SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)
nie ja jeszcze nie oglądam nie zaczęłam ale zapożyczyłam przystojniaka na avatar ....
Jestem po odcinku revenge i powiem ze dosyć ciekawy i sporo zmian jest..
Sandy dali w koncu drugi dzień z domu jurorów więc obejrzałam
SKAZANI NA SHAWSHANK
oj nieszkodzi, mi się samej miesza co ja już oglądam a co nie
No i skoro już oglądnęłaś to powiem ci, że się kilka razy wzruszyłam np. wtedy, gdy Bella powiedziała Rumplowi, że zostanie właśnie dlatego, że się nie zmienił i pozostaje dalej potworem. No i jeszcze jak coś było z Emmą i Śnieżką tylko już nie pamiętam konkretniej sceny.
Ja juz sobie wszystko ulozylam i juz wiem jak to bedzie ;D pewnie ten gosc co byl na poczatku sie okaze synem Rumpla i przyjedzie tam do Storybrook, wszystkich pozna, bla bla bla, a po paru odcinkach wroci Emma i w koncu sie spotkaja i bedzie wielki szok bo on sie okaze ojcem Henryego i wszyscy beda mieli niezle zdziwko ;D
Też tak myślę;D Choć powiem Ci szczerze, że ten aktor to mi nie pasuje na ojca Henrego:P
Mogli dać nie wiem jakiegoś Drew Van Ackera np. albo inne ciacho:P
No żyje, żyje:P Jak to powie w następnym odcinku jej były mąż jak ją zobaczy: więc to prawda, że nawet diabeł cię nie chciał;D
To dobrze bo bez niej by nie byl juz taki fajny ten serial ;P Wlasnie ogladam, jak uroczo sie przywitali Jack z Nolanem <3
Taa:) N, żebyś wiedziała, że bez tej zołzy to nie to samo:P A wiesz zawsze jak zrobi mi się jej szkoda, to zaraz potem wytnie jakiś numer franca:p
Też myślisz,ze Daniel dalej coś czuje do Emily??
I szkoda mi Charlotte, popaprana rodzinka.
Ajjjj w ogole nie lubie tego Daniela :/ w dzisiejszym odcinku to juz w ogole dzialal mi na nerwy :/ i o co chodzilo z ta scenka na poczatku, w ktorej byla zatopiona lodka Jacka ???
Mi sie wydaje, ze ona wcale nie chce zabic Emily, ze to o cos innego chodzi. Victoria jest sucza, ale raczej nie zabija z zimna krwia!
Charlotte mi nie jest szkoda po tym jak sie zachowywala w ostatnich epizodach 1go sezonu:/
No była wredna jak mamusia, ale w końcu miała świetny przykład w domu. Dziewczyna jest młoda, manipulowana przez tatusia i nie kochana przez matkę, przynajmniej tego nie czuje. Ja tam ją usprawiedliwiam.
No może, wiesz też mam wrażenie, że w tym zwiastunie przez ten tel mówiła do kogoś innego nie do Emily.
Ja tam Daniela lubię, sama nie wiem czego:p Mimo, że mnie czasem denerwuje, to go polubiłam od pierwszego sezonu;)
Nie mam pojęcia o co chodzi z tą sceną, może to jakaś klisza przyszłych wydarzeń??
A słyszałaś, że Emily ma być w ciąży??
Jezu tylko nie to!!! Blagam!!! I tylko nie z Danielem! no, ale chyba nie z nim bo teraz na bardzo w ciazy nie wyglada, a minelo juz w koncu kilka miesiecy od ich rozstania nie?! :P
No właśnie ja słyszałam, że z nim tzn. czytałam:p E tam się trochę skomplikuje, zawsze to coś ciekawego:P
Ale Emily wyładniała w tym sezonie prawda??:P
A teraz pytanie spoza tematu, oglądałaś kiedyś serial Felicity??:P
ojej jakies wyrywkowe epizody i to wieki temu ;P a co???
Nom, Em bardzo wyladniala! az sie zaczelam zastanawiac co z nia zrobili, ze nagle tak promienieje! aaa juz wiem, zakonczyli ten beznadziejny zwiazek z Danielem! hehehe, sorka ;) no i ma wiecej scen z Nolanem ;P
A bo mam teraz zajawkę na tego aktora co tam grał i znowu to zaczęłam oglądać;P Takie tam moje odchyły i zboczenia:P
Mi się wydaje, że włosy ma teraz w innym odcieniu takiego blondu a nie żółty jak miała wcześniej:P Słowo daje porównywałam:D Tak Noel to praktycznie teraz u niej mieszka:D
Victoria żyje i spisuje z tym kolesiem co więził przyjaciela Emily a do tego dostał zlecenie na popełnienie zbrodni ....
Juz skonczylam :) fajny odcinek, ale OUaT bylo lepsze :P chce juz, zeby sie wydalo, ze dzieciak nie jest Jacka! szkoda mi go, nie lubie strasznie tej fake Amandy :/ za to Emily przepieknie wygladala w tej czerwonej sukience na przyjaciu! nie moglam od niej wzroku oderwac :) i Nolan jaka ma fajna fryzurke :P hehe
Dokładnie miałam to samo jak zobaczyłam ją w tej kiecce:D Daniel też się wgapiał jak głupi;P Czy dobrze zrozumiałam, bo oglądałam w oryginale, że ojciec mówił mu, że Ashley się do Emily nie umywa??
A tak Nolan miał świetną fryzurę;D No mi też go szkoda taki piesek do bicia. A myślisz, że czyje sie okaże to dziecko?? Też mnie ta panna irytuje. Jakby jej brakowało 6 klepki:p
No dokladnie! jak na nia patrze to caly czas czekam az w koncu zlapie za noz i zacznie wszystkich mordowac w napadzie jakiegos szalu ;P
Tak z tego co pamietam to Conrad cos takiego wlasnie mowil Danielowi, a on na to, ze przynajmniej Ashley jest na tyle bystra, by go nie zdradzac ;)
Nom to też zrozumiałam, urażona duma facetów:P A ta kochanka starego to zginęła też w tym samolocie?? Bo już sama nie wiem.
A chyba nic o tym nie bylo powiedziane. W sumie nie wiem dalej czy ten samolot rzeczywiscie sie rozwalil z jakimis tam ludzmi na pokladzie tylko, ze bez Victorii, czy ogolnie cale to zdarzenie zostalo upozorowane i oni sie wszyscy teraz ukrywaja tak jak ona .... who knows???
no chyba jednak się rozwalił jak znaleźci ciało choć toż to była łódź Jacka "Amanda". Emily wygladała pięknie zaś Nolan jak dla mnie ma kiepską fryzurę
Nie no on chyba żyje tylko obecnie porwali mu duszę. Zresztą ma się pojawić jeszcze także spokojnie;)
Ja jeszcze do tego nie doszłam, ale tak czytałam waszą rozmowę i się przestraszyłam. Ale to dobrze, że jest i jeszcze będzie :)
Ale spokojnie to nie Angel z Buffy:P On teraz duszy nie ma więc jest w stanie snu czy hibernacji, ale sądzę, że odzyska duszę;)
Ja w ogole nie wiem jak to sie stalo, ze teraz bedziemy ogladac aurore i Mulan caly czas a Philipa nie bedzie :( coz za niesprawiedliwosc!
Sandy, skoro uważasz że życie be duszy to nie życie to jeszcze nie wiesz do czego są zdolni w Supernatural ;P
Moje kochane :) a wiec jasno i klarownie zadecydowalyscie, ze wasza WILD CARD zostaje SKAZANI NA SHAWSHANK i automatycznie ta pozycja awansuje do polfinalu naszego konkursu :)
Pierwszy z polfinalow uwazam w takim razie za rozpoczety :) Zmierza sie w nim:
DIRTY DANCING
GREASE
PEARL HARBOR
Namawiam do glosowania na swoj ulubiony film ;) Milej zabawy! :*
to zabiłaś mi ćwieka tym półfinałem odnośnie 2 pierwszych filmów ale po namyśle DIRTY DANCING