PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=139132}
4,6 9,2 tys. ocen
4,6 10 1 9224
4,4 8 krytyków
9 Songs
powrót do forum filmu 9 Songs

i oglądałem sobie wybrane fragmenty tego filmu. Teraz już znam pilnie strzeżoną przez rodziców tajemnicę na temat tajemniczego dla młodych osób pytania "skąd się biorą dzieci?"
Aha! Nie rozumiem dlaczego film jest od 18 lat? Nie ma tam scen przemocy ani podobnych. Nie czuję się także zgorszony.

jeśli niedawno skończyłeś 16 lat, później odczujesz, ,dlaczego takie filmy są dla starszych :) będziesz wiedział, że zgorszenie nie ma tu nic do rzeczy....... a jeśli to odbierzesz w jakiś inny konkretny sposób, odbije się i tak i tak...

ocenił(a) film na 6
para_vosotros

W jaki sposób się odbije? ;) Hmmm... ;] Jaki... jaki?

użytkownik usunięty
Kuros

Może, że aktorzy się kochali w pupe? (nie, nie jestem zboczeńcem)

ocenił(a) film na 8

Chyba jesteś, jesteś zboczeńcem leksykalnym, bo niezboczeni leksykalnie napisaliby o uprawianiu seksu analnego, a nie "kochaniu się w pupę".

użytkownik usunięty
Klee

Widzę, że nie dostrzegłeś mojej ironii zboczeńcu :)

ocenił(a) film na 8

Najwyraźniej patrzysz w złym kierunku, bo jak mógłbym coś wykpić, jeśli bym tego nie dostrzegł? No, może to przypadek, a może wynik zboczenia, może... A leksykalnie to chyba rzeczywiście obaj jesteśmy zboczeni, Ty pieprzysz się ze słowami, a ja im życie oddaję. :-]

Nie czujesz się zgorszony, bo to dla Ciebie nie jest temat tabu i jesteś dobrze wychowany... Masz racje, że powinien być od 16 lat, bo skoro prokurator zdejmuje rękę z tak młodych ludzi to dlaczego nie mogą oglądać takich filmów. Film jest świetny, a jeśli kogoś zgorszył to tylko dlatego, że nie zobaczył w tym filmie nic innego jak seks, a to jest problem, więc niech nie uważają się za świętych. Czy widok zabijania jest lepszy od widoku dwóch osób uprawiających sex?