PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177352
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Dzisiaj na kwejku z okazji 100 zeszytu ukazał się tekst dotyczący dalszych losów postaci. Twórca dopuszcza śmierć Ricka i innych głównych bohaterów ( co po śmierci Glenna jakoś nie dziwi ) ale przypuszczalnie to dopiero coś koło 300 zeszytu. To obstawiam że czeka nas jeszcze min 10 sezonów. Nie powiem lipa trochę bo jednak główni bohaterowie stają się częścią historii , i wraz z nimi ta historia umiera. Co wy sądzicie o zabijaniu głównych bohaterów?

suicideblonde90

Wiewiórek dobre :D
A co do architektury ważna rzecz. Np byliby w Nowym Yorku czy coś. I na przykład widzą budynek z początku XX wieku. Część tych budynków ma połączenia z kanałami. Zabezpieczasz kanały, oczyszczasz je i wtedy jest możliwość swobodnego transportu pozbawionego zombie.

suicideblonde90

Oo masakra :D ręcznie oprawiane wieworki a z ich futerek czapka na zimę i rękawiczki :P

ocenił(a) serial na 10
MrArther

a myślisz, że niby po co Daryl je trzyma? :-D

suicideblonde90

Szkoda że w ich klimacie nie ma wielbłądów :D
Zrobili by sobie spanie a'la Bear Grylls. Tacy ludzie jak Daryl są super. Nie wiem czy oglądaliście ten reality show co jest paru śmiałków na wyspie. W polskiej edycji był koleś taki jak Daryl, wszystko sobie robił sam, szałas,narzędzia itp. Widać że by sobie poradził. A kto wygrał ? Bodajże Kasia Sowińska :/ Tak samo mamy chyba we wszystkich historiach o zombie że zawsze jakaś ciućma przeżyje, tu jest nią Lori.

Real19

A sorry jednak też Katarzyna, ale nie Sowińska.
A program był znany u nas jako Wyprawa Robinson.

ocenił(a) serial na 5
Real19

Pamiętam. Było to bodajże w 2004 roku. I nie rozumiem skąd ta krzywa mina. Laska była twarda, co udowodniła w ostatnich odcinkach. Ja jej kibicowałam.

BeeBee61

Ona była dobra w zadań, a koleś wykazał umiejętności niezbędne by przetrwać. Taki prawdziwy Robinson. Jedzenie robaków? Nuda. Oglądałem filmik jak koleś za 1000 $ zlizywał własne rzygi z ulicy :/
W świecie pełnym zombie to Daryl lub osoba z jego zdolnościami by miała większe szanse by przeżyć, bo zdobyła by sobie jedzenie, przygotowała by pułapki itp.
PS: Boże błogosław ludzi którzy ratują wiewiórki, albowiem będziemy mieli co jeść podczas apokalipsy :D

ocenił(a) serial na 5
Real19

Czekaj, bo nie kojarzę faceta o którym mówisz. W której on był grupie? I jak odszedł? Grupa na niego głosowała?

suicideblonde90

Boże, chroń wiewiórki podczas zombie apokalipsy xD

ocenił(a) serial na 10
MrArther

zwłaszcza polatuchy... h t t p :// szokblog. pl/Graphics/Pictures/1341336880512542666.jpg (spacje gratis)

suicideblonde90

haha xD
z takich to ja bym sobie uszył całe ubranie na zime + mógłbym w nim latać nad hordami zombie :D

ocenił(a) serial na 4
suicideblonde90

No to nie trafiliśmy :D Ja tylko architektura renesansowa jak i barokowa, choć trochę starożytności oraz gotyku też nie zaszkodzi. To też jest powodem, dla którego tak chętnie odwiedzam Francję czy kraje regionu śródziemnomorskiego.

suicideblonde90

Co do Trejo to... w żadnym wypadku, zbyt Meksykanski wygląd ;) Wgl wątpie że nadawałby sie do roli Gubernatora, który posiadał w miary inteligenty wyraz twarzy a czego (nie obrażając fanów tego aktora) nie można powiedzieć o Trejo a no i twarz zbyt zniszczona i wgl jego postawa odbiega od postury gubernatora z komixu.

ocenił(a) serial na 5
MrArther

Do tego jest za stary.

ocenił(a) serial na 6
Real19

W komiksie Shane'a nie było aż tyle co w serialu, więc patrząc przez pryzmat komiksu nie jest to ciekawa postać.