PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12510
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

domyslalem sie takiej odpowiedzi.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haha chyba kompletnie masz nasrane w glowie. wiedzmin to taka sama bezmyslna nawalanka jak setki innych gier. twoj poziom intelektualny mnie powala.

damian_filmweb

Mnie powala twój. Napisz to na jakimkolwiek forum Wiedźmina to zobaczysz jaka będzie reakcja. Ale jak na razie wracaj do BC2, to twój żenujący poziom.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

masz racje to moj poziom do ktorego ty niestety jeszcze nie dorosles. Ale za kilka latek, kiedy juz stuknie ci 15 wiosen, pewne rzeczy zrozumiesz.

damian_filmweb

Hahahah 15 wiosen to już mi dawno stuknęło, ale wiedz, że nawet gdy miałem te 15 wiosen to poziomem przerastałem cię po stokroć.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hehe watpie, aby 12 letnie dziecko prezentowalo lepszy poziom. popatrz na swoje wypowiedzi, na swoj blog, na swoje wybryki, a nastepnie popatrz w lustro i spytaj sie: ile masz lat ? jesli jestes normalny, to odpowiedz na to pytanie bedzie taka jaka ci przekazalem.

damian_filmweb

Jeśli nie widzisz tej ironii wylewającej się z 90% moich postów oraz mojego bloga to ty raczej powinieneś zadać sobie pytanie "Dlaczego ja jestem tak głupi?".

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to teraz bronisz sie ironia ? kolego polecam ci zapoznac sie ze znaczeniem tego slowa, bo twoja glupota juz mnie przestaje bawic.

damian_filmweb

Całe to konto powstało dla jaj i jeśli tego nie widzisz to jesteś upośledzony umysłowo.

0wner2

sork coś się z linkiem spieprzyło

0wner2

http://imageshack.us/photo/my-images/821/30596424007194269514910.jpg/

sorki za poprzedni link ale to jest chyba najbardziej adekwatne do ciebie kolego

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie kolego. ty jestes uposledzony umyslowo i dobitnie to potwierdzasz kazda swoja wypowiedzia. konto dla jaj ? gadasz tak, bo w koncu dotarlo do ciebie, ze masz problemy z glowa, wiec odwracasz kota ogonem.

zachowujesz sie jak typowy przyklad skretynialego trolla.

damian_filmweb

Tak to sobie tłumacz ;)

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie tlumacze tego sobie, bo wiem to od dawna. tlumacze do dla ciebie, bo samodzielnie do pewnych faktow nie dojdziesz. A dziekowac nie musisz.

damian_filmweb

Z tych twoich tłumaczeń to wynika jedynie, że jesteś wyjątkowo tępym osobnikiem który nie rozumie co się do niego mówi i nie umie wyciągać najprostszych faktów.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hehe zdajesz sobie sprawe z tego, ze mowisz o sobie ? juz chyba 3 raz piszesz na mnie, a tak naprawde mowisz o sobie. to dobrze, bo swiadczy o tym, ze cos do ciebie dociera. mimo, ze jeszcze nie rozumiesz do konca, ale juz prawie.

damian_filmweb

Ty uważasz, że to pasuje do mnie, ale prawda jest taka, że ja nie mam z tym nic wspólnego. To jest stuprocentowe opisanie ciebie, z czym pogodzić się nie możesz.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

smieszy mnie fakt, ze gadam z dzieckiem, ale coz, moze sie czegos nauczysz. tlumacz to sobie jak chcesz, ale prawde juz znasz, bo ci ja przekazalem. ja i 100 innych ludzi.

0wner2

Dobra jeżeli chodzi o argumenty na temat grafiki chyba zostały one wyczerpane.
No to wracając do innych i porównań do coda (chociaż to gry stawiające na zupełnie inny sposób prowadzenia rozgrywki ale spoko)
bf. tak jak w każdym single to tylko dodatek do multi (fakt wyburzenia są oskryptowane ale raczej chodzi o ich wpływ na taktykę działań) wyburzenia według mnie wyglądają dobrze i w ogóle są a nie jak w codzie można napieprzać z rpg'a w budynek a nawet doniczka nie spadnie. Jeżeli na prawdę multi w bf jest dla ciebie gorsze niż w codzie ok rozumiem każdy ma swoje typy tak samo gry jak i w życiu mamy porównanie, niektórzy wolą blondynki inni brunetki ( heh ja i tak wolę rude :D ). chociaż trzeba przyznać że multi b bf jest świetne z powodu wymuszenia na graczu działania w drużynie chociażby jakiejś najprostszej taktyki ( anie kampienia w jakimś koncie ze snajpą jak ma się sytuacja w codzie) niestety taki styl gry na niewiele się zdaje.
Co do udźwiękowienia muszę przyznać że skoro nie zapamiętałeś żadnego utworu no to twój problem ale oświecę cię iż bf jest serią gier z najbardziej rozpoznawalną ścieżką dźwiękową (chociaż sam nie wiem czemu w bfbc2 zabrakło tego głównego tematu ale spoko)
A teraz małe btw.

Co do kwestii Wiedzmina ( mam nadzieję że owner już się nie będzie tak spinał) zgadzam się z kolegą co do faktu iż wiedzmin jest grą dobrą nawet bardziej jest grą zaje....stą chociaż też można by powiedzieć iż są gry lepsze i bardziej ambitne (chociaż by Planescape: Torment to była dopiero ambitna gra)

Więc tak na podsumowanie są gry dobre i mniej dobre do tego każdy ma swój własny gust, jednemu może się podobać córka innemu teściowa i nie ma się co do tego zbytnio wtrącać .
Nie ma się co tak spinać ja proponuje wyluzowanie sakiewki rozumiem że ownerowi może się bf nie podobać tak jak mi cod :) ( no co mw1 było spoko ale od tego czasu każdy jaki wyszedł to odgrzewany kotlet jadący padliną z singlem na 4 godziny )( chociaż mw 2 też mi się podobało ale BO to już kupa no niestety trzeba przyznać że bo cofnęło się graficznie mw2 był dużo ładniejszy nie mówiąc o fabule z dupy urwanej i błędach chociażby w latach w których działa się akcja a dostępnym uzbrojeniem :D)
No ale wracając do podsumowania każdy ma prawo do swojej subiektywnej wypowiedzi i w tej sytuacji nie rozumiem jednego po co dalej ciągnąć ten temat co chwilę powtarzając to co powiedziało się 2 posty temu

somber

Zerknij na bloga 0wnera a zrozumiesz z jak ciemnej dziury wylazł żeby nam tu pojaśniać. Ten facet ma nie po kolei we łbie. To co Ty teraz napisałeś ja pisałem na poprzedniej stronie (gdzieś pod koniec)... Do niego nie dociera. Jego posty dla mnie nie istnieją, ten dzieciak jest po prostu głupi. Serio. Pierwszy raz w życiu spotkałem się z tak debilnymi odpowiedziami, brakiem fundamentalnej wiedzy w temacie i chamstwem w takiej mierze jaką reprezentuje ten pajac.

jaca777_2

widziałem bloga jego listę troli (sam na niej jesteś) :D nosz przecież to mistrz ciętej riposty jest ale cóż jeżeli to blog dla beki heh to rozumiem buhahahahhaaha XD

swoją drogą kolego ownerze może w końcu zakończysz spekulacje na temat twojego wieku i pochwalisz się ile masz lat po prostu

somber

No wreszcie się ktoś domyślił po co mój blog został stworzony ;)

ocenił(a) grę na 10
0wner2

szkoda, ze kazda twoja wypowiedz wyglada jakby pisal to uposledzony dzieciak. ale to pewnie dla beki. haha

damian_filmweb

Z tego co widzę jeden z nas jest upośledzonym dzieciakiem i to na pewno nie jestem ja.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

oj, jestes jestes. wiem, ze prawda boli, ale kazdy na tym forum dal ci to do zrozumienia. nikt nie chce czytac twoich postow. nikt cie nie popiera. wszyscy maja cie w dupie, a do tego uchodzisz za 12 letniego trolla- przyglupa.

jak widzisz ja moge poprzec moje slowa faktami, a ty... takie puste gadanie mozesz sobie wsadzic.

damian_filmweb

Jakimi faktami? Jak na razie jedyne co dowiedziałem się o BC2 to to, że jest zajebisty, bo ty tak mówisz. No i jeszcze to, że bezguścia krytycy wysoko to sobie cenią, bo dostali od EA tak dużo w łapę, że po tym też bym grę zachwalał jako arcydzieło.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

czyli nawet nie rozumiesz o czym ja teraz mowie. tu nie chodzi o gre. mowa o tobie.

lapowka dla krytykow ? mowisz o milionach recenzentow na calym swiecie ? kolejna bezmyslna bzdura napisana przez ciebie.

damian_filmweb

Haha, milionach, dobre. Kilka najważniejszych portali, a potem wszyscy idą ich śladami, by się nie skompromitować.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

jakie kilka ? wszyscy pochlebnie ocenili bc2. pewnie, ze bylo kilka wyjatkow, ale tlumacz to sobie jak chcesz. nie mozesz potwierdzic swoich argumentow, a ja moge.

damian_filmweb

Tyle, że te twoje argumenty są gówno warte bo nie raz wszyscy krytycy zachwalali kał, jak na przykład film avatar.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

avatar to calkiem udany film. a moje argumenty sa wiele warte w porownaniu z twoimi ZEROWYMI argumentami. pomysl troche, bo padam ze smiechu juz.

damian_filmweb

Twoim jedynym argumentem jest poparcie krytyków, a jak każdy wie krytycy często się mylą. Avatar to całkiem udany pokaz efektów.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to dziwne, ze prawie kazdy z nich sie myli. dziwne, ze tylu graczy sie tez tak myli. dziwne, ze tylu ludzi cie tak tu pojechalo. naprawde moje argumenty sa nic nie warte...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 10
0wner2

pewnie, a a dodatku stoi na takim poziomie intelektualnym, ze szkoda gadac.

damian_filmweb

Ale w sensie, że który z tych dwóch trolli? ;)

użytkownik usunięty
jaca777_2

btw jaca coś mi się gdzieś twój nick obił nie jesteś przypadkiem zapisany na jakimś innym forum dla graczy lub też nie masz jakiegoś podobnego gamer tagu

somber

Nie nie... Jestem cichym graczem. Mój nick na PSN to Szybszy_Bill. Udaje mi się ładnie łoić na KZ3, ale na BC2 jestem cienki bolek. Jesteś zawodowym graczem? Więc to tacy jak Ty kroją Bogu ducha winnych szaraczków którzy chcą się po prostu odprężyć wieczorkiem?

Pozdro

ocenił(a) grę na 10
jaca777_2

oj, czesto udaje mi sie zalatwic takich luzakow 10x z rzedu. juz sobie wyobrazam jak to ich wkurza, ale tez czasami dostaje niezle baty :) widzialem, ze malo grales w bc2, wiec nie mow, ze jestes cienki bolek. kiedy bedziesz mial juz min 25 range, to bedziesz dobrze gral. ja wkurzam sie kiedy zalatwi mnie ktos ponizej 30 lvl :)

użytkownik usunięty
somber

Nigdzie nie napisałem, że nie ma ambitniejszych gier od Wiedźmina bo Torment taką bez wątpienia jest ;) Ale Wiedźmin to jak na nasze czasy najbardziej ambitna gra i jeden z najlepszych RPG dostępnych na rynku. A co do CoDa i BF'a to dla mnie CoD ma fajny single, multi takie se, BC2 natomiast ma żałosny single i multi takie se, więc wnioski są jasne.

0wner2

Dobra to może tak powołując się na swoją reputację jednego z najbardziej znanych graczy w tym kraju proszę cię owner skończ już z tymi durnymi postami, no chyba że masz jakieś zalążki masochisty który po prostu lubi być ciśnięty i wyśmiewany, nie wiem sprawia ci to jakąś przyjemność że ludzie się z ciebie śmieją i cisną czy może masz zamiar naprawdę spowodować sytuację w której nikt już ciebie nie będzie brał na poważnie heh.

Powiedziałeś już swoje powtarzając się over9k razy więc skończ i wszystko wróci do względnej normy poć masz prawo do tego żeby ci się bf nie podobał ale możesz przestać próbować przekonać innych do tego bo ten temat nigdy się nie skończy

ocenił(a) grę na 10
somber

maly blad. jego JUZ nikt nie bierze na powaznie.

damian_filmweb

Ty cały czas bierzesz na poważnie wszystko co piszę hipokryto.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

kolejne slowo, ktorego znaczenia nie rozumiesz. w jakim celu wiec go uzywasz ? nijak pasuje do mojej osoby. a do ciebie ? jak najbardziej.

damian_filmweb

"nijak pasuje do mojej osoby. a do ciebie ? jak najbardziej."

Haha, to się ubawiłem. Do ciebie pasuje doskonale, do mnie w ogóle. I wierz mi, wiem co znaczy to słowo.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ile masz lat przyglupie ? tyle razy widzialem w twoich postach jakim jestes hipokryta, a do tego ego wielkie jak gory. podaj jakis przyklad na mnie. czekam, bo mam dobry humor, a to mi go jeszcze bardziej poprawi.

damian_filmweb

"maly blad. jego JUZ nikt nie bierze na powaznie."

Jesteś hipokrytą i to jest tego przykład: "maly blad. jego JUZ nikt nie bierze na powaznie."