SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Jak dla mnie po oglądnięciu 2 odcinków to nie:p Ale jest tam taki wielki już nie pamiętam jak się nazywa, bo dopiero nadrobię resztę na wakacjach, ale on grał w Słonecznym patrolu hawajskiej wersji chyba:P
Kurde to szkoda :/
I jako, ze lubie zadreczac ludzi pytaniami mam do Was kolejne:P Nie orientujecie sie czy na filmwebie jest taka opcja, ktora pokazuje jaki film na najwyzsza srednia ocene jesli dodac wszystkie oceny twoich znajomych?! Ciekawi mnie to:P
Żadnych super ekstra ciach to tam w sumie nie ma (jestem dopiero w połowie 1 sezonu, bo jakoś ostatnio straciłam chęć na oglądanie seriali), ale Jon vel Bastard jest całkiem przyjemny ;P
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ot2f5uEr1rx5da2o1_400.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4o5jiqwAG1qj9iuzo1_500.jpg
No tak zapomniałam o tym powyżej:P Kochana serial jest na tyle fajny, ciekawy i perwersyjny, że Ci się będzie podobać mimo braku ciach:P
Dobra w takim ukladzie poddaje sie i zaraz ogladne pierwszy odcinek :P Tylko nie wiem o co cho z tym podzialem odcinkow na i itv. o czym jest prolog? Wazny dla fabuly i czy musze go ogladac? :P
Oglądać nie musisz, ale lepiej sobie oglądnij, bo Cię tak wprowadzi:P Widzisz w 2 serii też jest taki odcinek "zerowy":P Chyba po coś to jest aczkolwiek ja jeszcze tak daleko nie doszłam:p
Mi się wydaje, że ten 'prolog' jest też pokazany w 1 odcinku, no ale mogłam coś pomieszać ;P
A chciałam, chciałam, tylko że teraz mam tyle książek do czytania, że czuję że coś nieprędko się za to zabiorę ;P
Heh no ja też mam trochę tych książek w planach:P Ale Wiedźmina Ci nie daruje, będziesz musiała go przeczytać:P Cały cykl jest genialny wręcz:P
Wiem, wiem, wszyscy mi to mówią, aczkolwiek chyba jednak skuszę się na niego dopiero w wakacje :P
Ja mam za to aż za dużo i tylko słyszę 'Przeczytaj Wiedźmina!', co mnie nieco zniechęca, szczerze powiedziawszy.
No mnie jak tak nachalnie zachęcają do czegoś to też wkurza i zniechęca, ale zaufaj mi nie pożałujesz jak przeczytasz:) Ja ją czytam teraz 2 raz po kilku latach i znowu się zachwycam a bałam się, ze to już nie będzie to po latach. Myliłam się.
Hehe kiedys namietnie ogladalam :P Dzisiaj jakos na to natrafilam i zobaczylam, ze jeszcze nie wystawilam oceny. Wlasnie jestem w trakcie ogladania pierwszego epizodu GoT, ale cos pomieszanie z poplataniem i nie wiem o co cho xD
Dlaczego oni tam uprawiaja kazirodztwo?! :P W ogole taki z leksza chory, nawet jak na moje standardy :P
No, cycki co 5 sekund, pisałam przecież :P Dlatego ja ten serial wolę oglądać wieczorem, kiedy mam pewność że nikt mi nie wjedzie do pokoju akurat w trakcie jakiejś nieprzyzwoitej sceny ;P
Hahaha, a ja myslalam, ze tylko ja takie podjazdy robie :P jakbyscie mnie dzisiaj widzialy jak sie przed ksieciem krylam, zeby przypadkiem nie zobaczyl co ja ogladam:P nasluchiwalam czy przypadkiem nie wstaje z sofyxD LOL Potem mu wprawdzie opowiedzialam na co mnie namowilyscie, ale wolalam nie zostac nakryta na goracym uczynku ;)
to tam już takie akcje w początkowych odcinkach? to jaj uż wiem czemu to oglądacie :P zbereźnice
Hahaha, Monia znowu sie bulwersuje i zgrywa swietoszka :P Nie z nami te numery Selena/jakis fajny kolo oparty o sciane xD
ale Monia sie ostatnio przekonala i sama dala Selenke :P A zaraz nam sie znowu dostanie, ze o niej rozmawiamy jak jej nie ma xD
ja jestem ale ukryta bo oglądam TSLAT i YCD więc nie mam czasu na pierdoły. Poza tym to nie ja obgaduję tylko jestem obgadywana :P No ktoś tu musi kurde jego mac zgrywać niewinną i słodką jako że Wy nie jesteście :P
wiesz jak się ma faceta na avatarze to wiesz tak inaczej jak babkę. No jak kobieta może mieć kobietę ja nie wiem:P . Dałam na chwilę Selenę ale stwierdziłam że to się gryzie z moim Ego :P więc wstawiłam kolejnego przystojniaka.
No wy jesteście plotkary :P jedne no
hahaha no wiesz pierdoły :p ciężko obgadywać samą siebie i nie łap mnie za słówka no kochana bo wiesz że nie o to mi chodziło, Wszystko doczytałaś hehe ale no tak na bakier.
No dobra ale fakt źle to sie czyta choć nie o to mi chodziło więc przepraszam, stara krowa ze mnie
Twoja dobroć nie zna granic :p Ale zauważyłam ze Wy naprawdę lubicie poplotkować sobie na mnie no :P
no ja wiem przecież hehe :p a może ja lubie być w centrum uwagi hehe :Pnie no ja lubia ię sobie poczytać hehe co piszecie nawet jak ja się przewlekę w rozmowach bo zawsze mam motyw do pośmiania się :P
Dobra Ty mi lepiej napisz jak tam gra o tron?
Widzialam tylko pierwszy odcinek i zepchneli mi synka z okna, wiec juz sie chcialam obrazic na ten serial, ale Madzia mnie uspokoila, ze maly nie zginie, wiec bede dzisiaj ogladac dalej :) jutro mam wolne w pracy, wiec moge ogladac do ranaxD
jej to faktycznie już w pierwszym odcinku takie akcje......... ja się pochłonęłam w tajemnicach Amy i tak czekam czekam na rozwój akcji między pewnymi bohaterami :P
Miłego oglądania Sandy :*
Monika ja też mam zamiar oglądać ten serial tylko jak mi sesja przejdzie, żebym nie miała nic na głowie:)
Sandra a wiesz, że w tym serialu co ogląda Monika gra główną rolę ta aktorka co grała w Spadkobiercach i nam obu tak przypadła do gustu??:P
Tak wlasnie myslalam, ze skads ta buzke kojarze ;)
Jestem po 3 odcinku GoT i poki co to szalu nie ma:P czekam na moment, ktory przekona mnie do tego, ze serialowi nalezy sie to pierwsze miejsce, ktore ma w rankingu FW :)
No pewnie, ze on:P Musiałam sobie humor dzisiaj poprawić a że on się idealnie do tego nadaje to wiesz:P
Slodziutki jest ;*;*;*
A co sie stalo, ze musialas sobie humorek poprawiac? Mam nadzieje, ze juz jest ok :)