SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No wlasnie tez sie zdziwilam, ale tak. Glosowanie odbywa sie normalnie. Mi sie wydaje, ze oni mieli na ktorys z weekendow zaplanowana podwojna eliminacje i po prostu zamiast tego zrobia pojedyncza.
Dziewczyny jestem na maksa zakochana w tej piosence:
http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg
Od wczoraj nosze wszedzie iPODa ze soba i maniakalnie jej slucham :P
kurde aż dziwnie ale ja też ja lubie :D A do niedawna byłam strasznie sceptycznie nastawiona do tego zespołu i wgl myslalam ze nigdy nie bede ich słuchać bo to nie mój styl i wgl, ale koleżanka mnei przymusiła i teraz sobie słucham :D
Ja też byłam wczoraj na imprezie halloweenowej, tylko że w domu ale świetnie było :D
ten koleś to policjant rozumiem ? dzisiaj przez przypadek natrafiłam na foxie na drugi odcinek i obejrzałam ale szczerze powiem że dziwny jest ten serial .......
Jak podaje serwis Spoilert TV lista nie będzie całkowicie odpowiednia dopóki nie wyemitowane zostaną wszystkie seriale zapowiedziane na ten sezon. Jednak w zeszłym roku 14 pozycji podanych przez nich do kasacji faktycznie zostało skasowanych.
Z ciekawostek: do już skasowanych pozycji dodane zostało Next Caller, mimo, że jeszcze nie zostało wyemitowane W niebezpieczeństwie znajduje się między innymi 90210. Miejmy nadzieję, że scenarzyści wezmą się w garść i zaplanują coś ciekawego na resztę sezonu
http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/misc/Cancellation%20Index%202012%20-%202 013/cancel201213_FULL.png
Jak mi usuną nikitę to ich zabiję ..... leeee
heh ze wszystkich zagrozonych pozycji zaczelam ogladac tylko 666 Park Avenue, ale rzeczywiscie nie jest zbyt przekonujacy i chyba go sobie daruje :/ zaden z pozostalych seriali, ktorej ogladam nie jest ani na zoltym ani na pomaranczowym tle o dziwo bo w poprzednich sezonach to sie nie zdazalo, wiec pozostaje mi sie tylko cieszyc :D
Moniaaaaa, nie ogladaj juz tego xfactora ;) mowie Ci ;) nie warto :P po co sobie bedziesz nerwy psuc ... wynikow tez nie ogladaj mowie Ci, po co Ci to?! :P
Ahahahaha :D Ty jeszcze poczekaj az sie pojawi JEREZA :P no i w sumie TYLA bo jakotakiej jeszcze nie bylo :P
O ile dobrze wiem to jest dziewczynka i to jego siostrzenica za którą szaleje:P
syna to on dopiero będzie miał;D;P
Które wybrać??
http://allegro.pl/35-futro-botki-koturny-ocieplone-37-g12180czarne-i2741008007.h tml
czy
http://allegro.pl/35-kozuch-botki-koturny-ocieplone-37-g12182-black-i2743783170. html
???
A dlaczego drugie??:p Odp uzasadnij:P
No jeszcze nie, ja też nie, ale o przyszłości mówię:P Co prawda trochę dalszej, ale przyszłości:P
No bo ostatnio w niego rzucałaś butelką z szampanem:P
ja też wybieram drugie bo są bardziej fajniejsze i mają szare futerko a te czarne są takie mocno jakieś lakierowane
Sandy Ty mi nic nie gadaj bo jak przeczytałam Twój opis odnośnie x factora to wiedzialam ze pewnie Key odpadł tylko jak ozabczylam ze był w dogrywce z rylanem to mnie szlak trafil co za czuby ...... tylko teraz obejrzę czy był dead lock czy nie .....
co za czuby żeby zrobić dead lock czyli w skrócie dla mnie na jakiś czas Tulisa nie istnieje głosując na odejście Kaya do domu to jakaś głupota ....... wiesz co Jahmene chyba był najlepszy, district 3 to tragedia jakaś zaś
Heh to ja mysle podobnie :) moja mama tez sie obrazila na Tulise chwilowo :P w ogole stwierdzila, ze dla niej x factor przestaje istniec po wczorajszym xD
po Twoim opisie to wiedziałam że coś wydarzyło się głupiego a dla mnie Kaye był w finałowej trójce ....
Finalowa trojke to my chyba znamy odkad sie rozpoczely live shows bo jakos nie sadze, zeby to sie mialo juz zmienic: Jahmene, Ella, James :)
Ja mam 2003 i mam coś ściągnąć z str. naszej grupy na egzaminy takie materiały, ale że są w nowszym to mi się to nie otwiera. To mogłabym Ci wysłać linki, byś je ściągnęła i tam prawym się zapisuje na 2003. Jeśli to oczywiście nie kłopot;)
Dzięki kochana, bo nikt mi nie chciał pomóc. Jesteś wielka!;)
Wyślę Ci te linki tylko chyba będzie lepiej jak na pocztę niż na fw prywatne wiadomości prawda??
a ja jestem zasmucona bo zrobiłam ranking a nie mogę go kontynuować bo nie mam wszystkich głosować i przykro mi bo czuję się olewana .....
Ejjjj, nikt Cie nie olewa ;) misiaku przeciez zaglosowalysmy :) jak inni nie chca to olej sprawe i podlicz glosy tak jak sa :) biedziemy bawic sie w waskim gronie :*:*:*
Potrzebuje jeszcze pol godziny i bedzie gotowy :D chyba chcesz, zeby byl dopracowany do perfekcji, a nie jakies tam dyrdymaly :P
Msdzia mi napisała ze jest w szpitalu więc chyba leży i zachorowała nam, nie ma dostępu do kompa a jedynie z komórki może pisać na gg.... biedulka
No wreszcie nadgoniłam OUAT i muszę przyznać, że jestem zachwycona tą serią;) A 5 odcinek i Regina, to po prostu mistrzostwo. Ciekawi mnie czy to co mówił Daniel, żeby się zakochała 2 raz będzie miało znaczenie, mam nadzieję, że tak. Widziałabym ją z Jeffersonem:P No i musze tu pochwalić panów, bo Charming, Jefferson i Hook są rewelacyjni, ciacha takie że szok, przyjemnie sie ich ogląda a do tego mają skomplikowane charaktery, więc nie są nudni. Czyli teraz Cora będzie ich największym wrogiem??
Kasia nadrobiłaś odcinki??
Aha i zapomniałam wspomnieć, że nie postarali się co do aktora grającego ojca Henrego... nie mogli kogoś równie uwodzicielskiego jak reszta panów??:P
Ale jedyne co mnie pociesza to to, ze jak mu sie lepiej przyjrzec to ma cos z syna Golda jak byl maly :P
Regina i Jefferson??? LOL nie wpadlam na to, ale w sumie ... czemu nie :P
no i Hook jest slodziakiem :D jak mu Emma wpadla w ramiona i skwitowal to swoim lobuzerskim "it's about time" to az mi sie buziuchna usmiechnela :P
tak samo Aurora mowiaca Sniezce, ze Charming jest wart swojego Charmingowego imienia ;D hehe
jak myslisz co August wozi w tej swojej skrzynce? generalnie nie spodziewalam sie, ze to on tak zmanipulowal ta cala sytuacje z przeszloscia Emmy .... generalnie jak wspomnial facetowi Emmy o magii to sie ten sie jakos specjalnie nie zdziwil, wiec kto wie ... moze jednak jest synem Rumpla :P
Rzeczywiście jest podobny do niego:P ale aktor mi się nie podoba i już:P
Heh no liczę na romans Emmy z Hookiem:D
Czekaj bo kończę oglądać ten odcinek jeszcze nie doszłam do tego:P Jak skończę to Ci napiszę:P
Heh mam nadzieję, że to nie przypadek, że są razem na zdjęciu i w końcu będą razem;D
Nadal nie lubię Aurory:P
Wow August?? A rzeczywiście nie był zdziwiona jak August wspomniał o magii, więc zakładam, że to syn Rumpla. Może wymienią aktora<prosi>:P
Nie przeżyje jak Emma będzie z ojcem Henrego! Ona ma być z Hookiem, bo ta chemia pomiędzy nimi aż kipi:P