PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Elza49

A w sobotę 1 fragman 3 sezonu. Ale nas wkurzą!!!!!

Elza49

Namieszają nam w głowach, a pewnie będzie całkiem inaczej :s

Elza49

Mają zacząć kręcić w sobotę trzeci sezon z tego co widziałam na instagramie, a skąd info że fragment będzie? Coś potwierdzonego?

ocenił(a) serial na 9
mija_

Niestety nie. Coś się przewinęło w internecie ale już znaleźć nie mogę

Elza49

Wydaje mi się, że to za szybko. Pewnie chodziło o to, że zaczynają kręcenie odcinków ktoś coś źle zrozumiał pewnie. Pierwszy fragment pewnie zobaczymy tydzień przed odcinkiem a wcześniej można liczyć tylko na jakieś "zdjęciowe" przecieki :)

ocenił(a) serial na 9
mija_

Tez tak myślę. Ktoś coś pokręcił i usunął bo znaleźć nie mogę.
No to liczymy na zdjęciowe przecieki. I na coś sensownego i potwierdzonego na instragrsmach.
Iyi gelecer

Bogusia53

Masz rację Y przeraził się swojej milości, do brata podczas kolacji w restauracji w dniu kiedy oprowadzal Nur po Stambule
powiedział- gdybym wcześniej uwierzył w milość ...przed turystką,ja miałam na myśli jego sytuację w odniesieniu do Nur,
bał się jej i ze ją straci jak powie prawdę,przecież ją oszukał.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Pozdrawiam wszystkich. Nowy dzień i ciekawe czy jakieś nowe wiadomości nas czekają.
A propos tego że kręcić zaczynają. Widzialyscie jakie zdjęcia Yiğita i Nur nam to zwiastują?? Ich miny mówią że te odc nie będą happy

Elza49

Witam. Ja tam liczę na to, że T zmienią fryzurę w końcu xd a zdjęcia-dla mnie nie są smutne, raczej ukazują miłość w oczach, bo są z początków serialu, ale różne mamy interpretacje :) pozdrawiam

Bogusia2311

Postawił na miłość , czuł , że to coś wielkiego /nigdy wcześniej tego nie doświadczył / . A że była odwzajemniona , to dodatkowo wpłynęło na to że przemilczał fakt istnienia I . Nie kochał jej , uważał ją za kogoś kto nie wróci . Wybrał miłość od prawdy . /Też bym pewnie tak zrobiła /. Ale nawet jak prawda wyszła na jaw N i tak go nie opuściła .

Bogusia53

There is some news speaking about 3 sezon that it will contain 3 episodes only. ..The series will end in 59 ep ..im sure from this

Że niby sezon 3 będzie miał 3 odcinki? Na fb pojawiają się też info że 8 lub 5 :-/ jakaś kpina..

ocenił(a) serial na 9
mija_

To po co na 3 odcinki nowy rezyser. I co oni chcą wyprostować w tak krótkim czasie. Chyba ze wszystko zakończyć dramatem. A poza tym po co nowy bohater ojciec Nur -trochę ta informacja jest jakaś dziwna

ocenił(a) serial na 9
mija_

No raczej. Chyba ze chcą zrobić tak jak mówią fani. Rozwiążą zagadki j skończą całość.
Wiec albo kasy zabrakło albo pomysłów albo faktycznie coś z aktorami zrobili się nie tak.
Ale głupota totalna. Po bo było robić 3 sezon i trzymać ludzi przez 3 miesiące bez sensu w zawieszeniu.

Elza49

No mam nadzieję że te informacje to bzdura

ocenił(a) serial na 9
mija_

Teraz czytałam w jakiejś gazecie na necie wiadomość sprzed godziny. Tłumaczenie Google wiec trochę bez sensu ale zrozumiałam że to ze względu na "scenariusz"? Ze widzowie mówili że jest zbyt strong i boring?
İ taka tam gadka że to ze względu na widzów a ten kanał tv ma inne lepsze niż AV pozycje do nadawania??
Z tego tłumaczenia Google tłumacz tak jakoś wywnioskowałam. Ale wychodzi na to że nas trzymali całe wakacje dla 3 odć. Przy czym 1 ten 57 juz był wcześniej przecież.
Myślę że złe rankingi i brak kasy zadecydowały o tym.
Niestety to chyba prawda

Elza49

Tak piszą na instagramie właśnie, że ramówka tv jest mocna i Av bardzo słabo przy reszcie wypada.. :-/

mija_

the rating will be very killing as most famous actors will be in September ... The producer took the right decision to steep down as the lead actor is not that wow comparing with the others +++ all the bad publicity of his almeda I guess he ruined in some way for the show ,,, and the story was not logical

W skrócie nie mają szans jako aktorzy i jako serial z innymi produkcjami jesiennymi. Tłumaczka twierdzi też, że to pewne tylko 3 odcinki..

ocenił(a) serial na 9
mija_

No to wychodzi ze my widzowie mieliśmy racje. Skopali 2 serię i wszystko zaczęło spadać w dół.
Mieliśmy racje i co z tego?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Bardzo jestem ciekawa jak oni to teraz rozwiążą i czy będzie totalna klapa. Bo skoro mieli wprowadzać nowych aktorów to raczej bez sensu teraz dość jest nierozwiazanych spraw które powinni zakończyć. A wg zapowiedzi ze yiğit wyjedzie z İclal a nur w więzieniu i w ciąży to teraz to w ogóle brak sensu . Ta miłość się nie zrealizuje s takich okolicznościach

Elza49

Teraz to już chyba nie ma nawet co gdybać. Trzeba czekać tylko to zostało

ocenił(a) serial na 9
mija_

Właściwie masz rację. Ale powtórzę raz jeszcze SZKODA

Elza49

Ja już tylko chcę końca... chciałabym tylko szczęśliwego zakończenia, pewnie oleją intrygi... już wydaje mi się, że w tureckich serialach intrygi nie wychodzą na jaw

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

To co zrobili jest bez sensu. Kazslj bam czekac na 3 odc. Ale to jednak wina Tolgahana i tej jego Almedy. Jak cytowala Mija to główny aktor w tej serii sie nie sprawdzil. Grał źle dlatego serial stał się nielogiczny.
Ale pomyślcie jak on się teraz czuję i jak stanie przed kolegami z ekipy. Przecież to przez niego inni stracili prace. O jego reputacji juz nie chce nawet wspominać.
A ludzie na instagramie piszą ze wreszcie Amine uwolni się od pracy z Tolgahanem i życzą jej nowych propozycji z profesjonalnym aktorem. Ha ha

Elza49

Jakaś żenująca maskarada się porobiła...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No fakt. Ale nie darmo pisałysmy o naszych przemyśleniach na temat gry aktorskiej. Jak można wybrać tę jedyną kobietę /po wypadku hel/ wszystkim o tym powiedzieć i nawet jej nie pocałować. Cały Tolgahan. Niech dziękuje Almedzie za ten "sukces"

A ja dziś rano się zastanawiałam jakie ten dzień przyniesie nowinki ..

Elza49

Dokładnie! "Wielka miłość" a on nawet nie potrafi okazać namiętności swojej kobiecie... nieprzekonujące...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No to trzeba czekać na te 3 odc . Fakt . szybko się dowiemy co uknuli dla nas widzów. Raczej s-p też będą miały przechlapane jeśli idzie o ich przyszłość w showbiznesie .
Jednak musiały coś dopisać do tego 57 odc który miał kończyć serial bo przecz byly nadzieje ze seria 3 będzie się kręcić dalej . A tu scenariusza wystarczy na całe 4 godziny filmu. Ha ha to sie dziewczynki napracowaly.
No więc czekamy na efekty. Ja tez nie wierze ze odkryją intrygi chociaż może ta prawda o której dowie się yiğit to właśnie to... ..

Elza49

A może oglądalność tych odcinków tak ich pozytywnie zaskoczy, że zwietrzą kasę i będą dokręcać!? Cholera ich tam wie. Zresztą może to tylko jakieś wymysły? Niby pojawiło się w tureckiej prasie ale kto wie? Sama już nie wiem w co wierzyć.. Mówię zostało tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji

ocenił(a) serial na 9
mija_

No niby jest w tureckiej prasie ale pamiętasz też było że 57 odc to koniec serialu a potem odkręcili to wszystko.
Ja myślę że zależy jak się Tolgahan przyłożyć do roli to będzie widać co ludzie chcą. Tolgahan moze się otrząsnąć bo przezez jegi kariera wisi na wosku. Cześć osób pisze przecież że to dobrze ze Tolgahan odejdzie. Juz wcześniej życzyli Amine innego partnera.
Ja tez myślę że wszystko się okaże. Może i ten producent bada opinie publiczna. Przecież 30 lipca z hukiem ogłaszali rozpoczęcie 3 sezonu.
Nic nam nie zostaje tylko czekać. Dziś żadnych nowości nie ma

Elza49

Wszystko jest możliwe. To może być też ściema dla zwiększenia zainteresowania serialem ;) nie ważne co gadają oby gadali (o serialu) i wiadomo, że to działa :D

ocenił(a) serial na 9
mija_

Masz rację. Może to taka metoda na oglądalność seriali w Turcji jest

Elza49

Wg mnie serial położył scenariusz , zmiana osobowości głównych bohaterów dla nas niezrozumiała .Aktorzy grali to co one napisały .Przecież jest jeszcze reżyser .A fani wieszają psy na T , bo chcieli go widzieć z Amine a nie z Almeda .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No nie wiem. Teraz i tak tego nie rozgryziemy . Ale moim zdaniem po tym powrocie do Nur po katastrofie helikoptera to jednak Tolgahan nie wykrzesal z siebie tej namietnosci ktora powinna się pokazać po jego słowach o miłości. No a reżyser może nie mógł z niego wykrzesać więcej. Zwłaszcza że ostatnio 55 i 56 odc to już była Eda.!!
Pożyjemy zobaczymy co nam przygotują po 22 września.
Tylko spokój nas uratuje. Chyba mi trochę opadają emocje. A vawet myślę że bez wstrętu popatrzę na odc po 51 w świetle tych wiadomości ze Yiğit ożeni się z İclal.

Elza49

THIS TIME the news about the series Asla Vazgeçmem are TRUE!
The THIRD SEASON will only have 3 EPISODES. Yes, you read that right! 3 EPISODES! They will do a FINAL at the 59th episode. I mean, are they kidding me? Why are they doing an third season when they want to make only 3 episodes out of it? That's illogical! I don't think that we'll see any love scenes between Yiğit an Nur because the 2nd season didn't end well!
Have you ever seen 3 episodes in a season??? I really don't know what to say now. By the way, for those who didn't know yet, the filming of the third season will begin on this Saturday. And the 57th episode will be on TV on September 22nd.

Faruk Turgut potwierdził też na Twitterze. 3 odcinki przed nami.. :-/

ocenił(a) serial na 9
mija_

This time. Napisał.
A więc może(??? ) później zmieni zdanie?? Nie wiem dlaczego ale trochę myślę że to podpuszczanie widzów. Może później napisze że pod ich wpływem i na ich prośbę ble ble ble.
Chociaż powiem szczerze że jak dla mnie to niech ten serial się kończy zanim nasc wykończy.

Elza49

To po angielsku to słowa tej tłumaczki. Ona pisze tak chaotycznie i troche bez sensu. Ale zaglądałam dziś trochę w Internet i wychodzi na to, że serio będą trzy odcinki i ekipa produkcji to potwierdza

ocenił(a) serial na 9
mija_

No to niech tak będzie. Nie będziemy płakać. Miał się skończyć na 57 odc i tak chciałyśmy. Szkoda tylko że nas trzymali bez sensu całe wakacje.

Elza49

O to chodzi właśnie, że powinni te 3 odc dać pod sezon drugi i już miałybyśmy święty spokój ;)

mija_

Ale powiem wam, że Maja na wakacjach nawet przez moment nie pomyśli że takie cudaczne wieści na nią czekają ! :D

ocenił(a) serial na 9
mija_

No właśnie to pomyślałam. Trochę ludzi na wakacjach nie odzywają się. A jak wrócą to szok! No będą miały dziewczyny co czytać. A miał być sezon ogórkowy ha ha

Elza49

Przetłumacz tekst po polsku .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Nie wiem czy aż tak dobrze znam ang. Ten opis jest też trochę dziwny. Ale mniej więcej to jest tak: "tym razem wiadomość o AV jest prawdziwa.3 sezon będzie miał 3 odc. Tak dobrze czytacie 3 odc. Final będzie w 59 odc
Myślę że uważacie to za żart. Po co /dlaczego/ ma być robiony 3 sezon jeśli ma mieć tylko 3 odc. ?To nielogiczne. Ja nie sądzę że zobaczymy sceny miłości między Y a N dlatego ze 2 sezon zakończył się źle. Dkaczego tylko 3 odc w sezonie. ?
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. Przy okazji dla tych co jeszcze nie wiedzą . Filmowanie zacznie się w sobotę a 57 odc będzie 22 września "
I tyle mniej więcej.

Elza49

Ale się porobiło,Turgot jako producent nie jest pewny,nie wie co powiedzieć na temat ilości odcinków w 3 sezonie? nie wiadomo o co chodzi,najczęściej chodzi o pieniądze,tutaj scenariusz w 2 sezonie miał znaczenie ,a i tolgahan się nie przyłożył,wczesniej pisałyście,że Tolgahanowi płacą tylko 70 %.Niech już skończą,wyjaśnią zagadki i zostawią nas z jakimś sensownym
przesłaniem ,bo inaczej pozostanie niesmak

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tak jak napisałam: Niech kończą zanim nas wykonczą!

Elza49

Ta tłumaczka dobrze napisała , nie ma co dalej ciągnąć .W scenariuszu użyto zbyt mocne słowa .Tu nie jest mowa o rezygnacji z uczucia dla dobra rodziny , tu jest powiedziane , że ono zostaje zabite . . Jeżeli coś umiera wydaje się bezpowrotnie . Na dodatek żenią go z I . Nie dziwię się , że mają dylemat ,nie łatwo wybrać sensowną opcję , a widzowie są bezlitośni .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Właśnie ten ślub z İclal dla mnie przekreśla sens tego serialu. Myśli nigdy się nie poddam nigdy nie zrezygnuje a tymczasem mamy samą rezygnację i to jeszcze ze strony tego właśnie faceta który po raz pierwszy poznał uczucie miłości i właśnie to on rezygnuje!! Bez sensu.

Bogusia53

Przyszła mi do głowy jeszcze jedna myśl , tak na pocieszenie . Jeżeli prawda wyjdzie na jaw a N będzie w ciąży , stara A , mówiła przy poprzedniej ciąży N , że to będzie grobem dla I i może zabiją to co poczuł do I . No i wtedy jest szansa....

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Właściwie to już nie wiem jakie oni obmyslili zakończenie. Miał się serial skończyć na 57 odc wiec myślę że był to pomysł na dramat.
Coś dokręcą wiec albo rozwiną ten dramat albo zrobią dobre zakończenie jak chcieli fani. Turgut w tym oświadczeniu dla publiczności napisał (tłumacz Google wiec mogę przekłamać) że z szacunku dla widzów nie będą już rozwijać scenariusza i ze to co jest dojrzalo do zakończenia serialu.
Wiec czekamy na przecieki z i lub fb. No i na zajawki 57 odc nie mamy innego wyjścia.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Pozdrowienia z Bułgarii w końcu dopchalam się do WiFi bo zawsze było zablokowane przez innych.widzę se 3str zapełnione zdążyłam dwie przeczytać i widzę że będzie się działo.u mnie mały chory ostatnie dwa dni 38,39 stopni gorączki dziś na szczęście brak gorączki katar ma jakaś masakra :/ od dwóch dni w pokoju siedzimy jutro już będzie śmigal nad morze

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dzięki za pozdrowienia. Zdrowia życzymy. Zdrowia dużo dla Kacperka a dla Ciebie cierpliwosci.
Bo zgotowali nam niespodziankę. Jak poczytasz to się odezwij.