PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

Po zdjęciach tolgahana jak patrze to chyba jeszcze wakacje mają..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zdjęcia z lipca. No to czas rozstać się z lubą alnedą i zająć się ukochaną Nur.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ciekawi mnie co to za dzieci z którymi robią sobie zdjęcia i Tolgahan i Amine. Pewnie rodzina jakaś bo raczej nie plączą się po planie zdjęciowym. Ale nie ma opisu albo ja nie umiem przeczytać. Może ktoś coś wie? Amine karmi jakiegoś malucha z butelki. Pomyślałam że to dziecko Elmas...

Elza49

Dziewczyny , które zostaja miss często zajmują się działalnością charytatywną , może to dzieci z sierocińca ,który zasponsorowali . Bo o dziwo są razem na zdlęciu .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Możliwe.ze dzieci z biednych dzielnic albo z domów dziecka.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Hmm jestem ciekawa ile stron zapelnicie od 5-16 sierpnia pod moja nieobecność ;) hmm mam nadzieję że będę miała co nadrabiać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No nie wiem. Teraz to najwięcej z Tobą pisze. Mam nadzieje ze się ktoś dołączy. Bogus może?? A dawno nie byli u nas Gabrieli i Gosi. Może już wrócą z wakacji??

A teraz doczytałam się na jakimś aşku o serialu ze to dziecko które karmi Amine to dziecko koleżanki.
Ale o 3 sezonie ani słowa. Tylko wszyscy krytykują Almedę ze źle jej z oczu patrzy. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ask.fmTylko z zTobą 123 answers/139236815054/photo
To ponoć prywatne zdjęcie naszej pary z imprezy ba której bawili się aktorzy z serialu

Elza49

Jestem, jestem i z ogromną ciekawością przeglądam forum i zainteresowaniem czytam Wasze posty. Troszkę zdradziłam na czas wakacji AV. Obejrzałam z kolei "Sezon na miłość" i powiem, że takiego pozytywu mi brakowało. Było w nim dużo uczucia (miłość, pocałunki, prawdziwe przytulanie, muzyka, taniec) było czuć chemię między aktorami. Może trochę Oyku za dziecinna, ale dało się znieść, może Ayaz trochę pantoflarz ale jakże uroczy i czuły. Myślę, że po dawce miłości z "Sezonu" jestem gotowa na AV II sezon. Choć przyznam do tej pory ostatniego odcinka jeszcze nie oglądałam.
Pozdrawiam Was gorąco i życzę też gorących wakacji (został tylko miesiąc wakacji i aż prawie 2 miesiące do AV niestety).

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

To prawda w sezonie na miłość po prostu duża dawka humoru.jeden plus taki w sezonie na miłość jest taki że ci aktorzy grający öykü i ayaza w życiu prywatnym są para pewnie też dlatego czuć było bijaca od nich miłość i chemie między nimi.nawet wszystkie intrygi nie były złe na tle intryg w Av tych wiedźm

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gosha ja też od 52-56 odcinka nie oglądałam bo po prostu widoku zalecajacej się rudej wiedźmy fikret do Yigita nie mogę znieść.obejrzę dwa ostatnie odcinki przed rozpoczęciem 3 sezonu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co do oglądania ostatnich odc to oglądałam po turecku. Ale od 51 odc juz nie oglądałam z napisami ros bo nie chciałam się denerwować.
Mamy to samo. Zalecająca się do yiğit ruda jest niestrawna zwłaszcza jak się patrzy na niego i jego durnowate zachowanie wobec niej. Grzeczny i wyjątkowo wyluzować yiğit przy rude wzbudza niesmak.

maja9128

Ja też mam tak ,szkoda nerwów na rudą,czy ktoś wie ,kto jest
Dr. Said Sozuhikmet ,ktorego Tolgahan zamieszcza na swoim instagramie,czy to jest jakas symboliczna postac?.Ostatni wpis
po turecku jak zwykle ,ale daje tlumaczenie -myślę ,że tego aforyzmu " if you cant do you best,you dont have the right to
criticize the one that does"

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Aż jestem ciekawa jak pokieruja dalej ten serial czy wzrośnie oglądalność czy padnie jeszcze bardziej :)? Macie inne pomysły na scenariusz oprócz tych co już pisane były wcześniej?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dopiero wróciłam do domu. Sprawa mi sie przeciagnela o 2 godziny. Ledwie zyje wiec co robie?, szubko do naszego forum. A tam prawie nic

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To ja wam coś napisze co rzuci lepsze swiatło na stosunki yigit-iclal-firat. Wczoraj przeczytałam ze w ich religii kobieta która urodzi mężowi dziecko jest pod jego stała opieka i choćby się z nią rozwódl to nie wolno jej związać się z innym mężczyzną. Pozostaje natka jego dziecka. To wyjaśnia ta aferę z zazdrością yiğita. A ponadto fırat to kuzyn byłego męża co jeszcze bardziej zdenerwowało yiğita, poza tym ze first jadł pił i mieszkał u niego za friko. Dlatego tez yiğit tak pytał czy iclal wiedziała o tej miłości i czy była wspolwinna tej zdradzie prawa boskiego i obyczajów.
Nie wiem ile w tym prawdy ale jeśli tak to w 56 odc yiğit i w tym zakresie się zmienił i przełamał. Bo na tej trawie wyznal nur ze zrozumiał iclal ze jej się podoba ze firat ją kocha. .

Elza49

Teraz wiadomo dlaczego Mert jest taką ważną /kartą przetargową/ .I tak rzeczywiście może być .Pamiętacie co powiedziała stara córeczce jak odzyskała pamięć /graj dalej , Y musi sie teraz tobą opiekować i może go odzyskasz dzięki temu ./ Przecież powtarzanie Y wkólko ,ze to matka dobijało nas i nawet N . Ona miała wybaczane błedy , jej się ustępowało ,nadmierna opiekunczosć ,która doprowadzała wszystkich do pasji a teraz nawet to ,że manipuluje M też Y nie wyciąga zadnych konsekwencji . Fatalne to prawo religijne .

Bogusia53

Oczywiście było to też związane poczatkowo z obawy o jej zdrowie psychiczne ,ale przez prawie pół serialu słyszymy te słowa , /ze to matka jego dziecka/ więc jak jakaś /świętość / traktowana.Nie dziwota ,że tak ją wyidealizowali Mertowi .

Bogusia53

Mała poprawka , przez cały serial a nie pól jak napisałam wyżej.

Bogusia53

No niestety wydawało się wręcz, że w każdym odcinku używano tego zwrotu. Już nie można było tego słuchać. Ale taka dziwna kultura, wręcz okropna dla każdej następnej kobiety (chyba że one w niej wychowane podchodzą trochę inaczej niż my - ale chyba tylko poza Ankarą. Bo w stolicy już kultura się zmienia, na szczęście).

Gosha_5

Maju skąd wiesz, że Serkan i Ozge są razem prywatnie?
Oglądałam piosenkę finałową i faktycznie wchodząc na scenę się pocałowali i przytulili, ale myślałam, że to jest wyreżyserowane.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Na necie pisało że są para że poznali sie i zakochali na planie sezonu na miłość i nadal są para :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wiecie co? Ja w o 3 w nocy z czwartku na piątek wyjeżdżam a ja dopiero teraz się o tym skapnęłam że muszę rzeczy pakować powoli lub prac i prasować :) niezła jestem i ciągle się zastanawiam co wziąć czego nie brać i co chwilę zmieniam zdanie a miejsca w walizce aż tyle nie mam :)...jak ja nie lubię pakowania :/

maja9128

Najgorzej, że pogoda w kratkę i trzeba pakować dosłownie wszystkie opcje.
Maju miłego wypoczynku i fajnych ludzi wokoło Tobie życzę. Odetchnij też od AV. Wypoczynek to niczym balsam na skołatane nerwy i serce, jakie zafundowała nam produkcja serialu.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

No ale teraz mi się przejasnilo w głowie i juz rozumiem dlaczego pewne rzeczy się w AV zdarzały. A tak nas wkurzaly. Pamiętacie po hamamıe jak Cahit powiedział "ty wiesz co masz wybrać -obowiazek". Potem yiğit do nur mówił ze ma obowiązek wobec İclal a po rozwodzie jej powiedział ze nur nadal będzie w jego sercu chociaż może nie będą razem bo "jego obowiązek i jej upor"
No i pewnie dlatego po ślubie nur z kremem postanowił wziąć ślub z İclal. Bo i tak nie szukałby innej milosci a tu był jego obowiązek.

Maju pakuj się tak jak ja. Wszystko co sobie przypomnę rzucam na 1 miejsce a jak już wkładam do walizki to robie selekcję.
Życzę wspaniałych wakacji

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Ja to do Bułgarii jadę więc opcja letnia.ale coś ciepłego do autokaru z klimatyzacja to muszę wziąć i sobie i mojemu małemu Kacperkowi.. gdyby jadł normalnie :( to co wszyscy byłoby inaczej..a tak to kaszki,mleka,idzie do przedszkola od września a porzucił mięsa i zupy jak skończył roczek i mecze się z nim od 2 lat z takim zywieniem :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Najgorzej wybrać co wziąć czego nie wziąć żeby się za bardzo nie zmęczyć :/ znoszac ta walizkę z 1 piętra :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No a jeszcze ta Twoja noga wiec uważaj. Nie przeciążaj jej . Naprawdę spakuj minimum dla siebie i tylko z dzieckiem to weź więcej bo musi mieć na zmianę jakieś rzeczy no i te kaszki...
W ogóle życzę Ci wypoczynku i wyluzowania. Przyda się. No i nabıez sił by oglądać AV 3.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja spakowane minimum będę mieć,dla synka to maximum ubrań bo z nim różnie bywa..ja się spakowałam do jednej walizki z synkiem.a osobna walizka na jedzenie..choć liczę że zacznie tam jeść normalne rzeczy :/ i wykończy mnie.no właśnie z noga moja trochę lepiej ale niestety pływać nie mogę bo jeszcze ból odczuwam bo ostatnio nad woda próbowałam i kiepsko..:(..pocieszam się tym że w końcu odpocznę od mojego miasta

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Humor ze soba zabierz i ciesz sie wyjazdem Tego Ci życzę. I wyobrażam sobie jak to trzeba się pozbierać z dzieckiem do autokaru. Wszystko masz w rękach sama. No ale pewnie Ci ktoś pomoże trochę to dotargac a przynajmniej w drodze to tylko bieżące rzeczy musisz mieć reszta pojedzie w bagażniku.
I odpoczywaj od miasta od AV i od forum naszego. Po powrocie coś pewnie będzie do poczytania. Wspaniałych wakacji!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jadę z rodzicami i synkiem więc na moje szczęście będzie mi miał kto pomóc sama to nie wiem czy bym ogarnęła wszystko walizka dziecko podręczny bagaż z jedzeniem i jedzeniem dla małego musiałabym mieć dodatkowo 2pary rąk żeby ogarnąć go wszystko

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dzięki dziewczyny :) na pewno będę o was myśleć !

ocenił(a) serial na 9
maja9128

My o Tobie też.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hej czy ktoś oglądał Królówą mocy? Wydaje mu się że ktoś pisał wcześniej o tym serialu .
Ciekawa jestem opinii. Jestem na 9 odc i narazie wydaje się być ok.
Chętnie pdyskutuje w wolnym od AV czasie.

maja9128

Wspaniałego wypoczynku

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dziękuję bardzo

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No i co tam dziewczyny? Nie ma was?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja wczoraj kończyłam pakowanie ogarniałam pokój żeby jakiś porządek zostawić bo dziadkowie będą przyjeżdżać kwiaty podlewac a że babcie mam wscibska i wszędzie zagląda to jakiś porządek trzeba zostawić żeby później nie gadała do swojej córki..i po prostu jak tylko Uspilam wieczorem synka ,sama padlam i usnelam..a dzisiaj tylko dokończę rzeczy których już wczoraj nie zrobiłam bo już noga odmówiła posłuszeństwa

maja9128

Nie przejmuj się babcią , moja jest taka sama a potem się dziwi ,że jej nikt nie zaprasza.Masz chorą nogę i nie forsuj jej za wiele , bo właśnie teraz musi być w miarę sprawna.Wczoraj chciałam napisać Elzie ,że chłopak który pisał o tym filmie , który ogląda wpisał się tylko raz i odniósł się do naszego forum ,że jest takie liczne.Mnie po /pieszczotach/ AV odechciało się oglądać wszystko co tureckie.

maja9128

There is some news speaking about 3 sezon that yiğit will marry iclal and go out turkey for mert and nur enter to prison and then nur and yiğit will separate forever but nur in prison will notice that she has a baby

mija_

Nie wiem na ile sprawdzone są te informacje i pewne ale juz mi się nie podoba!!!

mija_

P.S. Maja odpoczywaj na wakacjach! Ja właśnie kontynuuje wakacje w Niemczech i niestety mam okropną pogodę :P

mija_

Tak myslałam,że NUR będzie w ciąży,choć nie dopuszczałam tej mysli z powodu trucia jej przez F...,ale to byłaby jakaś szansa ,zeby do siebie wrocili-ale jesli Yigit wezmie ślub z I -to jak to ma się stać ,co wymyslą te s..p,
Ale to jest niesprawiedliwość ,żeby I nie zaplaciła za swoje postępki.

mija_

Już się zdenerwowałam ,i boli mnie głowa bardziej niż po wizycie u dentysty wczoraj

Bogusia2311

Ale czemu Iclal miałaby chcieć znowu z nim ślubu, przecież wyglądało, że Firat wbił jej już do głowy, że można żyć inaczej, że może być kochana.. No chyba, że jak zawsze dla dobra Merta. Przecież tak naprawdę to ona porzuciła Merta z jednym machnięciem ręki na pożegnanie ale oczywiście przez wypadek to już nawet nie będzie wspomniane i zapomniane jak zawsze w przypadku Iclal i jej błędów...

ocenił(a) serial na 9
mija_

Mówiłam kiedyś że może zrobią Nur w ciąży..tylko kiedy ona miałaby zajść w ciążę z yigitem jak scen lozkowych nie było..no może ze dwie..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I teraz powinno wyjść na jaw że mert był trupy przez iclal

maja9128

Wychodzili rozczochrani z nowego domu czyli widz ma sobie myśleć, że coś tam się wydarzyło ale pokazać to nam nie pokażą tego, przez tą ich kulturę pewnie

ocenił(a) serial na 9
mija_

Więc pewnie wtedy dojdzie do ciąży Nur..ciekawe i może znowu będzie 56 odcinków w których będą pokazywać ciążowy brzuch tak jak było z Elmas..i między czasie może pozna jakiegoś przystojnego strażnika więziennego który sie nią zauroczy??a co do iclal wątpię że chciałaby teraz się związać na nowo z yigitem w końcu mu powiedziała że odpuszcza sobie jego i Nur czy jakoś tak??jak coś pokręciłam to poprawnie mnie

maja9128

Myslę,że Nur jest w ciąży , od kiedy spali ze sobą jak F zepsuł jej prąd ,bo chciał ją zabić,jest taka scena łóżkowa ,nikogo nie ma w domu ,nie ma prądu a rano przyszedł Emin.W tym filmie czas jest względny-nie uplynęło więcej jak miesiąc od tego czasu jak potrąciła Merta. Zastanawiam się co do ślubu
Y i I .Ona tylko to miała na celu,a Y teraz to dlaczego chciałby tego slubu,może nie będzie ślubu ,tylko wyjadą z Turcji