SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 9 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
DLA ANDREW
Środa-_Joy (zamawiać, zamawiać!)
no właśnie widzę..... powinni niebawem dodać ale poczekam sobie spokojnie na napisy...... jak zobaczyłam że za 7 dni będzie nowy odcinek GG to pomyślałam że nie dobrze mi się robi......
Mi podobnie :/ to juz nie jest nawet GG tylko jakas parodia :/ nie chce mi sie ogladac tego Chair show!
Wiesz co też tak mi się teraz skojarzyło jak popatrzyłam na swój avatar:P
I ja to mówiłam, że Revenge był wczoraj:P Oglądnę jutro dopiero, ale za to już urywki Once upon a time oglądałam;P No no zapowiada się ciekawie;D
No pewnie. A Sam ma teraz dłuższe włosy, zauważyłaś? Dobrze w takich wygląda ;DD
http://media-files.gather.com/images/d228/d413/d747/d224/d96/f3/full.jpg
Mrrrrrrr, nie mogę się już doczekać, może ten sezon nie okaże się taką klapą jak poprzedni ;P
Jemu akuart jak jednemu z nielicznych facetów pasują takie włosy:P
Też mam taką nadzieję, że ten sezon będzie lepszy;P
Czas na podsumowanie ostatniego Cwiercfinalu. Wygrywa oczywiscie bez zadnych niespodzianek WLADCA PIERSCIENI.
Tym samym, aby domknac juz ten etap, rozpoczynamy glosowanie na WILD CARD. 6 film, ktory wraz z pozostalymi awansuje do polfinalow wybieracie z takich pozycji jak:
ARMAGEDDON
KEVIN SAM W DOMU
MLODZI GNIEWNI
SKAZANI NA SHAWSHANK
TYLKO MNIE KOCHAJ
Powodzenia i niech wygra najlepszy ;)
SKAZANI NA SHAWSHANK
Dziewczyny tyle teraz tych wszystkich seriali wraca że my się nie obrobimy :D A co dopiero z tymi serialami które planowałyśmy zacząć! Ale powiem wam że już nie mogę się doczekać niektórych, szczególnie TVD ;P
A teraz ide nadrobić ostatni odcinek Glee i podziele się z wami wrażeniami . Powiem wam jedno kocham tego nowego faceta jestem niesamowicie przystojny-mam super ciało- nieziemsko śpiewam a do tego mam ładny tyłek <3 I denerwuje mnie ten gość co cały czas przebiera się za babe. Nie mam jakiś uprzedzeń broń boże ale razi mnie to jak sie zachowuje.
Ja też widziałam nowy odcinek i wszystko byłoby ekstra (a nawet bardziej niż ekstra-ten gościu który zarywa do Rachel jest po prostu CUDOWNY) gdyby nie wielki (dosłownie "wielki" ;P) epic fail na końcu :P
KEVIN SAM W DOMU
moje niektóre seriale się pojawiły typu: revenge, bones, żona idealna więc czekam na tłumaczenie żeby sobie spokojnie obejrzeć :) a najbardziej na ten moment to czekam na TVD i Nikitę :)
W tej chwili mi oglądaj Once upon a time,bo jestem świeżuśko po oglądnięciu odcinka i nie dość, że jestem zachwycona to jeszcze chcę się podzielić wrażeniami:P
tak z cikeawości oglądnęłam co wstawiłaś i jak mówisz o tym kolesiu z zarostem to faktycznie jest boski :)
rzeczywiście dupeczka z niego :D Ale jak dla mnie bez makijarzu byłby jeszcze lepszy. Wgl fajne to jest Iza? Bo chciałam to obejrzeć ale jakoś nie jestem pewna
ja też moze się wezmę w kocu za OUT o ile nie zabraknie mi czasu tylko i jedynie dla przystojniaków :P
fajne, fajnie oglądajcie, mnie jeszcze tylko 5 odcinków zostało, i potem 2 sezon
Ja się dzisiaj "wzięłam" za OUAT, wyglądało to mniej więcej tak: patrzę się na listę odcinków i sobie myślę "Hmmm... do kiedy ja to oglądałam... Myślę że jakoś do 9 odcinka spokojnie." Włączam, patrzę, patrzę "Chyba jednak tego nie oglądałam". Włączam 8 epizod-tamtego też nie oglądałam. W końcu stwierdziłam że jadę na zakupy. I tak mniej więcej wyglądało moje nadrabianie tego serialu xD
No to musisz się wziąć porządnie na niego a nie tak:P Serial bardzo fajny, taki rzeczywiście magiczny;) A jakie jest zabawne gdy odkrywasz kolejne postacie z bajek, które znasz od dzieciństwa;D
Sandy no gdzie Ty jesteś??:P Revenge oglądałam:P
No kochana pewnie, że fajne:D Ja jestem oczarowana nowym odcinkiem:D Koniecznie zaczynać oglądać dziewczyny!;D
Jak na razie tylko Sandy ogląd, ja i Kasia nadrabia;)
Monia chyba tez oglada OUaT ;)
Przepraszam, ze nie bralam wczoraj udzialu w tej zawzietej dyskusji, ale mialam urodziny na Krolewskim Dworze u Ksiecia ;) heheheh a poza tym jestem narazie w tyle z tyloma serialami, ze az mi wstyd :( nie widzialam poki co ani Revenge, ani wspomnianego wczesniej OUaT i kilku innych :( za to zaczelam ogladac "The New Normal" i mam na oku jeszcze kilka innych pozycji :P echhh ... gdyby tak doba miala 48 godzin a nie 24 :P
Kochana ja też zaczęłam nowe seriale oglądać;P No koniecznie nadrób OUaT a potem Revenge i się podziel wrażeniami, bo aż mnie roznosi, że nie mam z kim o nim pogadać;P A Monia nic się nie chwaliła, że to też ogląda:P
Zdecydowanie OUaT;D Jestem nim zachwycona, kilka razy się wzruszyłam, i na początku szczerze roześmiałam:D Zobaczymy czy też to wyłapiesz:P
No wlasnie juz zaczelam ogladac OUaT ;) ja grzalam na tekscie z dziadkiem ;D buehehehehe ;D a co bylo do wylapania? bo chyba przegapilam ;>
ejjjj no nie :( Emma nawet nie spotka sie z Wrenem ... no chyba, ze uda sie go jakos obudzic ;P wiadomo czy wystapi jeszcze w jakis odcinkach??? kurde mogliby uspac ta wkurzajaca na maksa Aurore :/ ale genialny odcinek! i ten frajerski Ksiaze znowu spartaczyl robote hehehe nawet frajer jeden nie zdazyl wskoczyc do portalu :P:P:P
No przestań ja go teraz znowu kocham:P A co do Wrena naszego to ma się pojawić jeszcze:P
Haha też mnie Aurora wkurzała straszelnie:p Aż miałam nadzieję, że ją ten demon kropnie:p
Teraz pytańka: też uważasz, że Filip zakochał się w Mulan??:P
Fajnie by bylo! Ona jest HOT, znacznie fajniejsza od Aurorki :P i pewnie specjalnie tak zrobili, ze zanim zginal to powiedzial "I love You", ale nie wiadomo w sumie do kogo ;D sweet <3
A o co chodzilo z tym gosciem na poczatku w NY??? kto to byl???
Też tak myślę, że on się zakochał w Mulan jak razem przebywali i walczyli i sam sie nie chce do tego przyznać przed sobą;P Przecież gdyby na pewno chodziło o Aurorę to by dodał jej imię a on nawet się tak odwrócił w str. Mulan:P
Co do gościa z początku to mam teorię, że to syn Rumpla, albo ojciec Henrego albo jedno i drugie;)
Oglądałaś już zwiastun kolejnego odcinka?? Ten Huck jest niezły nie??:P No i zapowiada sie dość ciekawie;D
Bierzesz się dzisiaj za Revenge??
No widzialam zwiastun :) w sumie tylko w migawce ten Hook tam jest ;P ale calkiem fajny sie wydaje. Chociaz ciezko bedzie pobic Wrena xD generalnie Julian skradl odcinek glownym bohaterom ;P
Za Revenge zaraz sie zabieram :)
Ale pasuje na księcia jak mało, który aktor prawda??:P Lubię Charminga, ale ten to ma tyle czaru w sobie, że ręce opadają z wrażenia;D
Ale Charming jest uroczy tylko w bajkach ;D bo David jest irytujacy! genialny przyklad na to jak aktor grajacy dwie rozne role moze byc albo boski albo calkowicie nie do zniesienia! ;) najchetniej bym go odziala w zbroje i niech jezdzi na koniu znowu ;P a nie dziadka bedzie tera udawal! buahahah :P