Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
ta wiedzma ciagle cos knuje tylko patrzec co wykombinuje z yaren albo i ja zmanipuluje
jestem ciekawa co powiedzial Yigit Mertowi i co planuje Aytul wykorzystując Yaren
One z Yaren nie będą knuć przeciw Nur ale przeciew Eminowi i tej drugiej siostry niegdy nie pamiętam jak jej na imie . A tak w ogóle Nazan to wredna suka. tak wykorzystywać dziecko
Ale icial miala mine pi spotkaniu z firatem ciekawe co jej powiedzial. Ale nic nie rozumuem to straszne jest tylki miny mi mówią co sie dzieje i trochę pamiętam z ang zapiwiedzi. Ale yigit jednak jest zazdrosny o fatiha tak mi sie wydaje
Straszne wiedzmy i tak rozgrywaja dziecmi i tak mi szkoda elmas chociaz niezbyt ja lubie
wredme wiedzmy a cahit we wszystko wierzy nazan a nie Elmas. szkoda ze elmas nie dostala boli porodowych lub nie zemdlala moze inaczej by cahit podszedl to tego,ciekawa jestem co zrobi elmas teraz jak dowie sie ze rozwodu nie bedzie miedzy cahitem a nazan
gabunia miejmy nadzieje ze jeszcze wiedzmy dostana za swoje i cahit zrozumie jaki blad popelnil nie wierzac Elmas,tylko mam nadzieje ze Elmas wtedy kopnie go w dupe tak samo jak on ja! zostawiajac ja w ciazy sama na pastwe losu wiedzm
ile on ma tego rodzeństwa? =D a mam takie pytanie, jej rodzice zmarli (Nur), a mówili, co z jego rodzicami się stało Yigita ?
moze namieszac miedzy Eminem a Yagmur w koncu Emin kiedys byl zakochany w Yaren,a teraz ma Yagmur,pewnie Aytul dowiedziawszy sie ze Yagmur cos kreci z Eminem wezwala posilki w postaci Yaren zeby pewnie wygonila Yagmur z domu zeby sie jej pozbyla
Co to za brzydula był ?! Mam nadzieje że Yigitowi gust się popsuje i nie będzie miał żadnej relacji z tą szkaradą . Cahid to palant uwierzył Nazan . Szkoda mi było Elams .Nie zasłużyła na to
Wypluj te słowa . To gustu nie miał za grosz . Chociaż wziął ślub trans wiedźmą czyli dopiero przy Nur mu się coś wyrobiło. Ale serio jaka ona brzydka Masakra jakaś
Uchowaj Boże !!! Z taką Brzydszej nie mogli znaleźć . Iclal przy niej to miss świata
Oj chyba namiesza wyglada ze ho hi az biedna yawmur oniemiala. A co myślicie to siostra fatiha? A yugit ja zmierzył ...jak nur podejdzie to sie zdziwi
Jeszcze takiego paszkwila.Wystarczy że musze znosić wiedźmy . Jednej wiecej już nie dam rady
Ja mysle ze to jednak siostra fatiha przeciez polecial z nur jej szukac. To moze dlatego fatih ba ten pomysl nur zlapal takiego dola
Nie podoba mi się jak on na to brzydactwo patrzy :/
Oficjalnie mówie jak on z tym czymś bedzie kręcił koncze z tym serialem
az go zatkalo jak ja zobaczyl cos mi sie wydaje ze zle to wrozy i ze tu moze nastapic rozlaka,o ktorej mowa bylo we wrozbie kto wie moze paskuda namiesza i lipa bedzie?? nadal mnie intryguje ta wrozba jak cholera ;/
To ja wole Iclal. Przecież ona jest okropna . Tu nawet torba na głowe nie pomogła ... To nie będe tego oglądać . Z taką brzydulą go nie zniose
no wlasnie,spojrzenie Yigita dziwne,jakby ja kojarzyl..ale na pewno on jej wpadl w oko..niestety,ale sceny yigita i nur PIEKNE!! oby ich wiecej bylo :D
mnie tez szkoda Elmas mimo poprzednich akcji na poczatku serialu i w polowie,nie zasluzyla na takie traktowanie,sam ruchal i "zrobil"dziecko a teraz wybiera zone ktora manipuluje dzieckiem tak samo jak iclal zeby tylko na sile go zatrzymac,a idiota wierzy tak samo jak yigit wierzy rodzince...zenada ;/
ja to czekam na zapowiedz kolejnego odcinka :D a yigit kuwa mogl poczekac na nur!! a nie dzwonic do drzwi ;/ tamta paskuda pewnie by sie na niego rzucila od razu na jego widok i wyruchala...cahit to gamowaty ciamajda po prostu zmanipulowany tak samo jak yigit przez te dwie wiedzmy (dwuglowy smok[z wrozby])hahaha..a pewnie sie zaraz skonczy ledwo co puscili serial dali znowu reklame pewnie na tym sie skonczy :D
W zapowiedzi nur chyba nuemike zaskoczona. A ja marzylam ze im sie tu dzidzius przytrafi
nie podoba mi sie zapowiedz kolejnego odcinka dziewczyny ;/ cos czuje ze koniec bedzie milych chwil yigita i nur i znowu wroca klotnie
mi też się nie podoba!!!! no też tak sądzę ze koniec dobrego... jak nie rywalizacja z Iclal to pewnie teraz z tą...
myslisz, ze fatih to uknul zeby rozdzielic yigita z nur i zeby on mogl sie do niej bardziej zblizyc niz do tej pory???