Czy po obejrzeniu tego serialu naszła was ochota na spróbowanie z dziewczyną? Przynajmniej całowania?
"spier... głupia szmato" - do mnie się tak nie mówi bez względu na to czy to w żartach czy nie, tekst jest dość przesadzony. Co do wódki to miałam kiedyś do niej wielki wstręt - chyba przez 4 miesiące sam zapach wywoływał u mnie mdłości. Na szczęście już mi dawno przeszło. Finlandia żurawinowa jest dobra ;) ale zwykłą też nie pogardzę. A smacznego drinka to sama sobie czasem zrobię - pycha ;P
hej ja też jestem les praktycznie od urodzenia ogladam sie za dziewczynami tylko i wyłacznie :) TLW rządzi!
ehh, no ja też wódki nie lubie i po każdej imprezie obiecuje sobie, że to był ostatni raz, aż przychodzi następny weekend...
za to drinki uwielbiam a moim ulubionym jest skądinąd 'sex on the beach' ;)
a ja sie w sobote troche sponiewieralam,z reszta jak co tydzien ale bylo super:D w nastepna sobote zas jakas imprezka:D
baska Ty sie tak nie poniewieraj bo zdrowia szkoda ;P A tak poza tym to chyba dzis Twe święto - Happy birthday !!! ;)) Normalnie sto lat ;D
Witam dziewczyny! Fajnie się czyta ten wątek :)
Ten serial jest rewelacyjny! Obejrzałam z ciekawości pierwszy odc i totalnie mnie pochłonął :D Moje typy to Bette, Marina, Tina i Jodi. Ta ostatnia szczególnie mnie zafascynowała - sama też jestem głucha i "migi migi" robię :D
Miłego dnia życzę!
no chociaz jedna lubiaca Jodi :D nie jestem sama ;)
Witamy nowa kolezanke na forum :]
hej,hej,hej! cholera, wciągnełam się - zamiast iśc spać jak normalny człowiek siedzę po nocach i oglądam;-D na razie 2.sezon....a rano budzę się jak wrak - żegnaj basenie, fitnessie i rolki żegnajcie...hmmm, uzależnienie? nie będę oryginalna - Shane rulezz!!!!! to be continued- zbieram się do pracy;( fajny wątek btw....
heh, no ja siedze u mojej babci i zabawiam sie z moimi kuzymkami ;)
taaa, shane jest świetna.
zabawiasz się z kuzynkami??????? czy tylko mnie to się dziwnie kojarzy??? anyway... miłego dnia moje gwiazdeczki.
hahahah, nie tylko tobie ;p
a co do wciagniecia, ja lyklam 6 sezonow w 2 tygodnie, przy czym 6 sezon najwiecej czasu mi pochlanal przy sciaganiu, wiec moze zdazylam w krotszym czasie wszystko obejrzec ;]
i tez nie spalam tylko po nocach ogladalam ;p
Chyba bijemy się o rekord, bo oglądałam wszystkie sezony w ciągu 8 dni :D Masakra! Tylko ten serial i redbule zamiast spania :)
W takim razie może powinnyśmy się cieszyć, że nie jest to taki tasiemiec jak "Moda na sukces" - po tylu zarwanych nocach byłybyśmy jak zombie a pewnie nawet do połowy byśmy nie doszły, heheh Pozdrawiam ;)
hahaha a mode na sukces da sie sciagnac z neta? moze zaczne ogladac hehehe
ale dobrze ze tlw sie juz skonczylo, teraz trzeba czekac tylko na film ;)
eeee to ja w takim razie jeszcze ogladam w granicach rozsadku....przeciez do pracy trzeba chodzic niestety;(
Witam a Bad Girls oglądałaś wątek Helen i Nikki poprostu rozbraja, no ale TLW też jest extra przychodze z pracy po nocy i do kompa- własnie kończe 4 sezon. Pozdrawiam wszystkich
Widzę, że nas przybywa ;)) A z tym rozsądkiem Megi to ja się w pełni zgadzam, heh
ten wątek jest naprawdę soczysty ;p
ja ogólnie seriali nie oglądam, bo to dla mnie strata czasu, ale ten mnie zainteresował (wiadomo czemu ;D). Dowiedziałam się o nim jakieś dwa tyg temu, a już zaczynam 4 sezon... wariactwo ;]
to jest chore.. niby zwykły amerykański serialik (chociaż nie do końca ;p), budowany na wcześniej przerabianych schematach itd, a wciąga jak cholera.
pzdr ;DDD
wow, normalnie ile luda sie nazbieralo
chwala fox lifowi ze puscili ten serial :P
i chwała gazetom, które o tym piszą ;p
ja foxa niestety nie mam ale po polsku raczej nie zamierzałam oglądać. lektor skwasza sprawę ;]
ja mam foxa ale wole odlądać na kompie poco czekać na następny odcinek w tv jak można cały sezon przekopać w jeden dzień;)
Zgadzam się, kto ogląda tylko wersję z lektorem niech żałuje. Co oryginał to oryginał (+ napisy jak trzeba).
poza tym mnie sie wydawalo ze jakby 1 odcinek w tv byl okrojony i nie bylo kilku kluczowych scen (chyba ze je przegapilam?)
ale pozniej obejrzalam na kompie i sie wszystko rozjasnilo ;)
no i faktycznie lektor chrzani sprawe, no i tlumaczenie nie jest tak doslowne co dodatkowo psuje efekt wyjatkowosci tego serialu ;)
no i nie słychać głosu Shane i akcentu Heleny - a to duuuuża strata :D
chociaż napisy czasem się przydadzą - szczególnie jak używają slangu i takich nieprzetłumaczalnych wstawek, a troche tego jest...
Ci co nie usłyszą akcentu Heleny niech żałują. Ja mogłabym jej słuchać na okrągło ;)
Warto oglądać bez lektora:) z sezonu na sezon coraz lepsze głosy sie słyszy;p
hej kochaniutkie. oj widzę, że tłoczno się zrobiło. chciałam poinformować moje słoneczka, że nie będzie przez kilka dni mnie i Sherry. przyślemy Wam kartkę. :* paaaaaaaaaa
no ladnie ladnie, na necie sie siedzi i nawet sie nie wejdzie sprawdzic co u kolezanek slychac :
ja tam ogladam na kompie jak wiekszosc tu zgromadzonych;> teraz mala przerwa.....miedzy 2 i 3 sezonem....slyszalam ze 3.beznadziejny<???> kurde i Shane stracila na kulcie....bo troche znormalniala;D miejmy nadzieje ze wroci do formy......lol
Beatko, slarbie co Ty opowiadasz, zycie jest piekne! Zwlaszcza po kilku glebszych ;p
pozdraaaaaaaaaawiam :****
nie mart sie ja tez....;> to juz nie jestes sama....tak to jest jak sie ma za duze wymagania, pstro w glowie i dodatkowo jest sie jak choragiewka na wietrze...pisze o sobie...heheh
może jednak istnieje miłość... czymkolwiek ona jest. hm... super uczucie! nie potrafię go jeszcze nazwać, ale czuje się jak lekko pijana. :)
a ja mam propozycje dla nowych uczestnikow/uczestniczek forum ;)
jakby sie wam wieczorami nudzilo, to w granicach godziny 20-21 (blizej 21)
zazwyczaj spotykamy sie na czacie
mozna nas zastac pod roznymi nickami ;)
podaje linka dla przypomnienia:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=TLW
dzień dobry :D heh, z tym zabawianiemz kuzynkami, to chociło mi raczej o to, że nasza znajomość coraz bardziej "PROCENTUJE" ;D raany, już chyba nigdy w życiu nie dotkne spirytusu
Baśka 89- ja też życzye Ci wszyskiego najlepszego i przepraszam zarazem że takie spóźnione, no, ale wszystkiego najlepszego, zdrowia, pieniędzy i mnóstwa pięknych kobiet, i czego sobie tam jeszce życzysz :)
no, a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, sie rozpisałam...