Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Nie, myślę, że w obliczu tylko trzech odcinków do końca, za późno na taką intrygę. Zresztą co to zmienia dla Y? Nic. On i tak kocha Merta i po czymś takim na pewno by nie przestał.
A żeby odsunąć I od Y scenarzystki mają cały oręż nieodkrytych dotąd intryg. Może Firat tym razem odwdzięczy się N i pójdzie do Y przyznać się do in vitro. Who knows. Jeśli zaplanują dobre zakończenie to wystarczy jeden impuls, żeby naszą dwójkę połączyć. Y jest tak charyzmatyczny (jak sam tego chce), że nawet gdyby sam zeznawał przeciwko Nur a potem chciałby ja uwolnić, to zrobiłby to no matter what.. Także wszystko w rękach scenarzystek i producenta.
Masz racje. Yiğit jak chce to tak świetnie gra ze aż dech zapiera. Ostatnio najlepiej wychodzi mu cierpienie ale może wykrzesać z siebie także wielka miłość. Oczywiście jak zechce.
Ja się tyle naogladalam klipów z yigitem i Nur i jak się teraz z bliska przyglądam to on naprawdę potrafi "twarzą " zrobić wszystko! Ale przyznacie ze z rozpaczą o nur mu do twarzy....
A może obraz martwej Nur, to pułapka zastawiona na zleceniodawce jej zabójstwa. Przecież mogli tak zrobić. Jest atak na N w więzieniu (a zleceniodawcą A lub I), dziewczyna przeżyła. Ale żeby złapać zleceniodawcę trzeba zastawić pułapkę ... Ogłosić śmierć N, założyć np. podsłuch potencjalnym podejrzanym i czekać na dalszy rozwój wypadków (przecież I i A będą sobie gratulować, albo powiadać jak wyeliminowały N).
Oj to było w czerwcu. Teraz ma być TYLKO 3 odcinki. Tak pisał producent i podobno to z szacunku dla widzów. Bo wybrał najlepszy dla widzów scenariusz który ma zadowolić ich żądania.
Dziś jest info ze 22 września o 19.45 podadzą "indeks" co chyba znaczy ranking %-rowy po TYM zwiastunie i pewnie podejmą decyzję czy będzie 3 czy więcej odcinków.
Ale ja bym chciała żeby było 3 o koniec tego koszmaru.
Oj przesadzasz jeżeli. Będzie więcej odcinków to mogą to fajnie rozwinąć i wszystkie intrygi wyjawić! Bądź optymistką :D Ja np. Bym wolał żeby więcej było nie ma co narzekać jeżeli będą 3 albo jak będzie więcej ;)
To całkiem możliwe. I wtedy yiğit nic nie wie i jest w rozpaczy.
Ale by było suoer
Któraś z was pisała o słowach iclal albo aytul jak jedna z nich powiedziała o mercie że coraz bardziej przypomina wujka.więc kto wie ,może zrobiły in vitro..i wcisnely kit yigitowi że to jego..one nim od dziecka manipuluja a on jest na te manipulacje nie może nic poradzić jedynie mogłoby podziałać wyjawienie wszystkich intryg wtedy przestały by działać te manipulacje i zajalvy się nur
A jak wam się podoba opcja, która wymyśliła Nicca żeby upozorowac śmierć Nur po tym stdkh e więzieniu dla schwytania zleceniodawcy jej zabójstwa. Np na takim podsłuchu İclal mówi do Aytül :" no wreszcie tym razem się udało nie tak jak z tym wysadzeniem Nur na jachcie..." a Aytul dodaje: "no i niepotrzebne były moje proby doprowadzenia do poronienia u Nur bo i tak glupia wlazla na to drzewo. Tylko szkoda ze wypiłas jej mleko i się podtrulas, ale i tak dobrze się dla nas skonczylo. Yigit jak zawsze nam uwierzyl. ha ha ." I już 3 intrygi wykryte. A reszta pójdzie jak po maśle..
Ten scenariusz by był dobry..ale gdzie by wtedy Nur ukryli jakoś musieliby wyprowadzić ze szpitala??
W wielu filmach juz takie cuda widziałam. Tu wystarczy tylko informacja do prasy bo przecież nikt by nie sprawdzał tego. Lejarz wtajemnicxony pomagz policji i kropka.Przecież to policja robi takie rzeczy a nie przestępca. Wtedy też yiğit by się dowiedział o śmierci Nur i ta jego reakcja w basenie byłaby uzasadniona
No też,nieźle to wykombinowalas a fatih może uprzedzić Nur o swoich planach złapania drani..ale też musieliby zrobić pogrzeb dla niepoznaki
Wczoraj udało mi się obejrzeć 56 odcinek Av.i powiem ci że Nur chyba nie jechała szybko żeby doprowadziła do takiego stanu merta jak pokazali bo ona ten samochód parkowala chyba ze pomyliła pedał gazu z hamulcem
Mnie się też wydaje ze jechała szybko. Ja się zmuszam i obejrzę z napisami do końca. Ale jestem na 52 odc. Trochę poprzewijam . Chce przed 3 sezonem przypomnieć sobie ale mnie ta Fikret i zachowanie yiğita odrzuca.
Ja tylko obejrzałam 56 muszę jeszcze raz ten moment potracenia merta zobaczyć z jaka prędkością jechała.
Oglądasz z napisami?. To może wiesz co rozmawiała Fikret z İclal . Chodzi o te leki czy ona cos powiedziała İclal w sprawie trivia nur?
Nieee, Iclal nic jej nie mówiła żeby trula Nur. Filtry sie wkurzyla że udaje jej się skłócić Nie i Yigita wbija do Iclal a ona nie chce z nią gadac. Widzi że leki jakieś zażywa i wpadła na ten pomysł trucia Nur
Dzięki. Juz trochę mi się zacięra co było. Te ostatnie odc to oglądałam tylko na żywo bo nie dałam rady zobaczyć powtorek.
Może się teraz z musze. Chociaż po kawałku
Dla mnie dziwne że Yaren z Nur w ogóle nie gadała. Chyba żadnej akcji między nimi nie było. A przecież dogadywaly się wczesniej
Dlatego myślałam że będzie po stronie yigita i nur. A one faktycznie nawet się chyba nie spotkały. A yaren przeszła na stronę cioteczki i stanęła przeciwko yağmur. Jakby sama nie była córką mordercy.
Oglądam AV i naprawdę Tolgahan był tu super. Jest jednak świetnym aktorem. Juz wiem czemu tak wkrecilam się e ten serial.
Oczywiście mowie o 1 sezonie. Oglądałam odcinek po poronieniu i jak zdecydował wyjechać
Wielka szkoda tego serialu i tego Yigita! A w tej zajawce znów mi przypomniał że umie grać. Jego rozpacz w tym basenie jak z najlepszych fragmentow serialu...
Dziewczyny pisały ze to s-p razem z reż. go popsuły. Zgadzam się z tym.
Może chociaż końcówka pokaże jak on ją jednak kocha... /kochał?
Liczę na to...achh... chciałabym starego Y... Cóż... Byleby byli na końcu razem szczęśliwi... Po co tak długo walczyć o siebie, skoro nie mają być razem?
A dobra nur i hej rodzina przyjęła Aytül do siebie??
Nie wiem co o tym myśleć ale raczej sądzę że to przypadkowy układ. Był na planie i zrobili sobie zdjęcie
A w styczniu rusza nowy projekt o Tolgahan będzie w nim grał. Podali na ogół
No to pewnie też jest jakiś powód żeby szybciej skończyć AV
Ja nie to miałam na myśli ze on nie da rady. Chyba po prostu ten serial jest belka w oku ameby a ze ma nową propozycję to się nie napiera zeby był więcej odc.
Pisałam wcześniej ze debatowal z nim faruk na temat kasy. Teraz ma szansę ba nowy film lub serial bo nie zdradził o co chodzi więc mu nie zależy a ameby będzie szczęśliwa. Ma nadzieje ze w tym nowym czymś nie będzie musiał się całować. Może to coś bez miłości . Ha ha . Może akcja bo teraz próbuje nam pokazać że jest jak szwarceneger
Jest takie zdjęcie Nur w niebieskiej sukience i drugie w tej samej i kożuszku tez niebieskim,czy to jest zdjecie z pierwszych 2 sezonów, może ktoś pamięta. może to z nowego sezonu.
Jest od 3 dni ,więc dośc głeboko na instag.AV.
Ja jej nigdy w kozaki w 2 sezonie nie widziałam. Miała kurtki czerwona skórzana miała płaszcze Były tylko takie zdjęcia z yigitem w musze i nazan ale dawno i myślę że to nie było z serialu tylko w czasie jakichś zdjęć. Yiğit był ubrany jak na ślubie z İclal chyba.
Oni wrzucają teraz różne zdjęcia stare i klipy i fragmenty z różnych odc. Zauważ że wypadek zdarzył się latem. Leżeli na trawie ona w sukience na ramiączkach.
Nie wiem czy przez te trzy odcinki stanie się zima.
No ale mogę nie pamiętać . Tyle byli tych odcinków których nie widziałam od dawna.
takze co do tej niebiekiej sukienki to właściwie w niebieskiej była chyba tylko z keremem . A co do zimy to tylko te w górach pamiętam to byla w płaszczu.
Przejrzałam raz jeszcze. Ona w niebieskiej sukience była też 1 dzień s pracy u Cahita. Może to zdjęcie w kozuszku to z planu. Mize było zimno jak to kręcili. A może to coś nowego z tego co teraz kręcą. Tyle że nie na zimy.
Znow obejrzałam odc polski z tej reklamy kozanow. Ta İclal w cieniu nur. Ten yiğit na scenie z nur a potem jak się kręcił wokół własnej osi żeby zobaczyć spacerująca nur. BEZCENNE!
Ja ten odcinek uwielbiam,muzyka atmosfera i Y zapatrzony w Nur. A propos sukienki ,to nie ta o której piszesz ,to inny odcien niebeskiego i ten kożuszek taki prawie kolor jak sukienka ,zdjęcie zrobione do połowy biustu,jakby chcieli coś ukryć.
Może napisz kolo jakiego zdjęcia to jest. Poszukam.
A co do yiğit z 1 sezonu to on sprawił że tak się wkrecilam w ten serial.
Takiego yiğita znalazłam w tym basenie...
Oby taki był w tym 3 sezonie