Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale Jacksona lubię tylko jak mam dobry humor i kiedy on nikogo nie obraża/nie zabija (niepotrzebne skreślić) xD

_Joy

Ale to nie Jackson zabijal tylko jego alter-ego pan Jaszczur ;P a w zasadzie to Matt pod postacia jacksono-jaszczurki xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ale to nie zmienia faktu że zachowywał się okropnie ;P

_Joy

Chyba tylko na pokaz ;D jak byla ta scena z Lydia z ostatniego odcinka to byl taki slodki dla niej ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

To była 1 scena, ale było też 50 innych w których zachowywał się jak palant ;P

_Joy

Pod koniec 1 sezonu byl kochany dla Alison ;P poza tym on jest slodki w tej swojej bezwzglednej oziemblosci chwilami hehe xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jak tam sobie chcesz xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

mi tam się ojciec Allison podoba :) ogólnie fakt faktem same słodzianki w tym serialu są Stiles pomimo że nie jest typowym przystojniakiem jest fajnym gościem i uwielbiam go, nadrabia swoim charakterem i poczuciem humoru, chciałabym żeby był z Lydią......

Ta jak Sandy się wypowiada trzeba dla innych z SWJ otagować na czerwono :P ja tam się nie poczułam urażona raczej mnie rozśmeiszyłaś swoim tekstem :P

monisia99

Nie no ja juz chyba za bardzo sie przyzwyczailam, ze wy akceptujecie moja "innosc", ze zupelnie zapomnialam, ze to ogolnodostepne forum i czytaja to tez inni ludzie ;) dlatego chyle czola i blagam o wybaczenie! ;D nie chce tu siac zgorszenia ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Aaaa, właśnie, jeszcze miałam Ci napisać że masz nie demoralizować biednych młodych ludzi Sandy :P Jestem pewna że oprócz nas ktoś to jeszcze czyta i może właśnie poczuł się wstrząśnięty Twoją perwersyjną wypowiedzią ;P

_Joy

Hahahahah xD az mi sie glupio zrobilo, wiec oficjalnie przepraszam wszystkie osobki, ktore poczuly sie urazone i dotkniete moja smiala wypowiedzia ;) zapomnialam sie, ze jako dyr Naczelny musze dbac o wizerunek firmy :P:P:P

Przy okazji jak na prawdziwa Matke Polke przystalo nawoluje wszystkich do uprawiania sexu jedynie w pozycji misjonarskiej i to najlepiej w ogole po slubie!!!! ;)

okay .... starczy tego bo juz tarzam sie po glebie ze smiechu ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dziękujemy Sandy za tą jakże interesującą lekcję wychowania seksualnego xD

_Joy

Musze pomyslec o zmianie profesji ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

taaa powinaś jakieś seksualne wychowanie wykładać tylko bez tego tekstu po misjonarsku i tylko po ślubie :P na resztę wyrażam zgodę :P

Obejrzałam x-factora UK na youtube i żałuję że nie ma filmików odnośnie tego jak zareagowali uczestnicy jak zoabczyli swojego mentora, co dziwne nie ma w klipach występu tego chłopaczka z czapką...... a tak w ogóle pokazali kto przejdzie do live czy nie ?

Kogo Twoja Mama obstawia ?

monisia99

U mnie lecial wczoraj ten odcinek i byly reakcje uczestnikow na mentorow :/ moze cos Ci wycieli w tych filmikach ... dzisiaj dopiero beda mowic kto przeszedl, jak chcesz to moge Ci napisac zaraz jak sie skonczy :) no chyba, ze wolisz sama ogladnac ;P

Moja mama mowi, ze przejdzie Kay, Ella, James i Jermain ;) to z takich pewniakow ;P no i co tu duzo ukrywac, chyba ma racje :D a i jeszcze sie pyta czemu jej nie zaprosilas do znajomych na FB ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie zaprosiłam bo nie byłam pewna czy bym dobrze zaprosiła....... :P To u /was tam podzielone jest na dwie tury czy jak ? Obejrzę sobie spokojnie jutro czy pojutrze choć tych co wymieniłaś jestem pewna i myślę że na 100 % przejdą dalej..... możliwe że coś powycinali lub jeszcze dodadzą..... więc jakby co nie pisz :p żebym miała niespodziankę.... mam nadzieję że przejdzie też Amber

monisia99

Kurcze teraz nie jestem pewna ktora to jest ... ;>

Zasugerowalam Ci na FB ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

taka z czarnymi włosami u Tulisy, widzę już dodałam a jak można zaaktualizować zdjęcie w tle ?

monisia99

Musisz poszukac gdzies takiej opcji ;P dokladnie nie wiem bo dawno swojego nie zmienialam i nie pamietam ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

zaszalałam i dodałam fotki z sesji ślubnej :P uciekam oglądać Master Chief

monisia99

A ja x factor ;)

monisia99

Możesz, pewnie, że tak tam w prawym dolnym rogu jak najedziesz myszką;P

_Joy

Kochane, szybki podsumowanie kolejnego Cwiercfinalu, ktory juz za nami :) wygrywa doslownie 1 glosem ROMEO I JULIA ;)

Ostatni cwiercfinal to starcie pomiedzy TYLKO MNIE KOCHAJ a WLADCA PIERSCIENI.

Zapraszam do glosowania bo juz za dwa dni domkniecie cwiercfinalow, glosowaniem na wild card ;) ENJOY my darlings :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

WLADCA PIERSCIENI

_Joy

No co za wredny świat, żeby głosować pomiędzy tak8imi filmami;( TYLKO MNIE KOCHAJ jest super jak na ten gatunek w ogóle i w Polsce i mam do niego sentyment z różnych powodów, choć jakimś nie wiadomo jakim wybitnym filmem nie jest a Władcą jest klasyką świetnie nakręconą na podstawie wybitnej trylogii książek... muszę to przemyśleć poważnie...

izka21gramowa

Tez mam duzy problem i dokladnie podobne argumenty do twoich :P

sandra_crashdown

A widzisz SAndi ja postawiłam dzisiaj na miłość czyli... TYLKO MNIE KOCHAJ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

WLADCA PIERSCIENI

ocenił(a) serial na 7
_Joy

WLADCA PIERSCIENI

sandra_crashdown

Okay, decyzja podjeta. Z ogromnym bolem serca, ale jednak WLADCA PIERSCIENI, co klasyka to klasyka ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

WŁADCA PIERŚCIENI

sandra_crashdown

WLADCA PIERSCIENI

sandra_crashdown

Konsekwentnie TYLKO MNIE KOCHAJ;)

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Ahahah, dziewczyny, albo czegoś nie zauważyłam oglądając TW, albo ulubioną parą dosłownie wszystkich są Stiles i Derek. Serio, ludzie mają na ich punkcie obsesję xD Czy oni wgl. mieli jakąkolwiek scenę która byłą choć w minimalnym stopniu romantyczna?

_Joy

Tez nie rozumiem fenomenu tej .... ekhm .... PARY xD ludziki chyba podniecaja sie ta scena z pierwszego sezonu, gdzie Stiles przedstawil Danny'emu Dereka jako swojego kuzyna i Derek tam sciagal koszulke czy cos ;D

a skoro juz przy tym jestesmy to:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9hkwmym3Z1r4tp8ho1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6lugsMism1qclmdmo1_r4_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mav9q4NQ0z1qkkvu6o1_500.gif

hehe, nawet nie wiem co o tym myslec ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem. ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

WŁADCA PIERŚCIENI

ja w ogóle tego nie rozumiem o co ich chodzi nazywając ich parą, jakaś paranoja robic z dwóch fajnych facetów jakoś parę,

Niestety nie przekonam cię do nauki bo nienawidzę niemieckiego :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Dziewczyny, weźcie mnie zmotywujcie do nauki niemieckiego, bo mam jutro giga-test a nawet nie zajrzałam do książek :( Ten język mnie odstrasza ;P

_Joy

Cale szczescie moja przygoda z niemieckim zakonczyla sie wraz z koncem gimnazjum xD good luck, babe :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Taaaak, skończyłam!!!! Das ist wunderbar! ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

no to fajnie :)

Nie wiem czy widziałyście te filmiki ale to nasze serialowe panie które oprócz grania też śpiewają :

Allie Gonino-Doubting you (Laurel w The Lying Game)
http://www.youtube.com/watch?v=fMCKcrntSHE&feature=player_embedded

Jessica Lowndes-God Bless America (Adrianna w 90210)
http://www.youtube.com/watch?v=olX4Co_48TE&feature=player_embedded

Lucy Hale- Bless Myself (Aria w Pretty Little Lairs)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c739aBEKHn0

Nina Dobrev-Don’t Hold Back (Elena w Pamiętnikach Wampirów)
http://www.youtube.com/watch?v=X2ZMiZohZMc&feature=player_embedded

I wreszcie przezabawna Rachel Bilson- Call Me Doctor (Zoe w Hart of Dixie)
http://www.youtube.com/watch?v=Ps9WToZeM2k&feature=player_embedded

No i jak myślicie która z nich najlepiej śpiewa ?

monisia99

Hahahah Rachel Bilson wygrywa bezkonkurencyjnie ;P uwielbiam ja <3

Ale z Nina to mnie zaskoczylas ;D znalazlam jeszcze to:

http://www.youtube.com/watch?v=eG-OTZlBGnE&feature=related

co to w ogole ma byc? xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ten filmik dziwny bynajmniej teledysk ale Nina ok zaśpewała gorzej się ogląda :P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Jakoś mi ten głos Niny do niej samej za bardzo nie pasuje, taki jakiś dziwny, ale nie mówię że nieładny ;P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Rachel: To była taka jakby odpowiedź na to, że Rachel nie pasuje na lekarza xD

_Joy

Madzia tylko bez takich! :P Proszę tu nie zaśmiecać naszego wspaniałego forum tym brzydkim językiem:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Sandy specjalnie dla Ciebie więcej zdjęć ślubnych na FB kolorowych :)

monisia99

Polubilam xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

widziałam heher :) a któraś z dziewczyn wspomniała że w wekkend miał być odcinek nowy revenge ? czy mi się pomyliło ?