Jest ta scena masz racje. Co prawda Nur budzi się w" pełnej piżamie" ale tak to już u nich w filmach jest. Myślę, że z założenia scenarzystów tych nocy było kilka tylko widz musi się tak jakby domyślić. Tak jak w tym nowym domu, wyszli w objęciach szczęśliwi i rozczochrani czyli też coś mogło być :D
W tym domu nie spędzili nocy , mówił o tym Y bratu w kręgielni gdy zamierzał zabrać N w podróż. Przetłumacz mi po naszemu , bo nie znam angielskiego .Ale to co czytam między wierszami co piszecie , zamurowało mnie choć się tego spodziewałam. Y nie będzie po tym wypadku myślał rozsądnie.
No przecież T teraz z A na wakacjach i nie chce juz grać czułych scen z Amine. To spisek !ha ha
Nie dajmy się zwrayowac. Oni będą razem bo to przecież dopiero początek 3 sezonu
Dopiero zobaczyłam że przypadkiem nie skopiowałam wam całości więc jeszcze raz:
There is some news speaking about 3 sezon that yiğit will marry iclal and go out turkey for mert and nur enter to prison and then nur and yiğit will separate forever but nur in prison will notice that she has a baby not one but 2 and then maybe yiğit will forgive her when he go back and knowing about the truth
I tłumaczenie: YIGIT ożeni się z Iclal i dla Merta wyjadą z Turcji. Nur pójdzie do więzienia co ma na zawsze rozłączyć Y i N. Ale nur w więzieniu zorientuje się, że jest w ciąży i to nie z jednym dzieckiem a z bliźniakami co daje szansę że Yigit jej wybaczy gdy wróci i dowie się prawdy
Will marry to chyba nie znaczy ze się ożenił ale ze chce. Chyba ze ja źle rozumuem
Will marry oznacza dokładnie "ożeni się" więc nie wiem.. Nie da się inaczej przetłumaczyć :)
Ja mam tylko nadzieję, że to jakieś brednie. Bo jak pisałam wcześniej nie jest to nigdzie potwierdzone
Ale tak być może. No to jeśli się ożenił to już się nie rozwieść bi İclal się nie zgodzi. I cóż wtedy z przebaczania. Następna samotna matka. Przeklęta ta posiadłość Kozanow i juz
DObrze ujęła to w 1 odcinku Nur przejeżdżając z yigitem do posiadłości jak wtedy ja uratował...przeklęta jest.a ja mam nadzieję że będzie to prawda że Nur wtedy pozna kogoś i zapomni o kozanie.skoro jak się kogoś kocha to na całe życie a nie skacze raz iclal a raz Nur zależy co jemu pasuje..drażniło mnie to..
Masz racje nie da się inaczej przetłumaczyć i jeśli ten przeciek jest prawdziwy to był to pewnie ten 57 odc. Tak się miało skończyć. Coś dorobili noże ta ciążę? Wszystko jedno. Straszna wiadomosc
Pamiętacie była na forum taka młoda dziewczyna która bardzo krytykowała nur ze jest z yiğitem pomimo że dowiedziala się o jego żonie. I myślę (kiedyś już chyba Bogusia tak pisała) ze s-p mają taką wizję. Ta miłość nie powinna się wydarzyć. Trzeba więc ja zabić i pogrzebać.
Dlatego niech ten yiğit zrobi następne dziecko İclal. Niech myśli ze ona miała z nim tamto poronione i niech jej wszystko wybacza jak dotąd . Nawet jak by się dowiedział ze ickal trula metra tez by jej pewnie wybaczyl. No to kogo on kocha?,? Jest taka piosenka "miłość ci wszystko wybaczy. . "
Dlatego nie na się co przejmować. Serial będzie jaki będzie . Zawsze można wyłączyć telewizor. Prawda?
Chyba zostanę wróżbitką,bo jak teraz wracałam do domu
zobaczyłam mamę z fajnymi blizniakami i pomyślałam,ze Nur
mogłaby miec blizniaki ,to byłoby piękne,Włączam komputer
i czytam dalszą częśc Twojej wiadomości i śmiac mi się chce.
Will marry znaczy ma zamiar się ozenić tak twierdzi mój mąż
Teraz powinna aytul powiedzieć yigitowi że iclal trula merta i ze ciąża poroniona nie była jego !! I ciekawa jestem co on by zrobił wtedy??
A dla mnie ponowny ślub z iclal oznaczały że nie kocha Nur tak jak jej to mówił !!i znaczyloby że jakieś uczucie do iclal w nim jest tylko "miłość " do Nur to zaslepia w nim.ale jak truta Nur potracila merta to on ucieka do iclal ?? Chore!!mam nadzieję że dojdzie do tego że Yigit zobaczy szczęśliwa Nur u boku innego przystojniaka i ze będzie żałował tego wszystkiego
Nie wiemy szczegółów może to tylko fasada jakiejś sceny? Ale jeśli yiğit faktycznie weźmie ślub z İclal to znaczy ze ona juz się nie boi nur i tego co nur może powiedzieć yigitowi . I ze Yiğit bierze ten slub zrzekajac się przed nią miłości do nur.Fırat znaczy się odpuścił. A Aytül dopiela swego.
I według tego co kiedyś myślałałysmy ZŁO ZWYCIĘŻA.
Oczywiście to pewnie pokłosie dawnego 57 odc. Nowy sezon trochę potrwa czy to będzie 20 czy 59 odc . Więc s-p nie próżnowały.
Tylko jeśli to się wydarzy to bardzo się zawiodłam na yigicie. Staralam się go wybielać i tłumaczyć ale już historia z Fikret byla nie do przyjęcia. Wtedy już widać było że jego miłość ustępuje przed próżnością i jego ego bardzo dobrze rozpoznała Fikret kadząc mu na każdym kroku. Karmiła jego próżność. A nur i mert gdzieś pozostali z boku.
No wiec czekamy do września choć pewnie jeszcze dużo będzie przecieków i nasze nerwy narażone będą na pewno na niejeden wstrząs. Wiec się trzymajmy.
Masz rację ponowny ślub z I znaczy ,ze jej nie kocha,albo .......
może to znaczyć ,że chce chronić ją i Merta i żeby juz nic złego wiecej sie nie wydarzyło.Zastanawiam się czy Nur wyszłaby za mąż za innego ,jeśli Y ją zostawi.
Ja myślę że nur bardziej kocha ale jeśli yiğit wyjedzie za granicę to..
Mo nie wiem jak można wytłumaczyć ponowny ślub z İclal. Ja nie umiem. Chyba ze on jednak w jakiś sposób kocha ickal. Aks to paranoja
Ja myślę że wytłumaczenie byłoby łatwe. Jak od zawsze w serialu "to matka mojego dziecka" i dla dobra Merta i tyle.. Te dwa zwroty wystarczą żeby wyjaśnić ślub z Iclal i scenarzystki więcej nawet wysilać się nie muszą, bo jednak chyba mają widzów za nienormalnych jeśli ten przeciek to prawda..
Ja tez takie pytania widziałam. Cxy to mozliwe ze wezma slub? Jednak pamiętasz ze İclal się bała ujawnienia sprawy ciąży z fiatem i powiedziała yigitowi ze weźmie z nim ślub tylko wtedy gdy on ten ślub weźmie "dla niej" nie dla metra. Wiec ja myślę że on się musi przed iclal wyrzec nur. Nieważne czy że względu na nerta czy z innego powodu. I to jest ta najgorsza wersja.
A że z nas bałwan yrobią to już od dawna wiemy.
Wiecie co , mam taki natłok myśli po tym co napisała Mija ,że głowa boli. Niestety przewidywałam ,że tak może być .Po to była wprowadzona F żeby odsunąć N od Y .Dla s-p taka osoba była bardzo wygodna , cel osiągnięty , wiedzmy nie ucierpiały. Co do Y kiedyś o tym już wspominałam ,myślę ,że jej nie kochał ale jej zmiana charakteru i to błaganie o miłość , cyniczna gra na jego sumieniu zaczęła go kruszyć .Zdał sobie z tego sprawę po porwaniu , że nie wie z którą kobietą chce być .Nie wiem jak nazwać to co do niej /czuje/ może sam też nie wie. Jednak są rodziną , są zżyci ,Y bardzo ceni życie rodzinne .A Nur osamotniona nie ma przebicia , cały czas przegrywa . Kiedyś mówiła do cioci ,że nie wie dokąd ją ta miłość zaprowadzi , /dobre pytanie/ .Niestety jak widzimy , zamiast cieszyć si ę życiem cierpi .A najgorsze jest to ,że zawsze mówiła ,że nie skrzywdzi M ani jego matki , a efekt jest odwrotny. Scenarzystki karały ją przez cały serial i robią to nadal .Nie sądzę, że taki zwrot akcji spodoba się widzom .Ja pierwsza jeżeli będę miała oglądać I /której nie trawię/ z naszym /supermenem/ nie będę oglądać. Podejrzewam że N może pomoże Firat .A Y myślę ,że będzie cierpiał , jednak z I nigdy tak naprawdę nie był blisko.
Ale parę razy yigit i iclal byli już bliscy pocałunku. Nigdy jej tak naprawdę nie odetchnąl gdy się przytulala zawsze oddawał przytulanie. Nie darmo mówiliśmy ze za mało czułości z nur i to się potwierdza. Oddalali sie od siebie i masz racje, ja też to pisałam, że wybierał czas z Fikret a nie z nur. Z nur zawsze miał z tyłu głowy kłopot. To nie był romans bez zobowiązań. A nur zawsze odsuwala ich życie bo najpierw był mert. I tak to się skończyło. Jeśli faktycznie jest w ciąży (pamiętacie było takie zdjęcie) to zostaje z tym sama. Jak elmas. Jeśli nawet yiğit się dowie to co zrobi gdy będzie po ślubie z iclal??
Tak naprawdę to ten serial pokazuje ogromnie bezradnych i niepozbieranych głównych bohaterów. Żyją jak dzieci we mgle. Bez pomysłu na realizację miłości i bez sensu .1 seria to wierzyłam w miłość yigita. W 2 było gorzej ale te odc 42 i 43 były nadzieją. A potem już tylko gorzej. Zmeczyli się sobą i tymi przeszkodami? Nie próbowali ich przezwyciężyć i brneli w niedomówienia i błędy. Masz rację s-p nie lubią ich miłości i nie lubią nur.
Jeśli w wiadomościach od Was jest prawda o dalszych losach naszych bohaterów, to jest mi ogromnie nas forumowiczek żal. Bo tyle z nimi przeszłyśmy i miałybyśmy doczekać takiego finału. To byłoby okropne.
Myślę, również jak Wy, że ciąża jest prawdopodobna. Jeśli N będzie w więzieniu, to faktycznie Y może obiecać I ślub, albo nawet ja poślubić dla dobra M, a I ośmieli się na ten krok, bo uzna że N z celi jej nie zagraża.
Też widziałam N w ciąży na jakimś zdjęciu, w małym pokoiku, co może oznaczać, że całą ciążę będzie przechodzić sama. Czyli upłynie sporo czasu aby Y i I zbliżyli się do siebie, a tym samym aby Y zapomniał o N (chociaż kiedyś się zarzekał że zawsze będzie w jego sercu). A niestety czas leczy rany.
Ale łudzę się, że Y dowie się o ciąży N i że jeszcze ujrzymy walczącego Y o jej serce z innym przystojnym rywalem.
I jeszcze jedno. Tylko F namieszała w głowach Y i N. Potrafiła wiedźma psychologicznie i taktycznie zagrać na ich emocjach.
Żadna z nas dziewczyny nie będzie usatysfakcjonowana dopóki wszystkie intrygi nie wyjdą na jaw. I tego się będziemy trzymać. A jak to się stanie to Y i N będą razem, co do tego nie możemy mieć wątpliwości.
To prawda.mam nadzieję że ktoś pomoże Nur wyjaśnić to wszystko,ze ten ktoś może jej pomóc przebrnąć ciążę ,i że wtedy zobaczy ja Yigit jak chodzi uśmiechnięta to może wtedy się opamięta i będzie wtedy wiedział kogo wybrać i kogo kocha.bo Yigit sam nie wie co do kogo czuje...i jakie to uczucie jest silne.jestem kochane w drodze do Bułgarii :) bawcie się beze mnie i piszcie dużo żebym mogła po powrocie czytać was :)
Dobrej drogi i dobrego wypoczynku. Szkoda że wyjechałas z balastem tej zlej wiadomości. Zawsze kibicowalam naszej parze ale gdy stanie się ten ślub i yiğit kolejny raz odwróci się od nur to już sama nie wiem czy uwierzę w ta jego pierwszą jedyną ostateczną i ostatnią w życiu miłość do nur..
Pamiętacie jak powiedział że ich miłość jest w sercach i ze jego serce nigdy się jej nie wyrzeknie. Ale jeszcze w 1 odcinku powiedział o miłości coś takiego: "miłość jest jak krew krążąca w żyłach ale ta krew ja zabije.." nie rozumiałam tych słów ale teraz myślę że ta krew to mert ta cząstka yiğita, która jest najważniejsza w jego życiu i przed którą musiała się poddać miłość do nur. Nie wiem czy to ma sens co napisałam ale mi to teraz przyszło do głowy
Jesteście dziewczyny wspaniałe,pamiętam te słowa z 1 odcinka
odniosłam je do tego,że jego miłość ją zabije bo on ma skomplikowaną sytuację,ale teraz masz rację,jest bardzo symboliczne.
Przypomniałam sobie ,ze chciałam Was zapytać jakie nosi nazwisko Aytul,na forum wspominałyście ,że Kozan,zresztą
Sinan też mówiłw którymś odcinku-same Kozany, ale jak
Yigit daj jej do podpisu pełnomocnictwa chyba w 3 odcinku
dotyczące rozwodu to tam wyrażnie było jej nazwisko
A...DEMIRER -drukowanymi literami a ona podpisała się bardzo niewyrażnie?
To co piszesz o tej krwi ja odbieram trochę inaczej . Nie dotyczy to M ale miłości ,że jedna zabije druga .Po porwaniu w wiadomościach o serialu były notki o miłości Y do dwóch kobiet .W tekście jest tak /miłość której istnieniu zaprzeczałem jest prawdziwa niczym krew krążąca w żyłach / odniosłam to do I . A dalej jest / ale krew , która daje mi życie ją zabije / to sądzę , że dotyczy N .Mam ten tekst spisany bo też kiedyś się nad nim zastanawiałam .
No ale wiemy ze Yiğit nigdy nie kochał İclal. Więc nie wiem czy chodzi o to co piszesz. Też dużo nad tym myślałam i wiele razy to oglądałam. Ja do dziś tych słów nie rozumiem tak naprawdę. I teraz mi przyszła ta refleksja. Bo tylko w mercie płynie krew yigita. I tylko miłość do merta zabija miłość do nur. Nie wiem czy to kiedyś wyjaśnia bo ten serial nie jest najwyższych lotów. Ale nie wiem czy można uznać ze Yiğit kiedykolwiek kochał İclal i te miłość zabije miłość do nur. Ale jestem pewna że kocha nerta i że ta miłość ,jak patrze na 56 odc, może zabić miłość do nur
W całym tekście gdy się czyta jest odpowiednik do kobiety /fragment zimny pot , który oblewa cię gdy ją zobaczysz /.
Tak mi bardziej pasuje. Może masz rację. Może on myślał o tych 2 kobietach tylko że gdy to mówił iclal spala... nie wiem dlaczego "krew która daje mu życie ja zabije" tzn wyglada tak że krew zabije miłość???
Oj chciałabym wiedzieć co on myślał jak to mówił a właściwie o co chodziło s-p??
Naprawdę nie rozumiem tego fragmentu. Musze jeszcze zajrzeć do tekstu ros może tam coś będzie.
Ale dzięki za polemikę. Fajnie tak z kimś pomyśleć nad tym co nurtuje. A naprawdę ten fragment mi nie daje spokoju
To ty dobrze to odczytałaś a nie ja . Przez tą naszą wymianę zdań też analizowałam jeszcze raz . Ja skojarzyłam to nie z M ale z I jako tą która to życie daje. Jednak twoja interpretacja mnie przekonała i przyznaję ci całkowitą rację . W rosyjskim tłumaczeniu tekst jest o wiele krótszy .
Dzięki. I dzięki za ta polemikę. Jak będę miała jeszcze jakieś inne wątpliwości to chętnie z Tobą je przeanalizuje. To fajnie gdy można o takich rzeczach pogadać.
Y przytulał ją bo dbając o jej zdrowie nie chciał jej robić przykrości . Ona cynicznie to wykorzystywała . A on niestety dostrzegł też kobietę . W ten sposób stał się ofiarą własnych błędów . Na nieszczęście wciągnął do tego układu N . Za dużo mieli wrogów , praktycznie wszystkie postacie serialu to ludzie im przeciwni .I to ich przerosło . Ale nawet teraz , gdy wszystko wydaje się beznadziejne nie wyobrażam sobie Y w objęciach I i nawet gdyby się z nią ożenił , też nie . Ona wie , że on kocha N więc dla też nie będzie to proste . Przecież Y proponował jej przyjacielski układ gdy rozmawiali o M . To , że teraz czuje się zdradzony nie znaczy że wyrzuci N ze swojego życia . Ale może produkcja chce zbadać opinię fanów i taki przeciek puścili . Wiedzą że widzowie ich rozgrzeszą tak jak to zrobili na koniec serii . Trzeba mieć nadzieję , że to blef .
A pamiętacie ten przeciek o 3 sezonie? Nikt w to nie wierzył a się stało. Ja nadal myślę że to jest 57 odc i tak się miał skończyć serial. Ślubem z İclal pozostawieniem nur w więzieniu i wyjazdem za granicę rodziny kozanów. Nie wiem tylko czy planowali ciążę bo to byłoby za mało czasu chyba że okazałoby się że truta nur ma z tym problem i by znów poronila.
Jakoś mi się zdaje że to się stanie co w tym zwiastunie informacyjnym. Bo patrzcie oni jeszcze nie zaczęli kręcić nowych odc wiec skąd bylby przeciek tak konkretny. To musi być z 57 odc. Na mur.
I tylko mi szkoda tej pary i ich chyba, przynajmniej w początku, ogromnej i nagłej miłości. Szkoda ze nie potrafili być rozumniejsi a zwłaszcza yiğit. Przecież to starszy facet dobrze po 30-te. Sam doszedł do tego co na. Umiał sobie poradzić z mafia i rynkiem zbudował imperium. A poległ przez baby. Taki absolutny brak sensu. I ta narastająca naiwność . Pomyślcie jak on mógł w ogóle dopuścić w głowie ze nur chciała zabić metra??? Przecież najlepiej znał jej serce i miłość do tego dziecka. Paranoja paranoicznych s-p. Szkoda nas
Mimo wszystko ja i tak czuję, że serial skończy się dla naszej pary szczęśliwie tylko jak to wcześniej któraś z was stwierdziła że chyba w ostatnim odcinku ;) może i będzie trzeba czekać do odcinka ostatniego ale zobaczycie po męce kolejnego sezonu i tysiącu przeszkód przed nimi na końcu będą razem, moje przeczucie :P
Może tak być ja też tak zawsze twierdziłam. Tylko pomyśleć że taki brak zaufania można wybaczyć. To tylko nur. Jeśli będzie szczęśliwy koniec to dzięki nur. Ma w sobie pokłady dobroci. Przecież dowie się o ślubie. Jak ona wybaczy taka zdradę????
A ha wrócę jeszcze do serialu królowa nocy. Tylko 15 odc i zgrabna historia ttoche kryminalna. były straszne intrygi i to jeszcze gorzej wyglądało ocieranie się o śmierć głównych bohaterów niesłuszne więzienie itp. Ale tam facet kochał i nie stracił tej miłości mimo wszystko a kobieta wierzyła udała i nigdy nie zwatpila. Ten serial to reżyserka ze wspaniałego stulecia. No i to chyba widać jak grali. Zeby tak yiğit trochę tego w sobie miał.
W mojej ocenie tragicznie zniszczyli postać Yigita , w ogóle cały serial troszkę wydaje się być marny na tle innych nowych tureckich produkcji
Niestety tak. To zwycięstwo zła j ta bezsilność yiğit poraża. Wybacza wszystko swojej rodzinie wierzy w obłudy kłamstwa Fikret. A biedną nur zostawia w chorobie. Pamiętacie jak gonił na plan filmowy gdy mu doniósł jego człowiek ze nur płacze??? I gdzie teraz ten facet? Siedzi sobie ba lokacjach z Fikret zaśmiewać się z jej dowcipów i wyluzować wraca do domu omijając płaczącą w samotności nur.
Martwi mnie ,że to dramat a nie film obyczajowy . Więc oby było takie zakończenie , wszyscy widzowie odetchnęli by z ulgą . Byłby to wyjątkowy gest ze strony scenarzystek .
To różnie piszą w opisach na filmwebie. W tysiącu i jednej nocy tez pisali dramat. A skończył się ok. No ale AV nawet bez opisu jest takim dramatem ze strach go oglądać ja juz po tym wpisie Miji dostałam palpitacji a co mówić jak nam to pokażą(?)
Na Wikipedii piszą film obyczajowy. To jeszcze różnie może być . myślę że będą razem ale nawet jeśli będą (czego im przecież życzę) to pozostaje jakiś niesmak po tym co napisała Mija.
Jak w ogóle zakochany facet może się tak zachowywać? W głowie mi się nie mieści.
Ja to raczej ze śmiechem do tego podchodzę :D nie ma co się denerwować. Naoglądałam się w życiu tyle seriali i filmów, niejedne cuda już widziałam i pomimo tego, że na swój sposób kibicuję N i Y, bo miło by było zobaczyć ich razem na końcu to mam spory dystans do wszystkiego i wolę to śmiechem brać ;)
Aż odechciało mi się oglądać 3 serie... A kiedy włączam ostatnie odc, to odpadam natychmiast, jest mi niedobrze kiedy widze Fikret i myślę o jej intrygach...
Spokojnie kochane to co pisałam może okazać się jakimś wymysłem/ plotką. To mogą być totalne brednie wymyślone przez np fanów a trzecia seria może nas zaskoczyć zupełnie czym innym
A może s...p pójdą na skróty i uśmiercą Ical /jeśli Y weżmie z nią ponownie ślub/ tylko czy Nur mu to wybaczy,poprzednio wybaczyła dziecko z F.. bo zna prawdę.
Masz rację trzeba czekać.
Może w 3 serii Yi I wyjadą ,bo Amine jest w Turcji i pewnie kręcą już nowe odcinki,a Tolgahan jeszcze na urlopie to może znaczyć ,że mało będziemy oglądać Y w 3 serii
To raczej niemożliwe. Yiğit to główna postać i jakoś to zrobią żeby jednak był w 3 sezonie nadal główna postacią. Teraz jeszcze chyba nic nie kręcą. Wyczytałam gdzieś że zaczną ok drugiej połowy sierpnia. A 1 odc nowej serii ma być podobno nie 29 września a już 22 września o 20.00.
No to sobie popatrzymy na show tv i będziemy się pewnie okrutnie wkurzać a potem zaczękamy na ros napisy i dopiero się wkurzymy! Ha ha.
Myślę że to co napisałam to wynik emocji i trochę żalu za tym co chciałbyś my oglądać. ale fakt . tez nie znoszę tych intryg a Fikret w szczególności. W niej jest coś co działa na mnie bardzo negatywnie zwłaszcza w kontekście stosunków yiğit-fikret.
Ale Mija na rację. Żeby ten serial oglądać trzeba wrzucić na luz. Zakładamy że w końcu będą razem. Wiemy że gdzieś czai się Rıdvan. Wiemy że nasz geniusz fatih kocha Nur wiec jej nie zostawi tak całkiem bez opieki. Wiemy że İclal nie kocha metra a coś czuje do firata. Ale i tak chce ślubu z yigitem. Wiemy że są zajawki treści 3 sezonu ale zajawki to tylko zajawki. Wiemy (bo takie jest założenie serialu) że yiğit zakochał się w Nur pierwszą i wieczną miłością z wzajemnością. No i wiemy że będzie 3 sezon więc ileś tam odc będzie. Wrzucamy na luz i patrzymy na serial nie pod kątem emocji lecz pod kątem s-p i albo uważamy je za geniuszki gry na emocjach albo za wariatki, które nie lubią Yiğita, Nur i NAS.
Ha ha
Jestem z Tobą Mija. Tak będę się trzymać. A to co piszę to dla wzbogacenia swojego i Waszego spojrzenia na to dzieło wątpliwej jakości.
Ja nadrabiam wolniutko bo góra 1 odc dziennie sezon na miłość (niestety brak czasu na więcej). Jestem na 22 odc dopiero i też było te porwanie Oyku przez fotografa to się pośmiałam trochę, bo światło zgasło na 10 sekund i dwie dziewczyny "uprowadził" takie głupiutkie to trochę ale serial ogląda się przyjemnie, o takim mężczyźnie jak Ayaz można pomarzyć sobie :)
No fakt. Ale jak dla mnie to trochę zbyt glupiutkie są te sytuacje w serialu. Dużo dalej będą nawet trochę żenujące sytuacje. Nieprawdopodobne są te np "zamiany " gdzie każda para udaje te druga połówkę. I taka öykü wyrabia dziwne rzeczy w firmie ayaza np niszcząc jego prace lub obiecując niebotyczne podwyżki...
Nie wszystko więc jest tak naprawdę śmieszne.
Ale serial faktycznie lekki i szkoda że czasem w AV nie na takich lżejszych scen. Tylko że Yiğit to nie Ayaz. Różne typy i charaktery