Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73558
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.6 

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown

_Joy

To dokladnie tak jak ja :(

Wlasnie czytam artykul na popcorner o nowych serialach CW. Planujecie zaczac ogladnac cos nowego na jesien? ;P Bo mnie juz kusi kilka tytulow ;P

http://www.popcorner .pl/popcorner/56,108032,11480462,Co_nowego_CW_moze_pokazac_jesienia_.html

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja mam z reguły tak, że zobaczę kilka pierwszych odcinków a potem o tym zapomnę, a jak już mi się przypomni to mi się nie chce nadrabiać i to by było na tyle jeśli chodzi o oglądanie nowych seriali ;P

_Joy

A fajna ta Gra o Tron? ;>

No, ale ten nowy serial z "Alaric'iem" to musze zobaczyc z ciekawosci ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Fajna, niektóre sceny dosyć ostre są, ale mi się serial spodobał. Perwersja, brutalność, władza i seks, czyli coś dla Sandry ;D

_Joy

Hahahaha, nastepna ;P Naprawde jestem juz taka zepsuta, ze to widac golym okiem?! ;P .... Kurde, Lubie To! xD

sandra_crashdown

Chodzi ci o te co ma CW wypuścić??

izka21gramowa

Nom o te CW, zawsze jakos tak wychodzi, ze najwiecej seriali ogladam wlasnie tej stacji ;P

Wczoraj skusilam sie na pilot Hart of Dixie i zapowiada sie calkiem niezle :) chyba sie wciagne ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Oglądaj, oglądaj bo serial całkiem przyjemny :D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ma fajny klimat ale to już kiedyś pisała, coś w stylu córek mclouda tylko bardziej amerykańskie

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Ja tam samo ;/
A tu patrze i same negatywne komentarze są..
A chciałam się wybrać w piątek do kina :(

_Joy

No ja też lubię ją i w innych filmach mi się podobała a tu jakaś taka drętwa jest;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

mnie to tam nie kręci ale Was na pewno :P Tyler

http://spoilery.fan-strefa.pl/wp-content/uploads/2012/04/normal_03.jpg
http://spoilery.fan-strefa.pl/galeria/albums/userpics/10001/normal_01.jpg

monisia99

No zdecydowanie :P

monisia99

Wiecie co?! Jakos faceci w bieliznie czy tez zupelnie nago mnie nie kreca ;P wole jak jest duzo ubran, zeby bylo co zdzierac LOL xD

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

hahah, ja tam takiego bym z łóżka nie wyrzuciła :D

alexxa

Nie no, tez bym nie wyrzucila ;P ale musialby zaczac w ubraniu ;D a nie tak wparowac mi do sypialni w samych bokserkach hahahaha zartuje oczywiscie ;D Tyler moglby miec na glowie slomiany kapelusz a i tak bym na niego poleciala ;P;P;P

sandra_crashdown

Hahaha:D Sandra wyobraźiłam sobie właśnie jak Tyler wchodzi w tych bokserkach do Twojej sypialni, uśmiech a Ty do niego: ubieraj się!;D Chłopak by padł z wrażenia;D

izka21gramowa

Hahahah lekkie zdziwko by mial xD i jeszcze ten moj wykrzywiony wyraz twarzy, mierzacy jego osbe od gory do dolu :D:D:D "Nie no kolego, tak to my sobie pogrywac nie bedziemy" hahahaha Iza uruchomilas mi wyobraznie ;P

sandra_crashdown

No domyślam się dalszego ciągu twoich szalonych marzeń;D:P Facet, by stracił całą pewność siebie:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

kurde Sandra nie chciałabym być na jego miejscu :D hahaha ;*
Wgl ogladam teraz 90210 i jest tam Tyler!

alexxa

No on tam się przewijał gdzieś przy początku. ale mają być jakieś hot sceny z nim w najbliższym odc TVD;P Już się nie mogę doczekać:D

izka21gramowa

Wbrew pozorom dalszy ciag to kolejne rozczarowania ;D jak juz raz pojde w ta strone to potem moja wyobraznia plata mi takie figle xD odrazu nasunal mi sie obraz kiedy wylaczam z odraza lampke nocna, karze mu zabierac zabawki po czym przykladam glowke do podusi i odwracam sie do niego plecami :D:D:D buahahaha

sandra_crashdown

Sandra chyba sama w to nie wierzysz;D:D:D

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

hahaha :D
To mi się skojarzyło z Brie z Gotowych na wszystko z najnowszego sezonu :D
Wgl dziewczyny kogo najbardziej lubicie w 90210?

alexxa

Ja lubie .... a tak ! nikogo bo nie ogladam ;P hehehe

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Kiedyś byłam fanką lekko głupiutkiej Annie i cierpiącej na dwubiegunowość Silver, ale obecnie tylko Ivy wydaje mi się wciąż posiadać jakiś charakter.. zaraz... Itan też był fajny ; D

ocenił(a) serial na 8
accidenti

Ja kiedyś jak oglądałam rożne odcinki, różnych sezonów czasami w telewizji to też myślałam, że Annie jest najfajniejsza. Teraz jednak już mam jej dosyć i też uważam ją za głupiutką.. Silver jak na razie lubię ale wiem mniej wiecej co się będzie działo w dalszych sezonach wieć nie wiem jakie mam o niej zdanie xd Tej całej Ivy nie znam jeszcze więc też nie wiem co myśleć :D Itan jest fajny racja :D Ale tak z wyglądu to na razie nikt mnie za serce nie złapał ..:D Choć muszę ci powiedzieć że nauczyciel jest fajny :D

alexxa

Ja też najbardziej lubiłam Annie, ale podobnie jak Wy po dłuższym oglądaniu uważam ją za taką głupiutką kozę:P wcześniej była jakaś bardziej kumata teraz to wciąż to samo. Ja natomiast diametralnie zmieniłam zdanie co do Naomi. Na początku jej nie lubiłam, bo była z niej taka sucz, ale teraz ją lubię:P Zmienia się, ewoluuje, jest zabawna i żywiołowa;D Zawsze mnie rozśmiesza i przynajmniej robi pożytek z mózgu:P Jest jak dla mnie pozytywnie zakręcona:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

A ja tam nigdy nie lubiłam Annie, co więcej pierwszy sezon 90210 z trudem przetrwałam dopiero drugi mnie wciągnął bardziej.
Najbardziej to lubię Ivy, no i dlatego moja lubiona para to Ivy&Liam, o ile ktoś to jeszcze pamięta. Poza tym Silver i Navid no i Lian na początku, choć ciągle fajnie na niego popatrzeć.

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Ja Ivy chyba najbardziej lubię ze wszystkich dziewczyn.... nie mzieniła się i dalej jest rzeczywista i ma swój charakter. Navida lubię, Liama też choć drażniła mnie ta jego nie spójność emocjonalna to do Noami to do Annie, teraz nagle Silver......

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ja też już Annie tak bardzo nie lubię, a Silver po ostatnim sezonie mi lekko zbrzydła. Z całego serca nienawidzę Adrianny, always and forever ;P Naomi na początku baaardzo działała mi na nerwy bo była z niej niezła sucz. Ale teraz jest ok, bez rewelacji. Chyba też najbardziej lubię Ivy, ale wkurza mnie strasznie te jej ciągłe "Dude!" xD
A z facetów to oczywiście Liam, chociaż teraz zrobił się z niego taki dzi*karz, zgaduję że jeszcze zaliczy wszystkie bohaterki :P Dixon ujdzie w tłumie. Bardzo lubię Navida, jest słodki :D Lubiłam jeszcze Teddy'ego, ale przed tym jak odkrył że jest gejem (nie że mam coś do gejów, ale scenarzyści potem 'zepsuli' jego postać).

Zaznaczam, że nie widziałam dobrych 7 odcinków 90210 więc tylko mniej więcej się orientuję w sytuacji.

ocenił(a) serial na 7
_Joy

objerzałam ostatni odcinek OTH i na szczęście był fajny taki zakańczający ten 9 sezon :) z jednej strony smutno z drugiej zaś z głowy jeden serial mniej :P trzeba nowe zacząć :P

monisia99

Wrocil Lucas? ;P nie ogladam tego, ale kiedys chcialam bo podoba mi sie ten aktor, ale jak mi powiedziano, ze potem wyjechal to odechcialo mi sie ogladac ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie było go w tym odcinku, a dwa odcinki temu wyglądał jak żul jakiś z ulicy tymi swoimi włosami, zdecydowanie wcześniejsze sezony był przystojniejszy.....

poddaje się i nie doczytam Kosogłosa..... nie mam czasu :( ściągam audiobooka i takim sposobem zakończę czytanie -słuchaniem....

_Joy

Zaczęłam oglądać Grę o tron:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

ojej dziewczyny :p skończyłam oglądać Sylwester w Nowym Yorku i jestem pod ogromnym wrażeniem.....

Piszę to ze względu, że nastawiłam się że będzie gó..... film, a jestem totalnie zaskoczona......

Bon Jovi to choler.nnnyyyyy przystojniak, jej facet w takim wieku a jak się trzyma i jak się uśmiecha :) skradł mi dziś serce

Zac Efron boski, przystojny, fajna rola razem z Michelle Pfiefer a do tego super tańczy :)

Wstyd przyznać ale nawet Aschton Kutcher mi się dziś podobał w filmie te jego spojrzenia były całkiem fajne :P (Sandra przeczytaj te zdanie uważnie, bardzo uważnie :P tylko nie pomyśl że się zakochałam)

Nasza Rachel z Glee świetnie zaśpiewała i słodka jest :)

Akcje na porodówce bezbłędne :P

dawno już tak pozytywnych wrażeń nie miałam po obejrzeniu filmu i z uśmiechem na twarzy idę spać :)

monisia99

Hahahaha Monia ;D ale co mi tam Ashton, Ty powinnas zalowac, ze Toma tam nie bylo ;D LOL ;*

Wlasnie sciagam ten caly Sylwester ;P jutro ogladne to dam znac czy tez mi sie tak spodoba jak Monisce naszej ;) ;*

ocenił(a) serial na 7
_Joy

No przecież on chyba tylko jeszcze Adrianny nie zaliczył, to już mu blisko do wszystkich. xD
A to też wydaje się możliwe, choć na razie ten kowboj od Naomi się będzie przy niej kręcił.

ocenił(a) serial na 8
katia_2007

Kurde jestem strasznie do tyłu :D Dopiero na 1 sezonie.. Kurde dobrze że teraz mam wolne to coś nadrabiam :)
Jak tam wgl u was kochane ? ;*
Ja siedze w domu i odpoczywam :) Wczoraj narysowałam Lane del ray więc potem może sie pochwale ;P

alexxa

Koniecznie! :)

U mnie calkiem ok, leniuchuje dzisiaj :) wyslalam rodzine na swiecenie ;P

A Sylwester w Nowym Jorku mi sie bardzo podobal :) szczegolnie zakonczenie jak wszystkie historie sie zaczely tak ladnie skladac w jedna calosc :) lubie takie filmy, wiec rowniez POLECAM :)

Dziewczyny a w Hart of Dixie to jakiej parze kibicujecie? ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja myślę, że Zoe i Wade'owi, i w sumie Lemon i Lavon tez mi jakoś pasują.

No a co do świąt, to byłam święcić, a teraz leniuchuję i ściągam GG najnowsze :)

katia_2007

Kurcze ja dopiero ogladnelam 7 odcinek, ale Wade jest takim slodziakiem ;P jak spiewal na tym dachu dla swojego ojca - no normalnie myslalam, ze sie rozplyne ;D

A GG to dla mnie przestalo byc juz czymkolwiek wiecej niz tylko scenkami z Dair ;P moglabym generalnie ogladac tylko to co sie dzieje miedzy nimi ;D

sandra_crashdown

Sandra to tam u Was na wyspach też Święcicie??:P
No ja też poświęciłam a teraz sprzątam;)
Muszę oglądnąć ten Sylwester skoro tak polecacie tym bardziej jak taki optymistyczny, bo mam dzisiaj doła;/

izka21gramowa

No Anglicy nie swieca, ale w polskim kosciele juz tak :)

Ja zaraz sie zabieram za pieczenie sernika i babeczek :/ ale mi sie nie chce normalnie ;P

sandra_crashdown

Ja dzisiaj robiłam 2 sałatki i jeszcze 3 mnie czeka, ale za to moja ulubiona z kurczakiem z gyrosem;D No nie dziwię Ci się ja piec nie lubię.
Chodzisz do polskiego Kościoła??:)

izka21gramowa

Heh, prawde powiedziawszy to w ogole nie chodze do zadnego kosciola ;P tak juz sie przyjelo, moja rodzina nigdy nie byla specjalnie religijna ;)

Ja bede jutro robic salatke taka warstwowa z ananasem, zeby bylo co jesc jeszcze w poniedzialek ;P

sandra_crashdown

Z ananasem??:P Takiej nie znam wyślij mi przepis na gg:P
To ta moja z kurczakiem jest warstwowa właśnie boska po prostu:D Zawsze kupuje więcej tego kurczaka, bo przy okazji zjem połowę;D
No tak mi się właśnie kłóciło z twoją perwersyjnością;D:P

izka21gramowa

Nom juz Ci wysle zaraz, tylko troche to potrwa bo jest dlugi i specyficzny ;D hehe

A z ta perwersyjnoscia to ja bym sie klocila ;P czasem najwieksze ciche myszki i cnotki sa najbardziej perwersyjne, ale nie mi osadzac, ludziom do sypialni nie zagladam ;P

sandra_crashdown

Wiem śmieję się :P
No tak jak mówisz, takie spokojne to najczęściej zaliczają wpadkę:P A takie to było porządne dziewczę się wydawało a potem kinder - niespodzianka;D

izka21gramowa

Hahaha kinder-niespodzianka LOL xD