Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

sandra_crashdown

Taa ja też;D
Ale wiesz co mnie ciekawi?? Wspólny sen Henrego i Aurory. Myślisz, że te straszne oczy to Cory??

izka21gramowa

Nie bo jak zwrocisz uwage to aurora mowi, ze ON sie w nia wpatruje, a henry mowi, ze ONA :/ pewnie jakims cudem widza siebie :P tylko nie wiem jaki jest tego sens :P

sandra_crashdown

Haha faktycznie nie pomyślałam o tym:P No nie wiem jaki sens, zobaczymy:P akurat w tym serialu wyjaśniają zagadki:P Ale mnie Pinokio wkurzył trochę tą swoją"misją":P

Sandy kupiłaś wczoraj te spodnie w końcu??:P

izka21gramowa

Nie xD ale kupilam sobie buty i czapke pomponiare :P:P:P

Pinokio mi tez podpadl :/ co on sobie w ogole mysli, zeby tak zyciem biednej Emmy sterowac :/ nastepny odcinek ma byc o Kapturku, wiec pewnie nie bedzie Hooka :(

sandra_crashdown

No właśnie, on pewnie będzie później. Lubię Ruby, więc mi pasuje, tylko ciekawi mnie co będzie sie działo u Emmy i reszty...
A przypomniało mi sie, ten ojciec "przybrany" Charminga (nie pamiętam jak on się nazywał) mówił coś o ukochanej... Ciekawe o kogo chodziło... Może o Corę, a dziecko miała dzięki Rumplowi?? W końcu on powiedział, że trzymał ją jak była mała i zna ją od tego czasu. no i dlatego tak mu mogło zależeć, żeby ją szkolić...

izka21gramowa

Hmmmm kto ich tam wie co oni wymysla :P bardzo prawdopodobne w sumie ;)

Dziewczyny znalazlam cos i sie zalamalam xD

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1fNMY11LJ84

sandra_crashdown

Hahaha Sandy tobie już to szkodzi widzę XD
Weź się lepiej zabierz za kolejny chapter a nie słuchasz odmóżdżjących piosenek:P

izka21gramowa

Hahaha, ale jaki maja uklad zajebiaszczy xD pozazdroscic tylko tych gibkich ruchow :P

Zabiore sie jak juz pojde do lozeczka :P bo teraz czekam na moja "step-sister", ktora za niedlugo powinna dotrzec z lotniska :/ zostaje u nas na kilka dni :P moze to przetrwam jakos :P

sandra_crashdown

Step - sister??:P

izka21gramowa

Dziewczyny ratujcie mnie!!!!!!!!!!!

Monia, gdzie reszta rankingu???

sandra_crashdown

Kochana aż tak źle??

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

Co się dzieje Sandy?
Kurcze ale masz śliczny avatar, uwielbiam to jak on wygląda w tych nowych odcinkach *.*

alexxa

Ja go od zawsze kocham miloscia szczera i bezgraniczna :P nie przeszkadza mi nawet to, ze jest evilllllllllllll tera :P

Sandy jest skazana na towarzystwo, ktorego nieznosi i musi sie ewakuowac co chwile z salonu :P

sandra_crashdown

Sandi dosyp jej coś do picia:P

Ale jak Dan jest zły??:P W jakim sensie??:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

hahahha, najlepiej
No tak że wypiął się na elitke i teraz ich pogrąża wszystkich po kolei pisząc prawde o nich :D

alexxa

I bardzo dobrze, ze sie wypial :P jak dla mnie to moze ich tam wszystkich zmasakrowac :D albo podpalic cale UES :D muahahaha

PS. Pracuje wlasnie nad jakims planem .... przywiozla ze soba swojego frajerskiego chlopaka, coz to jest za para :P zalujcie, ze nie mozecie tego ogladac na wlasne oczy xD

sandra_crashdown

Nagrywaj to:P No wiesz ciągnie swój do swego albo jak to mówią inaczej każda potwora znajdzie swojego amatora:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Monia tak czekała na ranking Magdy bo teraz to mi nic nie ma ładu i składu.....

Sandy skąd Ty wzięłaś tą piosenkę normalnie padałam ze śmiechu ......

odcinek GG średni, Dan się rozkręca i Chuck w końcu wie co za machloje robił Bart, a co najlepsze wyszło że Steven chłopak Sereny spał z Lily :P

monisia99

Patologia rodzi patologie :) jedyny Nate wydawal sie normalny, ale tez pojechal spiskujac z Ivy :P

Piosenke wzielam z tablicy na FB :P podliczaj glosi i nie marudz :) my juz chcemy glosowac na top 3:)

sandra_crashdown

Kiedy oni spać pójdą, te potwory co Cię dręczą??:P

izka21gramowa

MOja mama ich "zabawia" teraz :P wziela na siebie wszelkie obowiazki, oprocz picia z nimi wodki ;) zaraz zarzuce jakims tekstem, ze jestem spiaca i sie zaszyje w sypialni :D

sandra_crashdown

A czego nie chce pić z nimi??:P Nie pije z byle kim??:P
Współczuje jej:P
Koniecznie tak zrób:D:P

izka21gramowa

Nie, po prostu nie pije alkoholu :P juz sie ulotnilam, nie wracam do tego siedziska diablow i demonow :P

sandra_crashdown

Aha rozumiem:P
Ale w którą str są popieprzeni??:P

sandra_crashdown

Oglądnęłam najnowszy odcinek TVD więc jak ktoś nie oglądał to NIE CZYTAĆ!:P

Sandy wiesz, że inaczej reaguje na choć by imię Jerra nie mówiąc już o nim samym??:P

Ten łowca mnie wkurzył, jakiś pieprzony fanatyk z misją, tacy są najgorsi. Dobrze, że go zabiła Elka, nawet mi się podobała w tej scenie:P
I o co chodzi z tym tatuażem Jerra?? Czyżby kolejny łowca dostawał go jak inny w okolicy kopnie w kalendarz?? I Jerr to jeden z tej piątki??Ja nie chcę, żeby Jerr się zmienił w łowcę!!!

Co do Elbki naszej kochanej, jak już tylko Damon usłyszał, że to jedyna nadzieja dla niej to od razu zmiękł, co ona ma w sobie takie, że Ci faceci tak się dla niej poświęcają, jeszcze jakby była tego warta. A ona jak ona, popisywała się jaka jest silna i jak to ona sobie poradzi, Xena normalnie... Choć nie powiem jak tak siedziała na tym Damonie na łóżku to było fajne:P Ale już to jak tam stała nad tym grobem i spazmatycznie jęczała było typowo jej;/ Ja nie mówię, jakby zabiła kogoś niewinnego a nie tu koleś nie dość, że miał kuku-na- muniu to jeszcze chciał zabić jej brata za co należało mu sie zatłuczenie niechybnie.
A Stefan napadający na Damona mnie wkurzył:P I tak hasło Damona jak sie budził było najlepsze: gdzie jest Stefan, zabije go;D I te jego oczyska<3
Zauważyłyście jakie oni mają fajne telefony??:P Szczególnie Elka ten biały:P

Moje kochane Foorwood,<3 A już się o nich bałam. Coś mi sie wydaje, że Caroline będzie miaął za zadanie zbliżyć sie do Klausa, zeby odwrócić jego uwagę od tego, że Tyler i Hayley chcą pomóc hybrydom.
A Bonnie i profesorka nie komentuje nawet, bo szkoda czasu.
Ogólnie odcinek d**y nie urywał , czekam na jakieś ciekawsze.

A właśnie widziałyście trailer następnego??:P Wraca Katherina;D Tęskniłam za nią;D
A no i bym zapomniała, to co wbił Elce ten łowca wywołuje halucynacje mam rozumieć??

izka21gramowa

Nie to chyba chodzi o to o czym Klaus mowi w zwiastunie do nastepnego odcinka, ze jak ktos zabije lowce to ponosi tego konsekwencje, stad chyba te halucynacje :)

Ciesze sie strasznie, ze Kat wraca :) mam nadzieje, ze to nie kolejne zwidy Elki :P ale moze najpierw o odicnku ;)

Generalnie caly motyw z pisaniem pamietniczka, ktory przewijal sie przez caly odcinek byl Z.A.L.O.S.N.Y :P czy oni sie nic nie nauczyli, ze w dobie ciaglego zagrozenia, ktore caly czas na nich czyha nie spisuje sie na kartce papieru wszystkich swoich najwiekszych sekretow :P chyba nawet dziecko w podstawowce zdaje sobie z tego sprawe!

Przez caly odcinek zadawalam sobie jedno pytanie: dlaczego mecza mnie tymi nudnymi watkami Bonnie?! co ja im takiego zrobilam?! xD

Pomijajc oczywiscie ciagnace sie jak flaki z olejem rozmowy Bonnie z profsorkiem-szajbuskiem, odcinek od pierwszej minuty kipil akcja, a ja tylko caly czas nagminnie jak zdarta plyta: "dajcie mi Delene! dajcie mi Delene!" hehe oczywiscie moje modlitwy szybko zostaly wysluchane bo dostalismy sliczna delenowa scenke :D moment z Elka siedzaca okrakiem na Damonku byl HOT :P

I w ogole Iza ja bym sie bala! Damon chce wyslac Jer'a na Bahamas i jeszcze znalezc mu jakas wyspiarska dziewczyne :D

Nastepnie przechodzimy do samych obrzydliwych scen, czyli zabicie hybrydy(fuuuuj!), zabicie lowcy i Elka dostajaca spazmow nad jego grobem :P a przy tym ociekajaca krwia :P co oni maja z ta krwia?! jakies chore niespelnione fantazje Julie?! xD Bonni krwotoki z nosa, Elka co chwile uwalona na buzi :D hehe

Co mi sie zdecydowanie nie podoba to watek z lekarstwem:/ to mial byc serial o wampirach, a nie ze na koniec wszyscy stana sie ludzmi i beda zyli dlugo i szczesliwie dopoki ich smierc nie rozdzieli :/ nie lubie! :P chociaz po tych jazdach Elki w koncowce stwierdzilam, ze moze to i lepiej! jako czlowiek byla irytujaca, ale jako wampir jest nie do zniesienia!!!

Koncoweczka, czyli mix emocji :) mowilam, ze jak lowca umrze to Jer przejmie jego tatuaze?! mowilam! nie podoba mi sie, ze moj ulubiony serial robi sie taki przewidywalny :/ potem Damon wychwytujacy, ze moze Stefcio chce lekarstwa dla Elki bo nie jest w stanie jej kochac jak jest wampirem :D hmmm, interesujace :D no, ale co mnie prawdziwie ucieszylo to to, ze Iza twoja niezlomna wiara w Forwood sie oplacila :D Ty nie zdradzil caroline co dobrze o chlopaku swiadczy ;) slodcy sa <3 mimo, ze lubie Haylee ;)

W pebiscycie na najlepszy tekst odcinka wszystko wraca do normy bo malym wyjatku od reguly w poprzednim tygodniu i tytul znowu przyznaje Damonowi za jego dwa urocze wtracenia ;)

1. Where is the Wicked Witch of the West o Bonnie :D hehe male nawiazanko do Czarnoksieznika z Krainy Oz ;) cute <3
2. These two idiots are like danger magnet! o April i Matt'cie ;) hahaha, co racja to racja, oni chyba powinni byc razem! ;)

sandra_crashdown

Haha a właśnie o tym zapomniałam bo miałam pisać, że ja chcę być tą island girlXD
Zresztą od czego mam ciebie co??:P
Też lubię Haylee:) Haha mówiłam, że ją nie zdradził;D To nie od razu wszystkie na niego wyjechały;D Ja tam myślę, ż4e z tym lekarstwem coś nie wypali:P

A no może chodziło o te konsekwencje zabicia łowcy.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

sandy co sie dzieje co za step sister masz u siebie i czemu ciebie teroryzuje? ja dzisiaj postaram sie umiescic ranking bo zbytnio nie mialam kiedy bo pomagam przy remoncie wiec zbytnio nie mialam kiedy, tvd nie ogladdalam ale jak dobrze pojdzie to moze dzisiaj nadrobie

_Joy

Tak w ogole to nie chce nikomu robic nadzieji, ale .......

SPOILER dot. TVD :) wchodzic na wlasna odpowiedzialnosc :P

http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/the-vampire-diaries/Season%204/Promotion al%20Episode%20Photos/Epsiode%204.07%20-%20My%20Brother%27s%20Keeper/TVD_407B_03 67r_595_SpoilerTV%20Watermark%20Large.jpg

Aaaa i jeszcze cos co moze zlamac serducho Mirabelce ;)

http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/the-vampire-diaries/Season%204/Promotion al%20Episode%20Photos/Epsiode%204.07%20-%20My%20Brother%27s%20Keeper/ynw1_595_Sp oilerTV%20Watermark%20Large.jpg

sandra_crashdown

Prawie mi serce stanęło jak to przeczytałam, bo myślałam, że chodzi o Jerra;P We ź mnie tak nie stresuj bo zejdę na zawał zanim przeczytam kolejny rozdział:P Chcesz tego??:P
E tam złamało serce, po pierwsze to może być ta moja teoria, że Caroline się zbliży do niego, żeby odciągnąć uwagę od akcji Tylera z Haleyy i zresztą on ją chce pocałować, więc nic nowego:P

A co do pierwszej to wreszcei niech coś ruszy i Elka jako wampir niech będzie z Damonkiem:P
A i jeszcze co do tego, że wyłapałaś jak Damon powiedział Stefciowi, że nie może kochać Eleny jako wampira to też to zauważyłam i wnioskuje, że Stefan się boi, że to już nie ta sama osoba i wybierze teraz kogoś innego...:P

izka21gramowa

Wiesz, ze jak wstawialam tego posta to nawet sobie pomyslalam, ze zle go sformuowalam bo zaraz pewnie pomyslisz, ze chodzi o Jeremy'ego :D hehe, obsesja widze full mode xD

Teraz to nijak mi jednak nie pasuje, ze Caroline zblizy sie do Klausa po tym jak dowie sie o Haylee! przeciez nic z nia w koncu nie bylo to o co ma byc wsciekla i zazdrosna?! Tyler w koncu dla niej sie meczyl z calym tym zrywaniem wiezi z Klausem :P co moze byc wiekszym dowodem milosci niz to?!?!?!?! xD

Stefan to sie wiecznie tylko o wszystko boi! generalnie on jest z leksza sliski i ciezko go rozgryzc. Tutaj niby taki lojalny i oddany, ale jak przychodzi co do czego to wlasnego brata otruje werbena :/

_Joy

http://doe-eyed-girly-evil.tumblr.com/post/35333227253

Sweet Jesus!!! His faceeeeeeeeeeeeeee <3

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dziewczyny w związki z Tym iż Ola rezygnuje z głosowania, podliczyłam głosy i umieszczam top 5 z piosenek Sandry i moich. Głosowanie z piosenek od Izy jest bez głosów Magdy podobnie jak nie ma jej rankingu.

Do kolejnego etapu z top 10 z listy Sandry przechodzą piosenki :

"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – Armageddon 4 pkt.
"The Scientist" Coldplay – Apartament 3 pkt.
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze złodziei 3 pkt
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing 3 pkt.
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów 2 pkt.
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 2 pkt.
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas 2 pkt.

Do kolejnego etapu z top 10 z mojej listy przechodzą piosenki :

“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard 3 pkt.
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Dirty Dancing 3 pkt.
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 3 pkt.
“She Is A Maniac” Michael Sembello- Flashdance - 2 pkt.
"Danza Kuduro" Don Omar & Pitbull - Szybcy i Wsciekli 5 - 2 pkt.
"Show me the money" Petey Pablo - Step up - 2 pkt.

Top 5 z piosenek Izy  na szczęście wyszło 5 tak jak powinno 

“Dumka na dwa serca” Edyta Górniak & Mietek Szcześniak – OGNIEM I MIECZEM 2 pkt.
“El Tango de Roxanne” Ewan McGregor, Jose Feliciano, Jacek Koman - MOULIN ROUGE 3 pkt.
“Remember” Jose Groban & Tanja Tzarovska – TROJA 3 pkt.
“I see you” Leona Lewis – AVATAR 2 pkt.
"Wyginam śmiało ciało" Jarosław Boberek (król Julian:P) – MADAGASKAR 2 pkt.

Top 5 piosenek z listy Kasi 

Coolio- Gangster's Paradise 4 pkt.
Celine Dion - My Heart Will Go On(TITANIC) 4 pkt.
Mandy Moore - Only Hope 4 pkt
The Ronettes - Be my baby(DIRTY DANCING) 3 pkt.
Lucas Grabeel - Go The Distance(HERKULES) 2 pkt.

Zatem głosowanie na top 3 zaczynamy od piosenek Sandry, wybieramy 3 piosenki które waszym zdaniem są najlepsze. Kolejnego dnia głosujemy na moje piosenki i tak po kolei. Oczywiście w następnym etapie zmniejszy się nam lista piosenek  No to zaczynamy 

Wybieramy top 3 z piosenek Sandry, podliczam głosy z głosowanie w poniedziałek i wtedy można głosować na moje piosenki .

"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – Armageddon 4 pkt.
"The Scientist" Coldplay – Apartament 3 pkt.
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze złodziei 3 pkt
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing 3 pkt.
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów 2 pkt.
"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 2 pkt.
"Kolorowy wiatr" Edyta Gorniak - Pocahontas 2 pkt.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

top 3 :)

"Summer nights" John Travolta & Olivia Newton-John – Grease
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze złodziei

ocenił(a) serial na 7
monisia99

I don't wanna miss a thing" Aerosmith – Armageddon
"Time of my life" Bill Madley & Jennifer Warnes - Dirty Dancing
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów

monisia99

"I don't wanna miss a thing" Aerosmith - ARMAGEDDON
"Iris" Goo Goo Dolls - MIASTO ANIOLOW
"Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING

Hehe, Kaś :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to nasz filmopodobiweństwo, na muzykę filmową też działa xD

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

wy macie jakiś spisek no nie podoba mi się to wcale :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

skądże znowu :P

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

dobra dobra ja swoje wiem, nie oszukasz mnie :P

monisia99

No wlasnie kurcze nie mamy :P moje TOP3 wybralam juz jakis czas temu i tylko czekalam az otworzysz glosowanie :) az sie zdziwilam, ze ktos zaglosowal tak samo jak ja :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja pierwsze dwie pozycje dałam bez wątpliwości, a "Iris" to dlatego, że przez nieuwagę też dałam do swojego TOP5, to jakoś oczywiste było.

monisia99

"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – Armageddon
"Everything I do" Bryan Adams - Robin Hood: ksiaze złodziei
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

obejrzałam wszystko co możliwe i powiem tak TVD słabe nie podobało mi się zbytnio, Glee zawiodło jedynie Blaine oczywiście fenomenalny, odcinek revenge dosyć fajny i ciekawy chyba jako jedyny trzyma poziom :)

monisia99

Monia ja jestem chyba dwa epizody Revenge do tylu :( mam czego zalowac, ze nie ogladalam??? :P

No i w ogole za 45 minut wyniki Xfactora! mam Ci pisac kto odpadl?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja dzisiaj szukałam żeby obejrzeć odcinki wczorajsze i jakoś na youutbe nie mogłam się doszukać ale w takim razie poszukam jeszcze raz ....... tak napisz dyskretnie ale narazie cichosza bo nie oglądałam i nie wiem kto w dogrywce był .........

szczerze to odcinki fajne były więc bierz się do oglądania :)
Sandy a o co chodziło ze step sister ?

Jako żę wszystkie ładnie zaglosowały to robimy kolejne glosowanie :) jedynie wspomnę że tym razem ewidetnie 3 piosenki były na czele :)

Do kolejnego etapu z top 10 z mojej listy przechodzą piosenki :

“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard 3 pkt.
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Dirty Dancing 3 pkt.
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 3 pkt.
“She Is A Maniac” Michael Sembello- Flashdance - 2 pkt.
"Danza Kuduro" Don Omar & Pitbull - Szybcy i Wsciekli 5 - 2 pkt.
"Show me the money" Petey Pablo - Step up - 2 pkt.

Wybieramy top3 z moich piosenek :) miłego wyvierania, jak dla mnie tragedia i muszę wyliczankę zrobić :P

monisia99

Moniaku jeszcze nie wiadomo kto w dogrywce :P dzisiaj to bedzie razem z wynikami ;)

No step-sister taka przyszywana ;) corka mojej mamy partnera jest u mnie z chlopakiem ;) ale juz jutro wyjezdzaja ;)

No ja zaraz zaglosuje ;) musze to przemyslec :P

monisia99

"Show me the money" P. Pablo - STEP UP
"She's like the wind" P. Swayze - DIRTY DANCING
"You're the one that I want" J. Travolta & O. Newton-John - GREASE

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oki obejrzałam co możliwe i jak Rylan nie odpadnie to będę musiała stwierdzić że brytyjskie społeczeństwo jest bardzo głupie :P reszta świetna ale chyba jednak union j mnie chwyciło za serducho bo kocham fix you:)

monisia99

Tak? a ja wlasnie nie przepadam za ta piosenka bo slyszalam ja juz w tylu wykonaniach, ze ciezko mnie zachwycic kolejnym :P bardziej mi sie podobali District 3 w tym tygodniu ;)

PS. Iza, zostala mi jedna scena do konca rozdzialu :P