Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
Jakoś sobie nie mogę wyobrazić co będzie czuła Elmas kiedy się dowie ze cahit nie rozwiodl się..jak myślicie co powinna zrobić Elmas??
Witam
Ja myslę źe Elmas sobie poradzi bo ona tak naprawde nie kocha Cahita. Jak pamietacie jej glownym tematem zycia byly zawsze pieniadze i chciala uczestniczyć w zyciu "wyzszych sfer". Boję się tylko chwilowego załamania bo ma do tego skłonności. A Nur nie ma w poblizu i matki tez juz nie ma. Co do jej dziecka to tu moze byc niezla jada gdy cahit poczuje milośc ojcowską,ale nie sądzę by nazan go w tym wspierała.cioteczka pewnie tez nie bo to przeciez pomniejsza fortune do podzialu. Dziecka yigita tez sie chciala pozbyc choc moze z innych pobudek (ale wtedy yigitowi ściemniala , ze to jego dziecko bylo i ze nie robiła nic zlego).
Ale myślę że ona teraz wróci do swojej dawnej postawy i namiesza w całej rodzinie kozanów niezle i moze (daj boze) otworzy oczy yigitowi.
Tak. Chociaż wydaje mi się, że E bardzo się zmieniła i może nie kocha C tak jak to winno być, to gdyby C okazał jej uczucie to napewno wiele w ich związku by się zmieniło. Ona cały czas czuje że on jest z nią tylko ze względu na ciąże. Ta świadomość nie jet dla niej miła. Pamiętacie N też nie powiedziała Y o ciąży w pewnym momencie tylko dlatego, aby jego przebaczenie nie było związane z jej ciążą ale dlatego że chce jej wybaczyć. Też myślę, że po tym niedoszłym rozwodzie C z N. E się wyprowadzi do N. Swoja droga bardzo dobrze zrobi.
Na instagramie jest już angielskie streszczenie odcinka, ale ja latam po mieście, przez telefon wam tego nie wkleję :( jak wrócę do domu to ogarne od razu na polski może
Dzięki mijo jesteś wielka!! Elmas by się przydała wyprowadzka z daleka od kozanow.ona sobie w kaszę nie da dmuchać w życiu sobie poradzi tylko potrzebuje wsparcia rodziny szczególnie Nur.mam nadzieję że nie zrobi nic złego Elmas bo nie raz pokazała nagle załamania żeby tylko do tragedii nie doszło.
A skąd się wzięły podejrzenia, że Fekret spodobała się Y? Albo, że to jego była? Po pierwsze, na ile ja rozumiem ten odcinek (jeszcze nieprzetłumaczony), to oni są w Adanie (w każdym razie w rodzinnym mieście N i Fatiha). Y nigdy tam nie był. A dziewczyna ewidentnie zna N (i wzajemnie). Nie ma żadnych (moim zdaniem) możliwości, by była to ex Y! Po drugie pamiętajcie, że Y nigdy nie wierzył w miłość przed poznaniem N. no i Iclal od dzieciństwa waruje przy nim. Y nie ma żadnych ex (poza Iclal). Jedyny moment, kiedy mógł kogoś poznać to czas śpiączki I. Ale obserwując jego dotychczasowe kontakty z ukochaną, cudowną dziewczyną i to byłą żoną Nur od ok. 2 lat, to stwierdzam autorytatywnie, że jego potrzeby seksualne są żadne ;) Albo mówicie, że ona mu się spodobała znaczy Fekret. Po otwarciu drzwi Y wydawał się nieswój, ale to pewnie dlatego, że był sam, bo N rozmawiała przez tel. i zniknęła z pola widzenia i chyba nie wiedział jak zagaić. Poza tym mam wrażenie, że oni spodziewali się kogoś innego (stąd niepewna reakcja Y). Dla potwierdzenia N też była zdziwiona widząć Fekret, ale obie się znają tak czy owak. Skoro Y znalazł ten adres dla N to chyba wiedzieli kogo szukają!? I potem ta rozmowa z nią w zajawce. Rzeczywiście trochę dziwna, bo Y chamsko i bezceremonialnie przerwał N pytając o zawód Fekret. Jak wiemy Y bywa chamem i prostakiem wobec N, ale tylko wtedy, kiedy jest na nią wściekły. Teraz jest czas idylli jak rozumiem. Dlatego podejrzewam, że Y postanowił nie mówić F, po co oni tam przyjechali i dlatego tak się wciął, ale to się wyjaśni w 52 odc. dopiero! Jakieś plany chyba ma. To, że jest asystentką stwarza możliwości zatrudnienia jej w firmie Kozanów skoro jest wakat po N. Ale jeśli oni szukają siostry Fatiha, a Fikret jest dla nich zaskoczeniem to po co im ona? Nie mam pojęcia i póki nie mamy tłumaczeń nie śmiem kombinować:D
jedną rzecz powinnam sprostować, bo okazuje się, że oni jednak szukali Fikret. Skoro tak, to nie byli zdziwieni widząc ją tylko był to taki rodzaj powitania :) Dalej uważam, że ona w żadnym stopniu nie podobała się (póki co :D) Y., ale widząc jej uśmieszek chyba będzie mieszać. A jak i czy w ogóle uda im się nawiązać relacje m. Fikret a Fatihem no to się zobaczy :)
Podejrzenia wzieły sie stad ze yigit dziwnie na nia partrzyl. Nigdy nikogo (kobiety) nie zmierzyl tak wzrokiem od dolu do góry. I nigdy w ogole nie patrzyl na baby a tu gebe rozdziawił. Ot i caly problem a domysly stad by jakoś wytlumaczyć to zachowanie yigita z korzyścią dla nur
jak pierwszy raz zobaczył Yagmur to też nieźle to przeżył (zwłaszcza, że dostał butelką po głowie). Potem powiedział do Nur: Ty widziałaś jak ona wygląda, jakbym zobaczył ją nagle w nocy, to bym się jej przestraszył! na co Nur: ty się i w dzień jej bój. (przez tą butelkę). Omówili też kolczyki, piercing itp. Tak czy owak też jej się dokładnie przyjrzał. A tu pomaga w szukaniu siostry przyjaciela dzieciństwa swojej byłej żony :D Ponadto tam jest jeszcze jakaś tajemnica dlaczego Fatih nie utrzymuje z Fikret relacji skoro Y bez problemu znalazł jej adres (w pobliżu domu rodziców Nur - znaczy nie było to zbyt trudne, prawda?). Przypuszczam, że dla Fatiha tym bardziej nie jest to trudne do ustalenia. Może po tłumaczeniu dowiemy się czegoś więcej. A może dopiero w kolejnych odcinkach. Z kolei Fikret zmierzyła Y tak samo i tu już może być więcej wersji (tylko przystojniak? rozpoznała wlk YK? zapowiedź machinacji?) Zobaczymy. Zwłaszcza, że to asystentka. Może teraz N będzie wpadać do biura, by zobaczyć co tam się dzieje? A może to będzie niespodzianka dla Fatiha? I będzie z nią tam współpracował, przez co się zbliżą do siebie i zakopią swój topór wojenny? A tu jeszcze sprawa bandziora ;)
Dobra dziewuszki biorę się za robotę :) część 1:
Nur wita Yigita […] Yigit zauważa przyglądającego się im Merta, mówi do niego „chodź mój synu”.. Mert odpowiada, odejdź stąd, ty wróciłeś dla Nur nie dla mnie..
Ciotka mówi do Nur, że każda łza Merta jest przez nią. Cahit reaguje w obronie Nur „ciociu dość!” na co ciotka syczy tylko do Nur „żmija”
Nur mówi Cahitowi, że nie chciała żeby Mert był przez nią smutny..
Yigit pod sypialnią Merta (który nie chce go wpuścić) przychodzi Iclal i udaje, że tata już poszedł, synku otwórz drzwi.. Mert otwiera drzwi i na widok Yigita mówi – nie chcę cię tato, chcę swoją mamę.
Iclal wchodzi do Merta, chwali go (dobry chłopczyk, że odtrącił tatę) wychodzi i mówi Yigitowi, że Mert poszedł spać.
Yigit mówi Iclal, że ani on ani Nur nie chcieli zasmucić Merta, Iclal jest zła, bo Yigit mówi o Nur i miłości do niej, Iclal tego nie akceptuje i nie chce pomóc Yigitowi w sytuacji z Mertem.
Yigit wraca pod drzwi Merta i siada na podłodze..
Na zewnątrz Cahit rozmawia przez telefon z kimś z firmy, mówi, że dziś nie przyjadą z Yigitem.
Zauważa wracających ze spaceru Yagmur i Emina, którzy nadal nic nie wiedzą o wypadku helikoptera. Cahit odprawia Emina do domu, mówiąc mu , że Nur mu wszystko wyjaśni. Dla Yagmur robi wyrzuty, że była zajęta ze swoją miłością podczas gdy jej brat miał poważny wypadek.
Cahit wchodzi do domu, na progu wpada na Elmas i ze złością ironicznie mówi „wspaniale” (ma na myśli oczywiście związek Yagmur z Eminem)
część 2:
Elmas poszła do Nur. Yagmur weszła do domu poszukać Yigita. Nur i Emin rozmawiają o wypadku..
Nur mówi z płaczem do Elmas, że Mert nienawidzi jej
Iclal rozmawia z matką, oburzona mówi jej, że Yigit chce od niej pomocy, ale po tym co widziała rano pod domem (przytulanie Y i N), nie ma mowy.
Aytul mówi „mówiłam ci, żebyś nie była miła dla tej kobiety”
Iclal stwierdza, że tylko Firat ją szczerze kocha
Elmas i Nur rozmawiają o Mercie, Elmas stwierdza, że Mert to tylko dziecko, które w końcu o wszystkim zapomni.
Przychodzi Emin i mówi do Nur „wytrzyj swoje łzy, bo Yigit czeka na ciebie w ogrodzie” Nur biegnie so niego przytula i mówi „tak mi przykro kochanie”(z powodu Merta)
Iclal w dalszej rozmowie z matką, mówi, że Firat był osobą, która na nią zasługiwała, a Yigit zawsze sprawiał jej smutek i łzy, zupełnie jak mówił Firat do niej
Iclal tłumaczy matce, że jest już smutna i zmęczona tym byciem przegraną, tymi walkami o miłość Yigita, na co matka tradycyjnie odpowiada, żeby poszła do fryzjera się zrelaxować, a później do salonu, żeby się czymś zająć
Nur rozmawia z Yigitem w ogrodzie. Yigit ma tylko jedno marzenie, żeby Nur i Mert byli szczęśliwi, mówi, że całą noc myślał tylko o nich. Nur mówi, że nie chciała sprawić przykrości Mertowi.
Yigit mówi, że ten wypadek uświadomił mu, że nie może zostawić Nur i że ona nigdy nie może zostawić go. Że może iść na studia, może pracować jako modelka i on nigdy nie puści jej dłoni.
Część 3:
Elmas rozmawia z Eminem, pyta go czy nadal lubi Yaren, Emin miga się od odpowiedzi co jest jasnym sygnałem, że tak, nadal ją lubi.
Aytul dostaje telefon od Yaren.
Emin dostaje telefon z pracy..
Yigit z Nur wciąż w ogrodzie, Yigit mówi, że nigdy nie puści jej ręki, że od tej pory wszystkie problemy będą rozwiązywać razem i chce ją pocałować, ale jak zawsze w tej chwili coś im przeszkadza, dzwoni telefon Yigita, to Fatih i wtedy Nur przypomina sobie, że nawet zapomniała spytać co z nim..
Yigit zaczyna żartować „twój przyjaciel z dzieciństwa..” ale Nur przerywa mu „Nie rób tego, muszę iść się z nim zobaczyć”
Yigit mówi do Nur, że zapomniała o wszystkim przez niego, że z sukcesem opanował jej myśli..
Yigit i Nur w samochodzie. Nur pyta o wypadek i jak to się stało. Yigit próbuje ukryć pewne fakty, żeby Nur nadal nic nie wiedziała o tym, że Fatih jej policjantem. Zajeżdżają do szpitala.
W domu pokójwka informuje Iclal, że Yigit pojechał gdzieś z Nur. Iclal bierze telefon i dzwoni do Firata.
Nur w szpitalu rozmawia z Fatih o jego siostrze, ale on nie chce o tym mówić i denerwuje się.
Wychodzą z Sali, na zewnątrz jest yigit. Yigit mówi do Fatih, że widzi, że szybko zdrowieje. Fatih odpowiada, że wie, że Yigit ma na myśli tu swoją pomoc, że dzięki niemu jest ok.
Yigit mówi do Nur, żeby poszła już do pracy a on zawiezie Fatihego do hotelu i później pojedzie na chwilę do firmy.
Nur poszła i Yigit wypytuje Fatihiego, czy Nur pytała go o wypadek.
Część 4:
Iclal spotyka się z Firatem i mówi mu, że sama nie wie, czego od niego chce.
Firat mówi jej , że chciała poczuć, że ktoś ją kocha, pomaga jej i patrzy na nią z miłością. Iclal reaguje złością i odchodzi.
Nur w pracy na sesji zdjęciowej, przy wyjściu spotyka Emina, który również był tu w pracy..
Yagmur pod domem na widok Yigita, rzuca mu się na szyję, w co yigit nie może uwierzyć. Zachowanie Yagmur cieszy go jednocześnie mocno szokując, nie spodziewał się tego. Siadają razem w ogrodzie.
Iclal wraca do domu w podłym nastroju, matka próbuje dowiedzieć się co się stało, ale Iclal spławia ją i idzie pod prysznic
i reszta gdzieś za godzinkę, bo obiad sam się nie zrobi! :P
Oj tak kochamy cię jesteś wielka i dziękujemy za poświęcony czas pisząc to wszystko :)
Część 5: Nazan zabiera krem Elmas i smaruje nim dziewczynkę. Ludzie z agencji chwalą Nur, Nur za to przeprasza za ucieczkę z ostatniej sesji. Fryzjerka mówi Nur, że wygląda na bardzo zmęczoną, Nur odpowiada, że praktycznie nic nie spała wczoraj ale, że dziś jest całkowicie gotowa do zdjęć.
Emin po pracy wychodząc spotyka Nur. Nur zdziwiona jego obecnością spodziewa się, że coś stało się z Elmas i że Emin jest tu po Nur. Emin tłumaczy jej, że był na nagraniu do reklamy, Nur wybucha śmiechem.
Elmas po prysznicu szuka swojego kremu.. pyta pokojówkę o krem gdy nagle słyszy rozmowę Nazan z dziewczynką, Elmas wpada w szał i zaczyna spierać się z Nazan. Cahit słyszy awanturę. Mówi Elmas, że przecież to tylko krem i wie, że jest zła przez te swoje hormony co złości Elmas jeszcze bardziej..
Nazan wychodzi porozmawiać z Cahitem.
Nur wraca do domu z Eminem, wysiadają z samochodu, Nur robi im wspólne zdjęcie śmiejąc się, że to będzie pierwsze zdjęcie z nową gwiazdą telewizji.
Emin idzie do nadchodzącej Yagmur. Nur wraca do domu, dołącza do wuja w kuchni i próbuje wypytać go o wioskę z której pochodzą
Fatih dzwoni do Yigita, chce z nim porozmawiać o Redvanie (Yigit mówi, że zaraz przyjedzie)
Przed wyjściem Yigit idzie do pokoju Merta, gdzie zastaje Iclal. Iclal pyta syna, czy chce porozmawiać z ojcem, na co Mert odpowiada, że nie. Mimo wszystko Yigit prosi Iclal, żeby zostawiła ich samych. Iclal wychodzi, ale podsłuchuje pod drzwiami…
Yigit rozmawia z Mertem, mówi mu, że nigdy go nie zostawi, przypomina mu, że Nur była jego najlepszą przyjaciółką, że kochał ją a ona jego, prosi go żeby nie był z nią w złości, że Nur nie chce go smucić.
Mówi mu, że jest jego całym życiem i że jego ojciec nigdy się nie podda, nie odwróci od niego..
Yigit rozwiązuje swój problem z Mertem.. Po wyjściu z pokoju wpada na Iclal, która pyta czy rozwiązał problem z synem. Yigit odpowiada, że porozmawiamy o tym gdy będziesz uspokojona.
Iclal zarzuca mu, że Nur ukradła jej całe życie.. Że chce zająć jej miejsce. Nur zostawia ją i wychodzi z domu.
W tym czasie Nur jedzie z miską zupy do Fatiha. Próbuje ponownie porozmawiać z nim o siostrze. Tłumaczy mu, że siostra nie jest jego wrogiem. Fatih nie chce o niej rozmawiać.
Rozmowę przerywa im pukanie do drzwi…
już nadrabiam resztę :)
Część 6:
Iclal rozmawia z matką o jej aktualnej sytuacji.. Nagle przychodzi sms od Firata, gdy matka pyta kto napisał, Iclal kłamie, że to z pracy..
Yigit w drzwiach Fatiha, zaskoczony obecnością Nur.. Gdy za chwilę wychodzą razem, Fatih dziękuje Nur za zaupę. Po wyjściu Nur tłumaczy Yigitowi, że wcale nie była tam z powodu zupy, tylko chce pomóc Fatihiemu odnaleźć siostrę, bo on jej teraz potrzebuje. Yigit mówi "ok". Nur pyta "co masz na myśli mówiąc ok?" Yigit odpowiada, że pomoże jej, żeby tylko widzieć ją uśmiechniętą..
Nur rozmawia z Elmas, mówi jej, że razem z Yigitem pomogą Fatihiemu odnaleźć siostrę. Elmas opowiada Nur co zrobiła Nazan i jak wykorzystała do tego dziecko..
Podobna sytuacja jest w ogrodzie obok :) Yigit mówi dla Cahita o siostrze Fatiha, a Cahit wyżala się co zaszło między nim, Elmas i Nazan..
W tym czasie Nazan mówi dziewczynce, żeby zniszczyłą swoje zabawki i powiedziała, że Elmas to zrobiła..
Wraca Yagmur, dołącza w ogrodzie do braci… Cahit mówi o jej nowej miłości, Yagmur potwierdza, że tak owszem zakochała się w Eminie i są parą… Yigit reaguje śmiechem i stwierdza, że wiedział, że to w końcu się stanie.. Wiedział od momentu gdy widział ich razem na placu zabaw..
Yagmur bardzo cieszy ta reakcja, a Cahita złości.. Na co Yigit odpowiada, że przeciż Emin to wujek jego przyszłego dziecka..
Rano Yigit otrzymuje informacje o siostrze Fatihiego.. Daje jej adres Nur, gdy Nur zauważa, że jest to dom naprzeciw jej starego domu.. Pod wpływem wspomnień zbierają się jej łzy w oczach. Wtedy Yigit mówi, że pojedziemy tam razem co bardzo uszczęśliwia Nur..
Iclal i ciotka przy stole nie szczędzą złośliwości Elmas, zaraz dołącza do nich krzycząca Nazan.
Cahit pyta o co chodzi, Nazan opowiada mu o zniszczonych zabawkach..
Elmas broni się, że nic nie zrobiła..ale nikt jej nie wierzy
Część 7:
Cahit przychodzi do pokoju Nazan i widzi zniszczone zabawki, Nazan próbując uspokoić dziecko mówi, że tatuś przyniesie Ci nowe zabawki..
Cahit mówi do Nazan, że muszą porozmawiać.. Nazan mówi mu, tylko mi nie wmawiaj, że zrobiła to przez hormony. Cahit szukając logicznego wytłumaczenia, mówi, że może dziecko samo to zniszczyło.. Nazan próbuje przekonać Cahita, że Elmas jest szalona i może również skrzywdzić jego syna (chyba znają już płeć?)
Cahit odpowiada - nawet nie mów słowa więcej..
Elmas płacze głaszcząc brzuch i pocieszając sama siebie, że wszystko będzie dobrze, że jest zrelaxowana i nie przejmuje się tymi intrygami.
W tym czasie przyjeżdża Yaren - drzwi otwiera jej Yagmur..
Nur i Yigit przybywają na miejsce, Yigit mówi Nur, że gdy przybyła do Stambułu zabrał ją na wycieczkę po mieście.. Nur odpowiedziała "wtedy się w sobie zakochaliśmy" Yigit: "Tak, teraz ty weź mnie na wycieczkę i zakochajmy się w sobie od nowa"
Spacerują, rozmawiają , robią sobie zdjęcia.. Spacerując Nur spotyka dawnych przyjaciół i sąsiadów, którzy witają ją bardzo serdecznie..
Nur chce zabrać Yigita w swoje specjalne miejsce.. Gdy tam docierają (pod drzewa pomarańczy) Nur chce zjeść pomarańczę, Yigit pomaga jej jedną zerwać.. Nur mówi, że pachną inaczej niż te w Stambule
Nur chciała poczęstować Yigita ale on odpowiedział: "Nie nie chcę.. Zjedz pierwsza" Wtedy Nur ze łzami w oczach powiedziała Yigitowi, że ojciec zawsze mówił do niej dokładnie te same słowa..
Yigit poprosił Nur żyby poszli do jej rodziców…
Część 8:
Nur nad grobem rodziców mówi do nich, że zawsze ich potrzebuje, że zawsze o nich pamięta, myśli o nich gdy jest smutna czy szczęśliwa, mówi, że człowiek jest słaby bez rodziny i bardzo za nimi tęskni ale ma nadzieję, że kiedyś spotka ich ponownie w niebie..
Yigit mówi, że chciałby im podziękować, że dali jej Nur o tak czystym sercu i że ma szczęście, że ją poznał , że kocha ją bardziej niż swoje życie..
Cahit w sądzie mówi, że nie chce rozwodu..
Nur i Yigit docierają pod adres siostry.. W tym czasie dzwoni Elmas, Nur oddala się odrobinę by porozmawiać przez telefon , Yigit puka do drzwi… w których pojawia się Fikret…..
To by było na tyle, przypominam tylko, że ja to przetłumaczyłam (tylko) a streszczenie pochodzi od tureckiego widza, który zna angielski i podzielił się tym co obejrzał.
Streszczenie jest ogólnikowe, z rosyjskiego pewnie więcej wyniknie, ale na początek dobre i to.
Za tydzień też obiecał streścić kolejny odcinek! :)
mija gratulacje! Przeczytałam ten tekst po ang. z ciekawości oczywiście, ale to był mocno specyficzny ang. i do tego jednym ciągiem, b. drobiazgowy ;) Podziwiam cię, że udało ci się z tego zrobić poprawny tekst polski :D Chyba tekst ros. dużo nie wniesie (może jakiś szczegół). Natomiast to tłumaczenie ma przewagę nad ros. bo jest PO KOLEI. Chyba łatwiej ogarnąć :)
Przylaczam sie do podziękowań naprawdę kawał dobrej roboty.! I wspaniale ze jest ktoś kto tłumaczy z tureckuego na ang i możemy skorzystać. Kocham nasze forum
Ja też często tu zaglądam i po przeczytaniu tłumaczenia stwierdzam, że najbardziej podobały mi się pierwsze słowa po przylocie do Adane i te na cmentarzu. Coś wspaniałego.
Mija DZIĘKI, WIELKIE DZIĘKI.
A ja jestem bardzo ciekawa czy mert zrozumial słowa ojca przypomni sobie przyjaciołkę nur i zmieni swoje zachowanie. Może icial padnie wreszcie w ramiona firata i odczepi sie od dziecka. Oby
Wg ostatniego odcinka I powoli zaczyna doceniać uczucia F. Jeśli nie będzie słuchała A, to być może dojdzie do wniosku, że nie warto walczyć o miłość nieosiągalną, pełną smutku i goryczy. Jeśli ta się stanie to znając N intrygi nie ujrzą światła dziennego. Jeśli natomiast I zacznie znowu kopać dołki to uważam że tym razem w nie wpadnie (ciągnąc za sobą A).
Jak pisałam wcześniej E pewnie się wyprowadzi do N, gdy usłyszy że C się nie rozwiódł, urodzi dziecko i wówczas otworzą mu się oczy. Jestem zdania, że sztuczki Nazan też powinny wyjść na jaw. Bo przecież to co ona robi posługując się dzieckiem to jest straszne (tymbardziej, że nie kocha dziewczynki).
Scena na cmentarzu w Adane przepiękna (to mało powiedziane).
I dekkaracja Yigita pełna miłosci do Nur wydaje się wróźyć dobrze temu związkowi. Tylko aź sie boję co jeszcze w tych 6 odcinkach. Nie wierzę źe scenarzyści zostawią nasze nerwy w spokoju niestety
Też nie wierzę że będzie kolorowo do ostatniego odcinka.sądzę że jeszcze coś wydarzy niedobrego być może związanego z siostrą Fatiha tzn z ta ruda co tak się głupio i podejrzanie uśmiechała do Yigita
Oby mu o nich powiedziała. Napewno pomoże i rozliczy innych z ewentualnej nieuczciwości.
(Mam nadzieję). Tak jak Was mnie również przeraża przynajmniej 5 odcinków niepewności, bo myślę (mam głęboką nadzieję) że ostatni to będzie idylla.
Ta niepewność nas męczy ale nie mamy wpływu na to co oni juź wymyślili i nam pokaźą. Ale jesli kręcą ten serial na bieżąco to boje się że nie zobaczymy czulych scen i namiętnych pocalunkow naszej ulubionej pary. Czytałyście na instragramie? Tolgahan źeni się z Almedą? Czy ja coś pokrecilam
Niewiadomo.Ale na pewno miło jej nie było czytając komentarze o Amine(NUR) że niby lepiej pasuje do tolgahana niż ona
Witam poranną kawą.
Almeda widać że ma zrobione usta i nos. Ciekawe jak wyglądała jakieś 5-10 lat temu. Może się mylę, ale Almeda sprawia wrażenie zarozumiałej.
Amine jest naturalna i widać że na razie sodówka jej do głowy nie uderzyła i przepięknie śpiewa.
A wracając do serialu, to boję się, że mafia może coś w życiu bohaterów namieszać, i to bardzo.
Witam moją "poranna" kawą dopiero teraz. Chwila dla siebie ha ha. A co do serialu to masz moze racje bo skoro yigit na grobie rodzicow obiecal opiekę nad nur to wydaje się źe tylko zewnetrzna siła mize wstrząsnąć tym związkiem. Oby nie była to zbyt drastyczna historia bo moje nerwy są juz w strzępkach. I nadal myślę o tej dziwnej fikret!
No właśnie dziwna ta fikret i ona może namieszac.Ale na pewno namieszać może yaren w związku z eminem i pewnie będzie chciała przyrodnia siostrę yagmur wypedzic z domu i tu może się spiknac z aytul.a co związku Yigita z Nur to niewiadomo jak postapi ciekawa jestem czy ja też zmanipulowala w dzieciństwie aytul i iclal czy ma własny rozum
Na instagramie są zdjęcia z dzieciństwa Almedy (narzeczonej tolgahana).nos nie pasuje jej do reszty twarzy i usta to samo
A mi się zdaje, że ona może być fajna babka. Patrzcie jaki on z nią szczęśliwy, widac to na filmikach ich wspólnych. Na bank jest inną osobą jak to się mówi gdy gasną flesze :)
mi się ona też nie podoba, ale to kwestia gustu, więc nie ma co o tym dyskutować. Po pierwsze my się tu fascynujemy Nur i Yigitem a nie Amine i Tolgahanem. Prywatnie Amine to młoda dziewczyna na początku swej kariery. T to facet 35 letni po wielu przejściach (pewnie wam też youtube podrzuca stosowne składanki z jego poprzednich filmów i związków z tymi laskami - i tam całował się jednak namiętniej nie zważając na cenzurę ;) Po zapoznaniu się z tymi składankami jestem teraz zadowolona, że te sceny N i Y nie są bardziej :P Ale z drugiej strony uważam, że publikowanie jego zdjęć z obecną laską podczas, gdy wyświetlany jest film, gdzie ważą się losy pary bohaterów jest bardzo niesmaczne dla widzów tego serialu. Mnie np. zniechęca jego widok z tą wydrowatą Almedą. Nie obchodzi mnie z kim on prywatnie śpi czy się żeni i wolałabym, by mi tego nie obwieszczano podczas, gdy serial jeszcze się nie skończył. Potem OK:)
Ja myślę że to jest dlatego (on sam wrzuca zdjęcia z almeda) że ona jest bardzo zazdrosna (mize jest powód że jest zazdrosna o amine) więc T chce jej pokazać ze z amine nic go nie łączy a ona jest na 1 miejscu. A tak na marginesie to z amine wygląda super i moglby się dla fanów i widzów trocge postarać, bo co to za miłość życia bez odrobiny namiętności, ja bym na jej miejscu wątpila czy on tak naprawdę kocha gdyby po takim wypadku poprzestal tylko na przytulanki. Moim zdanuem Almedąa Almedą ale jego unikanie czulszych scen jest nieprofesjonalnie
ja się całkowicie z Tobą zgadzam :) Kompletnie idiotyczne jest każdorazowe dzwonienie tel. w momencie, gdy chcą się pocałować i koniec tematu :) a wydrowatej nie lubię, zwłaszcza, że była uprzejma tańczyć publicznie taniec brzucha, czego w tamtej kulturze żadna szanująca się kobieta publicznie nie robi! (tylko zawodowe tancerki) Zresztą wystarczy przeczytać komentarze pod tym filmikiem (po ang.) że to dziwka itp. I tylko włosy ma ładne :) Tu bym się nie zgodziła. Bo figurę ma bardzo dobrą choć może mogłaby nieco przytyć. I nieźle w tym tańcu się rusza (tu ewent. rozumiem T) Ale urodę ma wydrowatą i chyba rzeczywiście trochę podrasowaną (tak czy owak zdecydowanie nie w moim guście - ale to nie mnie ma się podobać). Byle po skończeniu tego filmu, proszę. Inaczej to działanie na szkodę tego serialu! Ale, ale... może to i lepiej;) Może szybciej złapiemy dystans do tej telenoweli widząc wydrowatą w pobliżu :P
Zgadzam się ze wszystkimi Waszymi uwagami, że z życiem prywatnym podczas kręcenia serialu o miłości nie powinno się pokazywać. Po owszem proszę bardzo. Nie dziwię się że to bulwersuje widzów. Jeśli ona wyglądała dużo gorzej przed operacjami, to istnieje duże prawdopodobieństwo że takie też będzie przyszłe pokolenie. Chyba T powinien sobie z tego zdawać sprawę, jeśli zdecyduje się na założenie z nią rodziny. Chociaż na operacje plastyczne dla rodziny to jego akurat stać.
No niebawem czwartek i już nie mogę się doczekać.