SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Ahhhh^^ Chyba usunę powiadomienia w tym temacie, bo jeszcze zacznę szukać jego muzyki w necie do ściągnięcia;D:)
A w filmografii szału nie ma...:)
No tak z filami to słabo, właściwie to tylko jeden. Trudno poznamy dopiero we wrześniu jego grę aktorską :)
Nie ogladam:)
I wcale nie chce się już w nic wciągać!
Jak spojrzałam, że od września będę oglądać nowe sezony 9 seriali (!) to doszłam do wniosku, że jestem nawiedzona;o
oj ja nie wiem czy ponad nie 10 jak policzyć moje wszystkie seriale :P a życie rodzinne fakt trzeba prowadzić i mieć czas na przyjemności :P
Hoax to podziel się informacja jakie seriale oglądasz to sobie omówimy jakieś :P
śmiałabym że śpiewa lepiej od Fina .....
http://www.youtube.com/watch?v=1Y-G4Mo5ABA&feature=relmfu
Poza polskimi, do których się przyznaję (joke:D):
PPL, Pamiętniki, Dexter, Revenge, Lying Game, Supernatural, Big Bang Theory, Once Upon a Time. Skończyłam Tajemnice Palm Springs, Persons Unknown, The OC i kilka innych:)
Oooo, w końcu bede mogla z kim pogadac o Supernatural (nie wliczajac naszej Izki oczywiscie ;P)! Ogolem to co sadzisz o serialu? :)
Poza tym, że uwielbiam Deana?!:D:D:D
Ogólnie moim skromnym zdaniem powinni byli skończyć jakieś dwa sezony temu (Dextera też) i denerwuje mnie ta sprawa Lewiatanów, ale dla Dean'a przeżyję;) I dla Castiela:D
To ja wlasnie wielbie Sama, ale Deana tez bardzo lubie :) No i oczywiscie zawsze boski Cass ;D Noo, niestety zanizaja poziom tego serialu i to dosyc mocno :( Sezon 5 to bylo mistrzostwo jak dla mnie ;D
Ja już szczerze nie pamiętam co było, ale teraz przeginają:)
Ja tam uwielbiam odcinek, w którym co chwila ginie Dean:D Albo gdy traci swoją odwagę. oglądałaś jakieś bloopersy?:>
Musieli wtedy powstrzymac Apokalipse, Sam byl naczyniem Lucyfera, Dean Michaela itd.
Pamietam, swietny byl. Ta scena kiedy mowia jednoczesnie ze Sam spi z linijka mi w pamieci chyba na zawsze pozostanie ;P. Jesli chodzi o takie smieszne odcinki to moim ulubionym jest "Changing channels", kiedy Gabriel ich umieszcza w TV ;D
Widzialam wszystkie, w niektorych momentach nawet sie poplakalam (ze smiechu oczywiscie ;P). Fajnie ze maja taka przyjazna atmosfere na planie :)
No ja też je uwielbiam:D Musze oblookać czy już są z ostatniego sezonu:P Uwielbiam te ich dowcipy i "pierdzenie" Sama:D:D:D
A, już pamiętam. Tak, wtedy powinni byli skończyć.
Ale wiadomo, ciągną, bo jest oglądalność;)
No, skończyłam piwko, spadam spać:)
Dzięki za rozmowę - możemy dokończyć jutro (jakby co:P)
Albo jak Jensen spiewa "Eye of the tiger"-to tez bylo epickie ;D
Pewnie, postaram sie byc ;D
O! to też mi się podobało:)
Kurde, znów bym sobie obejrzała.
Najbardziej lubiłam w ty serialu to, że on rzeczywiście miał kilka scen, które przyprawiały o dreszcze;) Szczególnie te sceny z dziećmi opętanymi przez demony - genialne!
AA!! Pamiętam już! Kojarzę:D Dobre to było:)
Ale i tak lubię z dnia świstaka moment, w którym sznurował buty śpiewając xD
HahahaxD Koleś jest świetny, szkoda, że gra tylko w tym serialu, on na prawdę jest bardzo utalentowany i się marnuje.
No ja widziałam z nim dwa filmy chyba jeszcze - jeden jeszcze zanim sięgnęłam po Supernatural, więc musiałam potem obejrzec jeszcze raz;D:D:D
Weź oblookaj Ten Inch Hero czy jakoś tak. Na planie tego filmu poznał sie ze swoją żoną i miał tam irokeza, kolczyki i chodził w kilcie;D
Najlepsza scena - kupowanie podpasek:D
Haha oki:D Już sobie zaznaczyłam, że obejrzę;D
A właśnie zauważyłam, że premiera tego filmu była w moje urodziny:P
Szczęściara z tej żony jego:P
No, ale ja za nią nie przepadam za rolę w OTH:) Ale babka niczego sobie;)
Widziałam foty ze ślubu:D xD
Ja jej nie kojarzę z żadnego filmu czy serialu.
Wiesz, ze on Krupą chodził?? Nie, żebym ją jakoś lubiła, ale zawsze to Polka:P
One Tree Hill - Polecam serial, ale do 6 sezonu. Dalej... dalej jest coraz gorzej:D I ona tam grała... i dużo ludu - również przystojnego - tam grało:D
A Krupa.. no cóz, ne wypowiadam się na jej temat, grunt - że znalazł sobie inną;D
Polecam, polecam!!
I nie zrażaj się Natem na początku:D Jest świetny~!!!:D
I powiem Ci... najlepszą muzykę ma ten serial:) Cały soundtrack sobie ściagnęłam:)
O to dobrze, bo ja od kiedy się wciągnęłam w seriale to też kocham się w ich soundtrackach;D PLL ma niezły i TVD;)
No tak rzeczywiście:P Pomyliło mi się :P Boska jest;D Nie nudzi mi się nigdy;D
A nie wiem kiedy, bo mam tyle seriali do nadrobienia, że szok, nie wiem kiedy się z nimi wyrobie;D
Szkoda;D Bo bym sobie podyskutowała z Tobą:P
I o muzyce;D
Oblookaj to:) Ubóstwiam ten utwór!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EeR0KNGdL04
No właśnie patrzyłam w filmografii, ale też go nie kojarzę;D
Hoax na razie możemy pogadać o innych serialach;D