Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.7

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

katia_2007

On cały jest no no no:P Tylko ja się pytam czego biegał w koszulce:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Bo nie może tak epatować gołą klatą przed szkołą średnią, wszystkie te uczennice by popadały z zachwytu. xD

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Hahah, jeśliby tak biegał codziennie to ja też bym zaczęła (oczywiście jakoś zmusiłabym go do ściągnięcia tej koszulki xD). A odcinek był całkiem przyzwoity, o ile nie najlepszy z dotychczasowych. Te sceny z psychiatryka potrafią osiąść na psychice ;P

Pozdrowienia z Italii dziewczynki ;*

katia_2007

Nie koniecznie bo to amerykańskie społeczeństwo nastawione na Ezre;/ Ja tam bym nawet biegać zaczęła z nim a biegać nienawidzę;P Ale bym się poświęciła:P

izka21gramowa

Wypadek?! jaki wypadek na Boga?! jestem dopiero na 26 minucie :(

sandra_crashdown

Juz ogladnelam ... Odcinek nawet moze byc :) Spencer w roli Super-Siostry jest swietna <3 Nie wiem czy zauwazylyscie jak Tobiemu z latwoscia przyszly te klamstwa ... tak jakby mial to we krwi ;>

A ta cala CeCe nie jest taka najgorsza. Podobala mi sie ta akcja z Jenna :P hahaha nalezalo jej sie ;) wziela i zalatwila sprawe :D w przeciwienstwie do takiej Emily, ktora tylko przez caly odcinek stroila krzywe miny i nie wiedziala jak ma gosciowi powiedziec, zeby trzymal sie od tej Crazy-Bitch z daleka ;)

fajnie, ze byl Jason, ale ... tesknie za Wrenem :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No ja też nie mogę powiedzieć, że Cece mi się nie spodobała, ale coś wyjdzie z nią, że jest nie tak.

Podobno ma być Wren, ale nie wiem kiedy.

katia_2007

juz tak liczylam, ze jak pojada do tego psychiatryka to moze :P a tu lipa :(

I w ogole fajny ten wlasciciel kafejki, ktory mial randke z mama Arii :P znacznie lepszy od tego zlamasa Byrona :P I generalnie Pastorek sobie niezle poczyna: tutaj Ashley, teraz Ella :/ nie lubie Go! :/

sandra_crashdown

A taki się wydawał fajny;/ No dość dosłownie traktuje to swoje pasterstwo kolekcjonuje te owieczki:P

izka21gramowa

Hahaha moze on tak naprawde to jest Guru jakiejs sekty i probuje zwerbowac jak najwiecej nowych czlonkow ;P

sandra_crashdown

Ciekawe czy na następną "ofiarę" spróbuje zwerbować mamę spencer? Myślę że nie poszłoby mu tak łatwo:) może i jest trochę sztywna ale to kobieta z jajami i na pewno nie dałaby się zauroczyć temu świętoszkowatemu lalusiowi.

Magi6

Tak ona na pewno nie:P Jeszcze by go o coś oskarżyła:P Zostaje jeszcze mama Emily:P
Aż mi się przypomniały odcinki 90210 z 3 serii tam też byłą taka nawiedzona baba jakaś guru :P

izka21gramowa

Nawet jeśli by spróbował to przyleciałby mąż i skopałby mu tyłek :) w końcu to wojskowy :) I tata Spencer by na pewno też dorzuciłby swoje trzy grosze :) jednym słowem pastorek miałby przesrane :)

Magi6

Może wyczuł te słabsze ze stada, samotne i dlatego je zaatakował:P Jejku mówię jak jakiś zoolog:P

Magi6

No, ale umowmy sie ... z mama Arii w sumie tez mu nie wyszlo ;P odnioslam wrazenie, ze momentami patrzyla na niego " z gory" jak na jakiegos nawiedzonego przyglupa :D Nie ublizajac oczywiscie nikomu :P

sandra_crashdown

Chyba go przejrzała:P Zresztą nie jest tak wyposzczona jak mama Hanny, ma trzeźwiejszy osąd:P
Sandra nie miałaś arytmii jak Jason leżał w tym wozie??:P

izka21gramowa

Nie, bo wczesniej przeczytalam wasze komentarze i juz wiedzialam, ze nic mu sie nie stanie :)

izka21gramowa

Ja aż modliłam się żeby nic mu się nie stało! gdyby zabrali mi Jasona z serialu chyba na jakiś czas przestałabym oglądać.

sandra_crashdown

Była śmiertelnie znudzona! :-))) a sprawa z lodami tylko przesądziła sprawę :) według mnie Ashley na niego poleciała bo zwyczajnie stęskniła się za męskim towarzystwem do tego stopnia że wzięłaby każdego dostępnego przystojniaka:) niczego jej nie ujmuje oczywiście, bardzo ją lubię :)

Magi6

Ja też ją bardzo lubię ,najbardziej ze wszystkich mam:) Też mi się wydaje, że była stęskniona za facetem, jak patrzyła na niego jak na zdobycz:P
Ja miałam palpitację serca jak Spencer powiedziała imię brata i potem ten odgłos stłuczki... Jak by go uśmiercili to bym przestała oglądać ten serial definitywnie!

izka21gramowa

No tak, ale potem w tym Kosciele go tak chamsko olala w sumie ;P Ciekawe jaka bedzie reakcja Ashley jak sie dowie, ze byli z Ella na rendez-vous ;)

sandra_crashdown

Przyjaźnią się, więc myślę, że coś razem wymyślą;)

_Joy

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/pretty-little-liars-season- 3-episode-8-sneak-peek-jason-is-missing-video?fb_pid=1343246494&utm_campaign=vrl &utm_medium=fnpg-pll&utm_source=facebook.com
;/

izka21gramowa

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/gallery/first-look-spoiler-pics-pret ty-little-liars-season-3-episode-8-stolen-kisses-photos

A to jeszcze gorsze :/ do zrzygania te zdjecia Ezrii :/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ale przynajmniej Wren na dwóch zdjęciach jest xD

katia_2007

To juz sie ciesze :D Jedyny plus tego sezonu - jest wiecej Wrena niz w poprzednich :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

I mam jeszcze news'a Wrena to znaczy Juliana będzie można oglądać w drugiej serii Once Upon a Time. Nie wiadomo jeszcze czy będzie to jakaś epizodyczna rola czy może większa.

katia_2007

O jaaaaaa <3 To jeszcze bardziej nie moge sie doczekac drugiego sezonu :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A ja mam motywację do dokończenia pierwszego :D

katia_2007

Finalowy odcinek byl taki fajny :) przezywalysmy go z Iza strasznie :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

jeszcze mam trochę do niego, jestem około połowy sezonu

sandra_crashdown

Pewnie, że był fajny;D A skoro ma się pojawić w 2 sezonie to się tym bardziej nie mogę doczekać;D Ciekawe kogo tam zagr:P I oby pojawił się na dłużej:P

sandra_crashdown

Nawet mi nie mów, już patrzeć na to nie mogę;/

izka21gramowa

Iza widzialam, ze polubilas mojego linka na FB :*

sandra_crashdown

Tak kochana, bo uwielbiam Ciebie i Florence+The Machine ;*;D

izka21gramowa

Hahahaha w takim razie idealne polaczenie dla Ciebie moja slodka :*:*:*:*:*:*

izka21gramowa

Mam dla Ciebie specjalny prezent ;P Powinno Ci sie spodobac, szczegolnie polaczenie Wren+Kat ;P

http://www.youtube.com/watch?v=_czFOPcoGb8

sandra_crashdown

Ach dziękuję;* Już patrze;)))

sandra_crashdown

Świetne, jak by człowiek nie był obczajony w serialach toby się nie kapnął;D Masz rację połączenie Wren+Kat jest fenomenalne;D
A właśnie w OUAT to chyba byłby za młody, żeby grać ojca młodego i syna Rumpelstilskina??:P

izka21gramowa

Oooooo tak!!! Jezu! Jaki genialny pomysl!!! ;P juz kocham ta mysl Izunia :)

sandra_crashdown

Tak mi się od razu pomyślało jak przeczytałam, że ma grać tam:D Wtedy by został na dłużej w obsadzie:P

izka21gramowa

Hahaha i jeszcze jakby sie okazalo, ze to on jest ojcem Henry'ego :D slodziak-tata Wren <3

sandra_crashdown

Ja nie przyjmuje innej obcji niż ta, że syn Rumpla jest ojcem Henry'ego:P

izka21gramowa

Ale wiesz ... troche duzo osob o tym glosno mowi juz, wiec scenarzysci moga specjalnie teraz zrobic inaczej, nawet jesli w zamysle mieli wlasnie takie rozwiazanie :(

sandra_crashdown

Tak?? Ja nawet nie śledzę żadnych nowości o serialu. A tam, może akurat tak będzie:P

izka21gramowa

No jak dla mnie najlogiczniejsze i najciekawsze rozwiazanie ;) Jeszcze jesli mialby to byc Wren/Julian to juz w ogole cud, miod i orzeszki ;P

sandra_crashdown

No właśnie a jak ładnie by się prezentował z Emmą;D

izka21gramowa

Wybaczylabym im nawet wtedy to, ze mi szeryfa zabili ;P

sandra_crashdown

Tak ja też ;D Mało tego bym nawet o nim zapomniała;D

izka21gramowa

http://www.spoilertv.com/2012/07/once-upon-time-season-2-casting-news_26.html

Czyli jednak nie zagra Syna Rumpla :(

Ale za to gdzies czytalam w tych newsach, ze aktor grajacy szeryfa Grahama powroci rowniez w 2 sezonie, ale nie bardzo wiem jak ...