PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D

maja9128

no też jestem ciekawa kurde szkoda że nic nie rozumiem:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

trzeba sie nauczc haha moze jest tutaj ktoras dziewczyna ktora umie turecki :D i przetlumacyz dialogi Yigita z nur

maja9128

hehe wątpi ja to bym wolała po hiszpańsku ten serial bo dużo rozumiem albo po ang to już też inaczej:)

maja9128

nie wiem czy wiesz ale własnie na fb jest też stronka i tam dziewczyny sporo piszą:) i za pare dni dziewczyny wrzucają tłumaczenia scenek bo one po rosyjsku pózniej oglądają:)

maja9128

maja nie wiem czy zauważyłas ale jestesmy tutaj same heheh

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

o nawet nie wiedzialam ze na fb sa. wgl masakra net mi sie jak na zlosc psuje ;/ i co chwile rozlacza

gabunia7

N chyba powiedziała o kredycie. A on jest wściekły że poprosiła o pomoc F. Chyba mówił coś o awansie. Ona pewnie się nie zgodziła bo nie zasługuje (znając N to mogła tak powiedzieć). I znowu się pokłócili. Jednego nie rozumiem jak Y w tym wypadku mógł ją jeszcze zwolnić z pracy. Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Ona musi odejść od niego inaczej się między nimi nie zmieni.

Gosha_5

tak na fb bardzo dużo o tym jest:) dziewczyny na bierząco są:) Jedna własnie napisała tak: Gdzieś tam czytałam, w ang. tłumaczeniu, że Iclal będzie próbowała zastawić pułapkę na Nur, angażując ją do pokazu swojej biżuterii. Yigit się jakoś w tym zorientuje i na to nie pozwoli...

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

i dziwic sie ze Nur woli sie zwierzac z problemow Fatihowi niz Yigitowi on nie ocenia tylko doradza ;/a Yigit wszystko wyolbrzymia i jeszcze to ze ja zwolnil to wredne ;/ posuniecie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

posilek nur byl za slony za slodki czy za ostry ze nie dalo sie go zjesc:D?jak myslicie??

maja9128

chyba za słony:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

i za chwile znowu wojna bedzie i placz...i strzelanina

maja9128

narazie ostrzezenie bylo:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ja za cholere nie rozumiem Yigita :D

maja9128

chyba nikt go nie rozumie;d

ocenił(a) serial na 9
maja9128

zacznie sie cisza przed burza pokazowa :D...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ech gluuupi neeeet ciagle mi zrywa polaczenie i nie wiem jak sie skonczylo przed przerwa;/

maja9128

Wyszła Nur w naszyjniku i wstał Yigit

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

jp jak nie trzeba to dziala net jak kuzwa jest serial to co chwile mi polaczenie internetowe zrywa :-/

maja9128

dużo osób siedzi moze dlatego

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

mam beznadziejny net z vectry nie wiem czy slyszalas o tej firmie tv z niej jest ok ale internet to tragedia ;/

maja9128

aa to moze... i zerwał jej co za ku!!!!! mac!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

mowilam ze zerwie naszyjnik i znowu reklama ale durnie ktos wymyslil

ocenił(a) serial na 9
maja9128

teraz to mnie wkqriwl na maxa !! a tak ladnie jej bylo,powinien ja pocalowac!!!
utrzec nosa tej qwie iclal!!!

maja9128

no daj spokoj co za gnojek!!! wrrr zła jestem;d nie na moje nerwy ten serial

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ale jaki wsciekly wzrok mial,ciekawe co zrobi dalej ale mogl sie powstrzymac ;/ i nie przy wszystkich upokorzyl siebie,a przede wszystkim ją ;/ perfidne wredne i chamskie zachowanie!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ten serial to nie na moje nerwy;/

maja9128

ciekawe jaki zwiastun na 50 odc bedzie. Oczywiscie uwierzy Iclal jak powie ze ona nie wiedziała kto bedzie prezentował naszyjnik ale kur Nur nie wierzy w nic;/

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

na miejscu nur bym nie wyszla na wybieg ;/widzac czyj jest naszyjnik

ocenił(a) serial na 9
maja9128

no to sie skonczylo BEZNAJDZIEJNIE!!!

maja9128

chyba helikopter zestrzelony bedzie

gabunia7

a ta dalej za nim leci jak głupia i się tłumaczy... jedno i to samo

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Jestem ciekawa co zrobi dalej Yigit :-/ i jak dalej sie wszystko potoczy,czemu on ciagle wierzy rodzinie a nie NUR!!?? ona musi koniecznie wyjechac albo sprobowac z Fatihem;/ bo ona cale zycie bedzie plakac przez Yigita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ja na jej mijescu jakby mnie tak upokorzyl zeszlabym ze sceny i wyszla i jeszcze bym mu w twarz dala :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

dobra czas spac dobranoc:)

maja9128

Dobranoc!:)

maja9128

ja już siły nie mam na ten serial czekam na 2 zapowiedz 50 odcinka troche dziwne według mnie ze Yigit bedzie miał wypadek bo i tak Nur za nim lata

gabunia7

ahhhh ona na koniec krzyczy, że jak wsiądzie do samochodu to z nimi koniec.. i wsiadł :P egoista jak zwykle

mija_

tłumaczenie fragmentu
Iclal: Yiğit could you wait please?!
Yiğit: What was that!
Iclal: Your hand is pure, they say!
Nur: I'll show you whose hand is pure!
Nur: Yiğit! Don't turn away from me! If you go into this car, everything will end!
Everything will be over Yiğit!
You finished everything Yiğit, u finished us.
Yiğit: Look! Here it says: A mysterious guy washed away her tears!
Cahit: Yiğit..
Yiğit: Cahit, one minute..
Nur: This time, everything is diffrent. This time he broke my heart so much!
Iclal: Say something!
Mert: What happened to my dad?!
Cahit: The helicopter has fallen!

wreszcie ją porządnie zabolało, ale wypadek i tak ją zmiękczy :P

ocenił(a) serial na 9
mija_

Tylko pytanie czy iclal jej na to pozwoli :) żeby zbliżyła się do Yigita.wątpię w to ale wtedy by było ostro ale dobrze mu powiedziała w końcu kazała mu wybierać albo ona albo .. wybrał druga wersję a szkoda

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zawsze myślał tylko o sobie nigdy nie spytał jej się jak ona się odnajduje w sytuacji :/ na imprezy z ex żona nr 1 a do darcia się to ex żona nr 2 żałosne ona naprawdę powinna dac mu solidną nauczkę żeby naprawdę poczuł kogo stracił i docenił jej dobroć ze to wszystko znosi bo druga po prostu by odeszła.A Nur ciągle tylko płacze przez niego może ona się bardziej do Fatiha zbliży?

maja9128

Mijo droga mogę prosić o tłumaczenie po polsku?
A swoją drogą może się rozstaną Skoro N powiedziała że jak wsiądzie do samochodu to z nimi koniec. Chociaz mam wątpliwości, bo jeśli coś Y się stało to ona będzie chciała być blisko niego. Tak jak piszesz Majo 1 eks do pokazania się, pomocy, rozmowy, siedzenia przy stole a 2. eks do wyzywania i poniżania. Ciekawe co powiedział oglądając gazetę po zerwaniu naszyjnika jak F zajmuje się smutna N. Pamiętacie też scenę jak 3 zgorzkniałe wiedźmy siedzą w ogrodzie (Iclal, Naza, cioteczka) i tylko knują co dalej, a żadna z nich nie lubi dzieci. Tylko miotły i na księżyc.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Hehe no właśnie knuja wiedźmy Stare nadal mam w głowie ta przepowiednie wrozki dotyczącej Nur..coś musi być w niej bo zaczyna się sprawdzać ta część o nieszczęśliwej miłości dwuglowy smok..A dalej szkoda że ta wiedźma przerwała wrozce.iclal pewnie będzie szczęśliwa ze dokonał takiego wyboru a nie innego

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Aż za dobrze pamiętamy ta scenę..Wczoraj przez neta nie obejrzałam zapowiedzi 50odcinka co mnie zdenerowalo :( ale z tymi reklamami to wymiatali.myślałam ze u nas jest katastrofa z długością reklam ale tam to jakaś porażka

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wkurza mnie w tym serialu to że Iclal i Aytul uchodzi wszystko płazem . Knują intrygują i nic wszystko uchodzi gdzieś w zapomnienie .
A Yigit jest ślepy jest po prostu ślepy . Nur oceni wygaduje wszystko , krytykuje a im we wszystko wierzy

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Powiedział mniej wiecej że Zobacz co napisali Tajemniczy mężczyzna ociera jej łzy .
Ale mnie Y wczoraj wkurzał. Aż żałuje że go nie zabili . Najpier ma do niej pretensje o prace jako modelka potem, że woli zwierzyć się Fatihemu . Sam doprowadził do takiej sytuacji swoim zachowaniem .
Druga rzecz ona ma problemy z kasą a Yigit Kozan Wielki ją zwalnia z pracy co za padalec.
Zostawia ją ,wybiera Iclal , a potem jest zazdrosny . Frajer . Oczywiście będzie umierać z niepokoju przecież go kocha ale jej tak złamał serce że nie będzie chciała do niego wrócić

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

Myślę że na łożu śmierci w końcu się opamięta swoim zachowaniem i w końcu podejmie kroki żeby w końcu być OFICJALNIE z Nur.A nur też głupia ze nadal chciała ukrywać ich związek to teraz ma za swoje.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie zamiast jej pomóc nawet w tajemnicy spłacić jej dług to jeszcze uj ja zwalnia ale zauważyłam ze chyba żałował decyzji o zwolnieniu widząc jak się ludzie z nią żegnają

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Decyzję o zwolnieniu myślę podjął za szybko pod presją złości ze nie powiedziała mu ze chce wrócić do modelingu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dla mnie nic go nie tłumczy. Zostawił ją z problemami samą . Kiedy ona najbardziej potrzebowała jego wsparcia on ją zostwił. Tak facet nie postępuje