Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
wiem ale nie miałem pomysłu jak przekręcić Twoj nick...ze srocetem poszło mi łatwo a Twojego nie wiem jak przekręcać a o angielskim ani nie myslałem
W sumie to masz rację.
Zajrzałem na forum i zobaczyłem come back i aż nie mogłem uwierzyć że jemu jeszcze chce się coś pisać.
Ja tam karmię, ale dla zabawy. Mam wesołą pogawędkę z krzyrzakiem, nawet go lubię.
Krzyrzak69 23 lutego 2010 17:14
* A – „4”, „@”, „/\”, „/-\”, „F|”
* Ą – „om”
* B – „8”, „|3”, „|8”, „3”
* C – „©”, „<”, „[”, „(”, rzadziej „{”
* Ć – Niezwykle rzadko jako „C'”
* D – „|)”, „])”
* E – „3”, „€”
* Ę – „E,” „em”
* F – „|=”
* G – „G”, „6”
* H – „|-|”, „[}{]”
* I – „l”, „1”, „!”, „|”, bądź jako spójnik: „&” (istnieje kilka wersji tej litery)
* J – „_|”, „Y”
* K – „C”, „|<”, „|{” „]{”, „|c”
* L – „1” (proszę nie mylić z „1” oznaczającym „I”), „|_”, „][_”
* Ł – zwykle nie występuje, ale w niektórych odmianach: „|/_”
* M – „|\/|” „/\/\”
* N – „|\|”, „/\/”
* O – „0” (słownie: zero), „()”, „([])”
* Ó – nie występuje, a jeżeli już jest, to źle użyte lub zastąpione przez „oo” lub „(')”
* P – „[]D”, „|D”, „|>”, „|O”
* R – „®”, „|2”, „12”
* S – „5”, „$”, „§”
* Ś – „$” lub nie występuje
* T – „7”, „']
ja Tu wszedłem rozruszać towarzystwo ... już udowodniłem jaki ten film jest beznadziejny , wszyscy z forum uciekli i z kin też a sam film leci na łeb na szyję w rankingach.
Osiągnąłem sukces!Mogę być z siebie dumny
1. Filmik żałosny.
2. Myślę że nie ty jesteś powodem dla którego ludzie o 1.30 nie siedzą na
forum filmu który wyszedł spory czas temu.
jak żałosny?? chyba nie zrozumiałeś o co w nim chodzi... bo polański pukał 14stkę.... i stad tego tłumacznie...
ps najpierw poleca się obejrznie filmiku niezapomniana 18stka na YT
Krzyrzak twoja misja jest daleka od zakończenia:
1. Link do Avatara dalej na głównej filmwebu ( na dole ).
2. Jutro na 90% news, że Avatar powrócił na 1 miejsce w kinach w weekend w
Polsce
3. Cztery nominacje aktorskie do Saturnów
4. W Box Office USA nowości go wyprzedzają wpływami na 1-2 tygodnie, potem
wracają na swoje miejsce.
5. W Box Office światowym po raz 10 z rzędu pierwsze miejsce w tym tygodniu
6. Wkrótce news o pokonaniu 3,5 mln widzów Titanica w Polsce i 1. miejscu
III RP
7. Dzisiejsze pokonanie Titanica WorldWide z uwzględnieniem inflacji (2,4
mld $)
8. Przekroczone 3 000 tematów na forum, Zmierzch zaczyna się bać...
Nie możesz sobie więcej pozwolić na takie długie nieobecności, bo tracisz
formę.
połowa tematów to krytyka ... w boxoffice jest porażka bo wygrał film scorseze.
a na forum tylko nieliczni piszą
PO 3 już są reklamy alijci w krainie czarów
No Krzyrzak niedopatrzenie z twojej strony! Wciąż na głównej. Do roboty. A Saturnami to bym się akurat nie sugerował. Wystarczy spojrzeć jakie tam filmy są nominowane... . . . . . . . . . . . . . .
wiem tam na samym dole jest w boxoffice... a na pierwszym miejscu dear John . śmieję się z tego do rozpuku. ( czy jak się tam mówi)
Krzyrzak przecież byłeś cały czas i pisałeś pod innymi nickami, więc nie udawaj, że cie nie było.
pS co to są saturny ?? nagrody od sieci mediamarkt hahaha...
ps HUrt locker zmiażdżył avatara w nagrodach bafta
O Krzyrzak, fajnie, że wróciłeś, bo poziom trolli ostatnio jakby się obniżył. Choć twoje posty też jakby mają niższy poziom niż zwykle, ale mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy :)
Tak więc, witamy :D
długo mnie nie było i już nie jestem tak kreatywny , bo ten film jest tak infantylny i nudny że nie da się wiele już napisac
Ja to bym chętnie ogłosił mały konkur dla antyfanów(trolli) Jak można nazwać fanów Avatara??
1) Debile
2) Cioty
3) Niedorozwoje
Z góry dziekuje z nieprzychylne odpowiedzi oraz obraźliwe komentarze...
heh... i wlasnie tutaj mozna zobaczyc POZIOM antyfanow filmu :). Czy my jestesmy tak negatywnie do was nastawieni? Nie... i w tym problem.
ale popisałeś się kulturą i inteligencją. Jednak odnoszę takie wrażenie że te określenia pasują do ciebie.
Taaak! Osiągnąłeś cel! Człowieku! Stałeś się bardziej niż żałosny! Kurcze, jest powód do dumy. Tak to właśnie jest jak się czujesz jak pępek świata, myślisz, że to wszystko Twoja (sorry, twoja - na szacunek trzeba sobie załużyć) zasługa, a tu takie rozczarowanie ;D Film jest już dłuuugo po premierze, a fani wciąż go nie opuszczają. Opuszczają filmweb i podobne fora, bo nie ma sensu kłócić się z takimi pustymi ludźmi.
... jak ja lubie czasem sobie poczytać takie tematy na filmwebie ... xDD
jak widze niektóre posty to mi się humor poprawia do końca dnia <lol2>...
Poprostu jesli fani wyzywają mnie i innych antyfanów TROLLAMI to osmieliłem zniżyc się do ich poziomu. No i wkońcu zrozumieli ze jest to ponizej jakigokolwiek poziomu...
Nie... My nie wyzywamy antyfanow trolami, to raczej oni z nas szydza. No ale jak ktos jest trolem to nie bede mówił, ze białe jest czarne.
troll, a idiota, wariat, głupek, down itp. to jednak jest różnica, wybacz.
Oprócz tego ja nigdy nie wyzywałam Ciebie ani innych anty-fanów, a jednak Ty usilnie starasz się mnie obrazić.
Trudno że tak odczuwacie ale cóż wczoraj zostałem wyzwany od trolla od fanów. Fanem który pisze w waszym imieniu jest pan streetsamurai czy jakos takoś więc ja pisze do fanów ale od siebie gdyż nie wiem czy wszyscy antyfani czuja się urażeni ale ja napewno... Jak by to ująć jak mozna nazwac kogoś trolem tylko dlatego ze ten film mu sie nie podobał?? Czy to normalne ??
Pamietaj, ze on reprezetuje jedynie jednostke. Mało jest fanów, którzy są na tyle chamscy aby obrazac inncyh (niestety zdazaja sie). Natomiast u antyfanow 90 % uytkownikow pozwala sobie na to, aby obrazac inncyh.
Jak już tak podajesz konkretne przykłady to umniejszono dziś moją inteligencję tylko dlatego, że spodobał mi się Avatar. Oprócz tego spotkałam się również z ogólnikami, że wszyscy fani to wariaci, idioci etc. W Waszym imieniu pisze np. Krzyrzak, który nawet nie zasługuje na miano "pan", a jakoś traktuję Was (skoro tak bardzo chcemy się dzielić, na my i wy ;/) wszystkich jak trolle.
To antyfani zaczynają wyzywać! Bo najpierw piszą że Avatar to trywialna fabuła, plagiat Pocachontas i ogólnie całej kinematografii, dalej , że zachwycają się nim tylko bezmózgowcy i gimnazjaliści, a potem płaczą że ktoś nazywa ich trollami
krzyrzaku a ja się śmieję z ciebie i wypocin ,jaki piszesz tu od miesiąca z podobnymi do siebie trollami.
saymon2345 - nie unoś się to urodzie szkodzi - jeśli nie wiesz to krzyrzak jest ulubionym trollem tego forum, tak trollem i on jest z tego dumny ;)
Chcesz zobaczyc trolla??
Spójrz w lustro i oceń czy trolem jest ktoś komu ten film sie nie podobał czy tez osoba która wali sobie podniecajac się jakąś niebieską laską... To jest chore...
To z niebieską laską to nie do mnie, bo ona minie nie pociąga. A to ty zacząłeś wyzwać fanów Avatara od debili i to tylko dlatego że ktoś cię wczoraj nazwał trolle. Nie chcę ci nic mówic, ale zachowujesz się jak przedszkolak któremu kolega zabrał zabawki. OK, Avatar ci się nie spodobł, ale czy przez to musisz obrażać jego fanów