Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
No to prawda.na Fatiha zawsze może liczyć nie ocenia jej ale pomaga w końcu jej zrozumieć żeby zaczęła żyć dla siebie a nie dla miłości ze powinna spełnić swoje marzenia studia modeling a Yigita niech zżera złość i zazdrość o nią może w końcu doceni jak straci ja ale mam nadzieję że wtedy nur zrobi to samo z nim jak on z nią
Chociaż pierwszy raz od dłuższego czasu widziałam że on ją na prawde kocha, ale co z tego skoro tak się wobec niej zachowuje Wielki Pan i władca Yigit Kozan Wielki
Wiesz co ja nie poczułam ze ja kocha,bo jakby kochał to by był wsparciem dla niej A nie ciągle awantury szarpanie jak jakaś rzecz..Tak jak pisałam Nur ex żona nr 2 do ponizania a Iclal ex żona nr 1 do wyjścia oficjalne...żałosne jak on traktuje kobiety on powinien iść na psychoterapię do fatiha
Nur powinna się związać z Fatihm . On może nie jest taki przystojny jak Yigit ale jest .Zawsze kiedy ona go potrzebuje jest . Yigit niech się zwiąże z tą szmatą Iclal są siebie warci . Tylko znowu będzie jak na smyczy .
Trochę późno mu się jej szkoda zrobiło . Jeszcze bezczepnie wyszedł za nią co nagle dostał wyrzuty sumenia. Trzeba było wcześniej pomyśleć co się robi a nie działać pod wpływem emocji
Mimo wszystko mógł jej nie zwalniać. Ale przykro mu się później zrobiło ta mina jak "zbitego psa". Po zerwaniu naszyjnika gdy N dała mu możliwość wyboru, chwilę się zawahał. Ale to tylko chwilę, a i tak odjechał z I. Mógł przecież obie zostawić.
N podejrzewa o wszystko (może nawet o złą pogodę) a I wierzy w każde słowo. To dopiero hipnoza.
Dzięki Mari za przetłumaczenie gazety. Tekst bardzo mi się podoba.
No i szkoda że za nią nie polecał jak widział ile ludzi się z nią żegna i ile ludzi na nią patrzy,a te 3wredne s***ki z jego firmy nic nie robi Tylko plotkuja i cieszą się ze odeszła..mógł chociaż poczekać do końca pracy ze zwolnieniem jak już chciał ją zwolnic żeby nie musiała przeżywać tych spojrzeń ludzi :/ i być tak ponizona
Właśnie co ta iclal ma ze we wszystko jej wierzy a Nur wiecznie na klamliwa wychodzi ??
Ale powiedzcie same za każdym razem ją poniża. Jak są sami krzyczy, w miejscu publicznym też: zwolnienie z pracy już po raz drugi na oczach wszystkich, zerwanie naszyjnika na gali, dogryzanie jak była reklama jego firmy, w restauracji, w agencji modelek tez po raz drugi ...... Trochę się tego nazbierało.
Ja i tak nie mogę mu wybaczyć tego że powiedział o swojej zazdrości o Iclal. To był błąd niewybaczalny.
Nazbierało się tego aż za dużo ale żeby przy wszystkich zerwać wisiorek :/ a później odjechac z iclal ?? Tak naprawdę wtedy podjął decyzję o tym z kim chce byc..Myślę że teraz nur sobą się powinna zająć zrobić tak jak pisalysmy i mieć dupie go ona lata za nim jak pies za ogonem to teraz powinna odpuścić i zbliżyć się do Fatiha,poprosić o pomoc w wyprowadzce go kiedy tamten będzie w pracy i mieć dupie Yigita wielkiego Pana Nerwusa nie szanujacego miłości
Nie on jej nie kocha . Iclal go męczy było to wczoraj widać . Nur kocha więc wkurza go że nie robi tego co on chce . Tylko on nie potrafi jej okazać swoich uczuć.
oj dziewczyny ale sie rozpisałyście miałam co przeczytać:D mi już brak słów na to wszystko a tu jeszcze 8 odcinków...
8 i coraz więcej akcji będzie sensacji..Ale Wczoraj to jak na złość mnie wkurxal Internet :-/ jak nigdy wieczorami problemu nie miałam .za długie mają te reklamy w tureckiej tv..myślałam że u nas jakąś masakra jest żeby obejrzeć jakiś film czy serial ale u nic 3h trwał z reklamami po odjeci reklam to 2h na pewno trwalby serial
Ale wkurzyl mnie fragment 50odcinka..jak Nur powiedziała mu ze jak wsiadzie do samochodu to koniec..i wsiadł..i jeszcze się wepchala do samochodu iclal :/ wredna sucz
Może jej nie kocha ale w końcu moglby jej powiedziec żeby się od niego odczepila bo kocha Nur i tylko z nią chce być a Mertowi by wytłumaczył wszystko
Ja rozumiem jego miłość i zazdrość, ale bez przesady. czara goryczy już się dawno przelała. Nur mnie rozczaruje jeśli po wypowiedzianych słowach będzie za nim chodzić. Nie chce się poniżać biorąc od niego pieniądze a w taki sposób daje się poniżać przez zachowanie Yigita w firmie i przed jego rodziną i w miejscach publicznych.
Nie może do niego wrócić. To on powinien zabiegać o jej miłość i zaufanie.
A tak przy okazji nie rozumiem dlaczego do dziś nie spytał Merta dlaczego chodziło o bajkę o wiedźmie Nur? Mert wszystko by mu powiedział.
Fathi proszę załóż podsłuch Iclal i cioteczce.
No właśnie najlepiej by bylo jakby Fatih założył podsluch iclal i jej matce i dodatkowo nazan zeby skorzystał też Cahit .Ale zbliżenia cahita do nazan nie było
Naprawdę szkoda mi Nur ciekawa jestem co by rodzice jej poradzili gdyby żyli ??ona nie zasługuje na takie cierpienia przez osobę która się kocha .on powinien pielęgnować to uczucie a on wszystko niszczy nie wiem czy to da się naprawić
dla mnie podejrzany bedzie ten wypadek bezsensu troche chyba że jest w tym drugie dno może specjalnie z Fatihem tak zrobią żeby mafiozi mysleli ze zginał a wyjedzie gdzies... jakby Nur miała wypadek to jeszcze bym zrozumiała ale Yigit?;/
Może właśnie ukryja Yigita albo faktycznie będzie tak ze bedzie zamach na niego ?? Ale czemu rodzinę oklamaliby albo nur..on z Nur to powinni zrobić udać się do innego kraju zmienić tożsamość i żyć razem ! A tamci niech myślą ze zginął dopóki nie złapali by tego zbira
no ale tam nie ma właśnie Nur jak Caith mówi im że samolot spadł więc do końca nie wiadomo czy ona wie
Chyba bym wolała nie oglądać zapowiedzi kolejnego odcinka byłabym spokojniejsza
Tak pewnie od Elmas.
Nie zmienia to faktu, że znowu będzie o nim myślała i nic dla siebie nie zrobi. To mnie zasmuca.
Mogłaby Nur się odkochać i zacząć z Fatihem, on naprawdę ją kocha, szanuje i ceni. Ale co zrobić z sercem rozbitym, które wszystkimi swymi cząstkami bije tylko dla Yigita. A dla Yigita życie z Iclal jej fochami i wyniosłością i chorobliwą zazdrością byłoby największą karą za wszystko czym zranił Nur.
Ale ja uważam że pewnego dnia przyjedzie z kwiatami i będzie przepraszał na kolanach albo porwie Nur i zawiezie do tego domu w górach (hm.. to był cudowny odcinek).
To był świetny odcinek ale wtedy jak biedny poszedł rabac drzewo a ona przed nim drzwi na klucz zamknęła :) a później opiekowała się nim jak dzieckiem
Ale naprawdę powinna się odkochac nawet ze względu na to co on wyprawia jak ja nie raz ponizal przy wszystkich mimo że kocha ranil szarpal krzyczał a ona tłumaczyła się mu jakby miała 5lat i coś przeskrobala
Szkoda że rzadko cokolwiek dla niej zrobił Yigit. Małe czyny a tak dużo dla niej by znaczyły
Ja się tak głębiej zastanawiałam i doszłam do wniosku że coś naprawdę tragicznego musiałoby się stać chyba z Nur żeby zrozumiał swoje błędy Yigit i to w jaki sposób ja traktuje
Podejrzewam że to ma drugie dno bo Fatih wymyślił helikopter a dokładniej o co chodziło to nie wiadomo
Patrz co ja profilu fb napisał aktor grający Yigita. Yiğit, Nur'dan tamamen vazgeçti! Her ikisi için de yeni bir hayat mı başlıyor? #AslaVazgeçmem ( tłumacząc ze Yigit porzucił i czy zacznie nowe życie?) Hmm trochę dwuznacznie brzmi
"Yigit całkowicie zrezygnował czy zaczyna się nowe życie dla obojga z nich??" Takie jest tłumaczenie :) więc kto wie może Nic mu nie będzie
myśle ze w koncu zrozumie jak straci moze ona wyjedzie :D na studia albo zacznie prace w modelingu na stale i bedzie go zazdrosc zżerać :D i bedzie widywal jej zdjecia na okladakch czasopism i w gazetach :D i moze go ruszy i zrozumie wtedy kogo stracil :D... no wlasnie..pisala ktoras ostatnio o Mercie czemu chcial uslyszec od Yigita bajke o wiedzmie Nur/ czemu nie spytal sie go o co chodzi ???.czy nie dalo mu to do myslenia ze ktos Mertem manipuluje ???
to z tą bajką nie jest tajemnicą. Mert "zdradził" tajemnicę matki podczas pierwszej kolacji z Fatihem w domu Yigita. Powiedział przy stole idąc spać, że ma już dość słuchania bajki o złej wiedźmie Nur. Także oni wszyscy (łącznie z Nur) wiedzą, że Iclal robi wodę z mózgu dziecku. Yigit potem się z nią kłócił (rano przy bilardzie), żeby tego nie robiła, bo krzywdzi dziecko, ale po Iclal to spływa. Ona twierdzi, że Nur ukradła Mertowi ojca i koniec.
a swoją drogą to okazało się w ostatnim odcinku, że wszystkie doświadczenia i praca Nur nad Yigitem są funta kłaków warte wobec działań Iclal. Wiadomo, ona zna go od dziecka i doskonale wie, jak nim manipulować. Ja, co prawda, przesuwam generalnie kawałki z psychopatkami i nie znam tureckiego, ale zobaczcie wystarczyło, że coś mu nagadała rano przed domem przed wyjazdem do pracy i w pracy Yigit zwolnił Nur. Potem nadawała mu na pokazie, widać było że siedział jak na gwoździach, po czym udała zaskoczoną i pewnie zrozpaczoną, że ta Nur znowu zepsuje jej wieczór. A Yigit.... oczywiście. Zero samokontroli i całkowicie bezbronny wobec jej obrzydliwej gry. Ale faktem jest, że on nie zna prawdy o sztucznym zapłodnieniu i uprzedzał Nur, by powiedziała mu całą prawdę, bo jeśli nie to to zniszczy ich związek. I na razie wszystko na to wskazuje, że chłopina miał rację :( A Fatih taki dobry psycholog i policjant w jednym i co? Podsłuchuje ich bez żenady. Wiem, obiecał Nur, że nie powie o długu Yigitowi, ale mógłby go trochę uspokoić - jako dobry psycholog. Tylko niestety nie wiem, czy stać go na to skoro kocha Nur :) Tłumaczenie ros.. koło wtorku dopiero.
Ale wczoraj prawdopodobnie sama nur powiedziała Yigitowi o długu bo była scenka ze ona pokazuje Yigitowi dom reka i pada słowo kredyt..i jego zamurowalo
No właśnie on zawsze wierzy w słowa iclal a nie nur i to mnie drażni.ona tak zmanipolowala Yigita że nie umie trzeźwo myśleć chlopina.a NUR w końcu powie po gali ze jesli wsiadzie do samochodu to koniec z nimi..niestety ku triumfowi iclal wsiadł razem z tą wariatka. To będzie w 50 odcinku..
tak, być może już to wie, ale nie zmienia to faktu, że Iclal mimo wszystko, może nim manipulować jak chce. A dzieje się tak, bo Nur nie powiedziała mu całej prawdy o Iclal. Ja też jestem zła na Yigita, ale staram się też go zrozumieć. Każde z nich ma jakieś swoje powody mniej lub bardziej dla nas zrozumiałe. Jedynie psychopatek nic nie tłumaczy :( Ale co z tego skoro scenarzyści zawsze dają im fory. Nawet jeśli dadzą szczęśliwe zakończenie to jeden odcinek na cały ten koszmar to będzie stanowczo za mało. A jeśli zakończenie nie będzie szczęśliwe to zgadzam się z sugestią podaną na instagramie dla fanów serialu, by podać ich do sądu za wszystkie nasze frustracje!!!! :D
Elza49
Tez ogladam z wyprzedzeniem i tez nie znam tureckiego. I sledze wasza dyskusje z ciekawością . Ja mysle ze Y i N sa troche siebie warci, ale N kocha bardziej i strasznie mi jej żal ze nie ma przy niej Y jak go potrzebuje
Ja chyba go odpuszczę na żywo oglądanie czwartkowego odcinka..po wczorajszych reklamach mam dość myślałam że w pl są długie reklamy ale tam biją rekordy długości
My też nie znamy tureckiego jedynie domyślamy się co oni do siebie mówią jedynie co jest zrozumiałe to dwie wariatki próbujące zniszczyć Yigita i jego miłość z przykrością stwierdzam ze niestety ich plan coraz lepiej im wychodzi