Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
Masz nocleg w wawie?? chcesz się wyłamać??
bycia bad girl nie można się nauczyć to się ma we krwi ;P
To wybrałaś najlepsze miejsce do studiowania ;)
Oj tam zaraz wylamac, ja jestem wstydliwa bardzo, boje sie Was :P ale tak jak pisalam wczesniej dacie mi % i bedzie od razu lepiej hahaha
A miejsce do studiowania faktycznie rewelacyjne, szkoda tylko ze juz tak czesto w Krakowie nie bywam, brakuje mi tych imprez. Ostatnio rozbudzilam w sobie apetyt tylko. Tydzien temu bylam w krk i jak zwykle bawilam sie wysmienicie :]
dzień dobry dziewczynki:)
mrauu ja Cię mogę nauczyć jak byś złą,niegrzeczną dziewczynką:D:P Czacik zapoznawczy to nawet dobry pomysł ale jak to zorganizować?
Ja mam daleko i do Wawy i do Krakowa,do Wawy jakieś 350 km a do Krakowa aż boję się myśleć:P Miłego wieczorku
nauczysz mnie? :> oki, trzymam za slowo ;]
a co do czatu, moze w niedziele wieczorkiem? w niedziele raczej wszyscy siedza w domach i czekaja na powtorke l worda na fox lifie :P wiec moze by wypalilo?
a Krakow... ach ten Krakow, magiczne miejsce poprostu no i w listopadzie moze juz tam bede mieszkac, moze bym miala chate wolna? hahaha ;p to zadna propozycja tylko taka luzna mysl ;)
Jasne,ze naucze:D ale chyba na tym zjezdzie bedziemy musiali miec przyklejone karteczki z nickami zebysmy sie porozpoznywaly bo z tego co widze kilka nas tam bedzie haha.
Niedziela wieczor?Postaralbym sie byc na chwilke,bo niestety nie mam jeszcze swojego laptopa i nie wiem czy wywalcze kompa:)
Zadna propozycja?:D a mi to tak wlasnie brzmi:D wiesz...zawsze mozemy zrobic jakas wycieczke,z Wawy do Krakowa itd:P
heh,ten niedzielny wieczór to ma być jakaś telekonferencja?
Karteczki z nickami - dobre ;) albo koszulki z własnym avatarem ;)
Baska nie wiedziałam, że dajesz lekcje z bycia bad girl... dobrze wiedzieć takie rzeczy;P Robisz jakieś zapisy?:D
oj tam karteczki, zaraz dojdzie do tego ze sie wymienimy fotami i sie rozpoznamy na pewno ;)
no lekcje bycia niegrzeczna? hmmm, a ktos tu niedawno mowil ze jest grzeczna dziewczynka, czyzbyscie zmienily o sobie zdania? :> no tak, kobieta zmienna jest, zapomnialam :P
a jak niedziela nie pasuje to zarzuccie innym terminem :)
Ja tam w Warszawie bym sie zgubila :P A acha_m ma racje taka zla dziewczynke to ma sie we krwi ale z czasem wychodzi z niej bardzo zla :P Buziaki dla Was :* i milych snow :)
Witam Was po krótkiej przerwie...:), fajny temat wcześniej rozkręciłyście o tych ciasteczkach :D a wanna pobiła rekord:D już nie wspomnę o butaprenie :)hehe
Jeżeli chodzi o Krk to również go uwielbiam mam niedaleko więc dosyć często tam bywam:).
Pozdrawiam!
Acha_m no coś nasza koleżanka mrauu wymyśliła,to jej pomysł więc niech coś planuje z tym czatem:) Oczywiście,że takie lekcje mogę dawać:D Po znajomości to bez zapisów:D
Widzisz Megi,ciasteczka,wanna,butapren,wychodzi jakie grzeczne z nas dziewczynki...były... haha
bez zapisów?? a jak długo trwa kurs - dodam, że pojętna ze mnie dziewczyna ;)
tak - temat z ciastkami i wanną był bombowy - wyszło szydło z worka. Teraz przyszło mi na myśl, że są do kupienia takie dmuchane baseny. Może dużo wody tam nie wchodzi, ale do łazienki powinien się zmieścić (to jakby wanna była za mała, heheh) ;P
to ja chce dmuchany basen ze zjezdzalnia, reklamuja ostatnio taki w tv hahaha zabawa bylaby przednia :P
wanna +basen gdzie się to wszystko zmieści:D + bonus-prysznic:D i wyjdzie z tego zielona noc:D
To dobrze,że pojętna:D ale wiesz,mogłabyś udawać,że nie rozumiesz to powtarzałybyśmy do skutku:D przyjemne z pożytecznym:) Kurs wedle życzenia:)
Wiecie...coraz bardziej podoba mi się wizja tego naszego zjazdu:D wanny,prysznice,ah mam same brudne myśli! Idę spać,dobranoc dziewoje:)
spoko, da się zrobić. Zwłaszcza jeśli będzie to poziom zaawansowany ;P
dobrej nocy ;)
to będzie poziom wysoce zaawansowany:D:P w takim razie jesteśmy umówione:D hehe
HEJ!!
To pomyslcie teraz - jezeli bedziecie cos wynajmowac i bedzie tam basen + inne gratisy to juz widze jak wszystko bedzie wygladac po ... ciekawe czy by udalo sie was wywalic za dobra zabawe :)
Ej zobaczcie co znalazlam na wp : http://facet.wp.pl/gid,11334643,img,11334644,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T%5 Bpage%5D=1
Co myslicie o tym ?? :* Buziaki
mmm fajne zdjatka :D schrupalabym te dwie pierwsze na sniadanie hehehe i te z 2, 3 i 9 tez :P
Co do artykulu, troche krotki, ale troche w tym prawdy jest.
Dziwi mnie tylko to 'zmienianie orientacji' na zawolanie, to tak jakby bylo sie tylko albo homo albo hetero i w razie widzi mi sie przechodze na jedna badz druga strone, czyli co bycie bieksualnym nie ma prawa bytu?
zaczynam w to wątpić... ;) ale to nie zmienia faktu, że gdyby nie ten wątek, to byśmy nie myślały o żadnym zjeździe i wspólnych imprezach.
zgadzam sie z mrauu a watek wstawilam bo jestem ciekawa zdania innych. A wybacz ze w nim byloby opisywane tylko i wylacznie sprawy do heterykow. Dziewczyny maja racje tak to nie mialy by planow co do wyjazdu :)
ale jedno juz ustalilysmy, chyba zadna juz nie jest 100% heteryczka po obejrzeniu tego serialu ;)
a tak przynajmniej watek sie rozwija i milo sie rozmawia ;)
Chodźcie wszystkie piękne panie... zrobimy sobie zdjęcie nago w wannie:D laj laj laj,mam chyba dobry humor:) W sobotę będzie imprezka:D albo ze dwie:D w końcu:)
haha Acha_m rozbiłaś mnie tym tekstem:D teraz pewnie rozwinie się wątek z rymami:) Wcale nie szerzę alkoholizmu,tak tylko napisałaś,podrinkować trzeba:) Kurcze,wydaje mi się,że do listopada nie wrócę,dopiero w grudniu ,więc zrobicie zjazd beze mnie,może na następny się załapie:)
No nawet nie pisz takich rzeczy !!! co to znaczy bez Ciebie?! :D Bo będzie kara.. ;P
Pewnie, że trzeba podrinkować, jestem za ;))
Wątek z rymami?? Proszę bardzo, heheh
Grupa dziewczyn pod wezwaniem
Zajęła się dziś planowaniem
By w stolicy, na jesieni
Zabawić się w łazienkowej przestrzeni
Chyba mnie poniosło, heheh ;D
Kto dopisze dalej??
tak, a kara bedzie chłosta na mokre cialo :P
ja sie rymow nie podejmuje, nie mam takiego talentu niestety
btw. na tvn7 boska Karinka Lombard arrrrrrrrrrr :D
oj taką karę to chętnie bym przyjęła,albo z kilka:D Niestety najprawdopodobniej będę mogła w grudniu. Ah drineczki,aż najszła mnie ochota ale myślę,że zapowiada się drinkowanie co tydzień haha.
Świetne rymy Acha_m,normalnie 5 z + :) Ja rymuje ale muszę mieć wenę,teraz jestem śpiąca i powiem tylko,że idę spać bo nie mogę stać,praca zwala mnie z nóg,sen mnie zmógł:) dobrej nocki
hahaha, czyli mam juz szykowac pejczyk i skorzane wdzianko? :D
a propos drineczkow - nie ma to jak zimne piwko, ktore wlasnie sobie sacze, mniaaam :)
dobrej nocki i raczki na kolderke ;)
to moze ja dokoncze:
Grupa dziewczyn pod wezwaniem
Zajęła się dziś planowaniem
By w stolicy, na jesieni
Zabawić się w łazienkowej przestrzeni
SMIELY SIE I BALOWALY
potem dobrze pogadaly
pily jadly plotkowaly
snily spaly potem wstaly
az sie w koncu skacowaly
lozka trzeszcza, szampan leci
dobrze ze nie bedzie z tego dzieci
pod prysznicem czy we wannie
byle bylo bardzo fajnie
hahaha hardcorowo, a co :P
hahahha zajebiste rymy! ten o łóżkach i dzieciach mnie rozwalił,ale macie talent dziewczyny:)
Co do piwka to ja nie lubię,fuuuj,wolę drinki z wódką albo wino domowe,mniam:)
dawno mnie tu nie było i widzę, że wiele mnie ominęło:)
jak można nie lubić piwa?! zimne, najlepiej z soczkiem:D a jeśli chodzi o wódkę to nie lubię drinków wolę już shoty.
A ja właśnie zadaję sobie pytanie jak można lubić piwo:P ani to smaczne ani pachnące,fuuj,to już wole kakao haha:P Jak ja bym Ci zrobiła drinka to byś wypiła:D
Lubię shoty, lubię drinki (np mojito) i lubię piwo (ale bez soku,bo to dla mnie profanacja super napoju). Nie lubię natomiast ginu - fuj.
Baska - a jakiego bys zrobiła??
Oj Papusiak,Ty już wiesz na czym:D nie będę głośno tu mówić:P
Acha_m jakiegoś zwykłego drinka bym zrobiła ale wiesz,zależy od sposobu podania:D zwykły drink może nieziemsko smakować:P
Jest tak wcześnie,chyba bredze...haha:) miłego dnia
dobre piwo nie jest zle (i tez wole bez soku)
zwlaszcza desperados, ktorym ostatnimi czasy sie smakuje ;) ostatnio nawet dzisiejszej nocy :>
ale dziewczyny, pozytek z tej imprezy taki, ze moze bedziemy mialy kolejna w swoich szeregach hahaha juz ja sie o to postaram :P :D
co wy z tym desperadosem ostatnio? moje znajome ciągle to piją. a co do mnie i alkoholi, to lubię wszystko, co nie jest za słodkie.
wiem, wszystkie dziewczyny to pija, ale i faceci tez
po prostu jest dobre to sie pije :)