SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 5 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krotko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A wiec... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten krotki czas staliśmy się prawie rodzina ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieje, ze wytrwamy w niezmienionym składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? ...Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za co bardzo jej dziękuję :*)
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-monisia99
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
NASZ GRAFIK DLA NOELA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-katia_2007
Środa-izka21gramowa
Czwartek-izka21gramowa
Piątek-alexxa
Sobota-
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA KLAUSA
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-_Joy
Czwartek-sandra_crashdown
Piątek-
Sobota-
Niedziela- (Proszę się tu nie burzyć, bo nie wiedziałam kto go chce na kiedy, więc napiszcie mi proszę ;P)
Nie, ja niestety jeszcze muszę trochę poczekać, a niedługo wprowadzają jeszcze trudniejsze te egzaminy :/ Haha, ale wiesz, ja jestem zdolna do czegoś podobnego, bo potem mnie z reguły ogromne nerwy zżerają, więc jakbym sama nie zapięła pasów to bym się nie zdziwiła ;P
No ja raczej tez bede dopiero wieczorem, musze caly dzien w pracy siedziec :/ ale liste sobie przygotuje juz dzisiaj, zeby jutro tylko wrzucic ;P
Iza, to kiedy Wielki Dzien/egzamin ? ;P
No przykro mi ale narazie nam nowego psychiatry nie znalazłam..... :P więc możemy zrobić wieczór z propozycją Sandry ale żeby nie było szukam :) Dobra będę szukać bez dzieci i żony ,ewentualnie jakoś normalną kobietę bez uzależnień........
Gosling jest cudowny i ostatnio czytałam że jest wolny...... :P:P:P:P:P i wyobraźcie sobie że w żadnej gazecie nie są w stanie na niego nic złego napisać tylko same zalety czyżby pan ideał?.....
oglądam właśnie The Glee project i całkiem fajne naprawdę i świetnie śpiewają :)
spokojnie Iza z jeżdżeniem, teraz dużo śniegu to nie szarżuj, jest cholernie dużo śniegu bynajmniej u mnie :) a kiedy egzamin?
A mowilam, ze TGP bardzo fajne jest ;P
U mnie sniegu nie ma, wiec Iza jak chcesz to mozesz u mnie potrenowac ;P jak sie nauczysz jezdzic po Londynie to bedziesz potrafila jezdzic wszedzie ;D
No tak tylko, że samochód, którym jeżdżę ma kierownicę po lewej stronie:P Właśnie jak to ogarnęłaś to jeżdżenie drugą stroną??:P Na początku to chyba był kosmos?:P
A znacie tą stronę na FB: rzuć wszystko i choć się całować?? tam też jest coś o Goslingu:P A swoją drogą strona jest boska;D
ja mam chyba nowoą obsesję strasznie mi się podoba zach woodleee normalnie mi się podoba i ta jego czapeczka i te bielusie ząbki
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lr7n85lh8y1r2ofjmo1_400.png
no wiem wiem powoli jeżdżę, ale dziewczynki ja się jeszcze uczę wszystkiego, wcześniej mało jeździłam, więc mam kiepskie doświadczenie. Jutro wyjeżdżę dopiero 6 godz, więc o egzaminie nie ma jeszcze mowy:) No u nas też śniegu dużo jest:)
Kochana ja generalnie nie jezdze samochodem po Londynie bo tego nie ogarniam ;D kierowalam tutaj raptem kilka razy pod przymusem rodziny lub znajomych ;P
Odczuwam niesamowita ulge kiedy jade do siebie do Opola i moge sie wozic bez stresu i innych takich ;D
W ogole to 4 marca jade na 11 dni do PL :) bede mentalnie blizej Was ;*
Do Opola? To mamy do siebie nawet niedaleko ;D Znaczy się, trochę tych km jest, ale nie aż tak dużo ;P
no ja na podlasiu więc mamy spory kawałek ale jakbyście były w pobliżu to zapraszam :)
Magda ja bede przejezdzac przez Bytom bo moj samolot laduje w Pyrzowicach ;D
a tutaj macie cos cudnego do czytania, ale uprzedzam: +18 only ;)
http://ilovedyoufirst2.livejournal.com/54946.html
No wolalam zaznaczyc, dosc ostre sceny tam odchodza ;D
Do Polski lece 4 marca tj. w niedziele za dwa tygodnie zdaje sie ;P
co to jest konkretnie dużo tego i nie wiem czy zabierać się do czytania ? a komu kibicowałaś w TGP ?
No Do mnie trochę dalej, bo ja niedaleko Rzeszowa mieszkam, więc trochę tych km jest, ale zawsze będziesz w tym samym kraju:P No wcale Ci się nie dziwię, weź wszystko całkiem z innej strony masakra;D
Madzia a ty gdzie mieszkasz??:P Monika a Ty??:) Ola wiem, że w Krakowie, jak na razie najbliżej mnie:P
No to rzeczywiście daleko masz, północna część kraju, reszta się zdaje południowa;)
Sandra skoro pochodzisz z Opola to muszę spytać byłaś kiedyś na festiwalu??:P
dokładniej północny wschód i jak zwykle u mnie najzimniej zawsze bo od ruskich ciągnie :) To Wy można powiedzieć mieszkacie w okolicy a ja biedna daleko od Was :)
Nie wiem czy lubisz kabarety, ja uwielbiam neonówkę i tam w jednym skeczu jest jak jeden mówi, że każda zaraza do nas ze wschodu przychodzi także i zimno też:P
Przeczytałam wypowiedż z innego tematu na forum PLL jak ktoś "dowodzi", że Ezra nie jest A bo jest nauczycielem i poważnym człowiekiem;D No jakby był poważny to by nie romansował z 16-latką do tego uczennicą swoją:D Ale to może ja mam pokrętną logikę;D
Mam w Tychach kolegów;P To chyba gdzieś niedaleko Katowic:P
Ja właśnie z Jasonem tworzę ranking na jutro i właśnie prychamy tu oboje na Elenkę, że co za idiotka, że nie chce tego Damona.
My z Wrenem juz zrobilismy :)
aaaa chcialam jeszcze tylko uscislic ;P Wypisujemy wszystkie pary, ktorym kibicowalysmy, czyli moze byc po kilka z jednego serialu i te osoby niekoniecznie musialo laczyc cos romantycznego ;D moga to byc nawet nasze chore fantazje ;P
Hahaha nigdy chyba nie bylam ;D raz bylam z ekipa pod amfiteatrem w czasie jego trwania, ale to sie chyba nie liczy ;P
Monia kibicowalam od poczatku Damianowi, Samuelowi, Marissie i Cameronowi ;D aaa i nie zrazaj sie dlugoscia tekstu, jest wart przeczytania ;P i zawiera hardcorowe sceny sexu Dair, wiec jest wart przeczytania ;D;D;D tak, uprzedzajac pytania, wlasnie odezwala sie moja lekko zdziwaczala natura ;P
Kochana ja się wcale nie dziwię,bo ja też mam trochę nie po kolei w głowie, że już o dziwactwach nie wspomnę;P
Ja się zaczytywałam o podobnych scenach Arii i Jasona:P Także wszystko rozumiem:D
A co do tego rankingu to mamy swoje pary pisywać jakoś krótko czy tylko wymienić??:P
Nie, nie ;d wystarczy wymienic ;P ja bym nie dala rady jakbym miala opis wszystkie ;D juz teraz wyszly mi 2 strony w wordzie ;P nie wiem jak ja to tu zmieszcze ;P
no właśnie proszę o jakieś większe wyjaśnienie bo my z KLAUSEM tak średnio zrozumieliśmy :) Klaus i ten jego akcent mhhhhh
Ja muszę przeglądnąć wszystkie seriale, które oglądałam i te pary wyłowić:P
Gorzej z filmami, bo mi mało teraz do głowy przychodzi:P
Okay to tlumacze jeszcze raz :) Klausowi wytlumacze pozniej przez telefon po angielsku i z brytyjskim akcentem ;P
Wymieniamy pary(ewentualnie 2 osoby, ktore chcielismy widziec razem) w 3 kategoriach: 1) seriale, ktore trwaja 2) seriale, ktore sie juz zakonczyly 3) filmy. Oczywiscie musza to byc nasze ulubione pary na przestrzeni calego serialu, ew. filmu :) i tak jak juz pisalam wczesniej, zdaje sobie sprawe z ilosci naszych ulubionych filmow, wiec proponuje wybrac tylko te pary, ktore juz zawsze beda sciskac was za serducho i z takich filmow, ktore ogladalyscie po setki razy i mozecie ogladac jeszcze ;P
Moge zamiescic swoja liste dzisiaj, zebyscie mialy jakis odnosnik. No, ale to juz jak tam chcecie :)
Ok, z malym wyprzedzeniem, ale skoro ma Wam pomoc Moje Drogie Panie :) Jestem przekonana, ze o kims waznym zapomnialam, ale juz trudno. Wyjdzie w praniu ;) ENJOY i czekam na wasze typy :)
1. Seriale, ktore trwaja obecnie.
• Dan&Blair (GG)
Serena&Dan (GG, 1 i 2 sezon!)
Serena&Nate (GG)
• Damon&Elena (TVD)
Tyler&Caroline (TVD)
Klaus&Caroline (TVD)
• Aria&Jason (PLL)
Spencer&Wren (PLL)
Spencer&Toby (PLL)
Emily&Toby (PLL)
• Jenna&Jake (Awkward)
• Peter&Olivia (Fringe)
Lincoln&altOlivia (Fringe)
• Sam&Quinn (Glee)
Quinn&Puck (Glee)
Santana&Sebastian (Glee)
• Alison&Jackson (Teen Wolf)
Stiles&Lydia (Teen Wolf)
• Emily&Jack (Revenge)
• Emma&Thayer (TLG)
Emma&Ethan (TLG)
Mads&Ryan (TLG)
• Penny&Leonard (Big Bang Theory)
Penny&Sheldon (BBT)
• Cassie&Adam (TSC)
Faye&Lee (TSC)
• Bridget&Henry (Ringer)
2. Seriale, ktore sie skonczyly.
• Summer&Seth (O.C)
Summer&Ryan (O.C- hahahaha)
• Carrie&Aidan (Sex and the city)
• Chloe&Brian (NLoCK)
• Rachel&Ross (Friends)
• Marti&Dan (Hellcats)
• Buffy&Angel (BtWS)
Buffy&Spike (BtWS)
• Pacey&Joey (Dawson’s Creek)
Pacey&Andy (DC)
• Baze&Cate (Life Unexpected)
Lux&Jones (Life Unexpected)
• Echo&Paul (Dollhouse)
• Liz&Max (Roswell)
Liz&Michael (Roswell)
• Jack&Kate (Lost)
Claire&Charlie (Lost)
3. Filmy
• Bella&Jacob (Twilight)
• Peeta&Katniss ( The Hunger Games, film wprawdzie jeszcze nie wyszedl, ale juz teraz wiem, ze beda moja ulubiona para;P)
• Hanna&Jacob (Crazy,Stupid,Love)
• Harry&Hermiona (HP)
• Will&Elizabeth (Piraci z Karaibow)
• Jack&Rose (Titanic)
• Danny&Evelyn (Pearl Harbor)
• Sebastian&Annette (Szkola Uwodzenia)
• Elizabeth&David (Just like heaven)
• Ben&Andie (Jak stracic chlopaka w 10 dni?)
• Annie&Jack (Speed)
• Lucy&George (2 tygodnie na milosc)
• Kate&Alex (Dom nad jeziorem)
• Margaret&Andrew (Narzeczony mimo woli)
• Danny&Sandy (Grease)
• John&Jane (Mr. And Mrs. Smith)
• Troy&Gabriella (HSM, hahahaha;D)
• Joe&Kathleen (Masz wiadomosc)
• Lewis&Lisa (Uslane rozami)
No pewnie, że pomogłaś;D Dziękuję;*
My teraz sobie z Jasonem robimy seans PLL od nowa:P Właśnie śmiejemy się z Ezry - loczka;D
do nikogo to mi nie podobne :) oj ja to jutro listę zrobię bo mam jakieś zaćmienie i nic nie pamiętam albo Klaus rozprasza moją uwagę .....:):):)
No może może, ja to ściągnęłam bo mi się ogólnie ten avatar podoba, jakoś z góry założyłam, że to on, ale potem jak się zaczęłam przyglądać to faktycznie nie podobny:P Muszę go zmienić, bo już mi się znudził:P
W końcu was dogoniłam z czytanie. Nie było mnie bo musiałam sobie mały "detoks" od przystojniaków zrobić xD
Ale chyba nie pomogło :)
Ranking się dziś pojawi :D
Hahaha byłam w dużym mieście i nikogo nie zabiłam;D
Sukces;D
Ja też zaraz dodam ranking;P
Kasia i po co się męczyłaś biedna, jeszcze gorzej, bo się nacierpiałaś bez nich:P
1. Seriale, które trwają obecnie:
- PLL : Jason & Aria
Spencer & Wren
Spencer & Toby
Hanna & Caleb
- TVD : Elena & Damon
Caroline & Tyler
Caroline & Klaus
- 90210 : Liam & Annie
- Przepis na życie: Anka & Jerzy
- Ringer: Bridget & Henry
- Grey’ s Anatomy: Derek & Meredith
2. Seriale, które się skończyły:
- Veronica Mars: Veronica & Logan
- Buffy postrach wampirów: Buffy & Angel
- Internat: Marcos & Carol
Ivan & Julia
- Valentine: Danny& Kate
- Lost: Kate & Sawyer
- Kryminalni: Marek & Basia
- Friends: Monica & Chandler
- Dawson’s Creek: Pacey & Joey
- Roswell: Liz & Max
Michael & Maria
- Niania (ta posla i oryginalna obie kochałam tak samo:D): Max & Frania
- Zbuntowany anioł: Milagros & Ivo
- 7th Heaven: Kelvin & Lucy
- Rebelde: Miquel & Mia
Diego & Roberta
- Gilmowe Girls: Lorelai & Luke
Rory & Jess
- Mr & Mrs Smith: pani Smith & pan Smith
3. Filmy:
- Przeminęło z wiatrem: Scarlett & Rhett
- Joe Black: Joe & Susan
- Tylko mnie kochaj: Michał & Julia
- Mumia i Mumia powraca: Evy & Rick
- Jak stracić chłopaka w 10 dni: Ben & Andie
- Ona to on: Viola & Duke
- Czego pragnie dziewczyna: Daphne & Ian
- Gwiezdny pył: Yvaine & Tristan
- Pamiętnik: Allie & Noah
- Ocean’s eleven: Danny & Tess
Ja na razie tylko 2 części zamieszczam bo z filmami jest trudniej
1. Seriale, które trwają obecnie.
• Dan&Blair (Gossip Girl)
Jenny&Nate(Gossip Girl)
• Spenier&Wren(Pretty Little Liars)
Aria&Jason (Pretty Little Liars)
Emily&Toby (Pretty Little Liars)
• Peter&Olivia (Fringe)
• Santana&Sebastian (Glee)
Mercedes&Sam(Glee)
• Zoe&Wade(Hart of Dixie)
Didi&Lavon(Hart of Dixie)
• Emma&Thayer (TLG)
Emma&Ethan (TLG)
• Daphne&Wilkie(Switched at birth)
Regina&Angelo(Switched at birth)
• Ivy&Liam(90210)
Silver&Navid(90210)
• Payton&Lucas(One Tree Hill)
• Meredith&Derek(Greys Anathomy)
Izzy&Alex(Greys Anathomy)
cdn.
Musiałam to zrobić bo było na prawdę źle :P
2. Seriale, które się skończyły.
• Pacey&Joey (Dawson’s Creek)
Pacey&Andy (Dason’s Creek)
Jen&Jack(Dawson’s Creek) nie byli parą ale ich uwielbiam :P
Joey&Eddie(Dawson’s Creek)
• Summer&Seth (O.C)
• Julia&Ivan(El internado)
Carol&Marcos(El internado)
Rebecca&Martin(El internado)
• Liz&Max (Roswell)
• Sawyer&Kate (Lost)
• Lori&Mark(Kyle XY)
• Sylwia&Piotr(Tancerze)
Alicja&Krzysztof(Tancerze)
Dziewczynki padniecie;D
Jason nasz kochany czytał ostatnio Igrzyska śmierci:P Już słyszę okrzyki Sandry i Olki:P
Jak to??????? Kiedy gdzie???????? ;P to chyba ja krzyczalam cos o tym przez sen i sie zainspirowal ;D
No tak mówił, że ostatnio czytał:P A Sandra co to znaczy hooked??:P Bo po przeczytaniu, mówił, że jest właśnie hooked a słownik mi mówi, że haczykowaty, więc nie wiem:P
Hahaha hooked znaczy cos w stylu, ze sie wciagnal ;D nie moze sie oderwac bardziej ;)
To czemu mi nic nie wspominal o tym w piatek? ;P