SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
Łe...tam Dawson, to był mały pikuś w porównaniu to Ezry na przykład.
A on grał chyba w ostatnim sezonie, Jen pracowała w czymś takim jak telefon zaufania i on też tam pracował, chyba nawet w serialu byli parą.
wtedy był trochę niepodany siebie teraz: http://images2.fanpop.com/image/polls/322000/322149_1257255778141_full.jpg
Na szczęście oczy ma cały czas pięknie zielone <3
Nie przepadałam za nim, ale chyba dzięki wam zmienię zdanie.
Coś mnie tak zawsze do niego zniechęcało, i to już od czasów DC. Ale to nic po prostu coś sobie wbiłam do tej mojej nienorowanej głowy. xD
Tak, tak ;D Sandy rozpiera duma ;P Podobal Ci sie final? Bo ja pamietam, ze wylalam na nim morze lez i wlasnie bylam zaskoczona, ze przez Finchel, ktorych normalnie tez przeciez nie darze jakas wielka sympatia ;P
Mi kolezanka zaspoilerowala, wiec i tak wiedzialam ze zrobia to co zrobili (nie chce spoilerowac ;p), tylko czekalam na to kiedy to sie stanie. Mi tam bardziej bylo szkoda tego, ze Glee juz raczej nie bedzie takie samo, nie bedzie juz takiego specyficznego uroku bez niektorych postaci.
nie no finał był sporym zaskoczeniem chyba dla kazdego :P to w takim razie zabieram się do posłuchania nowego przystojniaka i uciekam do spania :) dobranocka dziewczynki :)
a tak apropo przeczytałam 20 stron -Dary Anioła :)
To napisz mi potem Monia co sadzisz, albo jak dotrzesz do jakichs ciekawych fragmentow. Dawno z Toba juz nie pisalam ;)
lucy one jest bardzo łanda wersja na zalu kaj . pl , czekaj jak ja napiszę jakie oglądam to na pewno przebiję Ciebie z iloscią :P
Madzia na pewno się podzielę, odezwę się na gg :) Dobranocka :)
Ogladnelam The Lucky One :) calkiem fajny film tylko jakos dziwnie mi sie ogladalo tego "przerosnietego" Efrona ;P Generalnie zarost mu nie pasuje ;P Ale polecam oczywiscie, to jeden z tych filmow, ktore na pewno warto ogladnac- z roznych wzgledow :)
Też mam się za ten film wziąść.
Aaa człowiek był na weselu i na poprawinach i już ma do nadrobienia kilka stron;D Widzę, że mamy nową koleżankę, fajnie;D
Dziewczynki znowu zmierzamy do końca części kolejnej:P
Hoax a co Ty się przejmujesz, że się bujasz w chłopakach z ekranu, popatrz na nas;P My nawet temat założyłyśmy dla jednego z nich nie mówiąc już o naszych avkach czy rozmowach o nich;D
Juz niedlugo bedzie 10 czesc, az sie lezka w oku kreci ;P
Wlasnie, nie przejmuj sie. Ja na chwile obecna mam jakichs kilkunastu kolesi, ktorych ubostwiam ;P A pamietcie jak organizowalysmy nasze sesje terapeutyczne? To bylo boskie, hahah xD
A czemu z nich tak szybko zrezygnowałyśmy? xD
Właśnie obejrzałam LOL, mam nowego przystojniaka i nawet Miley mi nie przeszkadzała w tym filmie, choć zwykle za nią nie przepadam. Całkiem fajny film, tak w sumie to pozytywny.
Ja tej baby nie trawię:P Nawet się z moją małą kuzynką pokłóciłam o nią bo to jej idolka xD Jak mi zaczęła pokazywać rzeczy, które z nią ma to nie wytrzymałam:D
Mówisz, że jakieś ciacho??:P
A dziewczynki ja oglądam teraz The Client List taki nowy serial i tam jest też przystojniak:P
Madzia ja to jakbym mogła to z tymi moimi bym harem założyła;D Ja to jednak mam krzywą psyche;D
Bo stwierdzilysmy ze nam juz nic nie pomoze xD
Ja tez za nia nie przepadam, ale The Last Song bylo swietne, nawet sie poplakalam jak to ogladalam. Chyba tez sie skusze na LOL, chociaz sama nazwa mnie jakos odpycha, nie wiem czemu ;P
LOL to od imienia głównej bohaterki Lolo. The Last Song widziałam i tam to mi się bardziej Miley podobała, ale tutaj była Demi Moore, i przystojniak, którego już mam na avatarze i też policjant jest całkiem niezły.
To ja Cie powiem czemu, bo jest beznadziejna;P Ja nie mam pojęcia jak można było tak nazwać film, chyba po to, żeby te dzieci prohibicji i okupu to zapamiętały :P
W pierwszej chwili też powiedziałam zdecydowanie nie temu filmowi, jakiś tydzień temu, ale wczoraj czytałam pozytywną opinię Sandry i się zdecydowałam.
Staram się jej unikać:P
Jak patrze na tą jej mordkę małpki to budzi się we mnie jakiś pierwotny instynkt zabijania:P
Ja tam ja z poczatku lubilam, ale teraz na sile chce sie zrobic na dorosla i niezalezna, co jej wychodzi kompletnie na odwrot, nie wspominajac juz o jej wielkich kreacjach w ktorych wyglada jak za przeproszeniem dzi**a ;P Tak samo mialam z Taylor Momsen, tylko ze jej nienawidze 10 razy bardziej niz Miley ;P
Mnie chyba najbardziej irytuje, że się uważa za taką super laskę, piękną zgrabną inteligentną i niesamowicie utalentowaną no Afrodyta może się schować po prostu;P To mnie irytuje u niej nieziemsko XD
Nie powiem ze jest brzydka, bo nie jest, ale do jakichs super pieknosci to tez bym jej nie mogla zaliczyc ;P Ale wiesz, wiekszosc gwiazdeczek Disneya ma kompleks wyzszosci na swoim punkcie ;P
No dokładnie brzydka nie jest, ale bez przesady, żeby się uważała za 8 cud świata;P No tak zapomniałam, że one mają kompleks księżniczki:P
Dziewczynki, szybka ankieta ;P
Wprowadzac kolejnego przystojniaka? A jesli tak to jakiego? I czy usuwamy jakiegos faceta, czy zostawiamy wszystkich?
Mi się wydaje, że można usunąć tego, który ma najmniej spotkań:P
A za wprowadzeniem przystojniachy nowego jestem jak najbardziej ZA:!:D
Moja propozycja: http://www.filmweb.pl/person/Alex.Pettyfer ;D
POPIERAM! PSama chcialam dac ta propozycje, ale nie chcialam wyjsc na obsesyjna wariatke ;P
No to z tego wychodzi ze Klausa. Poczekamy jeszcze na inne dziewczyny, zobaczymy co napisza.
co do przystojniaka to szkoda wywalać Klausa z grafiku ale cóż trzeba czasami wprowadzić nowego :P
odnośnie sesji terapeutycznych no były fajne tylko czasami się mijałyśmy więc jakoś z czasem się zaprzestało ich organizowania.
Jeśli chodzi o przystojniaka to ja chyba jestem za Garfieldem :)
siadam zatem do oglądania LOL z Miley i zobaczę co tam za fajne ciacho gra.
Client List oglądam i czekam na nowy sezon :P