Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
twój dom? ten pierwszy chlew jak się wyjeżdża za te zgniłe miasteczko niedaleko Wrocka.
ja nie jestem pmpm. chyba ze chciałeś wstawić przecinek, co Ty myślisz że argumentami ad person udowodnisz swoją inteligencję >>>zachowujesz się jak standardowy głupi troll
Nie postawiłem przecinka gnido. Widać trzeba do ciebie pisać jak w podswówówce bo jak czegoś człowiek zapomni to z sensu zdania się nei domyślisz.
Ja się śmieję z ciebie kmiocie a raczej płaczę nad twoim żałosnym, smutnym, wiejskim żywotem gdzie jedyną rozrywkę i motto życiowe stanowi dojechanie avatara.
Do psychologa łajzo powinieneś się wybrać po niedzieli. Moze dla innych jesteś śmieszny, dla mnie jesteś nędzną karykaturą nastolatka, który szuka i błądzi.
jestem rok młodszy od Ciebie ,ale czytając Twoje posty dochodzę do wniosku że o jakieś 10 lat bardziej doświadczony życiowo, razi mnie w oczy Twój infantylizm...
przykro mi,że nic w życiu nie osiągnąłeś. pamiętaj że bycie robotnikiem fizycznym nie jest czynnością hańbiącą wiec bierz szufle i do roboty
''jestem rok młodszy od Ciebie ,ale czytając Twoje posty dochodzę do wniosku że o jakieś 10 lat bardziej doświadczony życiowo, razi mnie w oczy Twój infantylizm... ''
Do kogoś innego bym tak nie pisał, jednak w tym wypadku przyznaję rację. nawet jeśli nie ejstem dojrzały to i tak te 10 lat przewagi nad tobą mam zarówno intelektem, jak i wiedzą.
chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem . to ja jestem 10 lat bardziej doświadczony życiowo...
jesteś wtórnym analfabetą- nie martw się to się zdarza
Tępa pało bez napleta, naprawdę jesteś cymbałem. Pierwszy raz muszę tłumaczyć że to była złośliwa ironia.
Wiesz , ja udowadniam w tym temacie jacy wy jesteście tępi a ja jaki sprytny. teoretycznie ja nie muszę pisać nic, ja ci dotrzymuję tylko towarzystwa ,
ja czekam aż sam się skompromitujesz, póki co idzie ci świetnie
Ps. to nie jest powód do dumy
''przykro mi,że nic w życiu nie osiągnąłeś. pamiętaj że bycie robotnikiem fizycznym nie jest czynnością hańbiącą wiec bierz szufle i do roboty''
jestem studentem dwóch kierunków na UW tępa strzało.
Trza było napisać po prostu "studentem" wywarłbyś lepsze wrażenie.
A, no i trzeba było nie rzucać tekstów z gimnazjum typu "żal" i "tępa
strzało".
Ja jestem doświadczonym trollem i wiem , jak takich gagatków podpuścić...
POST macieja był żenujący cała zabawa polegała jak go podpuścić i zaprosić do zabawy :)
a miałem iść spać
Człowieku, ja w tej dyskusji piszę niskim poziomem, takim jak rozmówca, założyciel tematu. Ty zamaist pogonić nas obu jak bydło bierzesz się jedynie za mnie. Czy taka hołota jak krzyrzak to dla ciebie bariera? Tylko i wyłacznie nie jedziesz tego zera, bo nie trawi Avatara, jednak porównując jest gust filmowy to jest od ciebie bardziej oddalony niż przecietny fan Avatara. Gdyby nie było Avatara nie znalazłbyś z tym człowiekiem wspólnego języka i uważałbyś go za marnego dresa.
Człowieku zobacz jakim intelektem się popisałeś , jak dałeś się sprowokować jak małolat. I teraz mi powiedz , że wy trzymacie poziom .
Nie liczą się metody lecz efekty... wyszedłeś na większego idiotę niż ja ...czyż nie udowodniłem, że fani avatara są śmieszni?
Od początku całej tej dyskusji Krzyżak się tobą bawił jak z dzieckiem.
A co najśmieszniejsze? Pod koniec przychodzisz do mnie z płaczę że nie
jestem sprawiedliwy.
"Gdyby nie było Avatara nie znalazłbyś z tym człowiekiem wspólnego języka i
uważałbyś go za marnego dresa."
A znalazłem z Krzyżakiem wspólny język? Miziamy się jak to czynicie wy fani
między sobą? Jeśli Krzyżak napisze gdzieś durnotę w stylu "Ziemia jest
płaska" to nie będę mu przytakiwał. A kiedy jeździ po takich jak ty
(odnoszę wrażenie że słusznie) to czego ty ode mnie chcesz? Mam wstawić się
w twojej obronie? xD
"Ty zamaist pogonić nas obu jak bydło bierzesz się jedynie za mnie. "
A pysz! Krowy! (nigdy nie byłem dobrym Cowboy'em)
Chyba przeceniasz długość mojego internetowego penisa, aż tak mi nie zależy
Tym bardziej jeśli się tu dzieci ładnie w miarę bawicie. ;)
Idę spać bezapelacyjnie bo o 6 muszę wstać.
Człowiek który sam sobie bija brawa nie ejst dla ciebie bardziej żenujacy niż fani Avatara?
''Wiesz , ja udowadniam w tym temacie jacy wy jesteście tępi a ja jaki sprytny.''
cyt. Jełop z krzyRzem
co masz na myśli, bo wymiotujesz żółcią , na czym polegają Twoje problemy emocjonalne ??
wujek krzyrzak ci pomoże >
maciejanos - czyżby brat Ali Janosz ?
Wow , ale nas tu zaszczyt pie..lnął . Toz to za wysokie progi na Twe brudne chłopskie nogi .
Przeczytałem już wreszcie wszystko. I co mi wyszło?
Po pierwsze dziwne jest to, że zwolennicy Avatara dają się tak
podpuszczać Krzyrzak69, dając się sprowokować, co właściwie powoduje
ciągle "kontrreakcje" z udziałem obu lub więcej stron.
Po drugie Krzyrzak69. Muszę ci to napisać: "bakayaro". Najbardziej
drażni mnie fakt twojego wywyższania się, głoszenia jakiś ty mądry i
inteligentny.
I nie piszę to wcale ponieważ zazdroszczę. Heh. O nie.
Ja też lubię dowartościowywać swoje "ja", też czasami kocham hipokryzję
tak jak Ty, choć nie w takim stopniu jak Ty. Nie sądzę, że jest sens
odnoszenia się tak dobitnie tym w publikę. Nie piszę to tylko do Ciebie
ale i do innych obecnych tutaj.
To jest zwyczajnie niepotrzebne chwalić się swoim wykształceniem. Ja też
pewne mam, myślę że dobre. I co z tego?
Prawdziwa wiedzę ujrzysz po treści chociażby tutejszych wypowiedzi.
Po twoich jedynie mogę tylko napisać: profesionalny trolling, aczkolwiek
negatywny, narcyzm, no i momentami puszczałeś farbę i nie wychodziło Ci
"odszczekiwanie".
Po trzecie. Wciąż mnie zadziwia Twój fakt czepiania się fanów, tj.
napisałeś że są wśród nich debile jak i ci rozważni. Prawie wcale nie
piszesz o tym od strony antyfanów, u których również występuje taki
podział.
"Shimatta". Zresztą nie chce mnie się o tym pisać bo to jest taka
kategoryzacja na wzór typowo amerykański.
Piszę teraz do fanów: prawdziwą głupotą będzie dokładanie do ognia
Krzyrzak69, gdyż on będzie wzniecał go tylko coraz bardziej.
Mam nadzieję że na tym zakończę.
"Sayōnara"
ach czego chcecie od krzyrzaka??
to bardzo dobry człowiek,nie podoba mu się wasz wilm i co z teg??
pisze o tym, i co z tego? zabronicie nam to robić??
To dobry chłopak . Oblukaj jego filmy .
On by Ci lewą nerkę do przeszczepu oddał , a Ty się Go tak czepiasz .
Że też Ci nie wstyd .
"To dobry chłopak . Oblukaj jego filmy .
On by Ci lewą nerkę do przeszczepu oddał , a Ty się Go tak czepiasz .
Że też Ci nie wstyd ."
Mi wstyd?! Nigdy w życiu. Nie za Niego.
Żeby dobrze się z Nim dogadać, musiałem podejść do tego odpowiednio.
Nadawałem na jednej fali, żeby wyszła taka rozmowa: jak cham z chamem.
Nie żałuję tego. W końcu też lubię się śmiać z głupoty, tyle że stoję po
innej stronie, czyli dokładnie: nie po jego stronie. Heh.
co ja będę dzielił , antyfanów skoro to środkowisko mniej liczne i słabsze? MOje odpowiedzi są czasami kiepskie, bo nie wyrabiam z ilościom postów. Ale ogólne wrażenie zawsze przeważą na moją korzyść, bycie nrcyzem to też element trollingu.
prawdziwy troll ma zawsze zimną krew , mi czasami tego brakuje niestety:(
Grunt to sie dobrze bawić i zasiać ziarenko podkur...a w sercach i umysłach fanów Niebieskich Debili . Zabawa przednia przy tym a i bez wulgaryzmów sie obywa .
Ty to umiesz ;D
A po filmach widać że kolo ( Krzyrzak ) ma dystans do Siebie i leje na to co sie o nim mówi :D Tak trzymać Ulryk von Jungingen ( ten od dwóch nagich dziwek ... znaczy eee mieczy ) .
Bo prawdziwy trolling :) jest sztuką, wyższą forma wtajemniczenia, którą nie każdy posiąść może. Przeznaczona jest ona tylko dla wybranych... Dobra, dosyć tej wazeliny, walka trwa :)oi!
święte słowa panie , święte słowa .
Do dobrych rozp...alaczy ( w pozytywnym sensie ) dałbym jeszcze MieszkaXXX :D
Wkurzają mnie osoby które niewiedzą co piszą i się wyśmiewają ja osobiście bardzo lubię Avatara
"Wkurzają mnie osoby które niewiedzą co piszą i się wyśmiewają ja osobiście bardzo lubię Avatara "
>>>> kto ? ja nie wiem co piszę ? to Ty chyba nie wiesz o mnie piszesz??
podobać się mógł, tak jak się mógł podobać reksio lub 2012 lub inne takie kity ale do arcydzieła to mu daleko...
dla mnie avatar jest kiepski jak MOda na Sukces przy czym w Modzie na sukces występują ciekawsze dialogi
Uwaga antyfani pojawił się 2 jełop
co spamuje maciejanus1986 I ten ape... coś tam..obaj spamują w ten sam sposób... OBaj mają zaburzenia świadomości i boleją nad tym że ich film jest kiczowaty ,a my o tym dobrze wiemy...
jestem skory podejrzewać ze to jedna i ta sama osoba
dziś piękna noc!!! avatar zostanie upokorzony przez Hurt Lockera, już widzę jak stary dziad Cameron płacze...
miałem piękny sen , gdy bigelow dostaje oscara za reżyserię a Bękarty za film. Wiem,że to nie możliwe ale śmieszne by było gdyby Cameron dostał za całokształt pracy reżyserskiej ...abym się śmiał:)
pewnie że będę siedział przed kompem i telewizorem i oglądał jak Amerykańska Akademia Filmowa upokorzy avatara... coś czuję, że się nieźle uśmieję a fani smerfów będą nosić niebieski wstążki , jako żałobę po nieudanej gali oscarowej
widać , że jest w tobie pełno zawiści, poza tym skoro większości się ten film podoba, to raczej nie jest przypadkowy twór wysrany z dupy.
Według ciebie, jeśli jakiś film ma słabą średnią na filmwebie to jest słaby? Obudź się i odejdź od komputera, bo widzę że dla ciebie . Myślisz że Cameronowi zależy żeby być na pierwszym miejscu w rankingu tego portalu? niebardzo;p
pewnie że Cameronowi na tym zależy, bo jest zarozumiałym dupkiem , który robi tylko komercyjne gnioty.
większość widzów avatara to dzieci a dzieci wierzą w reklamę typu "to jest zajebiste , to jest najlepsze na świecie" Chociaż by nie widziało filmu to jak takie coś usłyszy to tak będzie mówić, dzieci są przyczyną sukcesu kasowego tego beznadziejnego filmu
Dzieci? Mam ponad 25 lat. Jak byłem w kinie nie widziałem ani jednego dziecka a sala pełna. Poza tym czytając opinię na forum to widze że głównie dzieci są anty fanami filmu.
taaaak i mają wpisany wiek w nicku albo znalazłeś profile antyfanów na naszej klasie... nie bredź mi o wieku bo jesteś rocznik 84 a ja 87 wiec jesteśmy z tego samego tłoczenia(czytaj koncówka komuny)
Więc masz chyba odpowiedź, że nie tylko dzieci chodzą tak?
Wiek na filmwebie mogą oszukać ale na sali kinowej wyglądu nie oszukają :)
Widziałem samych dorosłych, a pytałem znajomych i też mówili że dzieci nie było lub bardzo pojedyncze przypadki.
Zresztą czytając wypowiedzi wielu osób na forum można odnieść wrażenie że pisały to osoby dojrzałe, szczególnie te tematy z długimi tekstami o Avatarze. Czytałem je i są rozsądnie napisane przez osoby dość inteligentne.
ja też czasami piszę dość inteligentnie , ale potem schodzę do poziomu portalu (być może tego forum) i się kłócę z całą Polską.
A o której byłeś ?? byłeś kiedyś koło 13 w południe ?? jak idziesz do kina na 21 lub później to wiadomo ze dzieci same nie przyjdą . w rannych godzinach to nawet całe wycieczki z gimnazjów jeździły, (wiem od kuzynki).