Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.7

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

_Joy

Hehe xD A chociaz jakis fajny byl? ;P

Nie no, nie dziwie sie, ze sie przestraszylas. Ja to mam stracha jak w bialy dzien ktos za mna idzie a co dopiero nad ranem :P chociaz o 5 to juz chyba jasno bylo, co?! xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No, cholernie przystojny, ale przynajmniej 10 lat starszy ode mnie ;P

Akurat się na burzę zbierało, więc nie było tak jasno ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

jeje pierwsze co mnie zastanowiło to jakim cudem Ty mogłaś wracać z imprezy o tak później porze w Twoim wieku :P wiem wiem przesadzam ale chyba mi jakiś instynkt macierzyński się włączył a może też to że ja do tej godziny nigdy nie łaziłam jak byłam młoda :P ale to brzmi hehe jakbym była staruszką.

Cholernie bym się przestraszyła jakby mnie cos takiego spotkało ale pewnie jakby złapał mnie za rękę to bym mu strzeliła z piąstki :P

No tak Sandra o jednym i pyta czy fajny był :P

A ja biedna poużalam się nad sobą i napiszę że leże chora w łózku z gorączką i oglądam the secret life of the american teeneager.

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Ok, mamusiu, przestań się bać, bo byłam u przyjaciółki która mieszka jakieś 10 minut drogi ode mnie, a jako iż wszyscy wyszli koło 3, to pomogłam posprzątać i grzecznie poszłam do domu ;P

ocenił(a) serial na 9
_Joy

'koles od joggingu' ? heheee tvd : D

ocenił(a) serial na 9
_Joy

hehe o co chodzi z tym grafikiem ? : )

ocenił(a) serial na 7
sugarffree

w grafiku są panowie których uważamy za przystojniaków :P Więc mając kogoś w poniedziałek hipotetycznie spędzamy z tym panem czas wirtualnie oczywiście zaś później dzielimy się wrażeniami. To taka nasza mała odskocznia od życia codziennego :P

ocenił(a) serial na 9
monisia99

hahaha OK! ile macie lat ? : D ( z ciekawosci) :)

ocenił(a) serial na 7
sugarffree

Ahahah, ja się wolę nie przyznawać bo jestem tu chyba najmłodsza ;P No ale tak na poważnie to 16 :)

ocenił(a) serial na 9
_Joy

nie no spoko sa gusta i gusciki hahahahhahahhahahhahahahah
to ja wcale nie taka starsza : p

sugarffree

Nie bardzo rozumiem co maja tutaj gusta, ale ok .... co ja tam wiem o zyciu xD Mam tylko 24 lata, jeszcze sie duzo nauczyc musze ;)

ocenił(a) serial na 9
sandra_crashdown

ja mam mniej :p
'gusta i gusciki' chodzio mi o to ze mozna wyobrazac sobie spotkania z daimonami i innymi albo wyjsc na miasto do znajomych. I nie chce tu nikogo obrazac, hejtowac czy cos!! sama tez tak robilam calymi dniami ale w podstawowce :p wiec jak pisalam sa gusta i gusciki, ale milo sie czyta a daimon jest mega goracy!

sugarffree

Kochana, uwierz, ze mozna robic i jedno i drugie xD Szczegolnie w dzisiejszych czasach, gdzie dostep do internetu jest praktycznie wszedzie. Ja na przyklad siedze teraz w pracy i jak widac takze na forum, wiec ... jedno nie wyklucza drugiego ;)

monisia99

Monia jak tam Kupilismy sobie ZOO?! Przymierzam sie do tego juz od dawna, ale nie lubie Scarlet i jakos tak ostatecznie nie moge sie zabrac :P

sandra_crashdown

Oczywiscie chodzilo mi o *Kupilismy ZOO! NIe wiem dlaczego wymyslilam tam jakies SOBIE :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Całkiem przyjemny film, pomimo uroczej (jak dla mnie) do zarzygania buźki Johansson :P

Tak btw. to dzięki że mi przypomniałaś że muszę to dodać do oglądanych xD

_Joy

Johansson to dla mnie w ogole cala jest do zrzygania :P glownie przez te jej napompowane usta xD I tego, ze ktos ja tam kiedys oglosil najpiekniejsza kobieta swiata kompletnie nie rozumiem :P ale tutaj moge zacytowac kolezanke z gory "sa gusta i gusciki" hehe :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

No właśnie też tego nie rozumiem. Patrzę na nią i widzę tylko tej jej wielkie usta, które wcale nie są seksowne... A jakąś super wybitną aktorką to też nie jest... Teraz idzie w górę tylko dlatego, że wystąpiła w Avengers. (oczywiście bez obrazy dla fanów, nie musicie się fatygować, wiem że jestem hejterką i nigdy nie osiągnę tego co ona i jej po prostu zazdroszczę :))

_Joy

Hahaha to tak jak ja xD Jestem obrzydliwym maszkaronem i dlatego hejtuje "piekna" Scarletowne xD Nie no, powaznie teraz :P Potrafie docenic piekno kobiety, uwazam po prostu, ze jest o wiele wiecej znacznie piekniejszych od niej ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dokładnie. Ja np. strasznie się zachwycam Mirandą Kerr. Wiem, że jest modelką i one (z reguły, bo są wyjątki-patrz Anja Rubik :P) muszą być śliczne, no ale ta jej twarz... Bożeeee, jak ja bym chciała być taka piękna!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4p5fo1hJb1rrze19o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4p5joBlvf1rssjsxo1_500.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4p19tweYB1rvtpmmo1_500.jpg

ocenił(a) serial na 8
_Joy

hahahahha, Magda kurde ja bym tam umarła na twoim miejscu! Nienawidze takich sytuacji . Od razu myśle że chce mie koleś zgwałcić i zabić :D
A co do Johansson to uważam się jest ładna, ale żadna z niej wielka aktorka.. I wgl sorki że mnie tak nie ma, ale kurde tak ładnie, szkoły prawie koniec, to wgl mnie w domu nie ma :D

ocenił(a) serial na 7
alexxa

Nikt Ci tego nie ma za złe kochana :) Ahahha, ja sama tam prawie umarłam, serce mi tak waliło że prawie to mogłam usłyszeć ;P

ocenił(a) serial na 8
_Joy

no nie dziwie ci się ja bym chyba ściągneła buty i zaczeła uciekać :D Wgl dziewczyny zaniedbałam się z glee.. Chyba nie widzialam ostatnich 4 odc ;o Musze to nadrobić ale teraz ogladam Gre o tron, i jestem zachwycona :)

alexxa

To sie nawet nie przyznawaj bo ostatnie odcinki Glee sa boskie! <3

Gre o tron dzisiaj zaczynam, juz zaplanowalam ogladnac sobie pilota przed snem :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra co do filmu kupiliśmy sobie zoo to muszę powiedzieć zę naprawdę dobre familijne kino rodzinne, wzruszające. podobał mi się i dalam 8 ale to nie ten typ filmu ktory sie chce ogladać jeszcze raz...... scarlett nie przeszkadza mi ogólnie, zaś w tym filmie wyglądala tragicznie jest taka jakś wioskowa......

dziennik zakrapiany rumem to tragedia.... zaś tajemnice amy są bardzo fajne ejstem właśnie na drygium sezonie.

monisia99

Dziewczyny świetny ten Pożyczony narzeczony:P Bardzo mi się podobał:P Jestem ciekawa czy nakręcą Coś niebieskiego:P Bardzo mi się podobały teksty Ethan'a;D Ma koleś poczucie humoru, nie ma co:P

izka21gramowa

Mowilam, mowilam :) Film bez dwoch zdan wart obejrzenia :)

A jak wam w ogole minal dzien moje najslodsze? Chyba powinnam napisac Dzien Zakonnicy :P bo przeciez my nic innego nie robimy jak tylko siedzimy z nosem w laptopach xD hehe az sie dziwie, ze tylko 2 wypowiedzi dzisiaj na forum ;)

sandra_crashdown

Dzień Zakonnicy:D Ty jak coś powiesz to klękajcie narody:P
Tak film nie dość, że mi się podoba to jeszcze uważam, że był inny niż większość tego typu.

izka21gramowa

A jak xD Mam ambicje by zostac kiedys prezydentem jakiegos duzego kraju :P A jak sie nie uda to chociaz Guru jakiejs sekty ;)

sandra_crashdown

No na guru to się nadajesz:P A w co by ta sekta wierzyła??:P

izka21gramowa

Jakos nazwe to religie, narazie wiem tylko tyle, ze glownym bozkiem bedzie Damon Salvatore xD hehe Chcesz byc moim pierwszym czlonkiem? :P

sandra_crashdown

Pewnie, że chce:P TYlko jako pierwszy członek mogę być Twoim osobistym doradcą??:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też się zgłaszam ;P Ahahah, a co my tam będziemy robić? ;D

_Joy

Ustanowimy jakieś rytuały najlepiej z naszymi idolami w roli głównej:P My już coś z Sandra wymyślimy jak one będą wyglądać:P A poza tym to ja wiem może jakieś rzucanie uroków??:P Co Wy na to??:P

izka21gramowa

Hahaha to co my formujemy sekte czy jakies zbiorowisko szamanow?! xD Moze bedziemy tez voodoo odprawiac?! :P

Przydaloby sie zwerbowac jakies gwiazdy Hollywood jak Scjentolodzy, to zawsze rzuca dobre swiatlo na prestiz :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

o nie nie ja się nie przyłączam jak to będzie się nazywać sekta i mają być scjentolodzy. Nie lubię tego
pojęcia i zawsze sekta mi się źle kojarzy więc.....

monisia99

Ach co Ty tam opowiadasz Selena ;) Scjentolodzy to byl tylko taki przyklad :P

sandra_crashdown

A wiesz, że to voodoo to niezły pomysł:P Choć może jednak nie, bo już nie będę mieć wrogów;D
No coś Ty Monia scjentologów ja też nie lubię:P Ale jakieś gwiazdy, by się przydały w końcu ktoś musi finansować tą naszą działalność:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

no Lucy się nie czepiaj no :P a do tego jak nazywa się sekta to ja stawiam veto i nie wstępuje .....

monisia99

Z takim przystojniakiem jak Colin sie nie przylaczysz?! xD LOL

sandra_crashdown

Sandra jaki Colin??:P No to sekta to się nie będzie nazywać tylko jakaś organizacja najlepiej charytatywna haha;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Mam pomysł, zróbmy laleczkę z podobizną Ezry i wbijajmy w nie szpilki i tak dalej, to będzie największe "zło" sekty xD

katia_2007

Haha dobre;D Laleczka z podobizną Ezry, genialne Kasia:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

nawet mogłabym się podjąć zrobienia jej xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no właśnie jaki znowu Colin,? a główny Scjentolog to Tom Criuse wiec dziękuje bardzo .....

monisia99

Ale przeciez my nie bedziemy Scjentologami :) A Colin to ten na avku Izy ;)

Guru akceptuje pomysl z Ezro-lalka ;P hehe

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

żadnych sekt i tego typu, zobaczę jak się rozwinie te wasze "coś" i będę myśleć dalej.

Sandy zaczęłaś oglądać Grę o tron? ja mam w domu książkę ale ciężko mi się do nie przybrać.....

monisia99

Jeszcze nie :/ zdecydowalam, ze poczekam az sie skonczy drugi sezon i lykne calosc :P

sandra_crashdown

Faktycznie ;D Zapomniałam, bo wciąż zapominam to jego nazwisko masakryczne:P

izka21gramowa

No bo chyba wiadomo, ze nie o Colina Farrela mi chodzilo, hehe :P

Pytanie do tych co ogladaja Gre o Tron: jest tam jakis fajny kolo, do ktroego mozna wzdychac po kryjomu(lub tez bez krycia-jak kto woli:P) ;>