Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
ja dopiero wrocilam z imprezy, tzn ze spotkania z kolega ;) zreszta mowilam ze najpredzej to mnie uraczycie w niedziele ;)
moze w niedziele troche wczesniej sie zbierzemy, moze na ten przyklad o 18?
SatineNic- ja też wczoraj byłam nawet kilka razy ale z racji tego że nikogo nie zastałam to sobie poszłam na dobre...:)
Chyba ta niedziele będzie najlepszym rozwiązaniem hehe;)
Też mi się wydaje, że ktoś tu sobie w kulki leci ;) Co niektórzy po prostu muszę się zawsze wyróżnić - normalnie brak mi słów ;P
Witam niedzielnie;D już 2 Sierpień jak ten czas zapieprza..;/
Chciałam życzyć wszystkim dziewoją;D udanego "piekielnie" ciepłego dnia :D
Pozdrawiam :)
czas zapieprza nieublaganie, niestety :/
ja dzisiaj dzien musze zaliczyc do udanych, piekna pogoda, wypoczynek nad woda... wszystko na plus :)
ale taka zagwostka... czemu kuzwa nie ma nikogo na czacie?
ale macie fajnie,ja dzisiaj umieram,mam kaca ktory probuje mnie zniszczyc od srodka,masakra no ale juz jest troche lepiej bo siostra mnie uratowala rosolem a juttro trza isc do pracy. Milego wieczorku moje panie:)
cóż to..?? znowu nikogo nie ma?? W każdym razie nie wiem czy tak fajnie mamy. Mnie boli większość mięśni w moim ciele ;/ Dobrze, że mam palce sprawne i mogę np...... pisać na klawiaturze ;P A z kacem to ci współczuje - choć wystarczyło tylko włożyć mniej energii w balowanie, heheh Ściskam ciepło w taki razie i kuruj się ;))
no nie!! nikogo nie ma na czacie!! co się z wami dzieje?! hm... może to ja za późno się zjawiam.
PS. co do imprezy nie robiłam sobie jaj. był jakiś koncert z okazji 580 lat powiatu, czy jakoś tak.
u mnie tez jakas biesiada zakrapiana % byla, ale na takie g... szkoda sie bylo z domu ruszac :P komary by mnie pozarly w calosci...
a skoro wchodzisz o w pol do jedenastej to sie nie dziw ze nikogo nie ma
wchodzi sie o 20, czeka kwadrans akademicki i dopiero mozna zwiewac :P
poza tym ja, acha i megi dzisiaj bylysmy na czacie i chwile pogadalysmy, wiec jakie 'nikogo', hę? sie pytam!
Satine, masz zreszta kilka dni nieobecnosci do usprawiedliwienia i nadrobienia w najblizszym czasie! ;]
Witam... mam okropny dzień i przyszłam się wyzalić :((
Jestem wściekła an kumpele zmyliła mnie i kur.. nie mogę już złożyć dokumentów na UEK:| nie przyjmują kazali zgłosić sie we wrześniu.. teraz pewnie bd musiała skorzystać z prywatnych uczelni ;/ Normalnie najlepiej liczyć na siebie ...przepraszam ze zaśmiecam tym forum.
a na dzienne chcialas czy na zaoczne?
rekrutacja chyba do 27 lipca byla...
zawsze mozesz na AGH zlozyc, swietna uczelnia i pretenduje do miana uniwersytetu
Polecam film: "Running on Empty Dreams" niedawno lookłam na pare odc w you tube
Jak się zgłosisz we wrześniu to też nie powinno być problemu. Moja koleżanka składała (na UK)na wieczorowe we wrześniu i były miejsca. Głowa do góry - jeszcze nie wszystko stracone ;)
Niby tak ale teraz się już zdecydowałam jednak na WSZIB darmowe są teraz wpisy więc... już nie będę kombinowała a nóż widelec może nie być jednak miejsc we wrześniu i znowu na pozycji straconej bym była:)
Zresztą trochę się już nasłuchałam o UEK-u ze dużo osób się przenosi więc na jedno dobrze że tak wyszło.
na AGH rekrutacja na zaoczne zaczyna sie we wrzesniu, wiec nic straconego!
Poza tym moja znajoma na UE tez skladala we wrzesniu i sie dostala. Ja tez bede skladac we wrzesniu i mam nadzieje ze jeszcze sie dostane. Jesli nie to jest jeszcze nabor w lutym.
Nie wiem kto Ci o UEK-u tak naopowiadał - wszystko zależy od kierunku ludzi na roku. Na AGH też możesz próbować - no ale skoro już się zdecydowałaś.. W każdym razie WSZIB lepsze niż KSW. No proszę - wszystkie do Krakowa ściągają ;)Bardzo fajnie ;)
bo Krakow to Krakow ;)
jak bedziecie dzisiaj na czacie to mozemy pogadac troche o tym :)
Wszystko jest tak poplątane ze szokito:D spróbuje na tym WSZIb-ie co ma być to będzie;)
Mrauu właśnie a jak to jest ze jak dokonuje 2 raz rekrutacji tym razem z dostarczaniem dokumentów to muszę ponownie zapłacić wpisowe jakbym starała się we wrześniu ?
CZYZBY FORUM UMARLO??????????
wczoraj czat wypalil, ale chyba kosztem forum ;)
ale macie fajnie,wchodzicie se na czata i gadacie a ja dopiero godzine temu wrocilam z pracy i nie mam nawet sily klikac w klawiature,przyszlam sie tylko przywitac:) w sobote mamy imprezke a nawet dwie:D bo 17go mam urodziny ale,ze mamy napiety grafik imprez bo za tydzien robi kolega wiec ja mam teraz haha,ale nie bedzie pieknej Pani K wiec w ogole mi sie nie chce tej imprezy no ale moze bedzie na nastepnej:D
Człowiek przez moment nic nie napisze i już podnosi się krzyk, że forum umarło ;)) jeszcze długo będzie żyło, tak długo, że aż Ci się znudzi, hehe
baska - ja tez mam imprezkę urodzinową w ten weekend więc wypije Twoje zdrowie i wypije za przybycie Pani K.- co byś się nie smutała ;)) Pozdrawiam i udanej zabawy życzę ;D
lol
ja wrocilam dzisiaj do domu o 5 nad ranem
o 9 mialam pobudke w postaci spiewania (czyt.darcia) mojego brata, zgniatania butelki przez siostre i tluczenia sie wszystkim czym popadnie...
teraz pije herbatke i ide dalej spac ;] o 14.30 trzeba wstac na meczyk i poogladac nasze piekne siatkareczki :D
aaa i dzisiaj tez bede nieobecna na czacie bo pierw basen a pozniej kolejna impreza
sobota? hmmm pewnie tez cos sie wymysli ;)
a niedziela nad wode i tez nie wiem o ktorej wroce!
hehe jeszcze nigdy (przynajmniej ostatnio) moj grafik nie byl tak owocny w spotkania towarzyskie :P ale znajomi sie zjechali wiec trzeba to wykorzystac :)
pozdrawiam i milego dnia zycze wszystkim :]
Ja również chciałam się przywitać tym razem na forum :)
Mrauu zazdroszczę napiętego grafiku ale ciesze się razem z Tobą, że zażegnałaś chwile nudy:D Tylko nie zapomnij o nas;p Ja mam ciągle stan wstrzymania:D Mnie imprezki się ostatnio nie trzymają albo nikogo nie ma albo mnie nie ma w tedy jak oni są;D ( norma)
Udanego dnia wszystkim ...:*
nie zapomne ;)
szczerze? to nie bardzo mam ochote isc dzisiaj na impreze, zwlaszcza ze jakis bifor sie zapowiada...
ale dzisiaj chyba tylko soczek
moze jutro wpadne na czata (o ile ktos bedzie) bo tak do konca nie wiem co bede jutro robic, moze bedzie dzien wolny :P
dziekuje Acha m ale pani K nie bedzie,ale dzis sie zintergrowalam z inna fajna pania S i ona jutro przyjdzie haha. Szykuje sie chyba big party,juz szykuje muzyke na impreze,jutro jedzenie,sprosilam tyle ludzi,ze az teraz zaluje no ale co bedzie to bedzie:) milego wieczorku
zeby Ci tylko chalupy nie rozniesli :P
jak wyleczysz kaca to zagladnij w niedziele na czata ;)
btw. co sie dzieje z papusiakiem? wie ktos cos?
witam, widzę,że tęsknicie:) jestem zapracowana i obolała, ledwo mam siłę wtoczyć się pod prysznic...:(
jestem po imprezie,skonczyla sie okolo 6ej rano,bylo po prostu swietnie:D wszystkim sie bardzo podobalo,mamy wielki syf w chacie ale straty nie sa zbyt wielkie:) niektorzy sa obolali ale dajemy rade,zaraz trzeba isc pod prysznic i sprzatac,na czata nie wiem czy zajrze,trzeba sie szykowac jutro do pracy:) milej niedzieli:*
Mnie ten serial całkiem odmienił. Myślę już inaczej niż kiedyś. Jestem bardziej otwarty na ludzi i poziom tolerancji się zwiększył. Oglądam ten serial jestem na 6 sezonie i bardzo żałuję, że się już kończy :( Zmieniłem sobie wystrój pokoju, światła są bardziej "klimatyczne". Mimo tego, że jestem facetem bardzo mi się podoba ten serial. Sam nie wiem czemu. Zawsze lepiej mi się rozmawiało z dziewczynami niż facetami. Każdy mi mówi, że jestem hetero, ale raz dziewczynka raz chłopaczek. Może kiedyś się skuszę na to drugie ;)
To był morderczy weekend - dawno nie byłam aż tak wykończona. Jestem totalnie poturbowana i obolała ale warto było, heh
baska - fajnie, że Ci się impreza udała. Moja była super, świetnie się bawiłam no i oczywiście wypiłam Twoje zdrowie w międzyczasie ;P
Papusiak jednak żyje - hurra !!!! ;)
Co do czata to pewnie zaglądnę ale później - może was dziewuszki zastanę ;) Pozdrawiam i przyjemnego popołudnia życzę :*
jakie weteranki imprez:D to tylko ja taka odpowiedzialna, pracujaca, nie pijąca alkoholu;cieszę się, że gnsk lubi L word, bardzo miły komentarz:)
Dzięki :) nie wiedziałem jak zostanę odebrany tutaj. "qnsk" jestem ;) dobra czepiam się szczegółów :)
dziekuje acha m,ze wypilas za moje zdrowie:D Ja wczoraj nie moglam sie upic,wypilam z 7 drinkow i bylam lekko wcieta,juz myslalam,ze w ogole sie nie upije ale w koncu sie zwazylam:D mam dzisiaj malego kaca ale daje rade,pewnie za tydzien w sobote mamy kolejna impreze,ale nie wiemy jeszcze gdzie. Weszlam wlasnie na czat i nikogo nie ma. No trudno. Milego dnia:)
ja nie bede nic mowic, ale ja pilam do poludnia hehehe :D
ale nad woda to sie nie liczy ;)
jakie Wy jestescie agentki! pijecie w tygodniu? ja sie napruje w weekend i na caly tydzien mi styka:D raz bylam w pracy na mega fazie bo spalam 3 godziny a mialam zgona,nie pamietam pierwszych kilku godzin pracy,to byla jakas masakra.Milego wieczorka mile panie:)
jak sie nie pracuje to sie pije na tygodniu z rozpaczy ;)
na weekendzie tez sie pije :P
Upodabniam się do Bette, a zachowuję się jak Shane. Mam w sobie coś z nich, ale z Shane najwięcej :)