PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?

ocenił(a) serial na 10
sherry86

ja kiedys duzo pilam desperadosa, ale mi sie przepil:)

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Podobno bardzo dobre piwo..:) ja nie poprzestaje na leszku lub calsbergu :D

ocenił(a) serial na 9
megi198919

Nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym desperadosie?? Mnie ono nie smakuje, taki z niego wynalazek a jak jestem tradycjonalistką ;)
sherry86 - zgadzam się z Tobą - gdzie i z kim to ważna sprawa ;D
papusiak - dużo piłaś?? To teraz odwyk, heheh ?? ;P

acha_m

acha_m zgadzam się z tobą odnośnie desperadosa.

megi198919

Leszek górą:D chociaż ja tam lubię do czasu do czasu napić się millera z cytrynką.

ocenił(a) serial na 10
CWM

CWM- wiesz co dobre:D ... narobiłam sobie tylko smaku na piwko a nie wypada tak zaraz z popołudnia :D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

warka to najlepsze piwo:D odwyk to ogolnie od alkoholu, a czesto, bo moja przyjaciolka ze studiow mnie tym zarazila i co szlysmy na piwo lub na impreze to pilysmy desperadosa (czyli przynajmniej 1-2 razy w tygodniu)

ocenił(a) serial na 9
papusiak

Imprezowa dziewczyna z Ciebie ;D Strong czy zwykła? obstawiam ze strong bo jest słodkawa a Ty lubisz piwo z sokiem ;) - zgadłam??
Eee tam Megi nie wypada... Jest niedziela - czas wypoczynku, zasady godzinowe nie obowiązują ;P Zaszalej, heh

ocenił(a) serial na 10
acha_m

oj dziewczyny ale się rozpisałyście pod moją nieobecność,ale gadacie o piwie więc mam niewiele do powiedzenia. Dla mnie każde piwo smakuje tak samo czyli okropnie,w ogóle to jak tak czytam o tym piwsku to aż mnie się niedobrze robi bo wczoraj była imprezke,wyszłam na nią wczoraj a do domu wróciłam dziś o 14ej,masakra,piłam pyszne drinki,nawet z truskawkami haha i jeszcze jestem pijana. Co za ciężka niedziela. Miłego dnia

ocenił(a) serial na 10
baska_89

akurat nie zgadłaś, lubię zwykłą, ale co do piwa z sokiem się zgadza;)
ok Baska Baska co z Ciebie wyrosnie?
moj genialny brat wytlumaczyl mamie co to jest l word (ona namietnie oglada chirurgow na foxlifie) i powiedzial jej ze to moj ulubiony serial:/

ocenił(a) serial na 9
papusiak

a ja dzisiaj polecenie od mamy dostalam zebym sobie bogatego meza szukac <lol>
a co do piwa, ja bardzo lubie leszka i heńka :P a no i jeszcze lezajsk
za warka nie przepadam bo jest cienka, a strong mi w ogole nie smakuje

mrauu

tylko Żywiec. :) najlepsze piwo.

ocenił(a) serial na 9
mtx

Papusiak - no to pozazdrościć. Moja mama w ogóle nie wie o istnieniu serialu. To nawet dobrze bo już wiem jaka była by jej reakcja (dodam tylko, że mało pozytywna). A jaka była reakcja Twojej mamy - postanowiła oglądnąć jakiś odcinek??
Ach ten bogaty mąż - to hasło chyba pojawia się w każdym domu (z córką w rodzinie) ;)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

moja mama wie o mnie (dowiedziala sie czytajac moje smsy. do baski od baski notabene:P) i jej reakcja byla:"co z aglupoty ogladasz?! o jakis LESBIJACH, to obrzydliwe!" a widziala tylko reklamy, w ktorej jest jedna zaledwie scena, jesli obejrzy chociaz odcinek to sie zalamie, na jeden 50 minutowy przypada jakies 25 minut seksu

ocenił(a) serial na 9
acha_m

moja mama chwilke ogladnela l worda, ale zrobila takie 'phy' i wyszla z pokoju :P

ocenił(a) serial na 9
mtx

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=TLW

jakby sie Wam nudzilo kolo 20 ;)
chyba ze jakas inna goddzina Wam pasuje?

mrauu

nikogo nie ma :( a już po 20

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

chciałam wejść na czata ale nie mogę bo jest jakieś hasło:/

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Ja jestem:D
Kurcze jak tak czytam o waszych rodzicach to hmm... moi nie różnią się niczym ;] nawet sobie nie wyobrażam reakcji mojej mamy jakby wiedziała że TLw oglądałam ooooooooOOOooooo........aż strach się bać;D Tez by stwierdziła ze jakieś pierdoły oglądam ( to na pewno )
życie...

ocenił(a) serial na 9
megi198919

no to dziewuszki, dziekuje za milo spedzony czas ;)
jak ktos chetny jeszcze to jutro tez od 20 zapraszamy ;)
dobrej nocki

ocenił(a) serial na 10
mrauu

Dziewczyny na jakim wątku w czacie działacie;)
Jeżeli pozwolicie to chciałabym się przyłączyć... Chyba ze jestem niemile tam widziana więc sobie daruje.

ocenił(a) serial na 9
megi198919

powyżej masz link, wpisz nick i działaj ;)

ocenił(a) serial na 10
acha_m

aha m dziękuje... teraz widzę jaka ze mnie gapa ;]

ocenił(a) serial na 10
megi198919

dzisiaj o 20ej tez?hmm,moze wpadne na pare minetek,tfu minutek:D:P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

baska, dziewczyno, my wszystkie takie porzadne... zgorszysz nas poprostu!!!

:D

ocenił(a) serial na 8
baska_89

'89 to chyba nie Twoja data urodzin?

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

tak,data urodzin a co?

ocenił(a) serial na 9
baska_89

mloda i juz taka wyszczekana ;) :* hehehe

ocenił(a) serial na 8
mrauu

Może taki erotoman gawędziarz?:)

mrauu

udało się wczoraj czatowanie?? ja imprezowałam jak zwykle... :) ale następnym razem postaram się być.

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

Trochę pogadałyśmy - wesoło było. Zastanawiałyśmy się nawet gdzie Cię wcięło ;P

acha_m

wcięło mnie, a raczej ścięło. hehe... nie ma jak margherita o północy :)

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

ahh ta tequila... Właśnie tak też sobie tłumaczyłyśmy Twoją nieobecność ;P z resztą sama uprzedzałaś ;)

ocenił(a) serial na 10
mrauu

Jaka wyszczekana?Jaki erotoman gawędziarz?:P dlaczego Wy w ogóle tak na mnie mówicie? Nie macie żadnych podstaw:D :P

ocenił(a) serial na 9
baska_89

jak to nie? :P 2 razy na czacie i wystarczylo :D

ocenił(a) serial na 10
mrauu

Coż to sie dzieje?:) wszystkie śpią czy imprezują?? hehe

ocenił(a) serial na 9
megi198919

jedne spia, drugie imprezuja, kazdy cos robi ;p
dzisiaj nie wyszlo to moze jutro? ja dzisiaj jestem wymordowana i ide w kime ;)

mrauu

ja tu dopiero trzeźwieje na czacie a was niet! szto eto ma byt?

SatineNic

kurde a ja się stałam bi... ciekawe... chociaż z dziewczyną już to robiłam a z chłopakiem nie xD

ocenił(a) serial na 9
mtx

widzę, że coś nam forum trochę ucichło - jakie wszystkie zajęte, hehe Ciekawe tylko czym.......?? ;P

ocenił(a) serial na 9
acha_m

no wlasnie troche zdziwiona jestem, na czat nikt nie przychodzi, a jesli juz to zaraz ucieka nie wiedziec czemu...
cos mi sie wydaje ze na tygodniu to bedzie ciezko ludzi zebrac i chyba zostana nam niedziele, bo piatki i soboty pewnie tez nie bo imprezy ;)

mrauu

nie narzekaj kochana. co ja poradzę na to, że znowu piłam? jeszcze do tego nagrywałam sąsiadów... ;) jak będę w formie, to na stówę wejdę na forum. pozdrowionka i buziaki dla moich piczek.

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

wiec zaprzestan na troche tego picja, jesli mozesz bo za niedlugo niestety bedziemy musialy cie na odwyku odwiedzac:/. na weekendzie bedzie ciezko niedziele chyba jest najlepsza okazja. Beatka a kiedy do formy powrocisz?? bo juz nie moge sie doczekac:P

ocenił(a) serial na 9
sherry86

Ciekawy watek z tymi sąsiadami, heheh Może jakieś przybliżenie tematu, nakreślenie sytuacji?? ;P

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Ja byłam w wczoraj po 20.. ale niestety net mi odmówił posłuszeństwa i zadziałał dopiero dzisiaj
Mrauu dlatego nagle "uciekłam" heh

ocenił(a) serial na 9
megi198919

spoko loko, dzisiaj tez jestem, wiec jak ktos ma ochote niech wlazi :)

acha_m

dwie kobiety i facet. bez koszulek. na balkonie... ;)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

ja bym chetnie na czata weszla ale nie wchodze bo sie zasiedze,milo sie z Wami gada ale kiedys trza spac:) musze zbierac sily bo jutro kolejna impreza i w sobote pewnie tez jakas wiec szykuje sie maraton:D dobrej nocki

ocenił(a) serial na 9
baska_89

Tez mi argument, chyba długo nad tym myślałaś, heheh Nie wykręcaj się ;)

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

wszyscy bez koszulek? :P
no to musialo byc ciekawie hehe