Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.7

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy

DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

To tak jak ja :/ Swoja droga to zabawne jak mozna zniechecic fanow do ogladania serialu praktycznie jednym odcinkiem :/ I to jeszcze do serialu, ktory faktycznie mial potencjal by byc jednym z lepszych ...

ocenił(a) serial na 10
monisia99

mi też się nie podobał finał, ale będę dalej oglądać z ciekawości ; )

ocenił(a) serial na 7
Diablicaaa

ja tam mam nadzieję, że to tylko takie wprowadzenie w błąd i jeszcze zobaczymy dobre dla nas rozwiązani
ja jak na razie to czekam kwadrat a w sumie trójkąt Caleb&Hanna&Wren +Jenna do tego
skręciłam się na punkcie Wrena i Hanny, nie wiem czemu i z czego xD

katia_2007

Hanna i Wren?! A to ma byc jakis watek z nimi?! :P Pewnie wkrecilas sie po tym jak byly zdjecia Juliana z Ashley z tego przyjecia xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie to ze względu na to zdjęcie: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4sxi5mc0X1rwzpobo1_500.jpg
choć tu wcale Hanny nie ma, ale jest na tych Moną:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4sxjcWndw1rwzpobo1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4sxl0mzNQ1rwzpobo1_500.jpg

katia_2007

Ale nie ma ich tam razem :( A tutaj juz sa :P
http://static.wetpaint.me/pll/ROOT/photos/310/78611PCNBenson02-23324048301534217 30.jpg

Zarzuce Ci jeszcze filmik, gdzie sa przeuroczy :P
http://prettylittleliars.alloyentertainment.com/ashley-benson-video-julian-morri s-girlfriend/

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

wszystko to widziałam,
ale ja sobie swoją teorię do tego dorobiłam, może się sprawdzi xD

katia_2007

Hehe, no ok ;) Ja tam wolalabym Wrena ze Spencer:P jakos mi do Hanki naszej nie pasuje ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też wolałabym, ale tracę cierpliwość, bo ciągle do Toby'ego wraca. :/

ocenił(a) serial na 10
_Joy

hm nie umiem sobie przypomnieć tej sceny pomoże ktośś ??;)

http://1.bp.blogspot.com/--F4aygSQYmw/TvGIzIYU_mI/AAAAAAAABhU/-7s1sdL9E2M/s1600/ Drew+Van+Acker+as+Jason+DiLaurentis+shirtless+Pretty+Little+Liars+S02E09.png

Diablicaaa

Serio nie możesz??:P No to już Ci mówię;) To scena ze snu Arii jakie ją nawiedzały, gdy jeszcze Jason się koło niej kręcił:) Jedna z piękniejszych scen z serialu. Do tej pory nie mogę przeżyć, ze ta głupia marlenka tak zepsuła chemię, która łączyła tych dwoje;/

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

a noo tak, bo Aria nie była przecież tak blisko z Jasonem i wydawało mi się to dziwne ^^
dzięki za wyjaśnienie

Diablicaaa

Nie ma za co:) No niestety nie była:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Taaa, pamiętam jak się głupio łudziłam po zwiastunie tego odcinka, że to faktycznie się może stać ;P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

ja nie wiem ale PLL ostatnio to jakiś temat tabu. Siedzę oglądam sobie Pamiętniki na tvn 7 i Tajemnice Amy na kompie :)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

szczerze to ja nie oglądam nic ani trailerów ani czegokolwiek. Nawet jak natrafię to od razu przewijam bo jakoś zbytnio ani mnie to nei interesuję. A jak już się przybiorę może do PLL to wolę oglądać i nie wiedzieć co będzie :P A i dziewczyny bez komentarza co dla poniektórych .....

ocenił(a) serial na 7
_Joy

O Boże a lekki sik poszedl pisząc to ??!! Ogarnij sie!!

Serial spoko ale wypowiedzi jak ta 1sza w temacie... widaać że ktoś tu jest z erry nie baweinia sie ze znajomymi bna podwórku tylkoo śklęczenia nad kompeme i wypisywania ...j wie czego. Ogarnij!!

ocenił(a) serial na 7
dogville

sorry za literówki, jestem za szybki dla klawiatury...

_Joy

Nie wiem jak Was, ale coraz bardziej irytuje mnie wchodzenie tutaj jakis zawzietych malolatow, ktorzy jeszcze cytuje "bawia sie na podworku z kolegami" :P Proponuje od nastepnej czesci zaostrzyc zasady i napisac cos w stylu "wstep tylko dla czlonkow SWJ" :P

Nie chce mi sie co chwile tlumaczyc poszczegolnym osobkom naszego poczucia humoru i prosic o dystans do swiata i wlasnej osoby :/

SWJ jest teraz rodzina i proponuje zawezic grono, nie wiem tylko jak to zrobimy skoro zalozyciel tematu nie ma na FW zadnej wladzy i nie moze usuwac postow, ani nie ma zadnej innej kontroli nad tematem.

PS. Generalnie ktos mi wytlumaczy post powyzej?! Ogarnij co? Siebie, swiat czy liscie na wietrze?! xD

sandra_crashdown

Trollom mówimy stanowcze NIE!
A swoją drogą zawsze mnie fascynowało dlaczego ludzie wchodzą na tematy, które ich nie interesują czy wkurzają i tam jakieś komenty dają. Jakiś rodzaj masochizmu czy jak?? Ja po prostu jak czegoś nie lubię to tego unikam , ale widać bawiłam się na innym podwórku i całe szczęście:D

sandra_crashdown

http://sentencje.pl/2702/

:P

izka21gramowa

A nie powinno byc 2 osoby i jedna z nich nie zyje?! :P

Zwyczajnie Izunia ludzie sa zawzieci i zionie z nich nienawisc :/ Zauwazylam ostatnio, ze niestety swiat zmierza ku upadkowi, ze tak to dramatycznie okresle :/ Zamiast sie wspierac i wzajemnie pomagac to ludzie tylko czekaja, gdzie by komus wbic szpile :/ Szkoda, ze wsrod mlodziezy jak widac jest jeszcze gorzej i rosnie nam takie pokolenie zawistnikow (z malymi wyjatkami oczywiscie!).

sandra_crashdown

Kochana ja ci taka piekna wiadomość wysłałam na gg, musisz koniecznie spr:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

oj myślałam że nie odpowiadamy na tego typu posty bo szczerze to szkoda naszej energii, naszego czasu i naszej uwagi :) Iza jak to wysłałaś Sandrze a my to co na wiadomości na gg nie zasługujemy ? Jestem szczerze obruszona .....:P

monisia99

A kochana mogę Ci ją też wysłać:p To rozbudowana wersja tego co sądzę o trollowaniu, musiałam się wyzyć i napisałam poemat normalnie:P

monisia99

Monia komu kibicujesz w The Secret life of the american teenager ( co za tytuł:P) ??

izka21gramowa

O nie! Tylko bez spoilerow mi tu:P bo ja sie przymierzam do tego serialu jak tylko skoncze Gre o Tron ;)

sandra_crashdown

Jakich spojlerów, jak ja pierwszy odcinek dopiero oglądnęłam:P

izka21gramowa

Tylko uprzedzam bo juz widze w jakim kierunku ta dyskusja sie potoczy :P Monia powie komu kibicuje, potem doda, ale nie podobalo mi sie to i to. Potem Ty napiszesz "no wiem, ale za to To i To bylo super" xD I sie zacznie ;) hehe

sandra_crashdown

Phi na gg sobie pogadamy o tym:P
A teraz coś co Sandra znalazła a ja wrzucam, coś co zadowoli i ciało i ducha:p
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m55sdzXinZ1qdg1yho2_r1_500.png
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m55sdzXinZ1qdg1yho1_500.png

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Jason na dobranoc? ;D Teraz na pewno będę miała słodkie sny ;P

A naszemu gościowi odpowiem: Kochany/na, w dupie mam co o mnie sądzisz! :) Ta wypowiedź była napisana tylko dla zabawy i śmiechu, ale gratuluję inteligencji, że wziąłeś to na poważnie. Widać ze to Ty nie masz życia, bo wchodzisz i piszesz posty tam, gdzie nikt Cię nie chce. Jak dla mnie zasada jest prosta-kiedy czegoś nie lubisz-omijasz to szerokim łukiem, a nie wwalasz swoje 3 (całkiem niepotrzebne) grosze. Masz rację, idę 'ogarnąć', póki nie jestem jeszcze tak żałosna jak co niektórzy tutaj :) Życzę miłego życia! :)

_Joy

Słodkie??:P Kochana ja myślałam, że pikantne:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ahaha, Izka, Tobie to tylko jedno w głowie :P

_Joy

Monia kazala Was pozdrowic. Nie moze nic napisac bo jej sie nie wyswietla strona poprawnie :( Mam nadzieje, ze juz do nas jutro wrocisz Moniaczku nasz kochany ;)

sandra_crashdown

http://www.wetpaint.com/pretty-little-liars/articles/top-10-hottest-guys-on-pret ty-little-liars--do-you-agree
wyniki tej ankiety uczczę minutą ciszy...;/ Ci amerykańcy to durny naród jednak jest;/

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Niektórzy jednak mają jeszcze trochę szarych komórek, jeden z wielu komentarzy tego typu: "I swear to god, the only thing holding mE back from throwing my phone across the room is that Im not gonna get a new one if I destroy it. I want to know HOW Ezra is #1 on this list." ;P A może faktycznie nikt nie lubi Ezry oprócz Marlenki i ona potajemnie zmienia wyniki tych ankiet ;P

_Joy

A pocieszyłaś mnie kochana, nie czytałam komentarzy pod:P No mądry człowiek, może ma polskie korzenie??:P Wiesz co znając marlenkę to wszystko możliwe:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

hahah dziewczyny dla tej ankiety :P pewnie się wkurzyłyście nieźle :P choć szczerze to jakby ocieniać same te zdjęcia to faktycznie top 10 są średnie. No na pewno caleb nei na 2 , ezra nie na 1, i jason na 5 ...... odcinka nie mam ochoty dzisiaj obejrzeć ale może jutro się do niego przybiorę. Fajnie że są napisy ..... co do Tajemnic Amy nic nie zdradzam komu kibicuje bo szczerze to akcja porządna zaczyna się dziać w drugim sezonie i dalej :P Oglądajcie na bieżąco :)

_Joy

NAPISY DO NOWEGO ODCINKA SĄ JUŻ DODANE NA NAPISY24.
Miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 7
youhaveamessage

ja już jestem po seansie nowego odcinka xD

_Joy

O moj Boze zalamalam sie tym czyms:/ pseudo artykulik :P ale jak glosujesz w sondzie to juz jest troche lepiej(ale tylko troche niestety!)

Jeszcze nie ogladalam PLL. A jakie wasze wrazenia po nowym odcinku?

sandra_crashdown

Ja jeszcze też nie oglądałam nowego odcinka:P

izka21gramowa

Hahaha, ale poczytajcie te wypowiedzi pod tym artykulem na najprzystojniejszego :P jak ludzie jada po Garbusku xD

sandra_crashdown

No jadą, ale weź mi wytłumacz skąd się wzięły te wyniki co??:P Myślisz, że to krypto-akcja marlenki??:P

izka21gramowa

Mysle, ze to Ian Harding tam siedzi i nabija sobie punkty :P:P:P hehe, a tak powaznie to nie wiem. No, ale fakt faktem, ze pewnie wiekszosc glosujacych tam dziewczyn to 14stki, ktore klikaja bezmyslnie na Ezre bo jest glownym bohaterem, a przeciez jak ktos jest glownym bohaterem to musi byc najpiekniejszy i w ogole najfajniejszy xD Wiekszosc z tych dziewczynek nie uzywa mozgu, ani nawet oczu przy ogladaniu serialu :P

sandra_crashdown

No Twoja argumentacja mnie w pełni satysfakcjonuję;P
Ale komenty niezłe są:P I jak widać ci nawet co go lubili to się już znudzili nim:P

_Joy

Udalo mi sie ogladnac PLL i napisze tak na szybko przed snem:P Otoz nie podoba mi sie zupelnie to co robia z tym serialem, a juz najbardziej to, ze robia z tych dziewczyn jakies kompletne idiotki. Emily popijajac kilka lykow wodki nie pamieta zupelnie co sie z nia dzialo. Okay, rozumiem, ze komus moze urwac sie film, ale na tyle, zeby nie pamietac stania nad pustym grobem z lopata?! xD hahaha, nie wiem jak wy, ale ja wizyte w srodku nocy na cmenatrzu pamietalabym chyba nawet po ostrym praniu mozgu :P

Jedziemy dalej. Laski nic sie nie nauczyly dalej zostawiaja laptopy bez opieki, gdzie popadnie. Rozbrzmiewa alarm samochodu i dziewczyny oczywiscie wychodza z moteliku zostawiajac laptop na stole bo przeciez zamkniecie pokrywy i zabranie go w reke jest fizycznie niewykonalne w tym momencie, a jak:P hehe

Ezria do zrzygania, nic sie w tej kwestii nie zmienilo, ale za to Aria ma fajna fryzurke ;)

Spoby sa slodcy, tez bym nie pogardzila takim Tobym korzystajacym z mojego prysznica, ale .... WREN <3 to jest dopiero facet marzenie! :) gdybym to ja pisala ten serial to Spencer zamiast wracac do hoteliku i odtwarzac wyglad pokoju z pamieci, jezdzila by tam po to, zeby konsumowac swoj sekretny romans z Wrenem xD hahaha, ale to w koncu ja, wiec wiecie :D:D:D

Generalnie te zagrania z cmentarzem, kolejne amnezje, kretactwa i skladanie falszywych zeznan po raz n-ty mnie juz meczy i zamiast zachecic do ogladania tylko mnie odpycha:/ odnosze coraz silniejsze wrazenie jakbym ogladala jakis nieudolnie napisany thriller klasy B, a nie swoj ulubiony niegdys serial :( btw. Aria i jej lazienkowa trzesawka to przegiecie bylo! po nocy na cmentarzu, po tym jak obudzila sie w ciemnosciach, a drzwi frontowe byly na osciez otwarte, ona dostaje ataku paniki bo przemknela jej w kaciku oka jakas osoba w kapturze:P litosci xD

To co moje Krolewny?! Zaskoczy mnie ktoras jakas pozytywne opinia?! Autentycznie mam nadzieje, ze odcinek podobal Wam sie bardziej niz mi bo to by oznaczalo, ze mam po prostu zly dzien, a PLL jest jeszcze do odratowania ;)

sandra_crashdown

Sandra jak zwykle boska recenzja;D No ja nie muszę praktycznie nic dodawać z mojej strony do Twojego opisu, bo wszystkie najważniejsze wątki i fakty pięknie opisałaś:P Ja nie wiem jak się możesz dziwić, że nie wzięły tego laptopa, jak mogły zrobić 2 rzeczy na raz czyli być przerażone i brać laptopa pod pachę??:P Hello :P Robienie dwóch rzeczy na raz je po prostu przerasta:P Nie wymagajmy zbyt wiele:P

_Joy

http://www.filmweb.pl/serial/Słodkie+kłamstewka-2010-556945/discussion/(BEZ+SPOI LERÓW!!!)+ZANIM+ZAPYTASZ+-+PRZECZYTAJ!+INFORMACJE+O+NAPISACH%2C+ODCINKACH%2C+TEM ATACH! ,1939440

youhaveamessage

@YHAM to doprawdy niesamowicie mile co tam o nas napisalas :) Przywracasz moja wiare w ludzi i mlodziez ;)