PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niebo nad nami dziś szare. Pada i burze szaleją.
Mają. Uderzasz w poetycki ton. A jak tam u ciebie oczekiwanie na 57 odcinek? Mam nadzieje ze o 19.45 w dniu 22 września będziesz mi towarzyszyć przy show tv i będziemy w przerwie wymieniać uwagi i emocje.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że dopiero od połowy odcinka będę oglądać mały ostatnio chodzi koło 21 spać..więc pewnie obejrzę bez reklam

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dobre i to. Ja się nastawiam i będę oglądać. Nawet najwieksze wymysły s-p mnie już nie zrazu bo spodziewam się czegoś strasznego.

Ale nadal mam nadzieje na szczęśliwy koniec i powtórzę za wróżka :" rozstanie będzie długie, ale za to powrót.... "

Elza49

Bezcenne to było jak wszystkim Kozanom na tej gali szczęki opadły jak się zorientowali, że modelką jest Nur. A szczególnie Y ....
Po prostu go zatkało ... Był wściekły, aż się w nim gotowało :), a nie mógł nic zrobić ... To jest mój ulubiony fragment. Czy może ktoś wie, gdzie w internecie znajdę melodię w chwili gdy N zdejmuje płaszcz na gali?

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Ja ściągnęłam ale z tym co mówi İclal czy aby jej ktoś ba tej fali nie usunie d cień i zmęczony głos yiğit "İclal nie martw się to nuemozliwe".
Szukaj pod "asla vazgeçmem 16 bölüm müzikli mp3 ".
Jest tego trochę. Otwiera się ten fragment jako video ale z muzyką i wtedy sobie sciagnij

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mizesz tez spróbować AV dizi müzikleri mp3 indir.
Ja sie tak uparłam ze ściągnęłam sobie wszystkie piosenki z serialu. Tam jest taka super piosenka jak nur z yitem spotkali się po jego pracy w 4 odc tur on z ręką na temblaku a ona go prosi żeby sie z nia rozwiodl to zostanie z mertem. Yiğit prosi żeby powiedziała mu e oczy ze go nie kocha. I wtedy nur mówi ze jeśli się nie rozwioda to on zrani serce merta i odchodzi a potem biegnie i jest taka super piosenka.

Elza49

Dzięki za pomoc będę szukać :)

nicca_02

Bogusia musisz wysłać linka do tego zdj bo ja takiej jej ubranej nigdzie nie widze... jest takie zdjęcie 1 ale ona jest w granatowej kurtce i jeansowej sukience chyba tak to innego nie widzę...

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Jest takie 1 zdjęcie jest w kurtce pod spodem z futerkiem. Ma niebieska sukienkę taka ciemna i jakiś wisiorek ale tylko łańcuszek widać. Jeśli to to zdjęcie to go wcześniej nie widziałam

użytkownik usunięty
Elza49

Ej co nie mówicie że nowy fragman wyszedł?

użytkownik usunięty

Tylko 1 czy tam dwie sceny dodanr

gabunia7

Jest tłumaczenie po rosyjsku tego fragmentu który pokazali . Napiszę ile zrozumiałam ...Nur płacze i mówi nic nie ma znaczenia ani ta /jest tu wyraz którego nie znalazłam /, ani te lekarstwa , ja jechałam tym samochodem .Fatih -ty wyjdziesz stąd w końcu całkowicie oczyszczona Iclal do Y -ty jej nie oczyścisz , co byś nie zrobił nie usprawiedliwisz jej . Cahit wybiega z dzieckiem i mówi -zrobiłem pierwszy krok dla syna tylko dla syna . Nazan -odbiera dziecko od C są przy samochodzie i mówi - w końcu staliśmy się prawdziwą rodziną . Elmas biegnie w szpitalu i woła -synku . Iclal do Y krzyczy -to wszystko nam i synowi zrobiłeś ty ,ty to zrobiłeś ,bo ty tą kobietę postawiłeś nad nami . Y płacze w basenie . Emin szarpie jakiegos gościa w szpitalu - wy oszukaliście moją siostrę ,ograliście ją . Firat do I -i tak na końcu przyjdziesz do mnie . Nur w więzieniu przed atakiem i głos nie pokazana osoba ale jest to wg mnie Aytul i mówi -babcia nie zostawiła toż to przecież jak rodzina /bardzo dziwne /. N dostaje cios aAytul mówi w tym czasie -obyś spłonęła w ogniu ty żmijo, obyś spłonęła . Fatih do Y -ty zrezygnowałeś z N , Y ?.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Nur mówi na początku ze "nie ma znaczenia ami podstęp ani leki bo ona prowadziła ten samochód".
A Aytül mówi ze "babcia zrobi to dla rodziny". A więc to Aytül başkalarının mordercę na nur.
Koszmar. Cały czas nas szprycuja tym ze nur może umrzeć. Gdzieś wyczytałam ze w ostatnim odcinku.
Ale wszędzie jest znak zapytania. Wiec dalej pozostaje w nadziei

Elza49

Dzięki że mnie poprawiłaś bo ma to wreszcie sens co powiedziała A .Widzisz czemu wole być ostrożna nawet z tą wróżbą ,bo zdanie niedokończone , a z tego co piszesz /oby nie / powrót byłby tragiczny . Jest taka scena ,N jest pod działaniem leków , wchodzi do basenu zamyka oczy rozstawia ręce i się cała zanurza .wyglądało to jakoś /strasznie /. Nie pamiętam czy się wynurzyła ,może ty pamiętasz . Dobrze że jest znak zapytania w tych złowieszczych prognozach .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Nie było pokazane czy się wynurxyla ale nie chce tego źle odczytywać. Gdzieś wyczytałam tez ze yiğit płacze bo się dowiedział o sytuacji nur...
A z ta wróżba to raczej intonacja głosu była pozytywna.
Ja w sprawie tego serialu jestem optymistką. Jak się skończył odc 56 to tez pisali ze elmas odejdzie z serialu i mert tez. I tez były znaki zapytania.
A na pewno elmas żyje i mert pewnie też.
A ja myślę że oni mogą mówić tak dla podkręcania emocji. Nie martwy się więc.
Miłych snów.

użytkownik usunięty
Elza49

Od początku wiedziałem,ze ich nie uśmierca;)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Günaydin wszystkim..ja zaczynam mieć pozytywne myślenie co do sytuacji Nur.i mam nadzieję że nie usmierca Nur.i że Yigit po tajemnie wynajmie jej adwokata

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Sama nie wiem co myśleć. Ale nadal mam nadzieje ze nie przeżyje.
Tylko te różne wpisy wprawdzie ze znakiem zapytania mieszają jednak w głowie. I to co czytałam ze yiğit płacze gdy dowiedział się o sytuacji nur. Sama nie wiem ... 3 odcinki to dosc

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To po co te wszystkie intrygi rozdzielenia Yigita i Nur jak już dawno mogli ja zabić..prawda? Mam nadzieję że fatih wymyśli żeby ja uśmiercić by złapać ta osobę która zleciła zabójstwo i ta która dzgnela Nur nożem.i pewnie zrobią tak zeby Yigit też uwierzył w śmierć Nur by było bardziej wiarygodnie.i fatih może gdzieś ukryć Nur dopóki nie znajdzie winnych

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No to się trzymajmy tego mojego i N scenariusza. Tylko dla dobra śledztwa powiedzą że umarła i znajdą winnych.
Cały czas im kibicuje. A Fatih jest przy Nur i niech się wreszcie wykaże.
Ciekawe co nim powodowało ze spytal Yigita czy ją sobie odpuścił. Może czeka na pozwolenie zajęcia się Nur jako ukochaną kobieta? A może faktycznie dziwi się ze Yigit, który deklarował swoją miłość także wobec niego, tak się zachowuje jakby z niej zrezygnował?
Jeszcze trochę cierpliwości -sabre sabre i się dowiemy.
Szkoda tylko że dali cały 3 sezon w 1 fragmencie bo nadal nie będzie wielu rzeczy wiadomo aż do 6 października

użytkownik usunięty
Elza49

Na koniec 1 odcinka pewnievNur dzgnieta została

ocenił(a) serial na 9

Być może. Pi to żeby nas bardziej podenerwowac .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I przez dwa odcinki będą śledztwa dotyczące dzgniecia nożem a na koniec 3 odcinka będzie happy end??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A kto z nas trafi za s-p???? Pan Faruk powiedział że wybrał najlepszy scenariusz i że w 3 odcinkach zmieści się wszystko co fani piszą. On twierdzi że nie ma co nalegac na więcej odcinków bo te 3 wystarczą żeby w nich wszystko zmieścić. Coś też wyczytałam że on chce w tych odcinkach pokazać nie kilka dni czy tygodni a lata.. (ale to tłumacz Google wiec nie wiem czy dobrze zrozumiałam). Ale fakt ze tylko w takim przypadku mogliby pokazać szczęśliwa rodzinę Yiğita Nur z dziećmi. Inaczej się po prostu nie da.
Dla mnie jest to już wszystko jedno. Chce żeby się to skończyło. Nie mogę patrzeć na wieczne cierpienie Nur. Nie mogę patrzeć jak te wszystkie wiedźmy razem wzięte mają sie dobrze.
Nie wiem czy coś się wyjaśni. Może zrobią beznadziejny epilog jak w 1000 i 1 nocy i tam jak jakiś narrator wszystko opisza. I będzie tak beznadziejnie znowu.
Nie wiem. Żaden nasz scenariusz, nawet ten najgorszy, się nie sprawdziły. Jest znacznie gorzej niż przewidywałysmy. I w ogóle nic nie słychać o Ridwanie. Czyżby o nom zapomnieli w końcu?
Chyba nic nie zostaje jak poczekać i się przekonać jak ta spółka: s-p +faruk+eda da sobie rade z 3 sezonem w 3 odcinkach.

użytkownik usunięty
Elza49

ja licze,ze zrobią tak,ze Nur niby nie żyje ;) to jest Kozak pomysł

Tak jak juz pisałam oni potrafią w jednym odcinku pokazac wiele,albo w wielu odcinkach pokazać np 2 dni z zycia bohaterów.Moze to zdjecie Nur w kożuszku to jednak nowe.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Wiesz ze może tak być. Teraz na ig jest zdjęcie nur z telefonem a w tle yiğit . Ma chyba ta sukiennke bo taka sama faktura materiału. To zdjęcie jest trochę szare ale wydaje się niebieska.

Elza49

Ja już nic nie wymyślam, nie kombinuje tylko czekam na odcinek:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Ja tez . Po prostu czekam. Co będzie to przyjmę .
Ka się ciesze ze tylko 3 odcinki. Yeder dość.!

Elza49

Na jakim AV na ig można zobaczyć te zdj w kozuszku? Bo tam jest ich multum, a nigdzie takirgo nie widzę.

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Patrz na avig (nie fan). Szukaj głębiej. Było 4 albo już teraz 5 dni temu.

Elza49

Wes rozowin jak mam wyszukać, bo wpisauje samo AV i nic takiego mi nie wyskakuje, z jakimś zaimkiem wszystko mi się pokazuje... Albo nie zrozumiałam Twojej instrukcji :P

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Wpisz w Google:"Asla vazgeçmem instagram"

Elza49

Widzisz a ja na ig szukałam. Heheh :P

agisikaav

A co jeśli Y będzie miał myśli samobójcze po pseudo-śmierci N? Wtedy to byłaby już tragedia

Julia_trololo

...pewnie zaraz napiszecie, że tragedią jest już dawno :/

użytkownik usunięty
Julia_trololo

Julia, prawie jak w Romeo i Julii hehe

ocenił(a) serial na 9

Tutaj każdy scenariusz może się sprawdzić.trzeba czekać do 22września :) mam nadzieję że mój mały da mi obejrzeć :/

użytkownik usunięty
maja9128

Ja to będę czekać na sub rus, ale pewnie tu zagladne i wszystko przeczytam co piszecie :(

Jakby zrobili taki koniec jak w "Romeo i Julia", to chyba ich bym... aachh szkoda nerwów

ocenił(a) serial na 9

Ale jesteś wygodnicki. A po tür na show tv razem z nami to nie łaska? Hehe
Ja też czekam na 22 września. A ostatnio na ig pełno zdjęć Merta. Tez nam coś pokazują w sprawie Aytül bo też są klipy gdzie Aytül krzywdzi Nur.
A my i tak nie wiemy co oni wymyślili.
A yiğit się nie zabije. On jest mocny gość. I ma Merta!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ALE wtedy zło zwycięży :/ co nie powinno tak być !! Dobro zwycięży a zło dostanie karę!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tylko myślę że sugerują ze Aytül znów chce skrzywdzić Nur.
A dobro musi triumfowac. YİĞİT I NUR RAZEM!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Właśnie.jestem pewna że tu kończy się wróżba..i że szczęśliwy powrót

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jeśli nie będą razem to cały ten serial nie miałby sensu.

Elza49

Dokładnie... po co tyle odc... lepiej od razu było zakończyć na rozwodzie/ ponownym ślubie Y i I, jeżeli miałoby się źle zakończyć... Ogólnie, to jestem ciekawa czołówki-nowa, stara? Ciekawi mnie to...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Nie wiem czy im się dla 3 odcinków zechce robić nową. Ale byłoby miło.
Ja tak sobie myślę że oni oboje w tym serialu TYLE zlego przeszli. Teraz obejrzałam 52 odc. z napisami. Nie wiem co o tym myśleć ale zaczynam podziwiać te s-p. Taki scenariusz napisać to albo trzeba mieć taką pokrętną naturę albo wyjątkowy talent. Ponieważ już tak się znieczulilam po ostatnim zwiastunie ze dokładnie obejrzałam sobie sceny z Fikret. Naprawdę jak można być takim pokrętnym człowiekiem?? Z każdego słowa Nur I Yiğita potrafi w mgnieniu oka wyprowadzić coś takiego że dla siebie zyskuje tylko plusy. A drugą osobę pogrąża i obsmarowuje tak że osłabnać można. A potem jeszcze potrafi to obrócić albo w żart albo wytlunaczyc się głupim nietaktem.
Chcę wierzyć że są takie zdolne a nie takie pokrętne z natury.
Myślicie że na głowę upadłam?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ja mysle dokladnie to samo co ty...

Elza49

Niestety, w życiu też zdarzają się takie Fikret. Ale nie o tym chciałam.
Oglądam dziś odc 41 kiedy Nazan upozorowała upadek ze schodów a właściwie to upadek był prawdziwy, tylko winę zrzuciła na Elmas.
Jest mi szkoda Elmas. Z dziewczyny próżnej i trochę podstępnej zmieniła się pod wpływem ciąży w kobietę, która nie tyle pieniędzy i bezpieczeństwa z tym związanego a miłości i wsparcia szuka w Cahicie. To przykre, że on tak ją traktuje. Trochę jak żywy inkubator. Bardzo mi smutno jak na to patrzę i chciałaby chyba, żeby nie Elmas odzyskawszy dziecko poznała kogoś solidnego i godnego zaufania i założyła rodzinę. Tutaj to jakoś nie rokuje.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Uwierzmy Farukiwi ze w tych 3 odcinkach on rozwiąże wszystkie dylematy odkryje wszystkie intrygi i zmieści się w nich wszystko czego chcą fani.