skrzyni próbowała krzyczeć i się wydostać, a dopiero po jakimś czasie zauważyla Garetta (chyba, że tlyko mi się tak wydaje), albo dopiero po jakimś czasie A go tam włożyło (aczkolwiek nie było pokazane, że otwierają skrzynię ani nic). No, a raczej ciężko było od razu nie zauważyć trupa, który leży na Tobie

ocenił(a) serial na 7
massachusetts

Też się nad tym zastanawiałam, złapałam zwiechę jak zobaczyłam, że on tam jest.

ocenił(a) serial na 3
massachusetts

to akurat moglo byc spowodowane narkotykami czy co tam jej dosypali

ocenił(a) serial na 7
Furiatka_

No to wiem ale jak już straciła przytomność to ktoś musiał ją stamtąd wynieść i nikogo to nie zastanowiło?

aczkolwieczka

Mogła nie stracić przytomności tylko świadomość - tak jak Em na początku tego sezonu. Aria nic nie pamięta, ale była wtedy przytomna.

ocenił(a) serial na 7
Aishowa

I tak z deka przekombinowane ale w sumie nic nowego ;d

ocenił(a) serial na 3
aczkolwieczka

tak sobie teraz mysle, ze jest A jest ciagle to samo.. a w zasadzie, ze jesli ta sama osoba chciala sie teraz pozbyc Arii, a wczesniej zabila Alison to jest tu jakas logika czemu jej nie zabilo..

Pewnie by zginela gdyby wyleciala z pociagu, Ali tez byla pogrzebana zywcem.. jest tu jakas logika mimo wszystko :P

ocenił(a) serial na 4
Furiatka_

chyba o to chodziło, A podsłuchiwało rozmowy Spencer i Garreta i jak tylko dziewczyna znikła załatwiło policjanta
ej właściwie to smutno mi, że Garret nie żyje... co to się porobiło

ocenił(a) serial na 7
But_w_butonierce

A widzieliscie oczy Ezry?jakie przerażenia mial w nich.Tez mi smutno ze Garret nie zyje.A tak blizniaczki przypominam sobie.
Teraz czekac do stycznia?No nie.

maaarz

Tak, jest świetnym aktorem.