PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

Ja małego od września do przedszkola daje i też wracam do pracy bo już rozleniwilam się przez te dwa lata :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Mnie coraz bardziej rozwalaja ze śmiechu teksty jednej użytkowniczki na forum po prostu masakra :D

maja9128

no jak człowiek tak posiedzi dłużej w domu to rzeczywiście idzie się rozleniwić:) ale za to na wszystko czas:D

maja9128

własnie je czytam masakra buahah

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Do niej żadne argumenty nie przemawiają . Więc już nawet nie wdaje się z nią w dyakusje to nie ma sensu hahaha

Mari0092

My na szczęście na tym forum jesteśmy zgrane i możemy podzielić się naszymi wrażeniami, spostrzeżeniami i tłumaczeniami naszego ulubionego filmu.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Zdecydowanie :) na szczęście nie ma wśród nas fanek Iclal ;)

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

No właśnie nie ma fanów iclal

Mari0092

Ponownie obejrzałam wstawkę odc 49. Zauważcie że każda w nim rozmowa z Nur to krzyk Yigita. A jak rozmawia z Iclal i ona chwyta go za rękę to stoi jak cielak, totalnie zahipnotyzowany. Nie ma w nim agresji ani chęci przeciwstawienia się jej. Coś z jego miłością jest nie tak. Musi stracić Nur z oczu aby jego serce ponownie zabiło wielką miłością i pragnieniem bycia z Nur. Ona nie chce się poniżać i brać od niego pieniędzy to niech też się nie poniża i odejdzie (dopóki nie zrozumie co zrobił - niech życie go nauczy szacunku do miłości swojego życia). Fathi dobrze powiedział Nur, że ona musi się cenić aby i inni ją cenili.

Gosha_5

Szkoda że Yagmur ma teraz problemy, bo być może ona mogłaby usłyszeć jakieś sprawki w domu i opowiedzieć o nich Yigitowi. A tak nic z tego. Nazan może coś palnąć ale musiałaby być zła na ciotkę lub Iclal, a narazie jest od zależna aby u nich mieszkać. Cahit czy Elmas też nie, bo niestety mają swoje problemy z Nazan i ciążą. Firat nie chce nic zrobić bez wiedzy ukochanej i się ukrywa. Zostaje tylko dzielny Fatih - ostatnia deska ratunku. W nim cała nadzieja.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Zobaczcie jak szalał jak ona zaczeła go inaczej traktować . Wydaje mi się że wkońcu przeje się szala goryczy i Nur całkowicie odsunie się od Yigita a nawet może zwiąże się z Fatihm i to będzie tylko wina Yigita . Mamy jeszcze do końca kilka odcinków więc wszystko się może zdarzyć . Bardzo fajnie że pojawił się w życiu Nur ktoś kto pomaga jej ogarnąć swoje życie . Yigit może faktycznie musi ją stracić żeby ją docenić .

Mari0092

Optymistki z Was :P ja znowu czarno myślę, że będzie Nur się stawiać i pokazywać co to nie ona, ale jak tylko dowie się o strzelaninie już będzie przy nodze Yigita coś tak czuje :P jakiejkolwiek zagrożenie dla niego zmiękcza ją

mija_

I mało tego, on jej wtedy do siebie nie dopuści ;)

mija_

a ja myślę ze to on do niej jednak poleci bo coś mi się wydaje że Ci gangsterzy to za nią pojada no nie wiem:D mogła by już byc tak 20!:D

Mari0092

no mnie też wkurza to zachowanie w stosunku do Iclal ale to dlatego że jest zazdrosny o Nur dlatego za każdym razem tak ją szarpie i się drze przynajmniej według mnie to przez zazdrość tak postępuje. Ja nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka tureckiego:) muszę się z wszystkim do 20 wyrobić żeby spokojnie oglądać:D dobrze nie ma tej użytkowniczki jeszcze na tym naszym forum mamy spokój:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

No dobrze ze tutaj nie wchodzi ta fanka iclal haha jakby przeczytała te nasze posty to by masakra tu była

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tak sobie myślę że nie mam zielonego pojecia co musiałoby się stać zeby w końcu Yigit oprzytomnial chyba faktycznie niespodziewane odejście nur ale z drugiej strony wtedy iclal mogłaby wykorzystać to i bardzo się zbliżyć do yigita

maja9128

hhaha dziś dobre było z tym żelem pod prysznic:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

z jakim zelem pod prysznic:D ..ej mam prosbe do was moze ktoras podac linka do tej str co ogladacie ten serial moze mi sie uda go obejrzec:D na zywo

maja9128

dziś w odcinku polskim Nur mówiła Yigitowi że będzie wystepowała w reklamie a on ze niby w jakiej a ona do niego że zelu pod prysznic buahaha jego mina bezcenna.
https://www.youtube.com/watch?v=j-Nw0jjHU8E
LINK:)

gabunia7

narazie idzie powtórka tamtego odcinka:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

super dzieki,no wlasnie widzialam hehe dobre :D a jaka ona wtedy usmiechnieta haha kabaret :D

maja9128

no;D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ciekawy bedzie przyszly odcinek az mnie te psychopatki denerwuja we dwie ciagle knuja i knuja ze tez im sie pomysly na rozdzielenie yigita i nur nie skonczyly ;/

maja9128

uwielbiam te teksty między nimi jak sobie dogryzają:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

jedynie mozna sie domyslac co ona mu dogryza ale jego miny co ona do niego mowi sa bezcenne :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

powiedzcie mi cos o trojkacie milosnym Cahita nazan i elmas co wgl miedzy nimi bedzie i czemu cahit sie zblizy do Nazan???

maja9128

Cahit się zblizy do Nazan bo adoptuje ona dziecka...

gabunia7

ale osobiście oni mnie jakoś coś nie interesują:D Maja Ty usypiaj syna :D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Kochana usypiam go ;)

maja9128

Powodzenia!:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Zaraz usnie ;) i tak jeszcze stary odcinek leci

maja9128

hehe widzę że kontrolujesz;D tak jeszcze stary pewnie ejszcze reklamy wrypią

gabunia7

spokojnie tak jak myślałam od razu reklama i z 15 min na bank będą;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

huRA SPI!!:D no na telefonie kontrola byla hehe obejrzalam poczatek i reklama :D nie cierpie ich ;/myslalam ze chociaz w tureckiej tv nie ma az tylu reklam

maja9128

jest i to więcej niż u nas... tzn dłuzsze

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

u nas najdluzsze reklamy ma polsat :D pozniej tvn a na koncu tvp

maja9128

hehe to w turcji jakbyś złączyła te wszystkie nasze stacje;D takie długie sa reklamy:D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ale podobne reklamy maja :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

tragedia z ich reklam to u nas jeden odcinek serialu by byl :D

maja9128

hehe ja nawet ich nie oglądam siedze wtedy na fb:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

a ja tutaj siedze hehe :D ale masakra juz mnie nerwy biora jak slucham tych reklam masakra jak oni to znosza...

maja9128

no dlatego u nich jeden odcinek tyle trwa:D

gabunia7

odcinek + reklamy to ponad 3 godz

gabunia7

zaczynamy:D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ona powinna mu powiedziec o ratach nie splaconych

maja9128

chyba mu powiedziała bo słyszałam słowo kredyt:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

tez slyszalam..i znowu knuje Iclal achh .. i kolejne awantury Yigita i Nur az sie to nudne robi..:D szkoda ze nie mozna przewijac tych psychopatek

maja9128

dokładnie:D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

i reklamy jestem ciekawa co ona mu nagadala w ogrodzie :D ze az uciekl..a w biurze pewnie zwolni ja..