Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

No wlasnie tez sie zdziwilam, ale tak. Glosowanie odbywa sie normalnie. Mi sie wydaje, ze oni mieli na ktorys z weekendow zaplanowana podwojna eliminacje i po prostu zamiast tego zrobia pojedyncza.

_Joy

Dziewczyny jestem na maksa zakochana w tej piosence:

http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg

Od wczoraj nosze wszedzie iPODa ze soba i maniakalnie jej slucham :P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

kurde aż dziwnie ale ja też ja lubie :D A do niedawna byłam strasznie sceptycznie nastawiona do tego zespołu i wgl myslalam ze nigdy nie bede ich słuchać bo to nie mój styl i wgl, ale koleżanka mnei przymusiła i teraz sobie słucham :D
Ja też byłam wczoraj na imprezie halloweenowej, tylko że w domu ale świetnie było :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ten koleś to policjant rozumiem ? dzisiaj przez przypadek natrafiłam na foxie na drugi odcinek i obejrzałam ale szczerze powiem że dziwny jest ten serial .......

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak podaje serwis Spoilert TV lista nie będzie całkowicie odpowiednia dopóki nie wyemitowane zostaną wszystkie seriale zapowiedziane na ten sezon. Jednak w zeszłym roku 14 pozycji podanych przez nich do kasacji faktycznie zostało skasowanych.

Z ciekawostek: do już skasowanych pozycji dodane zostało Next Caller, mimo, że jeszcze nie zostało wyemitowane W niebezpieczeństwie znajduje się między innymi 90210. Miejmy nadzieję, że scenarzyści wezmą się w garść i zaplanują coś ciekawego na resztę sezonu

http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/misc/Cancellation%20Index%202012%20-%202 013/cancel201213_FULL.png

Jak mi usuną nikitę to ich zabiję ..... leeee

monisia99

heh ze wszystkich zagrozonych pozycji zaczelam ogladac tylko 666 Park Avenue, ale rzeczywiscie nie jest zbyt przekonujacy i chyba go sobie daruje :/ zaden z pozostalych seriali, ktorej ogladam nie jest ani na zoltym ani na pomaranczowym tle o dziwo bo w poprzednich sezonach to sie nie zdazalo, wiec pozostaje mi sie tylko cieszyc :D

monisia99

Moniaaaaa, nie ogladaj juz tego xfactora ;) mowie Ci ;) nie warto :P po co sobie bedziesz nerwy psuc ... wynikow tez nie ogladaj mowie Ci, po co Ci to?! :P

monisia99

Co do 90210 to rzeczywiście mogli by już skończyć, tylko żeby fajnie ułożyli ich losy na koniec.

izka21gramowa

Iza, sprawdz poczte ;)

sandra_crashdown

Już kochana czytam:)

izka21gramowa

JAZA I TORA<3<3<3

izka21gramowa

Ahahahaha :D Ty jeszcze poczekaj az sie pojawi JEREZA :P no i w sumie TYLA bo jakotakiej jeszcze nie bylo :P

sandra_crashdown

Kochana czekam z utęsknieniem;D I to na jakieś pikantniejsze sceny z którymkolwiek XD

izka21gramowa

Ejjj z kim jest Drew na tym zdjeciu??? nie mow mi, ze ma syna :P

sandra_crashdown

O ile dobrze wiem to jest dziewczynka i to jego siostrzenica za którą szaleje:P

syna to on dopiero będzie miał;D;P

izka21gramowa

Z Toba??? :d heheh to wiem ;)

sandra_crashdown

HahahaXD
No nie wspomnę o Twoim baby:P O ile nie zabijesz tatusia po drodze:P

sandra_crashdown

Które wybrać??
http://allegro.pl/35-futro-botki-koturny-ocieplone-37-g12180czarne-i2741008007.h tml
czy
http://allegro.pl/35-kozuch-botki-koturny-ocieplone-37-g12182-black-i2743783170. html
???

izka21gramowa

Drugie :D

To ja sie spodziewam jakiegos dziecka??? i dlaczego mialabym zabic tatusia??? :)

sandra_crashdown

A dlaczego drugie??:p Odp uzasadnij:P
No jeszcze nie, ja też nie, ale o przyszłości mówię:P Co prawda trochę dalszej, ale przyszłości:P
No bo ostatnio w niego rzucałaś butelką z szampanem:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja też wybieram drugie bo są bardziej fajniejsze i mają szare futerko a te czarne są takie mocno jakieś lakierowane

Sandy Ty mi nic nie gadaj bo jak przeczytałam Twój opis odnośnie x factora to wiedzialam ze pewnie Key odpadł tylko jak ozabczylam ze był w dogrywce z rylanem to mnie szlak trafil co za czuby ...... tylko teraz obejrzę czy był dead lock czy nie .....

monisia99

Byl, byl :/ a wystepy juz widzialas??? kto Ci sie najbardziej podobal?

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

co za czuby żeby zrobić dead lock czyli w skrócie dla mnie na jakiś czas Tulisa nie istnieje głosując na odejście Kaya do domu to jakaś głupota ....... wiesz co Jahmene chyba był najlepszy, district 3 to tragedia jakaś zaś

monisia99

Heh to ja mysle podobnie :) moja mama tez sie obrazila na Tulise chwilowo :P w ogole stwierdzila, ze dla niej x factor przestaje istniec po wczorajszym xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

po Twoim opisie to wiedziałam że coś wydarzyło się głupiego a dla mnie Kaye był w finałowej trójce ....

monisia99

Finalowa trojke to my chyba znamy odkad sie rozpoczely live shows bo jakos nie sadze, zeby to sie mialo juz zmienic: Jahmene, Ella, James :)

sandra_crashdown

Która ma worda nowszego niż 2003 i mnie poratuje??:(

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ja mam 2007 a o co chodzi?

katia_2007

Ja mam 2003 i mam coś ściągnąć z str. naszej grupy na egzaminy takie materiały, ale że są w nowszym to mi się to nie otwiera. To mogłabym Ci wysłać linki, byś je ściągnęła i tam prawym się zapisuje na 2003. Jeśli to oczywiście nie kłopot;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Żaden problem :)

katia_2007

Dzięki kochana, bo nikt mi nie chciał pomóc. Jesteś wielka!;)
Wyślę Ci te linki tylko chyba będzie lepiej jak na pocztę niż na fw prywatne wiadomości prawda??

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

lepiej będzie ma maila, wysłałam

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

a ja jestem zasmucona bo zrobiłam ranking a nie mogę go kontynuować bo nie mam wszystkich głosować i przykro mi bo czuję się olewana .....

monisia99

Ejjjj, nikt Cie nie olewa ;) misiaku przeciez zaglosowalysmy :) jak inni nie chca to olej sprawe i podlicz glosy tak jak sa :) biedziemy bawic sie w waskim gronie :*:*:*

sandra_crashdown

Sandy no kiedy ta JEREZA??:P <sika z podniecenia>:P:P:P

izka21gramowa

Potrzebuje jeszcze pol godziny i bedzie gotowy :D chyba chcesz, zeby byl dopracowany do perfekcji, a nie jakies tam dyrdymaly :P

sandra_crashdown

No oki oki:P

izka21gramowa

Gwarantuje Ci, ze bedzie wart czekania :P

sandra_crashdown

Hahaha<nie może usiedzieć na miejscu>:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Msdzia mi napisała ze jest w szpitalu więc chyba leży i zachorowała nam, nie ma dostępu do kompa a jedynie z komórki może pisać na gg.... biedulka

monisia99

Wiem, bo pisałam z nią wczoraj, biedna...;(

izka21gramowa

Ojojoj co sie jej stalo? :(

sandra_crashdown

No wreszcie nadgoniłam OUAT i muszę przyznać, że jestem zachwycona tą serią;) A 5 odcinek i Regina, to po prostu mistrzostwo. Ciekawi mnie czy to co mówił Daniel, żeby się zakochała 2 raz będzie miało znaczenie, mam nadzieję, że tak. Widziałabym ją z Jeffersonem:P No i musze tu pochwalić panów, bo Charming, Jefferson i Hook są rewelacyjni, ciacha takie że szok, przyjemnie sie ich ogląda a do tego mają skomplikowane charaktery, więc nie są nudni. Czyli teraz Cora będzie ich największym wrogiem??
Kasia nadrobiłaś odcinki??

izka21gramowa

Aha i zapomniałam wspomnieć, że nie postarali się co do aktora grającego ojca Henrego... nie mogli kogoś równie uwodzicielskiego jak reszta panów??:P

izka21gramowa

Ale jedyne co mnie pociesza to to, ze jak mu sie lepiej przyjrzec to ma cos z syna Golda jak byl maly :P

Regina i Jefferson??? LOL nie wpadlam na to, ale w sumie ... czemu nie :P

no i Hook jest slodziakiem :D jak mu Emma wpadla w ramiona i skwitowal to swoim lobuzerskim "it's about time" to az mi sie buziuchna usmiechnela :P

tak samo Aurora mowiaca Sniezce, ze Charming jest wart swojego Charmingowego imienia ;D hehe

jak myslisz co August wozi w tej swojej skrzynce? generalnie nie spodziewalam sie, ze to on tak zmanipulowal ta cala sytuacje z przeszloscia Emmy .... generalnie jak wspomnial facetowi Emmy o magii to sie ten sie jakos specjalnie nie zdziwil, wiec kto wie ... moze jednak jest synem Rumpla :P

sandra_crashdown

Rzeczywiście jest podobny do niego:P ale aktor mi się nie podoba i już:P
Heh no liczę na romans Emmy z Hookiem:D

Czekaj bo kończę oglądać ten odcinek jeszcze nie doszłam do tego:P Jak skończę to Ci napiszę:P

izka21gramowa

Ups :D wybacz ;) myslalam, ze skonczylas :P

izka21gramowa

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md3wd8xSdE1qaw4l0o1_500.png

awwwww <3

sandra_crashdown

Heh mam nadzieję, że to nie przypadek, że są razem na zdjęciu i w końcu będą razem;D
Nadal nie lubię Aurory:P
Wow August?? A rzeczywiście nie był zdziwiona jak August wspomniał o magii, więc zakładam, że to syn Rumpla. Może wymienią aktora<prosi>:P
Nie przeżyje jak Emma będzie z ojcem Henrego! Ona ma być z Hookiem, bo ta chemia pomiędzy nimi aż kipi:P

izka21gramowa

Az moze pogodze sie wreszcie ze smiercia Grahama xD