Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
O nie, o nie, o nie! Cholera! Co to ma znaczyć?! Jak nam to zrobią, to najpierw zawał, a potem już zaczekam do ostatniego odc :o
52.Bölüm 1.Fragmanı!
Translation:
Nur: My love...- Fikret?
Fikret: You?
Nazan : Please give us a second chance Cahit, I won't use your second chance for something bad.
Cahit: You'll do more than that.
Nazan: Do you have a plan?
Yağmur: She's so diffrent than me. She doesn't even look like me. We are really diffrent.
Emin: Who? What? What are you saying?
Yağmur: My sister, she came back, Yaren.
Nur: Fikret, we wanted to..
Yiğit: Which job are you doing?
Fikret: I'm an assistant.
dziewczyny, zostało kilka odcinków to za mało, na nowy romans =)) chyba, że będzie kolejny sezon ;))
Nie będzie nowego sezonu.serial kończy się na 57 odcinku.u nich nie ma chyba tasiemcow jak u nas w Polsce.przynajmniej tyle dobrego mają haha oprócz denerwujacych bloków reklamowych trwających 30min
Witam mam nadzieje ze nue zrozumialam miny yigita co on zagral ta otwarta geba? Jeśli mu sie baba spodobala to znaczy ze to mit na ktorym ooarto serial (jedynej milosci do nur). Jeśli dotad NIGDY nie ogladal sie za kobietami nawet jak byl z icial to skad nagle takue zainteresowanie gdy jest z ta jedna jedyna???.. Jeśli scenariusz pojdxie w tym kierunku to przestaje ogladac. "Koniec tematu" jak mawia yigit, bo moja konstrukcja nerwowa przestaje byc sprawna
i możliwe, że on się w niej podkochiwał, jak był jeszcze biednym dzieckiem. może lubi rude?? rudej jeszcze nie ma =))
Dlatego ze nazan wymyśliła intrygę z zabawkami tej dziewczynki ze niby to Elmas pourywala głowy lalkom a to zrobiła nazan i uwierzył Cahit nazan a nie Elmas.i coś jeszcze mu nagadala nazan po tym zdarzeniu co miało wpływ na jego decyzje.szkoda mi tylko Elmas że została sama z ciążą bez faceta
Na pewno Nur niezbyt pewnie się czuła w domu tej rudej czyżby podejrzewala że to ex Yigita? Za czasów młodości jak jeszcze się nie dorobił majątku?
Hmm no właśnie to on sam nie wie jakie rodzeństwo miał??Pewnie był adoptowany?? A Yigit ciekawe po co mu ta wiedza kim jest ta ruda paskuda
To rude coś jest okropne i pewnie scenarzyści specjalnie tak to zakończyli, tym dziwnym zachowaniem Yogita, żeby nam wodę z mózgu zrobić ALE nie podoba mi się to! Tak dziwnego zachowania Yigita to chyba jeszcze nie było..
Nie bylo. Jak pamietacie on nugdy na kobiety nie patrzyl a tu przy nur i jeszcze hej przerwal tylko tego brakowalo. Chyba scenarzysci poszaleli
Rozmowa Yigita z Mertem, według pewnych pierwszych tłumaczeń, powiedział synowi, że jest szalony z miłości do dwóch osób. Że tak owszem, kocha Nur, ale to nic nie zmienia, że kocha jego również itp
Też tak sądziłam a iclal chyba sobie już daruje próby rozdzielenia ich.może w końcu Nur będzie lepiej traktował..wgl oni mu od początku powinni wyjaśnić sytuację a nie ukrywać i udawać "idealna rodzinę "przy nim..No właśnie przerwał Nur co ja zaniepokoilo myślę że kolejny odcinek będzie pełen kłótni między nur a yigitem o to tym razem przez niego samego który pewnie i tak wszystko zwali na Nur.A co sądzicie o cahicie i tej całej sceny co nazan uknula z iclal i aytul ? Mnie się trochę żal jej zrobiło nie za bardzo ja lubię ale tym razem jej współczuję i mam nadzieję że da jeszcze popalić tym wiedzmom a cahit przejrzy na oczy w końcu jak się zachowuje nazan i mam nadzieję że Elmas da sobie z nim spokój i ułoży sobie na nowo z kimś innym życie a cahita kopnięcie w dmm kiedy on zrozumie swoje błędne myśli względem nazan
No właśnie nigdy tak nie patrzył na inne kobiety nawet na iclal jak na tą rudą nie podoba mi się to wszystko..
Scenarzysta chyba coś brał jak to wymyślał... Poziom niektórych scen jest poniżej zera, a szkoda bo serial kiedyś był fajny. Pewnie spokojnie mogliby zakończyć na 50-53 odcinku, bo do 57 jeszcze sporo zniechęcający do oglądania glupot będzie :-/ wielka szkoda
On może spodziewał się faceta . Tak wysnioskowałam z jego zachowania .Przecież to niemożliwe że ona mu się podoba . Ale chyba z Nur za bardzo za sobą nieprzepadają :/
Na temat Cahita wole się nie wypowiadać bo głupi jest i naiwny gorzej niż Yigit . Zostawi Elams samą idiota. byleby nie chciał odebrać jej dziecka
I kolejne strzępki tłumaczeń: Tam pod drzewami owocowymi Yigit spytał Nur czy weźmie go do swojego taty, ze chciałby mu coś powiedzieć..
I z tego co sama tam rozumiałam to chwalił na jaką wspaniałą osobę wyrosła ich córka, ze będzie się nią opiekował zawsze, żeby się nie martwili, ze nie jest sama i dziękował im za Nur
Wgl sceny z Adany piękne były..A docinki Yigita i Fatiha bezbłędne.No właśnie boję się o to W Elmas mogą odebrać dziecko wymyslalac że nie nadaje sie na matkę podajac te akcje które tworzyła nazan.wtedy to by Elmas rzuciła się z mostu :/
Już robi się zniechecajacy ten serial na siłę wymyślają fabułę glupkowata :/ żeby ludzi wprowadzać na manowce
Mnie też już meczy powoli . Temu chyba będę oglądać odcinki wyrywkowo a dopiero 2 ostatnie obejrze w całości
Ja wczoraj trochę usypialam przy niektórych wątkach oglądając go bo już trochę nudny się robi z tymi intrygami
Chyba już im się pomysły skonczyly co fabuły.marzy mi sie finał ze ślubem Yigita i Nur ,iclal z firatem, ciotka aytul w psychiatryku wszyscy szczęśliwi i pogodzeni ze sobą mert akceptujacy Nur.. A co marzeń Elmas jej dziecka z cahitem to mam takie ze Elmas poznaje kogoś jeszcze w ciąży i wyjeżdża nie mówiąc o tym cahitowi,a cahit zalujacy swoich decyzji i odchodzacy od nazan.i mam nadzieję że miłości emina z yagmur nic nie rozlaczy tak samo jak miłości Yigita z Nur
No coz popsuli nam piekna miłość koncowka odcinka i faktycznie odechciewa sie dalszego oglądania. A moglo byc tak pieknie hotelik wspolna noc nur w ciąży. .. tyle milych słów i ta dekkaracja przy grobach rodziców nur i ...ta baba i smutek na twarzy nur. Popsuli taki piekny odcinek!!!
zawsze musza cos wymyslec,kto wie niewykluczone ze Nur jeszcze bedzie w ciazy,do konca 6odcinkow
Woitam Was. Też trochę jestem zniesmaczona wczorajszym odcinkiem. A refleksje mama takie:
1. Cahit zwalił mnie z nóg nie zgadzając się na rozwód. Jak mógł uwierzyć, że kobieta która spodziewa się jego dziecka może psuć lalki dziewczynce, która nie jest jego. Mało tego przecież zna swoją żonę i wie że jest zdolna do wielu złych rzeczy. Nigdy go nie szanowała, pomiatała nim i nie raz upokorzyła.
2. Elmas nie jest święta, zrobiła wiele świństw C i N, ale gdy tylko zaszła w ciążę zmieniała się o 180 stopni w stosunku do bliskich sobie ludzi. Każdy zasługuje na szansę. Ona ją wykorzystała.
3.Nie wiem czy I nie będzie chciała jeszcze raz wykorzystać F do swoich niecnych celów i skoro nie może być z Y to będzie chciała aby N i Y zginęli.
Chyba że dojrzeje do decyzji aby być z F i wreszcie cieszyć się miłością i szczęściem.
4. Szkoda że Fathi pokiereszowany, bo co będzie ze zbirami.
5. Y i N pierwszy raz od długiego czasu bez kłótni (nie wiem na jak długo).
Zabrakło mi trochę "wspólnej poduszki" i nocy spędzonej razem oraz pocałunku w ogrodzie (bo ktoś do Y dzwonił). Czułości były ale brak namiętności (tym bardziej po takich przeżyciach, a przecież już kilka scen było).
6. Najbardziej podobał mi się początek, gdy się witają, ogród następnego dnia gdzie sobie wybaczają i cmentarz.
7. Bardzo kibicuję E i Y . Teraz może popsuć, bo platoniczna miłość E wróciła. Odmieniona czyli jeszcze wyższe progi dla niego. Wcześniej była "normalna". Cioteczka pewnie chce skłócić rodzeństwo.
Nawet żul nie spojrzał by na tą szkarade . Jak będziecie oglądać za tydzień mi opowiecie ja już pasuje . Takiego paszczura jeszcze Nam dali na koniec jakby w Turcji nie było piękniejszych kobiet
No właśnie to tylko serial i pomysl scenarzystów . A my się szarpiemy jak by to bylo zycie. Poczekajmy na tlumaczenie a jesli glupio wymysla dalszy ciąg to w koncu i tak ich pogodza bo taki jedt zamysl serialu. Ale im nie wybacze jeśli yigit zainteresuje sie inna kobieta nuz nur niezależnie od jej urody czy pozycji. Skoro kocha tylko nur to byloby to oczywisra nuekonsekwencja założenia calego serialu. TEGO SIE BEDE TRZYMAC i juz,!
oglądaliście inne, tureckie seriale, które możecie polecić ? ja aktualnie oglądam Królową Nocy ;)
Ja generalnie nie oglądam tureckich seriali. Widziałam tylko Imperium miłości i Tylko z Tobą i chyba podziękuje . Nie na moje nerwy te seriale , za dużo komplikacji
Myślę że albo Yigit będzie chciał ta ruda sprowadzić do firmy co niby czemu się zainteresował jej praca ??w tym fragmencie
Może żeby ukryć fakt że Fatih jest policjanetem :/
Ale Fatih nie był zadowolony z możliwości spotkania ze siostrą . Coś z nią jest nie tak
mogę z czystym sercem zaproponować Królową Nocy. Świetna rola Meryem Uzerli, znana z serialu Wspaniałe Stulecie, i tu i tu gra wredną małpę ;))
We wspaniałym stuleciu grała laska tolgahana jedna z cudzoloznic samego sulejmana