PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

moze rozlaka jej pomoze :D..eee myslicie ze znowu Nur w ciazy jest?jakos dziwnie jadla przy sniadaniu z Elmas...hmm

gabunia7

Jej ciąża pewnie dużo by zmieniła w relacji Y i N. Odcinkow jakoś dużo nie zostało, ale jak ma się skończyć happy endem to ciąża by była chyba na miejscu;)

mandarynka99

no dokładnie tylko przypuszczam że Y rzeczywiście może znikcie na pare odc i nic nie będzie wiedział o ciązy bo to za szybko by było jeśli w 50 odc wyszło by to juz

gabunia7

jak dla mnie to Elmas już coś długo w tej ciąży :D ciekawe w którym odcinku urodzi

ocenił(a) serial na 9
mija_

no wlasnie elams chyba za dlugo w tej ciazy jest chyba juz powinna urodzic... moze urodzi w tym 50odcinku, a kto wie moze i nur sie o ciazy dowie,ale watpie ze powiedzialaby Yigitowi znowu by sie honorem uniosla,ale ciaza albo by im pomogla albo bardzije zaszkodzila,jeszcze jakby sie dowiedziala iclal i cioteczka...to by zrobily wszystko by Nur ja poronila..przeciez to bezduszne wiedzmy jak nazan

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Yigitowi to elektrowstrzasy by sie przydaly, moze jakis wypadek Nur zeby poczul ze traci osobe na zawsze ktora kocha moze inaczej by zaczal postepowac i zamiast Nur strofowac to moze by pielegnowal uczucie jak na poczatku serialu a teraz to zachowuje sie jak jakis psychol

maja9128

Na fb jest napisane,że gdy Y wsiadł do samochodu ona klęka i mówi zniszczyłeś nas i płacze. Nie rozumiem Y. On odjechał z wiedźmą I jakby nie mógł odjechać sam. I nie domyślił się że N też musi jakoś wrócić i że może jej pomóc F. Przecież tylko na niego może liczyć. On się nią zaopiekował, okrył swoja marynarką. A tymczasem Y jest zbulwersowany zdjęciem i napisem, że cudzoziemiec ocierał jej łzy. Mógł sam je otrzeć i przytulić, bo ona wcześniej nie wiedziała, że pokaz naszyjnika uknuła jego "wspaniała" eks 1.

Gosha_5

On myśli ze jego eks jest święta i nikt jej nawet paluszkiem dotknąć nie może. To jest wiadome, że F jej pomoże, jeżeli Y tego nie potrafi. On chyba nie zdaje sobie sprawy jak ja rani. Dobrze ze N ma takiego przyjaciela jak F.

maja9128

Dokładnie, ja się dziwię, że Nur jeszcze przy nim jest ja bym już dawno spie*** i miała takiego faceta gdzieś co potrafi tylko krzyczeć i nic innego, na początku wielce zakochany, nie mówię że teraz nie, ale teraz nie jest taki czuły i wyrozumiały. Nie potrafi się z nią dogadać i zaslepionu słucha wszystkiego co mówi I. Mam nadzieje, ze wszystkie intrygi tych manipulantek wyjdą na jaw. Nie wiem jak jest w tureckich serialach czy jest happy end czy nie, ale mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i Y się zmieni, a napewno jego stosunki do N.
Pozdrawiam wszystkich fanów. :)

mandarynka99

Przed chwilą wyczytałam coś na fb. Nie wiem czy tak będzie, ale helikopter się rozbije, Y wyskoczy ze spadochronem i będzie się ukrywał. Więc może faktycznie to zwolnienie z pracy było ukartowane przez Y i F, aby sprawić że ona nie będzie ważna dla bandziorów i dzięki temu będzie bezpieczna. Tłumaczyłoby to łezkę w oku Y przed domem wieczorem jak i minę smutną gdy wychodziła z firmy. Mam nadzieję że to prawda.

Gosha_5

A żmijom mówimy do widzenia. Niech się otrują we własnym jadzie. Ciekawe przeciwko komu będą knuć. Zobaczymy czy się to sprawdzi.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Pewnie pomogą Nazan zdobyć Cahita i pozbyć się Elmas

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Też podejrzewałam ze oni nie usmierca go tylko że raczej ukryja i może specjalnie wsiadł do samochodu żeby każdy nawet NUR ze to koniec żeby ona była bezpieczna może w ten sposób okazuje miłośc do nur

maja9128

Mam nadzieję że to nie była kolejna zagrywka Y związana z jego złośliwością, ale po to by chronić N. Inaczej dlaczego byłoby mu tak bardzo przykro.

Gosha_5

Jeszcze jedno Y musi być z dala od N aby zrozumieć ile dla niego zrobiła, poświęciła, że była jako jedyna bezinteresowna, aby umierać codzienne z tęsknoty za nią. A F powinien podłożyć ten nowoczesny podsłuch w domu Y, tak aby domownicy nie wiedzieli (dla bezpieczeństwa rodziny), a podsłuchiwać powinie własnie Y. Wówczas wyszłyby wszystkie sprawki i knowania jego "bliskich". Może gdy nie będzie Y , to pojawi się Firat i zbliżą się z I do siebie.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Może tak się stanie..Ale naprawdę dla dobra nur Może i lepiej jak będzie Yigit z daleka od niej wtedy może jak zacznie tęsknić za nią to zrozumie kogo stracił i jak bardzo swoim zachowaniem ranil Nur

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To tak jak po poronieniu gdy wyjechał to dzwonil 5 razy dziennie do brata i o nią pytał i chciał sie pogodzić i prosić o wybaczenie. Ale chociaz mu szyki popsula reklama to i tak wziął ją w obronę przed rodziną i wyznał że są małżeństwem.
A moze macie racje ze on chce pokazac ze ona nic nie znaczy tylko jakos nie wierzę ze współpracuje w tej sprawie z F. Bo ta rozmowa przy samochodzie gdy F pyta:jestes zadowolony? To mi raczej wyglądało na wymowę. Ale co z Mertem o niego sue nie boi?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mert jest pod opieką rodziny więc raczej mu się krzywda nie stanie zbiry wiedza ze jemu zależy najbardziej na Nur i matce jego dziecka i to w nich uderza..dziecka chyba by wmieszali w to

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Może masz racje ale to by znaczyło ze I sie juz dla niego nie liczy nawet jako matka jego dziecka (?). Nie wiem czy to dobry trop moze jednak wszystko wyglada inaczej chociaz on ja kocha to sie mści za to ze sie zwierzyla z klopotow F . A przecież polazl do niego zaraz po rozmowie z nur i go za klapy szarpal wiec co do wspolpracy jakos mi sue nie
wydaje a co do elmas to pewnie pokazuja nam ze znow tak duzo czasu nie uplynelo. Cuaza nie mizr trwac dluzej niz 9 miesięcy a ona juz byla w zaawansowanej ciąży jak Y wyratował nur od kerema. Wiec te ich przepychanki nie trwają znow tak dlugo. Nur juz jak ten dom ogladala to myslala ze za drogi na jej oszczędności z reklamy a potem praciwala u Y. No ale wszystko w tym serialu jest możliwe wieć snujmy dalej nasze domysly.
I jeszcze co do muzyki z serialu to jest glownie bez tekstu i tak pasuje ze jej nawet nie slychac. A te 2 piosenki po rozwodzie to śpiewa Sila tytul Yara bende a ta po rzuceniu obraczki to śpiewa Tugba Yurt a tytul Aklimda sorula var to tak tylko jak ktos chciałby posłuchać widziałam ze chyba ktorejs z was tez sie podobaly

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może się nie liczy jako matka dziecka bo przecież nie raz widział jak ona merta szarpala trosliwa się zrobiła dopiero jak on odszedł z Nur do innego domu.A Właśnie co się stało z tym domem który Yigit kupił w którym przez jakiś czas mieszkali razem?? Toleruje Iclal bo jest kuzynka i fakt matka dziecka ale czy szanuje ja jako kobietę która manipuluje dzieckiem dla własnych celów i potrzeb? Wątpię

maja9128

Że też nie zrobi porządku z tymi kobietami. Ale żadna z trzech czarownic nie cierpi dzieci. Opiekują się nimi tylko gdy Y jest w pobliżu. Okropne. Jakoś nie mogę doczekać się dzisiejszego 2. fragmentu 50 odc. no i czwartku oczywiście.
Być może, że pomoże mu Cahit. On wspaniale załatwił sprawę Yagmur. a być może trochę oświetli Yigita też Yaren która chyba wróci (bo Aytul dzwoniła), albo Yagmur coś podsłucha, albo Fathi zlituje się nad nieszczęśliwą Nur. Albo to rozstanie którego się domyślamy zmieni Yigita. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Alez tych albo w naszych głowach ja tez mysle i mysle i wciaz mi cos nowego przychodzi do głowy masakra... tez sie nie mogę doczekac i nue nie wiem czy ten fragnent cis rozjasni bo zwykke tylko ciraz bardziej sie gmatwa ta historia, pisze dopoki mogę bi nam jeszcze limit na filmwebie . Ale czytam wszystko co piszecie. Mize sie uda cos wyczytac po ros albk ang to piszcie bo juz mi inwencji brakuje co i kto wymyślił tę historię z rozbiciem helikootera czy to byl może zwyczajny wypadek albo nieprzewidziany zamach? No ciz gdybajmy dalej a nur szkoda i co ona biedna zrobi z tym kredytem bez pracy (on pewnie dal jej odprawe ale ona jak zwykke honirowo nie weźmie ) no i ze świadomością ze Y ja porzucił w najtrudniejszym momencie jej zycia (tak jak po poronieniu zosrsla sama) to dla niej koszmar nie uwazacie?

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Ja tez mysle ze C moze duzo bo y go słucha i z nim rozmawia o nur. Juz pisalam ze ich rozmowy to by duzo wyjaśniły ale nue wiemy co mówią i dlatego nie wiemy co myśli Y i dlaczego tak postępuje

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dowiemy sie niebawem jak pojawia sie w tv

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Yigit to jeszcze ja obwinial za poronienie bo myślała żeby ratować jego syna i jeszcze ja opuścił po tym wszystkim jeszcze zabrał jej zdjęcia z usg.Właśnie dialogi cahita i yigita są ważne bo obaj sobie pomagają w tych chorych sytuacjach w których się znalezli

maja9128

Jakbyś ktoś nie czytał na fb:P
Już oglądam po rosyjsku.Tak w skrócie. Kiedy Yigit rozmawia z Nur w kawiarni po tej wizycie w agencji jest wsciekły nie z powodu tego że Nur chce pracować.jako modelka ale z powodu tego ,że ukryła swoje problemy przed nim a powiedziała o nich Fatihowi.Nur mówi że nie chciała mu o tym powiedzieć bo wiedziała,że będzie chciał spłacić jej dług,a ona tego nie chcę.Yigit odpowiada że co by sie stało złego jak by zapłacił.Mówi jej też że jak nie chciała pomocy od ukochanego człowieka to mogła przyjść do niego jako do szefa i prosić o zaliczkę,pożyczkę.Yigit mówi-Ja naprawde nie wiem kim ja jestem w twoim życiu

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

dzieki za tlumaczenia :D to mozna bylo przewidziec ze jest zly o to ze nie pwoeidzaial mu o dlugach

ocenił(a) serial na 9
maja9128

najlepsza zagadka jest to , o co chodzi z helikopterem :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Prosze napisz jak obejrzysz do konca. Ja juz zaraz strace limit wpisów na dzis a strasznie jedtem ciekawa co byli w ogrodzie hak y przyszedł do nur i co z tym helikooterem i on cos rozmawiał potem z elmas i cahitem to może byc wazne. Bede czekac z giry dzieki

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Oki na pewno będziemy pisać na bieżąco w trakcie dlugasnych reklam

maja9128

Mam reszte tłumaczeń juz wiem o co chodzi z helikopterem. Napisze Wam za jakies pol godx wszystko;)

gabunia7

Fatih do telefonu: Zrobiło się bardzo niebezpiecznie. Przechodzimy na kod B.
Yigit: I znowu się zaczyna! Kod A, kod B... Niby działasz, a mój samochód cały w dziurach! Gdzie twoi ochroniarze?
Fatih: Nie pouczaj mnie, jak powinienem wykonywać swoją pracę! Ze sto razy mówiłem ci, żebyś zmienił samochód. Masz do dyspozycji
tysiące, ale na przekór mnie uparłeś się jeździć właśnie tym, w dodatku bez broni.
Yigit: Dosyć! Czy oprócz wymyślania, jak skłócić Nur ze mną, czymkolwiek się zajmujesz? Ci ludzie dotarli do nas i zniszczyli mój samochód.
Fatih: Słuchaj Yigit, tak nie można. W ten sposób do niczego nie dojdziemy. Dopóki nie wykonamy tego zadania, powinniśmy zapomnieć o
naszych osobistych urazach. Nie możemy jechać do fabryki samochodem. To niebezpieczne.
Yigit: Aleś wymyślił! To w jaki sposób tam dotrzemy? Samolotem? Wiesz, gdzie znajduje się fabryka?
Fatih: Helikopterem.
Yigit: Bardzo dobry pomysł. Tylko czy zdajesz sobie sprawę, jak zmienna bywa pogoda w górach?
Fatih: Polecimy helikopterem

gabunia7

Rozmowa Fatiha Yigita w biurze.Yigit mówi mu żeby nie mieszał sie w jego zycie z Nur.Fatih odpowiada że jeżeli Nur dzieli sie znim tymi problemami to będzie jej pomagał je rozwiązywać.Yigit zarzuca mu że jest zbyt pewny siebie i zbyt pewny ich umowy.Mówi też że nie ma być pewny jego cierpliwości rozumu, umysłu jeżeli chodzi o Nur. bo od kiedy Nur weszła w jego życie on nie ma rozumu.U niego jest tylko serce.Fatih odpowida że u niego jest tak samo

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

I coś z helikopterem będzie

maja9128

Okazuje się, że Nur wie o planowanym wyjeździe Yigita i Fatiha do fabryki.
Nur: Kiedy wyjeżdżacie?
Fatih: Zmieniliśmy plany. Zamiast ziemi wybraliśmy powietrze.
Nur: Powietrze?
Fatih: Polecimy jutro helikopterem, bo Yigit ma jakieś plany na wieczór.
Nur: To dobrze, to znaczy dobrze, że ma plany.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To można było stwierdzic.tylko co on dalej wymyślił z tym helikopterem ze się chyba rozbił to niewiadomo

maja9128

To raczej wypadek będzie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Czyli może ona wie że fatih jest policjantem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A może te plany to są związane z nią? Może ja chcę przeprosić??

maja9128

Dzięki dziewczyny za tłumaczenie. Trochę nam się rozjaśnia. Y nie odpuścił sobie N. Jest tylko zły że nie powiedziała mu o problemach, a tak naprawdę to o to, że to właśnie F o nich powiedziała. Y mówiąc F że ma zajęty wieczór oczywiście miał na myśli wyjście na aukcję ze swoją eks nr 1 (tak jakby musiała spełniać te jej zachcianki - dla pozoru). Cieszę się z wypowiedzi Y że gdy N weszła w jego życie to liczy się tylko serce. Ulżyło chyba nam wszystkim.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Tylko serce tylko czemu aż tak ja poniza krzyczy a tak łagodnie obchodzi się z Iclal?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kiedyś łagodniej ja traktował niż teraz

maja9128

przeczytałam teraz na jakieś stronie że nikt nie będzie wiedział ze Yigit przezył i bedzie w jakims tajnym szpitalu...

gabunia7

rozmowa Nur z Yigitem przy basenie
Nur: Od samego początku, kiedy zrobiłam coś, co ci się nie spodobało, nigdy nie próbowałeś poznać motywów mojego postępowania.
Yigit: Nie rozumiałem cię, za to teraz rozumiem znakomicie. Wreszcie znalazłaś sobie kogoś, kto cię potrafi zrozumieć.
Nur: Przestań wykręcać kota do góry ogonem.
Yigit: Doskonale wiem, o czym trzeba porozmawiać. Pytam po raz ostatni. Jesteś przekonana, że chcesz TAM pracować, żeby spłacić swój
dług?
Nur: TAM pracować? Co widzisz złego w pozowaniu do zdjęć reklamowych? A tak w ogóle, to jak ty ze mną rozmawiasz?
Yigit: Zapytałem - odpowiadaj!
Nur: Tak postanowiłam, że będę pracować, dopóki nie spłacę długów.
Yigit: Dobrze wiem, za co się na mnie odgrywasz! Ty się odgrywasz, ja też to zrobię!
Nur: Otwarcie mi grozisz?

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Gdzie ty to przeczytalas ??

maja9128

Przemowa Yigita do Cahita i Elmas, podsłuchiwana przez Icial 39:52
Twoja kuzynka, która marzy o tym, żeby stać na własnych nogach zobaczy, co to oznacza. Nie chciała mojej pomocy! Dla niej czymś najgorszym jest poproszenie mnie o pomoc. Niech tak będzie. Niech ona ze swoim menedżerem... Ten niemiecki geniusz jeszcze menedżerem został. Niech ona ze swoim menedżerem zatrudnia się w agencji modelek.
Elmas: Rozumiem cię. Masz rację. Rozmawiałam z Nur. Będzie pracować jako modelka tylko do spłaty długu. Potem rzuci tę pracę[...]
Yigit: A co to za różnica! Wiem, dlaczego tak robi. Jest zazdrosna o Icial. Posądza mnie, że jestem zazdrosny o Icial. Ale ja jej pokażę. Przekona się, co znaczy odgrywać się na mnie.

gabunia7

na jakimś rumuńskich streszczeniach:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

czyli jednak Yigit jest zazdrosny o Fatiha...moze w koncu poczuje sie tak jak Nur czula sie kiedy jego i Iclal razem widywala i kiedy ona sie kleila do niego jak rzep do psiego ogona a on nawet jej nie odpychal ;/

maja9128

on o każdego chłopa jest zazdrosny:D

gabunia7

ale za to dziś jest piękny odcinek u nas:)