SWJ już po raz 3 kontynuuje działalność!
<fanfary>
A więc, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P)innymi słowy, można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
KAŻDY CZŁONEK SWJ, POWINIEN PRZESTRZEGAĆ PARU ZASAD:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY
Kreciolka-DYREKTOR DS. MARKETINGU
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)
Poniedziałek-
Wtorek-
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy
NASZ GRAFIK DLA WRENA
Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-katia_2007
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown
NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
Piątek-
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka
NASZ GRAFIK DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Wtorek-Kreciolka
Środa-sandra_crashdown
Czwartek-_Joy
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
niedziela-alexxa
Enjoy! :D
fajne to jest ? Bo jakoś sama nie wiem.. Zraża mnie to ,że jak można zrobić Honey 2 bez Honey xd Plus oczywiscie Bonnie ;D
Pisz . bo ja tez kocham Wrena to moze i kolejnego pokocham ;)
A w tym Honey 2 gra ten co gra Justina w TLG, więc nie jestem pewna czy obejrzę.
a no faktycznie dopiero mi się skojarzyło, fajny blondasek z niego podoba mi się :)
Katerine no wiesz nie jest może oszałamiająca ,ale fajnie się rusza i fajnie wg mnie pyskuje w tym filmie, taki chojrak z niej mały.... :) no ale fakt honey bez Jessicki to nie ten honey co powinien być :)
Ja kocham Paula Walkera, to moja miłość na wieki, może i Ci się spodoba :)
http://hairstylesandcuts.net/wp-content/uploads/2011/08/paul-walker-hair-styles- 5.jpg
http://hairstylesandcuts.net/wp-content/uploads/2011/08/paul-walker-hair-styles- 10.jpg
http://mobilebhaiya.com/email/paul-walker-fast-and-furious-2&page=3
Sektę miałam ściągniętą ale jakoś się zabrać nie umiałam.
A ten Paul gdyby miał ciemniejsze włosy to owszem, niczego sobie.
Jako fanka Josha Jacksona nie powinnas sie nawet przyznawac do takich mysli ;D To pozycja obowiazkowa na Twojej liscie ;P fajny tam byl ;) z reszta Paul tez ;D
O ja cię ;o Nie wierze, moja jedna z pierwszych miłości jak byłam młodsza <3 Oczywiście zakochałam się po Szybcy i Wściekli w nim , a teraz jakoś o nim zapomniałam ;)
ja wiem, że grali razem w Sekcie :) A seria Szybcy i Wściekli to moja ukochana seria a za nią zaraz x-men. Szybcy i wściekli nie mają konkurencji :)
No to jutro obejrzę i napisze jak wrażenia. A co do tej fanki to chyba mogę się ją nazwać bo dziś gazetę kupiłam w której były dwa jego zdjęcia w tym jedno tyłem.
Cholera ja w dzieciństwie nie miałam takich "serialowych" miłości. Za to teraz mnie dopadły, jakaś opóźniona jestem?
Ja miałam w filmowe miłości a teraz raczej własnie serialowe ;D
Co do szybkich..' to lubie tą serie, ale x-menów nie wiem czemu lubie bardziej ;D ah, może przez to że kocham Hugh Jackmana ;D
opóźniona? -no co ty. Obrażasz nas jako twoje koleżanki serialowe :) jak tak myślisz o sobie, a tak poza tym to musisz być już staruszką :)
może Ci ten kolega się spodoba, który grał z serialowym Natem w Pakcie milczenia :)
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/462543/Steven+Strait.jpg
http://www.2flashgames.com/photo/file/steven_strait/Steven_Strait_0001.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_QmdIZf1GO54/SlqmA8tc_RI/AAAAAAAABp8/EbNVCyWtyBM/s400/S tevenStrait15.jpg
Gdzie tam staruszką, ale to się zwykle około 13 roku życia zaczyna a ja już zaraz oczko na karku :P
Ten nie :/
oj to jeszcze Ci trochę do mnie brakuje hehe :) dobra dawaj jeszcze jakichś przystojniaków to może mi się umani jakiś :)
Ja już lecę dziewczyny, nie siedźcie za długo, żebym potem nie miała dużych zaległości ;D papa ;*
ja narazie tutaj ugrzęzłam bo oglądam film :) więc póki nie skończę to pogadam z dziewczynami :) o ile nie pouciekają :)
Na pęczki ich nie mam, jak mi się coś przypomni to podam.
Ja chyba też zaraz znikam :)
a ja dopiero obejrzałam 40 min filmu :( bo tak się ładuje jakby chciało a nie mogło
Jak skonczysz to sie musisz definitywnie podzielic wrazeniami :) ja jeszcze ogladne TLG i Revenge bo cos spiaca zbytnio nie jestem a przynajmniej bede na czysto ze wszystkimi odcinkami ;P
Dziewczyny sama nie wiem czemu ale zapomniałam podzielić się z wami moją największą miłością a mianowicie Heathem Ledgerem . Jezu gdy tylko go zobaczyłam w Zakochanej złośnicy od razu mnie urzekł i co oglądałam kolejnie filmy z nim straciłam dla niego głowe. Zapowiadał się tak dobrze.. Joker najlepsze rola, no ale niestety.. [*]
http://data.whicdn.com/images/15347146/heath-ledger-photo-1_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/21021396/unsystematic-3l3b8nzi7-211242-474-663_lar ge.jpg
http://data.whicdn.com/images/14853958/tumblr_lq7i6w2HFJ1qaqu1ro1_r1_500_large.j pg
http://data.whicdn.com/images/20698170/heath_ledger_entertainment_weekly_scan-4e f8f0c0c017c_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/20126632/heath-ledger_large_large.jpg
<3
Tak, ja też bardzo lubiłam Heatha, naprawdę był znakomity w tym, co robił [*]
Ok, ja piszę tak na szybko, żeby nie było, że o Was zapomniałam:P Po prostu mam tak zabiegany tydzień, że nawet TVD musiałam na raty oglądać! :P Teraz jadę do babci, ale wieczorem, mam nadzieję będę w domu i napiszę recenzję :)
:*
Tak Heath mnie też urzekł w Zakochanej złośnicy jeszcze wtedy miał takie włoski dłuższe a mi się wtedy tacy podobali:P a tak sie z Wami podziele mi się podobał już dość dawno ale jednak Jason Momoa jak grał w Ślonecznych patrolu na Haewajach czy jakoś tak a teraz zauważyłam że gra w tym, serialu Gra o tron czy jakoś podobnie tylko ma włosy zalugie tam ale dalej chłopak przystojny z niego:P
Heath Ledger!!!! <3 OMG! ja go uwielbialam :) ba! uwielbiam do tej pory pomimo tragicznej smierci ;( mial tyle swietnych kreacji na koncie :) prawie kazda jego rola byla na swoj sposob niesamowita :)
A ten Twoj Jason Iza to nie gral przypadkiem nowego Conana Barbarzynce?! ;P
Ja też wciąż go uwielbiam <3
Wgl widzę Sandra,że chcesz zobaczyć Igrzyska śmierci i powiem ci że jestem własnie w trakcie czytania ksiązki i niesamowicie mi sie podoba ;) Jestem w połowie ale dzisiaj chyba skończę. I mam straszną ochotę zobaczyć film !
To wiesz co, skoro do filmu jeszcze troche zostalo, to ja chyba zamowie sobie ksiazke i przeczytam skoro tak polecasz:) Film zaznaczylam chyba tylko przez wzglad na Liama Hemswortha ;P
A ja ci powiem,że nic do niego nie mam , ale nie pasuje mi na książkowego Gale :( Nie wiem, inaczej sb go wyobrażałam . Za to Josha lubie i pasuje do roli Peeta, choć w książce ma blond włosy dlatego wole w niej Gala :D
Dziewczynki a o czym te Igrzyska smierci sa??:)Bo za jakis tydz bede miala przerazajaco duzo wolnego czasu i zamierzam nadrobic zaleglosci w ksiazkach ktore leza na polce no i przeczytac jakies nowe.
To juz Ola musi Ci zrecenzowac ;P ja nie czytalam jeszcze :( a jak tak patrze na Amazon to wychodzi, ze to jest trylogia tak?! czy pomylilam z jakas inna seria? ;P ze mna to wszystko jest mozliwe ;D
No tak ci streszczę :D
To jest chyba jakoś w przyszłości , gdzie cały świat prowadził wojny, była jakieś powodzie, wichury itp . I ci któzy przetrwali załozyli sb Kapitol czyli takie głowne miasto czy coś i oprócz tego 13 dystryktów, w kótym byli biedniejsi ludzie i ona tam w różnych dystryktach zajmowali sie np , diamentami, węgle itp. Kiedyś tam 13 dystrykt się zbuntował ale Kapitol go obalił i teraz wszyscy bez wyjątku musze być im posłuszni i jako kare urządzają co roku Igrzysta Godowe, czyli z każdego dystryktu biorą chłopaka i dziewczynę od 12-18 lat. No więc oczywiście nasza głowna bohaterka Katniss jest z dystryktu 12 czyli najbiedniejszego . Straciła ojca i teraz ona sama wychowuje swoją młodszą siostre i chorą matke. Poluje w lesie choć to jest zabronione ze swoim przyjacielem Galem. Przyszedł czas Igrzysk . Każdy od 12 roku życia ma jedna kartke w losowaniu a gdy jesteś coraz starczy masz ich coraz więcej plus jeszcze za kolejna kartke ze swoim imieniem można wziąć jedzenie . No więc taka Katniss ma 12 kartek a np jej 12 letnia siostra tylko jedną. No ale jak to bywa , wylosowana zostaje jej siostra. I przez miłość do niej Katniss zgłasza się na ochotniczke zamiast siostry. Drugi zostaje wybrany Peeta , który kiedyś w młodości pomógl jej przetrwać. I oglnie akcja potem jest cały czas jak się przygotowują do igrzysk i same igrzyska.
Mam nadzieje że w miare ładnie to napisałam, bo dosyć szybko się starałam ;D
Plus przeczytaj sb Jeden dzień jak lubisz romanse/melodramaty :)
A nie napisałam najważniejszego xd
W tych igrzyskach walczy się o przetrwanie, na śmierć i życie i wygra 1 osoba która przetrwa :D
Dziekuje za błyskaeiczną recenzję i do tego bardzo tresciwa i przejrzysta;P;* A jesli to trylogia to super bo nie cierpie jak spodoba mi sie ksiazka i szybko sie konczy a czlowiek zostaje z niedosytem;( Tak sie domyslilam ze te igrzyska w tytule oznaczaja walke na smirc i zycie jak w tych igrzyskach w Rzymie co byly. Ja w zasadzie to praktycznie wszystkie gatunki ksiazek lubie no moze prawie wszystkie ale na pewno bardzo rozne. Oststanio mnie urzekla K. Michalak Rok w poziomce, no cudenko poprostu, czytal ktos moze?
Nie ma sprawy ;*
Ja niestety nie, ale jak ci się chce to możesz mi napisać o czym jest to może sb zakupię ;D
No i jestem w kropce bo musze ujac to tak zeby Ci nie zdradzifc fabuly a zachecic do czytania:P No wiec jest Ewa ktora ma 32 lata i jest za zakrecie zyciowym... nie ma pracy domu ani ukochanego malo tego jest po rozwodzie ze strasznym typem...Marzy o malym bialym domku w ktorym bedzie szczesliwa i w czasie przegladania ofert znajduje zdjecie takiego domku... Chcac zarobic na domek ktory jest na sprzedaz podejmuje prace w wydawnictwie u przyjacile aAndrzeja w ktorym sie skrycie podkochuje. Szef powierza jej zadanie: ma wypromowac prawdziwy bestseller w bardzo krotkim czasie... no i tu sie zaczynaja przygosy naszej Ewy i jej przyjaciol;P Jest nawet Iza taka wariatka podobnie jak ja no bez przesady ja nimfomanka nie jestem:P A co do ksiazki to jest o spelanianiu marzen, niesamowitych zbiegach okolicznosci, pokonywaniu trudnosci choc wydaja sie nam calkowiecie nie do przejscia... I jak dla mnie to tez o przenaczeniu ze wszydstko ma w zyciu sens i swoj czas... Na zamym poczatku sie troszke wlecze ale szybko rozkreca i akcja mknie do przodu:P Jest i ci4ekawie i co dla mnie jest bardzo wazne zabawnie:P Niektore teksty i sytuacje poprostu doprowadzaly mnie do lez;D Sa tez wzruszajace momenty ale jak najbardziej na plus. Jak zaczelam czytac te ksiaszke mialam taki dolek i po skonczeniu calkowicie sie wyleczylam ksiazka naladowana pozytywna energia ktora zaraza!!!;P Polecam:)
a się napisałyście :) Film kocha, lubi, szanuje obejrzany..... :) Świetna komedia.... Gosling jest niewiarygodny i ujmujący, czarujący, przystojny, sympatyczny, zajmujący, niezmiernie zbudowany itp cholercia ta jego maniera podrywania panienek na zawołanie świetna ;) filmowy Cal też świetnie zagrał a do tego potem jak umiejętnie opanował sztukę podrywania :) Emmy Stone jest zabójczy :) powiem szczerze że rżałam jak świnka na tym filmie ze śmiechu oczywiście a do tego nie mogę ścierpieć że ta małpa Mendes ma Goslinga na własność ......
Ja właśnie jestem po seansie Sekty...hmm...spodziewałam się trochę czegoś innego. I chyba jestem pozytywnie zaskoczona filmem choć ogromnego wrażenia on na mnie nie zrobił :)
Dziewczynki co to ma sie dziac z tym you tubem i wogole serialami online?? wiem ze za oceanem zamkneli mega video...
Słyszałam, że FBI ich zamknęło ;o Ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
Ok, jak obiecałam, TVD:
A mi się odcinek podobał :) Nawet Bonnie nie była tak okropnie irytująca jak zawsze. Ale wątek z jej matką jakoś mnie nie ruszył, no i kiedy w jej drzwiach pojawiła się hybryda Klausa, to wiedziałam, że ją jakoś zauroczył, więc szału z tym nie było.
Możecie mnie zabić, ale w tym odcinku poczułam duch dawnej Steleny :P Chociaż macie rację, Stefan najpierw mówi Elenie, że ma się odwalić, a teraz znowu niby się o nią troszczy. Ale kiedy spojrzałam na tej jego oczka, to nie mogłam się nie uśmiechnąć :P No i jak potem przywalił Damonowi ;D Jakoś nawet mi go szkoda nie było.
Pani Doktor 'jestem żoną Paula Wesleya' znowu okropnie działała mi na nerwy. Jakoś nie wierzę w tę jej niewinność, definitywnie coś kombinuje, inaczej zapewne w ogóle by o niej tak nie trąbili :P
Tyler ma plusa, chociaż tatusia Caroline nie cierpię :P Chłopak naprawdę się poświęca.
Odcinek może być :)
chyba FBI ich naprawdę pozamykało bo nic nie działa, tak jak pisałam wczoraj.... lipa a chciałam sobie obejrzeć jeden dzień..... Madzia nie tylko Tobie jeden spodobała się dawna Stelena :) ale wiadomo na chwilę bo chcemy Delenę :)
Magavideo i megaupload faktycznie FBI zamknęło ale jeszcze do wczoraj można było tam prze IP wejść.
A co do naszych realiów to mają podpisać jakieś ACTA, jest to międzynarodowe porozumienie mające na celu chronienie własności intelektualnej. Czyli mówiąc po naszemu trudniej będzie pobrać coś albo obejrzeć w Internecie.