SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 6 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-
Czwartek-
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Poniedziałek-
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-
Niedziela-
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-monisia99
Sobota-izka21gramowa
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Sobota-
Niedziela-sandra_crashdown
To dokladnie tak jak ja :(
Wlasnie czytam artykul na popcorner o nowych serialach CW. Planujecie zaczac ogladnac cos nowego na jesien? ;P Bo mnie juz kusi kilka tytulow ;P
http://www.popcorner .pl/popcorner/56,108032,11480462,Co_nowego_CW_moze_pokazac_jesienia_.html
Ja mam z reguły tak, że zobaczę kilka pierwszych odcinków a potem o tym zapomnę, a jak już mi się przypomni to mi się nie chce nadrabiać i to by było na tyle jeśli chodzi o oglądanie nowych seriali ;P
Fajna, niektóre sceny dosyć ostre są, ale mi się serial spodobał. Perwersja, brutalność, władza i seks, czyli coś dla Sandry ;D
Hahahaha, nastepna ;P Naprawde jestem juz taka zepsuta, ze to widac golym okiem?! ;P .... Kurde, Lubie To! xD
Nom o te CW, zawsze jakos tak wychodzi, ze najwiecej seriali ogladam wlasnie tej stacji ;P
Wczoraj skusilam sie na pilot Hart of Dixie i zapowiada sie calkiem niezle :) chyba sie wciagne ;P
ma fajny klimat ale to już kiedyś pisała, coś w stylu córek mclouda tylko bardziej amerykańskie
Ja tam samo ;/
A tu patrze i same negatywne komentarze są..
A chciałam się wybrać w piątek do kina :(
mnie to tam nie kręci ale Was na pewno :P Tyler
http://spoilery.fan-strefa.pl/wp-content/uploads/2012/04/normal_03.jpg
http://spoilery.fan-strefa.pl/galeria/albums/userpics/10001/normal_01.jpg
Wiecie co?! Jakos faceci w bieliznie czy tez zupelnie nago mnie nie kreca ;P wole jak jest duzo ubran, zeby bylo co zdzierac LOL xD
Nie no, tez bym nie wyrzucila ;P ale musialby zaczac w ubraniu ;D a nie tak wparowac mi do sypialni w samych bokserkach hahahaha zartuje oczywiscie ;D Tyler moglby miec na glowie slomiany kapelusz a i tak bym na niego poleciala ;P;P;P
Hahaha:D Sandra wyobraźiłam sobie właśnie jak Tyler wchodzi w tych bokserkach do Twojej sypialni, uśmiech a Ty do niego: ubieraj się!;D Chłopak by padł z wrażenia;D
Hahahah lekkie zdziwko by mial xD i jeszcze ten moj wykrzywiony wyraz twarzy, mierzacy jego osbe od gory do dolu :D:D:D "Nie no kolego, tak to my sobie pogrywac nie bedziemy" hahahaha Iza uruchomilas mi wyobraznie ;P
kurde Sandra nie chciałabym być na jego miejscu :D hahaha ;*
Wgl ogladam teraz 90210 i jest tam Tyler!
No on tam się przewijał gdzieś przy początku. ale mają być jakieś hot sceny z nim w najbliższym odc TVD;P Już się nie mogę doczekać:D
Wbrew pozorom dalszy ciag to kolejne rozczarowania ;D jak juz raz pojde w ta strone to potem moja wyobraznia plata mi takie figle xD odrazu nasunal mi sie obraz kiedy wylaczam z odraza lampke nocna, karze mu zabierac zabawki po czym przykladam glowke do podusi i odwracam sie do niego plecami :D:D:D buahahaha
hahaha :D
To mi się skojarzyło z Brie z Gotowych na wszystko z najnowszego sezonu :D
Wgl dziewczyny kogo najbardziej lubicie w 90210?
Kiedyś byłam fanką lekko głupiutkiej Annie i cierpiącej na dwubiegunowość Silver, ale obecnie tylko Ivy wydaje mi się wciąż posiadać jakiś charakter.. zaraz... Itan też był fajny ; D
Ja kiedyś jak oglądałam rożne odcinki, różnych sezonów czasami w telewizji to też myślałam, że Annie jest najfajniejsza. Teraz jednak już mam jej dosyć i też uważam ją za głupiutką.. Silver jak na razie lubię ale wiem mniej wiecej co się będzie działo w dalszych sezonach wieć nie wiem jakie mam o niej zdanie xd Tej całej Ivy nie znam jeszcze więc też nie wiem co myśleć :D Itan jest fajny racja :D Ale tak z wyglądu to na razie nikt mnie za serce nie złapał ..:D Choć muszę ci powiedzieć że nauczyciel jest fajny :D
Ja też najbardziej lubiłam Annie, ale podobnie jak Wy po dłuższym oglądaniu uważam ją za taką głupiutką kozę:P wcześniej była jakaś bardziej kumata teraz to wciąż to samo. Ja natomiast diametralnie zmieniłam zdanie co do Naomi. Na początku jej nie lubiłam, bo była z niej taka sucz, ale teraz ją lubię:P Zmienia się, ewoluuje, jest zabawna i żywiołowa;D Zawsze mnie rozśmiesza i przynajmniej robi pożytek z mózgu:P Jest jak dla mnie pozytywnie zakręcona:P
A ja tam nigdy nie lubiłam Annie, co więcej pierwszy sezon 90210 z trudem przetrwałam dopiero drugi mnie wciągnął bardziej.
Najbardziej to lubię Ivy, no i dlatego moja lubiona para to Ivy&Liam, o ile ktoś to jeszcze pamięta. Poza tym Silver i Navid no i Lian na początku, choć ciągle fajnie na niego popatrzeć.
Ja Ivy chyba najbardziej lubię ze wszystkich dziewczyn.... nie mzieniła się i dalej jest rzeczywista i ma swój charakter. Navida lubię, Liama też choć drażniła mnie ta jego nie spójność emocjonalna to do Noami to do Annie, teraz nagle Silver......
Ja też już Annie tak bardzo nie lubię, a Silver po ostatnim sezonie mi lekko zbrzydła. Z całego serca nienawidzę Adrianny, always and forever ;P Naomi na początku baaardzo działała mi na nerwy bo była z niej niezła sucz. Ale teraz jest ok, bez rewelacji. Chyba też najbardziej lubię Ivy, ale wkurza mnie strasznie te jej ciągłe "Dude!" xD
A z facetów to oczywiście Liam, chociaż teraz zrobił się z niego taki dzi*karz, zgaduję że jeszcze zaliczy wszystkie bohaterki :P Dixon ujdzie w tłumie. Bardzo lubię Navida, jest słodki :D Lubiłam jeszcze Teddy'ego, ale przed tym jak odkrył że jest gejem (nie że mam coś do gejów, ale scenarzyści potem 'zepsuli' jego postać).
Zaznaczam, że nie widziałam dobrych 7 odcinków 90210 więc tylko mniej więcej się orientuję w sytuacji.
objerzałam ostatni odcinek OTH i na szczęście był fajny taki zakańczający ten 9 sezon :) z jednej strony smutno z drugiej zaś z głowy jeden serial mniej :P trzeba nowe zacząć :P
Wrocil Lucas? ;P nie ogladam tego, ale kiedys chcialam bo podoba mi sie ten aktor, ale jak mi powiedziano, ze potem wyjechal to odechcialo mi sie ogladac ;P
nie było go w tym odcinku, a dwa odcinki temu wyglądał jak żul jakiś z ulicy tymi swoimi włosami, zdecydowanie wcześniejsze sezony był przystojniejszy.....
poddaje się i nie doczytam Kosogłosa..... nie mam czasu :( ściągam audiobooka i takim sposobem zakończę czytanie -słuchaniem....
ojej dziewczyny :p skończyłam oglądać Sylwester w Nowym Yorku i jestem pod ogromnym wrażeniem.....
Piszę to ze względu, że nastawiłam się że będzie gó..... film, a jestem totalnie zaskoczona......
Bon Jovi to choler.nnnyyyyy przystojniak, jej facet w takim wieku a jak się trzyma i jak się uśmiecha :) skradł mi dziś serce
Zac Efron boski, przystojny, fajna rola razem z Michelle Pfiefer a do tego super tańczy :)
Wstyd przyznać ale nawet Aschton Kutcher mi się dziś podobał w filmie te jego spojrzenia były całkiem fajne :P (Sandra przeczytaj te zdanie uważnie, bardzo uważnie :P tylko nie pomyśl że się zakochałam)
Nasza Rachel z Glee świetnie zaśpiewała i słodka jest :)
Akcje na porodówce bezbłędne :P
dawno już tak pozytywnych wrażeń nie miałam po obejrzeniu filmu i z uśmiechem na twarzy idę spać :)
Hahahaha Monia ;D ale co mi tam Ashton, Ty powinnas zalowac, ze Toma tam nie bylo ;D LOL ;*
Wlasnie sciagam ten caly Sylwester ;P jutro ogladne to dam znac czy tez mi sie tak spodoba jak Monisce naszej ;) ;*
No przecież on chyba tylko jeszcze Adrianny nie zaliczył, to już mu blisko do wszystkich. xD
A to też wydaje się możliwe, choć na razie ten kowboj od Naomi się będzie przy niej kręcił.
Kurde jestem strasznie do tyłu :D Dopiero na 1 sezonie.. Kurde dobrze że teraz mam wolne to coś nadrabiam :)
Jak tam wgl u was kochane ? ;*
Ja siedze w domu i odpoczywam :) Wczoraj narysowałam Lane del ray więc potem może sie pochwale ;P
Koniecznie! :)
U mnie calkiem ok, leniuchuje dzisiaj :) wyslalam rodzine na swiecenie ;P
A Sylwester w Nowym Jorku mi sie bardzo podobal :) szczegolnie zakonczenie jak wszystkie historie sie zaczely tak ladnie skladac w jedna calosc :) lubie takie filmy, wiec rowniez POLECAM :)
Dziewczyny a w Hart of Dixie to jakiej parze kibicujecie? ;)
Ja myślę, że Zoe i Wade'owi, i w sumie Lemon i Lavon tez mi jakoś pasują.
No a co do świąt, to byłam święcić, a teraz leniuchuję i ściągam GG najnowsze :)
Kurcze ja dopiero ogladnelam 7 odcinek, ale Wade jest takim slodziakiem ;P jak spiewal na tym dachu dla swojego ojca - no normalnie myslalam, ze sie rozplyne ;D
A GG to dla mnie przestalo byc juz czymkolwiek wiecej niz tylko scenkami z Dair ;P moglabym generalnie ogladac tylko to co sie dzieje miedzy nimi ;D
Sandra to tam u Was na wyspach też Święcicie??:P
No ja też poświęciłam a teraz sprzątam;)
Muszę oglądnąć ten Sylwester skoro tak polecacie tym bardziej jak taki optymistyczny, bo mam dzisiaj doła;/
No Anglicy nie swieca, ale w polskim kosciele juz tak :)
Ja zaraz sie zabieram za pieczenie sernika i babeczek :/ ale mi sie nie chce normalnie ;P
Ja dzisiaj robiłam 2 sałatki i jeszcze 3 mnie czeka, ale za to moja ulubiona z kurczakiem z gyrosem;D No nie dziwię Ci się ja piec nie lubię.
Chodzisz do polskiego Kościoła??:)
Heh, prawde powiedziawszy to w ogole nie chodze do zadnego kosciola ;P tak juz sie przyjelo, moja rodzina nigdy nie byla specjalnie religijna ;)
Ja bede jutro robic salatke taka warstwowa z ananasem, zeby bylo co jesc jeszcze w poniedzialek ;P
Z ananasem??:P Takiej nie znam wyślij mi przepis na gg:P
To ta moja z kurczakiem jest warstwowa właśnie boska po prostu:D Zawsze kupuje więcej tego kurczaka, bo przy okazji zjem połowę;D
No tak mi się właśnie kłóciło z twoją perwersyjnością;D:P
Nom juz Ci wysle zaraz, tylko troche to potrwa bo jest dlugi i specyficzny ;D hehe
A z ta perwersyjnoscia to ja bym sie klocila ;P czasem najwieksze ciche myszki i cnotki sa najbardziej perwersyjne, ale nie mi osadzac, ludziom do sypialni nie zagladam ;P
Wiem śmieję się :P
No tak jak mówisz, takie spokojne to najczęściej zaliczają wpadkę:P A takie to było porządne dziewczę się wydawało a potem kinder - niespodzianka;D