SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Dobranocki Monisia ;*
Damon w TVD?! Czy Ty sie aby nie zapedzasz kochaniutka?! :D:D:D Z cala moja sympatia do Nolana, ale do Damona to mu jeszcze troche brakuje :P hehe
Nie chodzi mi o wygląd tylko o charakter:P A przede wszystkim o to ich poczucie humoru charakterystyczne:P No powiedz kto inny ma takie hasła w TVD jak nie Damon??:P Tak samo tu Nolan:P Bez nich te seriale nie miałyby już takiego uroku:P
No w kazdym serialu jest taka wyrozniajaca sie postac, dla ktorej chce Ci sie ten serial ogladac ;P Nie wiem czy ogladacie Teen Wolf, ale dla mnie taka postacia tam jest Stiles! Gosciu jest zabojczy :P Albo Billy w Jane by Design! (jak jeszcze nie ogladacie to musicie koniecznie!) ... hehe Nie wiedziec czemu to przewaznie jest postac meska bo jak tak teraz o tym mysle to zadna kobitka mi do glowy nie przychodzi. No moze poza Khaleesi w Game of thrones, ale teraz juz mnie wkurza ;P
Gra o tron to kolejny serial, który chcę nadrobić w te wakacje:P A Teen Wolf zaczęłam oglądać, ale sesja mnie naszła i przestałam, też teraz chce dogonić do odcinków, które lecą. A to ten co się koleguje z tym głównym Wilkołakiem??:P No on ma te hasła świetne:D Wiesz co rzeczywiście większość to faceci, ale coś mi się gdzieś tumani w tym moim łbie, że jakąś kobitkę znam co też robiła taki zamęt:P Tylko teraz nie pamiętam gdzie to ją oglądałam:P No właśnie Sandra nie w każdym serialu jest taki ktoś a szkoda;/
Tak Iza, to ten co sie koleguje z tym glownym wilkolakiem ;P Teraz ogladam drugi sezon i musze przyznac, ze jest zdecydowanie lepszy od pierwszego ;) Ale Stiles jest tam bezkonkurencyjny ;P
Nie wiem jak Was, ale wlasnie w PLL mnie zaczyna powoli draznic fakt, ze tam dokoptowuja co chwile jakies nowe postacie zamiast sie bardziej skupic na tych, ktore juz sa. Nie wiem, moze dawac im wiecej watkow. A nie w jednym odcinku jest 5 scen z danym bohaterem tylko po to, by potem nie pojawial sie przez nastepne kilka odcinkow. To ja sie pytam co sie stalo z ta osoba?! Wyparowala czy jak?!
No ten koleś to nawet samą miną potraf mnie rozśmieszyć:P To dobrze, że 2 sezon jest lepszy, już się na niego cieszę:P Ja sie wciągnęłam w Merlina teraz i bardzo mi się podoba;)
A co do Twoich zarzutów do PLL to gdzieś czytałam chyba u nas na forum tylko w innym wątku właśnie podobne wypowiedzi z którymi też się zgadzam. Przecież oni mieszkają w małym mieście i żyją więc powinni się spotykać jak normalni ludzie np. na zakupach a tu tak jak mówisz jedna postać znika na ileś tam odcinków jakby to co najmniej NY był;/ Stanowczo jest za dużo osób a do tego za dużo wątków wprowadzają i potem się gubią w tym sami i jest chaos, który odstręcza od oglądania...
Ale siekamy tych postow dzisiaj xD
Bo ja ogolnie uwazam, ze serial powinien miec jakos zawezone grono glownych bohaterow, a postacie drugoplanowe powinny sie zmieniac i przez to nie byloby zamieszania. Jak sie komus konczy watek to powinnni sie go pozbywac z serialu, a nie robic jakies sztuczne combacki na dwie sceny tak jak to bylo dzisiaj z Holdenem, ktory przez nastepne 3 albo i wiecej odcinkow sie w ogole nie pojawi :/
Dokłądnie tak jak mówisz wtedy fabuła jest zwarta i się tak nie wlecze i rozlewa na boki jak teraz w PLL... A nie nam Marlnka funduje co chwile jakiś news w stylu ktoś tam pojawi się w któryms tam odcinku;/
No dokladnie! Powinno byc 10 +/- glownych bohaterow, ktorzy powinni miec sceny w prawie kazdym odcinku i by wszystko gralo... A jak juz piszemy swoj scenariusz to w moim PLL Ezra by zginal z reki A. a nie Bogu ducha winna Maya ;P hehe
Ogolnie stwierdzilam, ze dzisiaj pokazali frajerstwo Ezry juz na calego z ta pizamka jego i sweetasnymi fociami :/ Nie mogli go ubrac jak normalnego faceta w bokserki i t-shirt tylko musial byc w tych paskudnych gaciach ;P
Wiesz jakby miał klatę taką jak Jason to by bez koszulki paradował:P A tak to wiesz:P Dzisiaj te zdjęcia i miny do nich mnie dobiły;D Głupawe jak nie wiem:P
Patrzcie co znalazłam;D
http://fu ckyeahariaandjason.tumblr.com/
Tylko sobie spacje zlikwidujcie bo mi wkleić cenzura nie chciała:P
Najlepsze jest na samym dole jak jest pytanie do Drew i Iana czy grali w lacrosse w liceum :D hahaha
Ahahahaha ;D ja Cie nie moge! ;P Co za ..... ciotex! ;D Bo juz inaczej sie tego okreslic nie da ... :P
hahahaha, no nie moge :D Tak sobie myśle może Ian jest gejem w normalnym życiu? Tak jakoś mi pasuje , no nie wiem :D
i wgl widze ,że miałyście fajną rozmowę o tatuażach! Kocham tatuaże ! A szczególnie facetów z tatuażami *.* To mnie tak kręci że nie moge :D Hahaha :) Jeszcze motor mu dać i rozczochrane czarne włosy i jestem już jego :D A sama też muszę sobie zrobić tatuaż , też mysle o czymś delikatnym, ale słyszałam ,że jak się zaczyna robić tatuaże to to tak uzależnia, że robi się następne :D Mój jedyny problem to... że panicznie boje się igieł :D Ale mam nadzieje, że przezwyciężę to i kiedyś zrobię sobie jakąś dziarę :D A ciebie Madziu oczywiście zachęcam do zrobienia sobie tych tatuaży ! ;*
OMG. Zaczynam wątpić w seksualność tego gościa (o ile takową w ogóle posiada) ;P
Przyznac sie kto juz ogladal Spider-Mana nowego bo ide dzisiaj do kina i nie wiem czy mam sie cieszyc czy raczej obladowac popcornem i modlic o koniec seansu?! ;P
odnośnie odcinka PLL to jak zwykle słaby był i tyle. Muszę Wam przyznać rację piżamka Ezry była do bani :P śmiać mi się chciało ale sesja zdjęciowa mi się podobała. en Zaś ten jego wzrok jak spoglądał na szufladę z kasą naprawdę mnie zastanowił i pierwszy raz pomyślałam ze coś tu jest nie tak....... Hanna jest wkurzająca oj nie mogę na nią patrzeć...... Holdem musi mieć coś wspólnego z całym tym zamieszaniem bo skąd niby pojawia się tak nagle po sporej nieobecności...... te ręcę A na koncu to jak nie wiem co kobieta.....
Ja widziałam! Jestem bardzo zadowolona, ta wersja jest dla mnie dużo lepsza od poprzedniej . Na pewno dużo lepsi aktorzy! Ale pogadamy jak oglądanie, koniecznie napisz od razu jak wrażenia :D
No mi sie tez bardzo podobalo :) uwielbiam Emme Stone - dla mnie ta dziewczyna ma w sobie tyle uroku i wewnetrznej charyzmy, ze moglaby nimi obdarowac caly swiat :) Generalnie to jedna z najbardziej utalentowanych aktorek swojego pokolenia :) No i przy na maksa wkurzajacej MJ w pierwszej wersji, Gwen Stacey wypada genialnie na ekranie :) Ale moze przemawia przeze mnie po prostu moja milosc do Emmy ;) No, a Andrew Garfield .... tutaj chyba nie potrzeba zadnych zbednych komentarzy ... Jak to okreslila moja kolezanka wczoraj: "Andrew Garfield to takie 10/10, kiedy Tobey Maguire co najwyzej 6" ;P;P;P ... Nie sposob sie nie zgodzic ;) Poza tym na plus takze wszystkie zmiany fabularne ... Chociaz w sumie nie obrazilabym sie, gdyby w ktorejs z wersji w koncu uratowali wujka ;P Peter juz i tak stracil rodzicow, mogli mu wymyslec jakis inny powod do zemsty na kryminalistach ;P hehe zdaje sobie sprawe, ze to na bazie komiksu, ale tam .... jak szalec to szalec ;P
o to widzę że warto objerzeć :P ja troszkę się wzbogaciłam o parę filmów i mam zamiar sobei trochę pooglądać. Sandra oglądałaś ? Ja właśnie zaczęłam
http://www.solarmovie.eu/link/play/666123/
Wlasnie jeszcze nie ogladalam :( Ale zabiore sie za niego w najblizszym czasie :D Dzieki za linka :*
ja objerzałam i jest naprawdę świetny ale żeby były wszystkie kawałki musieliby śpiewać cały dzień :)
Kurcze no wlasnie cos malo tych utworkow, ktore lubie :( najfajniejszy moment to zdecydowanie ten z Walblersami i Blaine'em ;) gosciu ostatnimi czasy ciagnie cale Glee moim skromnym zdaniem :P
Mam jedną wielką dołującą informację:
Nasz "garbus" Ezra, dostał nagrodę Teen Choice Aworlds w kategorii najlepszy aktor dramatyczny. -.-
A co to filmu widziałam jakieś dwadzieścia minut i tyle mu się podobało, a co dalej to może kiedyś dokończę.
Jak on mógł dostać nagrodę za najlepszego aktora ?! ;o
Przecież on wgl nie umie grać! Boże widzisz i nie grzmisz...
poza tym aktorka grająca Jennę, za najlepszy czarny charakter i Aria z najlepszą kobiecą postać w serialu dramatycznym
a Ian, on właśnie jest dramatyczny xD
Hahaha to ja sie zgodze! Tez bym mu dala nagrode za najbardziej DRAMATYCZNEGO aktora :D interpretujmy dzieweczki ta nagrode na swoj wlasny sposob :P
Hahahah, i za to Was kocham dziewczynki! ;* Też sobie od razu pomyślałam "Faktycznie, on jest dramatyczny" ;P
Swoja droga kto mu dal na imie Ian?! Somerhalder powinien czuc sie tym faktem przynajmniej urazony ;P
obejrzałam sobie pełną listę zwycięzców i większa część była do przewidzenia. obejrzałam niesamowitego spider mena i powiem ze był naprawdę fajny kiepska wersja bo tylko taka jest, ale gra Garfielda naprawdę boska, on sam jest słodki jak miód, Emma Stone po mistrzowsku zagrała swoją rolę :) naprawdę fajny film
Emma i Andrew wyrastają na jednych z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Spidermana nie widziałam, ale jakieś inne filmy.
Andrew <3 uwazam, ze do konca tej czesci kazda z czlonkin SWJ powinna ogladnac Spidermana, zebym mogla wniesc wniosek o przydzielenie nam Andrew do grafiku ;P
Ja i bez obejrzenia nowego Spidermana jestem za włączeniem Andrew do grafiku, ba chcę jakiś dzień z nim xD
Widziałyście nowy PLL??
13 minuta <3 Jason ale przygotujcie się na 32, mi wtedy serce stanęło...
I jeszcze ta Cece cała pytająca się o Jasona czy jest w mieście i czy jest wolny;/
Już jestem po.
O ile lepszy był odcinek bez udziału Ezry.
Tak w ogóle do był to pierwszy odcinek od jakiegoś czasu, który mi się spodobał.
Nie wiem po co ta cała Cece pojawiła się, ale na pewno nie bez powodu. Te sceny w szpitalu, a zwłaszcza na oddziele dla dzieci, trochę mnie przerażały. I kiedy Aria z Hanną tam weszły, to w którymś z pomieszczeń była taka małpka, plastikowa, a w rękach miała talerze do grania, kiedyś na końcu to było.
Jason oczywiście super. Poza tym podobały mi się sceny matki Arii z tym właścicielem kawiarni.
A i jeszcze mimo, że Wilden jest kreowany na takiego złego, to jakoś podoba mi się ta postać, sama nie wiem czemu.
Ja go pamiętam z serialu jakiegoś młodzieżowego. Co do reszty to ciekawi mnie właśnie co ta Cece chce namieszać. Mi też się odcinek podobał a ten wypadek Jasona to mnie przeraził słowo daje, już się bałam, że go uśmiercą.