Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
trzeba sie nauczc haha moze jest tutaj ktoras dziewczyna ktora umie turecki :D i przetlumacyz dialogi Yigita z nur
hehe wątpi ja to bym wolała po hiszpańsku ten serial bo dużo rozumiem albo po ang to już też inaczej:)
nie wiem czy wiesz ale własnie na fb jest też stronka i tam dziewczyny sporo piszą:) i za pare dni dziewczyny wrzucają tłumaczenia scenek bo one po rosyjsku pózniej oglądają:)
o nawet nie wiedzialam ze na fb sa. wgl masakra net mi sie jak na zlosc psuje ;/ i co chwile rozlacza
N chyba powiedziała o kredycie. A on jest wściekły że poprosiła o pomoc F. Chyba mówił coś o awansie. Ona pewnie się nie zgodziła bo nie zasługuje (znając N to mogła tak powiedzieć). I znowu się pokłócili. Jednego nie rozumiem jak Y w tym wypadku mógł ją jeszcze zwolnić z pracy. Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Ona musi odejść od niego inaczej się między nimi nie zmieni.
tak na fb bardzo dużo o tym jest:) dziewczyny na bierząco są:) Jedna własnie napisała tak: Gdzieś tam czytałam, w ang. tłumaczeniu, że Iclal będzie próbowała zastawić pułapkę na Nur, angażując ją do pokazu swojej biżuterii. Yigit się jakoś w tym zorientuje i na to nie pozwoli...
i dziwic sie ze Nur woli sie zwierzac z problemow Fatihowi niz Yigitowi on nie ocenia tylko doradza ;/a Yigit wszystko wyolbrzymia i jeszcze to ze ja zwolnil to wredne ;/ posuniecie
posilek nur byl za slony za slodki czy za ostry ze nie dalo sie go zjesc:D?jak myslicie??
ech gluuupi neeeet ciagle mi zrywa polaczenie i nie wiem jak sie skonczylo przed przerwa;/
jp jak nie trzeba to dziala net jak kuzwa jest serial to co chwile mi polaczenie internetowe zrywa :-/
mam beznadziejny net z vectry nie wiem czy slyszalas o tej firmie tv z niej jest ok ale internet to tragedia ;/
teraz to mnie wkqriwl na maxa !! a tak ladnie jej bylo,powinien ja pocalowac!!!
utrzec nosa tej qwie iclal!!!
ale jaki wsciekly wzrok mial,ciekawe co zrobi dalej ale mogl sie powstrzymac ;/ i nie przy wszystkich upokorzyl siebie,a przede wszystkim ją ;/ perfidne wredne i chamskie zachowanie!!!!!!!!!!!
ciekawe jaki zwiastun na 50 odc bedzie. Oczywiscie uwierzy Iclal jak powie ze ona nie wiedziała kto bedzie prezentował naszyjnik ale kur Nur nie wierzy w nic;/
Jestem ciekawa co zrobi dalej Yigit :-/ i jak dalej sie wszystko potoczy,czemu on ciagle wierzy rodzinie a nie NUR!!?? ona musi koniecznie wyjechac albo sprobowac z Fatihem;/ bo ona cale zycie bedzie plakac przez Yigita
ja na jej mijescu jakby mnie tak upokorzyl zeszlabym ze sceny i wyszla i jeszcze bym mu w twarz dala :D
ja już siły nie mam na ten serial czekam na 2 zapowiedz 50 odcinka troche dziwne według mnie ze Yigit bedzie miał wypadek bo i tak Nur za nim lata
ahhhh ona na koniec krzyczy, że jak wsiądzie do samochodu to z nimi koniec.. i wsiadł :P egoista jak zwykle
tłumaczenie fragmentu
Iclal: Yiğit could you wait please?!
Yiğit: What was that!
Iclal: Your hand is pure, they say!
Nur: I'll show you whose hand is pure!
Nur: Yiğit! Don't turn away from me! If you go into this car, everything will end!
Everything will be over Yiğit!
You finished everything Yiğit, u finished us.
Yiğit: Look! Here it says: A mysterious guy washed away her tears!
Cahit: Yiğit..
Yiğit: Cahit, one minute..
Nur: This time, everything is diffrent. This time he broke my heart so much!
Iclal: Say something!
Mert: What happened to my dad?!
Cahit: The helicopter has fallen!
wreszcie ją porządnie zabolało, ale wypadek i tak ją zmiękczy :P
Tylko pytanie czy iclal jej na to pozwoli :) żeby zbliżyła się do Yigita.wątpię w to ale wtedy by było ostro ale dobrze mu powiedziała w końcu kazała mu wybierać albo ona albo .. wybrał druga wersję a szkoda
Zawsze myślał tylko o sobie nigdy nie spytał jej się jak ona się odnajduje w sytuacji :/ na imprezy z ex żona nr 1 a do darcia się to ex żona nr 2 żałosne ona naprawdę powinna dac mu solidną nauczkę żeby naprawdę poczuł kogo stracił i docenił jej dobroć ze to wszystko znosi bo druga po prostu by odeszła.A Nur ciągle tylko płacze przez niego może ona się bardziej do Fatiha zbliży?
Mijo droga mogę prosić o tłumaczenie po polsku?
A swoją drogą może się rozstaną Skoro N powiedziała że jak wsiądzie do samochodu to z nimi koniec. Chociaz mam wątpliwości, bo jeśli coś Y się stało to ona będzie chciała być blisko niego. Tak jak piszesz Majo 1 eks do pokazania się, pomocy, rozmowy, siedzenia przy stole a 2. eks do wyzywania i poniżania. Ciekawe co powiedział oglądając gazetę po zerwaniu naszyjnika jak F zajmuje się smutna N. Pamiętacie też scenę jak 3 zgorzkniałe wiedźmy siedzą w ogrodzie (Iclal, Naza, cioteczka) i tylko knują co dalej, a żadna z nich nie lubi dzieci. Tylko miotły i na księżyc.
Hehe no właśnie knuja wiedźmy Stare nadal mam w głowie ta przepowiednie wrozki dotyczącej Nur..coś musi być w niej bo zaczyna się sprawdzać ta część o nieszczęśliwej miłości dwuglowy smok..A dalej szkoda że ta wiedźma przerwała wrozce.iclal pewnie będzie szczęśliwa ze dokonał takiego wyboru a nie innego
Aż za dobrze pamiętamy ta scenę..Wczoraj przez neta nie obejrzałam zapowiedzi 50odcinka co mnie zdenerowalo :( ale z tymi reklamami to wymiatali.myślałam ze u nas jest katastrofa z długością reklam ale tam to jakaś porażka
Wkurza mnie w tym serialu to że Iclal i Aytul uchodzi wszystko płazem . Knują intrygują i nic wszystko uchodzi gdzieś w zapomnienie .
A Yigit jest ślepy jest po prostu ślepy . Nur oceni wygaduje wszystko , krytykuje a im we wszystko wierzy
Powiedział mniej wiecej że Zobacz co napisali Tajemniczy mężczyzna ociera jej łzy .
Ale mnie Y wczoraj wkurzał. Aż żałuje że go nie zabili . Najpier ma do niej pretensje o prace jako modelka potem, że woli zwierzyć się Fatihemu . Sam doprowadził do takiej sytuacji swoim zachowaniem .
Druga rzecz ona ma problemy z kasą a Yigit Kozan Wielki ją zwalnia z pracy co za padalec.
Zostawia ją ,wybiera Iclal , a potem jest zazdrosny . Frajer . Oczywiście będzie umierać z niepokoju przecież go kocha ale jej tak złamał serce że nie będzie chciała do niego wrócić
Myślę że na łożu śmierci w końcu się opamięta swoim zachowaniem i w końcu podejmie kroki żeby w końcu być OFICJALNIE z Nur.A nur też głupia ze nadal chciała ukrywać ich związek to teraz ma za swoje.
No właśnie zamiast jej pomóc nawet w tajemnicy spłacić jej dług to jeszcze uj ja zwalnia ale zauważyłam ze chyba żałował decyzji o zwolnieniu widząc jak się ludzie z nią żegnają
Decyzję o zwolnieniu myślę podjął za szybko pod presją złości ze nie powiedziała mu ze chce wrócić do modelingu