SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 7 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA (zamawiać sobie dziewczęta :P)
Poniedziałek-sandra_crashdown
Niedziela-_Joy
DLA KLAUSA
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Niedziela-monisia99
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
No właśnie PLL niedłu go ciekawe co nam zafunduje Marlenka fantastycznego:P No oprocz glownyego watku czyli obrzydliwej ezrii blee
Na szczescie chyba w 3 odc ma sie pojawic nasz wspanialy Jason, wiec niech Ezra sie schowa haha;D
A tak mam teraz stresowy okres sesja, egzaminy i tak mi sie wszystko skumulowala a ja sie jakos przejelam jak nigdy bo zazwyczaj olewam i wiesz... Wczoraj to nawet spac nie moglam az mnie kilka osob opi***lilo ze nie ma czym sie przejmowac tylko to olac:P
I dobrze Ci radza :) co sie bedziesz przejmowac :) mi sa studia tak potrzebne, ze czasem sie zastanawiam po co marnowalam te wszystkie lata :P
PLL, jeszcze sie nie odbrazilam na Marlenke i mam nadzieje, ze zdarzy sie jakis cud i mi te swoje wyskoki jakos wynagrodzi w tym 3 sezonie xD {watpie w to, ostatnio czytalam, ze ma sie pojawic jakas ex jasona :/}
No nie tylko o studia chodzi.
No ma sie pojawic jakas CeCe i wydaje mi sie ze ich spikna razem. Wiesz co jakby byla jakas fajna to nic bym nie mowila skoro ta glupia aria jest slepo zakochana w tym gargulcu;/
co do Ezrii nie mam słów, ale za to Wren będzie w drugim odcinku i z tego co wiem to albo z Hanną w ośrodku gdzie jest Mona, albo tam pracuje?
Takie ciacha nam sie marnuja w tym PLL :/ Jason, Wren ... ja nie wiem co jest nie tak z tymi dziewczynami :/
Żeby nie było to do Toby'ego nic nie mam, ale wolałabym, żeby Spencer, albo nawet...Hanna była z Wrenem :P
Ja tez lubie Toby;ego. Szkoda, ze nie moze byc z Emily :P bo Spencer widzialabym bezwarunkowo z Wrenem :P szczegolnie po tej akcji w jego mieszkaniu xD
Ja nie wiem co one maja z tymi gustami a juz Aria to wybitnie;/
Madzia z tym Rowem Marianskim to pojechalas:P
no dokładnie Jason.. mmm jak zdjął koszulkę to ciarki mnie przeszyły xD
ale tak serio to Jason mógłby być z Aria, bo ten Ezra to wydaje mi się takie nie wymoczek ;dd
A ja widzialam zdjecia jak aktor grajacy Wrena i aktorka grajaca Hanne wychodzili razem z imprezy:P
No cos mi swita z tym Wreem jeszcze ze zobaczymy jego inna strone??
Oni raczej przychodzili na tą imprezę, ale Shay, aktorka grająca Emily też tam miała być.
Nawet zła strona Wrena będzie mi się podobała <3
No mi tez sie bedzie podobac:P On i Jason moga robic tam praktycznie wszystko a ja i tak bede ich uwielbiac:P
W sensie w realu tak? Ale ona chyba ma chlopaka, nawet widzialam jej zdjecia z nim :P
Inna strone?! O nie! Jeszcze z niego zrobia jakis czarny charakter :/
Kochana ja nie pamietam czy chodzilo o jego ciemna str bo tyle bylo tych spojlerow moglo misie cos pomieszac... A tam on nawet z ciemna str bedzie mial swoj urok:P
Dokładnie, nawet jak jeden czy drugi okażą się największym czarnym charakterem to będę ich jeszcze bardziej lubić za cały pomysł.
To nie była prywatna impreza, tylko jakieś tam coś branżowe.
Ale wtedy dzieci okupu i prohibicji będą go hejtować ;P I stracimy naszą armię, a co za tym idzie, nie będziemy mogły przejąć władzy nad światem! ;P
Ahahaa to nasze plany juz tak dalece siegaja?! Wladza nad swiatem i te sprawy?! hehe, nie zebym miala cos przeciwko. Zawsze uwazalam, ze do twarzy mi w aksamicie wyszywanym diamentami i rubinami xD
A cos myslala ze po co to stowarzyszenie jest zalozone o tak dla zabawy??:p Nie to jest tylko przykrywka:P
Aahhaha, Sandy, kocham Cię :** ;D To ja będę tą złą, która będzie chodzić w czarnych gorsetach, skórzanych spodniach i tych sprawach ;P
Chodzi oczywiście o Wrena ;P
Moje nadzieje na Jarie spadły właśnie na dno Rowu Mariańskiego ;P I jestem oficjalnie obrażona na ten serial, więc nawet mnie nie jara że niedługo poleci ;P
hahahahha, kocham was dziewczyny normalnie :D
Mnie szczerze też nie jara że za niedługo poleci, bo właściwie dzisiaj mi to migło na filwebie pierwszy raz .
Jezu dobra , wszystkie wiemy że Toby jest świetny, ale Spencer ma być z Wrenem i koniec !
Kurde Sandra, wez przestań , przeciez od początku o to chodziło w naszym stowarzyszeniu :D
Rany mam opozniony zaplon no! ;P teraz juz wiem i nadrabiam zaleglosci :P Juz ogladam katalogii z najgrozszymi markami samochodow, wladca swiata musi sie w czyms konkretnym wozic nie? xD
ależ zaszalałyście dziewczyny :P tyle wpisów jednego dnia już dawno nie było :P ja jestem dalej obrażnoa na PLL choć powoli mi przechodzi a na pewno jestem obrażona na GG.
No właśnie wiem że dzisiaj jakoś tak poszalałyśmy z tymi postami :D
Ja też w sumie dalej jestem obrażona na PLL i na GG tak samo..
To znajdz dla nas też coś Sandra! Każda się musi dobrze wozić żebyśmy postrach wzbudzały :D
Ja chce jakiś super szybki czarny motocykl *.*
Jezu patrzcie dziewczyny jakiś świetny teledysk, piosenka też fajna, ale teledysk kocham :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cg2LN05PXUo
Jamala lubię piosenkę pójdę tylko tam i roll up , mają charakter zaś ta Twoja Ola jakos nie bardzo wpładła mi do ucha :P
O jaaaa! <wow> Mi sie bardzo podoba. Swietny pomysl, swietne wykonanie i piosenka tez calkiem fajna :)
No ja po prostu od wczoraj ją cały czas słucham i oglądam ten teledysk :D
Jezu też bym chciała coś takie przeżyć. Takie życie bez oglądania się za siebie, wykorzystane na maksa <3
Piosenka świetna i teledysk też fajny;) Z tego co czytałam to się spodobał za granicą i bardzo dobrze, bo mamy wiele fajnych rzeczy w naszym kraju nie tylko te złe niech docenią to!:)
Dziewczyny jestem beznadziejna no!;( 4 raz dzisiaj nie zdałam prawka; <beczy>
Oj, Izka, strasznie mi przykro <przytul>. Na pewno to jeszcze zdasz, zobaczysz!
Izunia kochana :* Nie przejmuj sie ;) w koncu zdasz ;* potem bedziesz to bardziej doceniac, ze wlozylas w to tyle energii ;)
Dzięki dziewczynki kochane za pocieszenie:*
No mam nadzieję, ze w końcu mi się uda, bo już się załamuję ;/
Dziewczynki moje kochane, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka! ;**** W końcu jakieś święto dla nas ;P
Dziewczyny, pierwsze 10 minut premierowego odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=2K2kIw84FQQ&feature=player_embedded
niestety dla Was Jasona nie ma :D
Ja nie ogladam, nie chce sobie zepsuc odcinka pozniej :P Powiedzcie mi tylko czy chociaz jest Wren?! :)
Stacja abc family udostępniła pierwsze 10 minut odcinka, który zostanie wyemitowany 5 czerwca. O ile pamiętam, to było tak również z 2 częścią sezonu 2.