Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73554
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.9

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

nie ja jeszcze nie oglądam nie zaczęłam ale zapożyczyłam przystojniaka na avatar ....

Jestem po odcinku revenge i powiem ze dosyć ciekawy i sporo zmian jest..

Sandy dali w koncu drugi dzień z domu jurorów więc obejrzałam

monisia99

A to przepraszam, juz tyle tych seriali, ze mi sie wszystko miesza ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

SKAZANI NA SHAWSHANK

oj nieszkodzi, mi się samej miesza co ja już oglądam a co nie

sandra_crashdown

A już skończyłaś?? Jakięs wzruszenia??

sandra_crashdown

No i skoro już oglądnęłaś to powiem ci, że się kilka razy wzruszyłam np. wtedy, gdy Bella powiedziała Rumplowi, że zostanie właśnie dlatego, że się nie zmienił i pozostaje dalej potworem. No i jeszcze jak coś było z Emmą i Śnieżką tylko już nie pamiętam konkretniej sceny.

izka21gramowa

Ja juz sobie wszystko ulozylam i juz wiem jak to bedzie ;D pewnie ten gosc co byl na poczatku sie okaze synem Rumpla i przyjedzie tam do Storybrook, wszystkich pozna, bla bla bla, a po paru odcinkach wroci Emma i w koncu sie spotkaja i bedzie wielki szok bo on sie okaze ojcem Henryego i wszyscy beda mieli niezle zdziwko ;D

sandra_crashdown

HahahaxD Jak my Sandy podobnie to sobie wymyśliłyśmy haha;D

izka21gramowa

Powinni nas zaangazowac w pisanie tego serialu ;D

sandra_crashdown

Też tak myślę;D Choć powiem Ci szczerze, że ten aktor to mi nie pasuje na ojca Henrego:P
Mogli dać nie wiem jakiegoś Drew Van Ackera np. albo inne ciacho:P

izka21gramowa

Drew chyba troche za mlody ;D

A wlasnie, zyje Victoria???

sandra_crashdown

No żyje, żyje:P Jak to powie w następnym odcinku jej były mąż jak ją zobaczy: więc to prawda, że nawet diabeł cię nie chciał;D

izka21gramowa

To dobrze bo bez niej by nie byl juz taki fajny ten serial ;P Wlasnie ogladam, jak uroczo sie przywitali Jack z Nolanem <3

sandra_crashdown

Taa:) N, żebyś wiedziała, że bez tej zołzy to nie to samo:P A wiesz zawsze jak zrobi mi się jej szkoda, to zaraz potem wytnie jakiś numer franca:p
Też myślisz,ze Daniel dalej coś czuje do Emily??
I szkoda mi Charlotte, popaprana rodzinka.

izka21gramowa

Ajjjj w ogole nie lubie tego Daniela :/ w dzisiejszym odcinku to juz w ogole dzialal mi na nerwy :/ i o co chodzilo z ta scenka na poczatku, w ktorej byla zatopiona lodka Jacka ???

Mi sie wydaje, ze ona wcale nie chce zabic Emily, ze to o cos innego chodzi. Victoria jest sucza, ale raczej nie zabija z zimna krwia!

Charlotte mi nie jest szkoda po tym jak sie zachowywala w ostatnich epizodach 1go sezonu:/

sandra_crashdown

No była wredna jak mamusia, ale w końcu miała świetny przykład w domu. Dziewczyna jest młoda, manipulowana przez tatusia i nie kochana przez matkę, przynajmniej tego nie czuje. Ja tam ją usprawiedliwiam.
No może, wiesz też mam wrażenie, że w tym zwiastunie przez ten tel mówiła do kogoś innego nie do Emily.
Ja tam Daniela lubię, sama nie wiem czego:p Mimo, że mnie czasem denerwuje, to go polubiłam od pierwszego sezonu;)
Nie mam pojęcia o co chodzi z tą sceną, może to jakaś klisza przyszłych wydarzeń??
A słyszałaś, że Emily ma być w ciąży??

izka21gramowa

Jezu tylko nie to!!! Blagam!!! I tylko nie z Danielem! no, ale chyba nie z nim bo teraz na bardzo w ciazy nie wyglada, a minelo juz w koncu kilka miesiecy od ich rozstania nie?! :P

sandra_crashdown

No właśnie ja słyszałam, że z nim tzn. czytałam:p E tam się trochę skomplikuje, zawsze to coś ciekawego:P
Ale Emily wyładniała w tym sezonie prawda??:P

A teraz pytanie spoza tematu, oglądałaś kiedyś serial Felicity??:P

izka21gramowa

ojej jakies wyrywkowe epizody i to wieki temu ;P a co???

Nom, Em bardzo wyladniala! az sie zaczelam zastanawiac co z nia zrobili, ze nagle tak promienieje! aaa juz wiem, zakonczyli ten beznadziejny zwiazek z Danielem! hehehe, sorka ;) no i ma wiecej scen z Nolanem ;P

sandra_crashdown

A bo mam teraz zajawkę na tego aktora co tam grał i znowu to zaczęłam oglądać;P Takie tam moje odchyły i zboczenia:P

Mi się wydaje, że włosy ma teraz w innym odcieniu takiego blondu a nie żółty jak miała wcześniej:P Słowo daje porównywałam:D Tak Noel to praktycznie teraz u niej mieszka:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Victoria żyje i spisuje z tym kolesiem co więził przyjaciela Emily a do tego dostał zlecenie na popełnienie zbrodni ....

monisia99

Ciii:p Ona jeszcze chyba do tego nie doszła:P

izka21gramowa

Juz skonczylam :) fajny odcinek, ale OUaT bylo lepsze :P chce juz, zeby sie wydalo, ze dzieciak nie jest Jacka! szkoda mi go, nie lubie strasznie tej fake Amandy :/ za to Emily przepieknie wygladala w tej czerwonej sukience na przyjaciu! nie moglam od niej wzroku oderwac :) i Nolan jaka ma fajna fryzurke :P hehe

sandra_crashdown

Dokładnie miałam to samo jak zobaczyłam ją w tej kiecce:D Daniel też się wgapiał jak głupi;P Czy dobrze zrozumiałam, bo oglądałam w oryginale, że ojciec mówił mu, że Ashley się do Emily nie umywa??
A tak Nolan miał świetną fryzurę;D No mi też go szkoda taki piesek do bicia. A myślisz, że czyje sie okaże to dziecko?? Też mnie ta panna irytuje. Jakby jej brakowało 6 klepki:p

izka21gramowa

No dokladnie! jak na nia patrze to caly czas czekam az w koncu zlapie za noz i zacznie wszystkich mordowac w napadzie jakiegos szalu ;P

Tak z tego co pamietam to Conrad cos takiego wlasnie mowil Danielowi, a on na to, ze przynajmniej Ashley jest na tyle bystra, by go nie zdradzac ;)

sandra_crashdown

Nom to też zrozumiałam, urażona duma facetów:P A ta kochanka starego to zginęła też w tym samolocie?? Bo już sama nie wiem.

izka21gramowa

A chyba nic o tym nie bylo powiedziane. W sumie nie wiem dalej czy ten samolot rzeczywiscie sie rozwalil z jakimis tam ludzmi na pokladzie tylko, ze bez Victorii, czy ogolnie cale to zdarzenie zostalo upozorowane i oni sie wszyscy teraz ukrywaja tak jak ona .... who knows???

sandra_crashdown

No może skoro ten siwy maczał w tym palce. Dowiemy się w następnych odcinkach, w końcu to nie PLL:P

izka21gramowa

Ejjj nie uwierzysz co mi wyskoczylo na Filmwebie w polecanych: MULAN :D:D:D

sandra_crashdown

Hahaha;D No widzisz to znak:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no chyba jednak się rozwalił jak znaleźci ciało choć toż to była łódź Jacka "Amanda". Emily wygladała pięknie zaś Nolan jak dla mnie ma kiepską fryzurę

sandra_crashdown

A tam młody:p Emma też jest młoda:P No dobra może być jakiś inny tylko fajny:P

izka21gramowa

Ja tam chce mojego szeryfa spowrotem ;(;(;(

sandra_crashdown

A no tak zapomniałam o nim;/

izka21gramowa

Znalazlam cos pieknego!

http://hisfairassassin.tumblr.com/post/32681373363

<3<3<3

sandra_crashdown

Piękne<3<3<3

izka21gramowa

Jak oni mogli mi zabic dwie najfajniejsze postacie w tym serialu?! no jak ja sie pytam?! :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie mówcie, że Philip(Wren) też ie żyje?

katia_2007

Nie no on chyba żyje tylko obecnie porwali mu duszę. Zresztą ma się pojawić jeszcze także spokojnie;)

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Ja jeszcze do tego nie doszłam, ale tak czytałam waszą rozmowę i się przestraszyłam. Ale to dobrze, że jest i jeszcze będzie :)

izka21gramowa

Jakie to zycie bez duszy??? :(

sandra_crashdown

Ale spokojnie to nie Angel z Buffy:P On teraz duszy nie ma więc jest w stanie snu czy hibernacji, ale sądzę, że odzyska duszę;)

izka21gramowa

Oby sie ta irytujaca Aurora poswiecila za niego, zeby mogl byc z Mulan xD

sandra_crashdown

Oj tak też jestem za tym;D

izka21gramowa

Ja w ogole nie wiem jak to sie stalo, ze teraz bedziemy ogladac aurore i Mulan caly czas a Philipa nie bedzie :( coz za niesprawiedliwosc!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy, skoro uważasz że życie be duszy to nie życie to jeszcze nie wiesz do czego są zdolni w Supernatural ;P

sandra_crashdown

SKAZANI NA SHAWSHANK

_Joy

Moje kochane :) a wiec jasno i klarownie zadecydowalyscie, ze wasza WILD CARD zostaje SKAZANI NA SHAWSHANK i automatycznie ta pozycja awansuje do polfinalu naszego konkursu :)

Pierwszy z polfinalow uwazam w takim razie za rozpoczety :) Zmierza sie w nim:

DIRTY DANCING
GREASE
PEARL HARBOR

Namawiam do glosowania na swoj ulubiony film ;) Milej zabawy! :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

to zabiłaś mi ćwieka tym półfinałem odnośnie 2 pierwszych filmów ale po namyśle DIRTY DANCING

sandra_crashdown

DIRTY DANCING ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

DIRTY DANCING