Moje drogie chyba już zapchalysmy na Maxa jeden temat więc czas na ciąg dalszy tutaj :D
Odcinek 50 rozmowa Y z F
NA ŁAWCE
Yigit wyrywając tablet: Tajemniczy nieznajomy.
Fatih: Też witam.
Yigit: Spodobała ci się medialna popularność. To na pewno przyjemniejsze niż praca menedżera.
Fatih: Widzę, że masz wielką ochotę porozmawiać o wczorajszym wieczorze. Niepotrzebnie się śpieszysz. Przed nami długa podróż.
Yigit: Może jednak okazać się krótka. Przynajmniej dla jednego z nas.
Fatih: Ktoś tu jest bardzo rozgniewany. I domyślam się, że dla tego kogoś wszyscy są winni oprócz niego.
Yigit: Posłuchaj, geniuszu. Uprzedzam dla twojego dobra. Jeśli chcesz jeszcze trochę pożyć, nie rozmawiaj ze mną o wczorajszych wydarzeniach. Zwłaszcza na takiej wysokości.
Fatih: 8 tys.
Yigit: Och, 8 tys. Robi wrażenie.
Fatih: No to lecimy.
PRZED WYLOTEM
Pracownik obsługi melduje: Helikopter sprawdzony, panie komisarzu.
Yigit: Komisarzu? Powinien chyba powiedzieć: menedżerze.
Rozglądając się: Gdzie pilot? Zabłądził?
Fatih: Przed chwilą sugerowałeś, że dla jednego z nas podróż może okazać się krótka.
Yigit: Nie nadużywaj mojej cierpliwości.
Fatih: Jeśli miałeś na myśli mnie, to pragnę ci uświadomić, że to co spotka mnie, spotka również ciebie. Bo to ja będę pilotował helikopter.
Yigit: To kim ty w końcu jesteś? Komisarzem? Menedżerem? Pilotem?
W POWIETRZU
Yigit: Zaproponowałeś lot helikopterem, żeby się popisać. Żeby mi pokazać, że nawet pilotować potrafisz.
Fatih: Sądzisz, że znajomość pilotażu jest trudna? Chcesz, to cię nauczę.
Yigit: Skoro na ziemi ciągle wyprowadzasz mnie z równowagi, to chociaż w powietrzu siedź cicho. I pozwól mi w spokoju rozkoszować się pięknem krajobrazu.
"FATIH NA SKAŁACH"
Tym razem wyzłośliwianie się ma odwrócić uwagę Fatiha od bolesnej operacji wyciągania złamanej nogi spośród głazów.
Yigit: Trzymaj się, będzie bolało.
Mocując się z głazem: Helikopter - to był naprawdę wspaniały pomysł, po prostu cudowny. Tylko taki geniusz jak ty mógł coś podobnego wymyślić.
Fatih: To nie moja wina.
Yigit: Oczywiście, że nie twoja tylko całkowicie moja. Moja, bo dałem się podprowadzić. Moja, bo uwierzyłem w twoje metody.
haha nie no yigit to czasem ma ciete zlosliwe ale i smieszne riposty wzgledem Fatiha
teraz pytanie do was dziewczyny czego oczekujecie od jutrzejszego odcinka :D:D nr 51:D?
Jutro w 51odc zdecydują, że będą szukać tej siostry/brata Fathiego, więc dopiero w 52 albo w 53 (tak myślę) będą w Adanie - na to czekam! :)
Ten kto ukladal te dialogi ma swoiste poczucie humoru, ale chce sie podzielic refleksja na temat dzisiejszego odc polskego. Chiciaz wiem jak dalej potocza sie losy y i n to az mnie muruje gdy slysze jak on traktuje swoja miłość, wg niego monopol na prawde ma tylko jego swieta icial i cioteczka oczywiscie . I nur dzis dobrze powiedziala ze jej slowa sie nie licza choc myslala ze on ja wyslucha. Nie wiem jak wy ale naprawde ja mysle ze on jest splepy i jeszcze mu dzis cahit powiedzial, ze gdyby kochal icial to nie mialby tych klopotow bo icial to tylko martwi sie tym czy on ja kocha. Jak tak siedzial/lezal z nua na lozku i gladzil ja po wlosach jak kiedys gladxil nur to az mnie skrecalo. Co maja mowic ci , ktorzy nie znaja dalszego ciagu tej historii?
Prawda, samymi słowami mega rani Nur (a jeszcze czyny!).
Nieźle się nacierpiała przez niego ale jak to Nur, wszystko zapomniane i wybaczone
Miłość potrafi wybaczyć najgorsze zło i krzywdy.nur powinna wyjechać do adany przemyśleć wszystko a Yigit jak mu zależy na Nur powinien ja gonić i to on teraz powinien walczyć o jej miłość i wyrzadzane przez niego bóle które ranil czynami i slowami.fatih dobrze mu powiedział kiedyś ze złamane serce może wszystko.
Ja tam nie wierzę w to że dziewczyny które są na tym forum i pisały w innych wątkach ze nie oglądają po turecku lub nie czytają naszych tekstów tutaj..na pewno zaglądają tutaj a udają ze wola po polsku.Tylko że nie zawsze polskie tłumaczenie jest poprawne
a bo tak sie zastanawialam kiedys nad jedna osoba na forum,ktora mowila ze glupota ogladac odcinki po turecku bo sie nie rozumie itd.ale mam wrazenie ze ta osoba siedzi i czyta co tu piszemy :D takie moje glupotkowate mysli na noc mam :D
czas isc spac dobranoc. jutro musze sie udac po cydra do biedronki i bede miec seans "asla vazgecmem" z piwkiem :D
Witam, Jaw właśnie zaparzyłam sobie herbatkę. Zwykłą, choć dzisiaj czwartek, bo zwiastuny są piękne. Oby ziściły się nasze przypuszczenia, że ten odcinek będzie zwrotem akcji, przepełniony spokojnymi rozmowami i czułościami.
O 20.00 w klubie forumowicza (dziś bez melisy, ale z chusteczkami, bo pewnie się wzruszymy na miłosnych scenach)
Miłego dzionka
Ja to na pewno pierwsza część przed blokiem długich reklam obejrzę na telefonie na słuchawkach usypiajac mojego lobuza mam nadzieję że dzisiaj też usnie szybko jak wczoraj
Oby dzisiaj te chusteczki się przydały . Chętnie się powzruszam :) Z niecierpliwością czekam na dzisiejszy odcinek :D
Hej witam , a ja gdzies czytalam ze on sie musial wyprowadzic z powodu Amine. Tak ze chyba macie racje ze ten brak pocalunkow mimo szalonej milosci to jego laska. Ale teraz ponoc wrocili do siebie sa jakies wrzutki zdjec z kwietnia br. No ale to trzeba miec cierpliwosc do takuej zazdrosci on przeciez dla dobra filmu i fanow musi zaczac sie z ta nur bardziej zblizyc niz tylko trzymac ja za reke. Nikt nie uwierzy ze zakochanemu facetowi to wystarczy wiec caly film staje sie niewiarygodny. I w sumie ta wredna icial nie ma czego zazdrościć. Ha ha
ja z taka chorobliwa zazdroscia jaka ma ta laska Tolgahana to nie wytrzymalabym na jego miejscu,widac jemu to odpowiada skoro wrocil do niej,musi ja naprawde kochac,ale ona troche wrednie wyglada i jeszcze ma takie usta napompowane jakby botox sobie strzelila w nie...i nos taki troszke swinski za przeproszeniem,ale jesli chodzi o sceny zblizenia Yigita i Nur powinni troche lepiej grac bo niby w serialu sie kochaja ale tak naprawde tego nie odczuwa sie choc powinno glownie pocalunki w policzek rzadko w usta..i malo namietne.. a laska tolgahana powinna troche przystopowac wiedziala kogo bierze wchodzac w nim w zwiazek jest przystojny laski na niego na pewno leca wiec i ona powinna zdynstanowac sie
Ona wygląda bardzo wulgarnie. Zupełnie nie wiem co on w niej widzi :/ Generalnie jakośc pocałunków to niestety wina bardziej kulturowa . Tam pewne zachowania są niezbyt akceptowane. A serial leci o takiej a nie innej porze i to też wpływa na te sceny. Jak oglądam ten serial to żaden pocałunek nie był dla mnie namiętny. Jedyne co to podobał mi się pierwszy pocałunek Yigita i Nu i scena po ich wspólnej nocy
Mnie się podobała scena kiedy spędzili noc razem po tym jak się poduszkami bili jak później podszedł do niej od tyłu w łazience i ja przytulil
No to czekamy:) ciekawa jestem co mert wykrzyczal że aż nur zamurowalo zanim aytul zamknela jej drzwi przed nosem
Jak tam dzień wam minął :) ja szykowalam tort dla mojego lobuza którego usypiam właśnie
dzieki, pierwszy raz bede ogladała na zywo, dlatego jeszcze tego nie ogarniam ;)
Jeden minus ze się nie zrozumie bo leci całkowicie po turecku ale pewne słowa można wyłapać.Ale fajnie jest można później swoje odczucia pisać
O dzięki,niewdzieczny rozwydrzony zmanipulowany dzieciak z jednej str mi go żal a z drugiej w dupe bym mu dała za takie zachowanie.:/