Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
Ja małego od września do przedszkola daje i też wracam do pracy bo już rozleniwilam się przez te dwa lata :D
Mnie coraz bardziej rozwalaja ze śmiechu teksty jednej użytkowniczki na forum po prostu masakra :D
no jak człowiek tak posiedzi dłużej w domu to rzeczywiście idzie się rozleniwić:) ale za to na wszystko czas:D
Do niej żadne argumenty nie przemawiają . Więc już nawet nie wdaje się z nią w dyakusje to nie ma sensu hahaha
My na szczęście na tym forum jesteśmy zgrane i możemy podzielić się naszymi wrażeniami, spostrzeżeniami i tłumaczeniami naszego ulubionego filmu.
Ponownie obejrzałam wstawkę odc 49. Zauważcie że każda w nim rozmowa z Nur to krzyk Yigita. A jak rozmawia z Iclal i ona chwyta go za rękę to stoi jak cielak, totalnie zahipnotyzowany. Nie ma w nim agresji ani chęci przeciwstawienia się jej. Coś z jego miłością jest nie tak. Musi stracić Nur z oczu aby jego serce ponownie zabiło wielką miłością i pragnieniem bycia z Nur. Ona nie chce się poniżać i brać od niego pieniędzy to niech też się nie poniża i odejdzie (dopóki nie zrozumie co zrobił - niech życie go nauczy szacunku do miłości swojego życia). Fathi dobrze powiedział Nur, że ona musi się cenić aby i inni ją cenili.
Szkoda że Yagmur ma teraz problemy, bo być może ona mogłaby usłyszeć jakieś sprawki w domu i opowiedzieć o nich Yigitowi. A tak nic z tego. Nazan może coś palnąć ale musiałaby być zła na ciotkę lub Iclal, a narazie jest od zależna aby u nich mieszkać. Cahit czy Elmas też nie, bo niestety mają swoje problemy z Nazan i ciążą. Firat nie chce nic zrobić bez wiedzy ukochanej i się ukrywa. Zostaje tylko dzielny Fatih - ostatnia deska ratunku. W nim cała nadzieja.
Zobaczcie jak szalał jak ona zaczeła go inaczej traktować . Wydaje mi się że wkońcu przeje się szala goryczy i Nur całkowicie odsunie się od Yigita a nawet może zwiąże się z Fatihm i to będzie tylko wina Yigita . Mamy jeszcze do końca kilka odcinków więc wszystko się może zdarzyć . Bardzo fajnie że pojawił się w życiu Nur ktoś kto pomaga jej ogarnąć swoje życie . Yigit może faktycznie musi ją stracić żeby ją docenić .
Optymistki z Was :P ja znowu czarno myślę, że będzie Nur się stawiać i pokazywać co to nie ona, ale jak tylko dowie się o strzelaninie już będzie przy nodze Yigita coś tak czuje :P jakiejkolwiek zagrożenie dla niego zmiękcza ją
a ja myślę ze to on do niej jednak poleci bo coś mi się wydaje że Ci gangsterzy to za nią pojada no nie wiem:D mogła by już byc tak 20!:D
no mnie też wkurza to zachowanie w stosunku do Iclal ale to dlatego że jest zazdrosny o Nur dlatego za każdym razem tak ją szarpie i się drze przynajmniej według mnie to przez zazdrość tak postępuje. Ja nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka tureckiego:) muszę się z wszystkim do 20 wyrobić żeby spokojnie oglądać:D dobrze nie ma tej użytkowniczki jeszcze na tym naszym forum mamy spokój:)
No dobrze ze tutaj nie wchodzi ta fanka iclal haha jakby przeczytała te nasze posty to by masakra tu była
Tak sobie myślę że nie mam zielonego pojecia co musiałoby się stać zeby w końcu Yigit oprzytomnial chyba faktycznie niespodziewane odejście nur ale z drugiej strony wtedy iclal mogłaby wykorzystać to i bardzo się zbliżyć do yigita
z jakim zelem pod prysznic:D ..ej mam prosbe do was moze ktoras podac linka do tej str co ogladacie ten serial moze mi sie uda go obejrzec:D na zywo
dziś w odcinku polskim Nur mówiła Yigitowi że będzie wystepowała w reklamie a on ze niby w jakiej a ona do niego że zelu pod prysznic buahaha jego mina bezcenna.
https://www.youtube.com/watch?v=j-Nw0jjHU8E
LINK:)
super dzieki,no wlasnie widzialam hehe dobre :D a jaka ona wtedy usmiechnieta haha kabaret :D
ciekawy bedzie przyszly odcinek az mnie te psychopatki denerwuja we dwie ciagle knuja i knuja ze tez im sie pomysly na rozdzielenie yigita i nur nie skonczyly ;/
jedynie mozna sie domyslac co ona mu dogryza ale jego miny co ona do niego mowi sa bezcenne :D
powiedzcie mi cos o trojkacie milosnym Cahita nazan i elmas co wgl miedzy nimi bedzie i czemu cahit sie zblizy do Nazan???
huRA SPI!!:D no na telefonie kontrola byla hehe obejrzalam poczatek i reklama :D nie cierpie ich ;/myslalam ze chociaz w tureckiej tv nie ma az tylu reklam
a ja tutaj siedze hehe :D ale masakra juz mnie nerwy biora jak slucham tych reklam masakra jak oni to znosza...
tez slyszalam..i znowu knuje Iclal achh .. i kolejne awantury Yigita i Nur az sie to nudne robi..:D szkoda ze nie mozna przewijac tych psychopatek