SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Duzo slyszalam o tym filmie pozytywnych opinii i to wlasnie od osob, ktore wczesniej sie zarzekaly, ze nie lubia francuskich filmow ;P
Ja uwodziciela może ćwierć widziałam bo mi się zacinało, i muszę ściągnąć na nowo. Poza tym Twój na zawsze, nie z błędem pobrało i teraz nie mam nic na komputerze do obejrzenia.
Oglądałam - tam też kurdę młody całkiem przyjemny wizerunek ma (twarzyczkę). Choć sam film - treść tak średnio do mnie przemawia, ale uwielbiam historię wieloletnich przyjaźni przeradzających się w coś wiecej:) Super sprawa:)
Jak Cece będzie z Jaosnem to nie oglądam. Najlepiej - to głupie, ja wiem - ale on pasuje mi do Spancer;D xD
Jak dla mnie to jako rodzeństwo są na prawdę super, ale nie chciałabym ich razem, Spencer jest jakaś tak...za porządna dla niego, chodzi o to, że zbyt poukładana.
Ona w sumie jest zbyt poukładana dla każdego - nad czym ubolewam, bo lubię Toby'ego. Kurcze, już nie wiem do kogo mi Jason pasuje (byle nie do Cece!!)
Nie, nie, nie. Aria mi w ogóle nie pasuje do niego;D Jest zła, i na pewno ma jakiś związek z A lub ze śmiercią Ali. A co?! :D
Jason nie może z nią być;P
A Ezrę to trza było wyrzucić, uśmiercić, cokolwiek;) Strasznie nudny typek;)
My juz tu nie raz omawialysmy roznego rodzaju scenariusze okrutnych smierci dla Ezry ;P
A jeszcze co do Jasona - ja go osobiscie ze Spencer nie widze, jak dla mnie Spencer powinna byc z Wrenem <3 Aria juz skazona, wiec tez odpada ... :P
Jo, zapomniałam o Wrenie;) Fakt, odwołuję zdanie o Jasonie... ;D
On powienien być singlem i pojawiać się jak najczęściej:P
Co do Ezry - musiało mnie to ominąć:)
Aria? Nie wiem czy jest na tyle inteligentna by coś mieszkać. Bez obrazy.
A co do Ezry całkowicie się zgadzam, byłam niemal w niebie jak nie było w ostatnim odcinku.
Jesli jest pionkiem to może i mieszać;)
Ja też! W ogóle o wiele lepiej się ogląda jak się nie pojawia:)
Tak sobie pomyślałam, czy dzieci Arii i Ezry, też będą miały garba?
To nie podlega dyskusji, że Spencer to tylko z Wrenem, a Emily z Toby'm, może się jeszcze biseksualna okaże.
Heh, wydaje mi się, że to raczej nie ulega zmianie, ale co ja tam mogę wiedzieć:D
Ale Emily jednak bym zostawiła. Wg mnie jest najgorsza z całej czwórki i wolałabym nie męczyć tym Toby'ego.
Oni nie będą mieli dzieci - Ezra umrze. Ma umrzeć. koniec;D
A Wren... a jeśli on okaże się w to zamieszany??;> Ten jego akcent^^
Zawsze jeszcze będziemy mieli o nim dobre zdanie jako o księciu Filipie z OUaT. Nie wydaje mi się by Wren był w to zamieszany, teraz będzie obecny na jakiejś rozmowie Hanny z kimś tam, zobaczymy w jakiej roli. :)
Ja tam nie mam nic do Emily, bardziej nie lubię Arii.
serialony Wren gra w Once upon time ? to chyba jednak zacznę oglądać dla samego wRena :P
Będzie grać, w drugim sezonie, gdzieś czytałam, że jego księżniczką ma być też jakaś brytyjska aktorka.
Wren nie moze ;(;(:(:( Znienawidze Marlenke juz calkowicie! :( Ja akurat nie mam nic przeciwko Emily ;) nie drazni mnie jakos specjalnie. Najmniej chyba lubie Hanne niestety :P No, ale teraz wszystko wskazuje na to, ze Emily chyba jednak okaze sie bi ... no bo po co by wszystko komplikowali tym wyznaniem Nate'a ostatnio, gdyby nie mialo nic miedzy nimi zajsc?!
dziewczyny jaka ja szczęśliwa jestem bo u mnie w kinie będzie Magic Mike :P sisotrze nawet napisałam ze zabieram ją na film o przystojniakach :P
a jaki film polecacie do objerzenia ?
Jo, obejrzałabym to;) I Lucky One. Ale sobie jeszcze poczekam:)
Ja...hmm... Oj ja mam dużo do polecania:) Zależy jaki gatunek:P
Szczęściarza obejrzałam i dałam 10 :) zakochałam się w Efornie :P a na Magic Mike czekam jak na zbawienie :P
tak męskiego Efrona w życiu nie widziałam aż bym się zamieniła z tą aktorką w scenach całowania itp :P
Efron to jakby nie mój rocznik, ale muszę przyznać, że dobrze gra i zupełnie niepotrzebnie szufladkuje się go do HSM (czy jakoś tak). Ale uwielbiam ekranizacje Sparksa;)
Magic Mike = Tatum^^
nie Twój rocznik ? no taaa to prawie mój hehe :P a Tatum i reszta do zjedzenia
W sumie nawet nie wiem, ale wygląda młodo, więc pewnie nie ma 20 lat, hm? Posądziliby mnie o molestowanie nieletnich:D:D
Kurczę, jak się zastanowić - muszę zaprzestac oglądania filmów, bo coraz więcej aktorów okazuje się być "ciekawymi" nie tylko facjatami i będzie, że bujam się w połowie hollywoodu.
Dawna kumpela powiedziała mi kiedyś, że jeśli o kimś rozmawiam to znaczy, że sie nim fascynuje, a to znaczy, że zdradzam swojego partnera "mentalnie". Takowy partner śmiał się wówczas, że zdradzam go z całym hollywoodem:D
Efron ma 25 :) hehe Hoax a Ty który rocznik :P bo ja tutaj jestem najstarsza :P i starsza od Efrona
Hehehe, nie zdradzę, ale wystarczy powiedzieć, że jakiś typ (Van_Helsing się chyba nazywał) na jakimś forum stwierdził, że mam albo 13 lat albo 40:D Cóż, 13 nie było najlepszym strzałem:D:P
A Efron... no cóż, zapamiętałam go z tej tańcząco-śpiewającej szkoły i jakoś jego wiek mi się tam zatrzymał:D
Ja akurat nie chce nic mowic, ale Efron to wlasnie jest moj rocznik, hahaha ;D z tego co pamietam to dzieli nas jakis miesiac ;P
nowy obiekt westchnień Rachel ..... :) ale ciacho
http://static.wetpaint.me/glee/ROOT/photos/split--4064067670520280753.jpg
bezpieczna nie będziesz itak któryś z panów Ciebie dopadnie jak nie w filmie to w serialu :P
No nie, nie nie. Rzucić wszystko. Zadnego oglądania. nic, null, zero:D
Ale.. cóż to by była za przyjemność;) Filmy to moje drugie życie;) (czy z przystojniakiem czy nie;D)
ja oglądałam z mężem mecz Polska- Włochy i zachwycałam się na Winiarskim wiec wiesz :P Ci ludzie z filmu to tylko nasze takie małe zboczenia :P to że nam się podobają to normalne, kazdy ma jakiś typ faceta a do tego z kimś trzeba pogadać kto nam się podoba :P Uwierz póki nie traktujesz tego jak obsesji a jedynie jako fascynację nic
Ci nie grozi :p
Też uwielbiam Winiarskiego! Ma zajebiaszcze oczy!!!
A mąż nie ma nic przeciwko tym "zboczeniom:?:>
Mówisz nic mi nie grozi?:> Powiedz to mojemu:D
a co on ma miec przeciwko jak wie że ja tylko patrzę i nic poza tym :P no i oczywiscie widzi jak tapety na laptopie się zmieniają :P trzeba miec zdrowe podejście :P a fakt Winiarski ma boskie oczy :)
Wlazły też miał fajne, ale Winiarski wymiata;)
On chodził do klasy z córką mojej byłej szefowej:D
No cóż, mój mąż woli jak mam na tapecie jakieś abstrakcje czy coś niż facetów z gołym torsem (na przykład).
Aha, czyli już po wielkiej miłości do Finna? W sumie to dobrze, bo NIENAWIDZĘ Finchel ;P Chociaż ostatnio byli nawet do zniesienia.
A, właśnie, nie napisałam Wam że nadrobiłam Glee. Jesteście dumne? ;D
ależ oczywiście że jesteśmy z Sandy z ciebie ogromnie dumne :) a ja sobie szukam jak kolega nazywa się bo może fajnie wyglądać na tapecie :P
Szukaj, szukaj, potem oczywiscie musisz sie podzielic ta informacja ze mna ;D Jeszcze tylko Sam i Blaine musza zerwac ze swoimi supermilosciami i moje idealne Glee sie urzeczywistni xD No i moze jeszcze jakis Sebastian dolaczy... Pamietasz Sandy jak sie nad nim zachwycalysmy? ;D
Przepraszam ze pisze bez polskich znakow, ale dopiero co sie dorwalam do komputera i oczywiscie takowych tu nie ma, a wczesniej pisalam z telefonu i to bylo straaasznie irytujace i powolne. Nie wspominajac juz o tym ile czasu mi zajelo napisanie mojej super hiper recenzji xD
To chyba będzie tak, że najpierw ten przystojniak okaże zainteresowanie Rachel. Ale ja się tam ciesze, nigdy nie lubiłam Finchel.
Dean Geyer się nazywa. :)
kolega musi fajnie śpiewać bo występował w Australijskim Idolu :P i do tego jest przystojny , jak miło przynajmniej będzie się go fajnie oglądało nie to co brzydkiego Finna