Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
Chyba ty płaczesz, że Avatar mimo twoich usilnych starań czyli min. zarwanych nocek na dawaniu 1 z multikont i założenia setek tematów Avatar ma ciągle tak wysoką pozycje.
nie tyle co sie smieje, a nie interesuja mnie juz jego wypowiedzi. Wiem,ze sa bez sensu i moge domyslic sie co w nich bedzie...
Do autora tematu:
Myślę, że ty masz kompleksy. Żeby wyśmiewać ludzi, którzy oglądają porywający film? Może niema w nim żadnego przesłania, ani psychologi, ale film taki miał być. Widz miał odpłynąć do pięknego świata.
matko kochana rozgryzłeś mnie ... dokładnie taka jest moja opinia o tym filmie... żadnego przesłania , żadnej psychologii po prostu takie fajerwerki
Niby to wbrew wszystkim moim zasadom, ale skoro on traktuje ludzi jak śmieci to... czemu nie. Hahahaha XDD
A tak na poważnie, nie przejmujmy się takimi ludźmi i trzymajmy się naszego zdania o filmie ;) To najlepsze co możemy zrobić.
nie rozumiem Twojej złości , gdybym się naprawdę upokorzył to byś się ze mnie śmiał ..a przemawia przez Ciebie złość co potwierdza moje podejrzenia że mam rację i skompromitował ten film w oczach szerokiej widowni ( userów forum)
O rany wielki psychoanalityk się znalazł i Freud przy nim wymięka. Krzyrak wie lepiej od człowieka , co ten człowiek czuje. A tak na serio to nie czuję żadnej złości, po prostu śmieszy mnie Twoja głupota. Choć faktem jest że twoja działalność jest irytująca, bo zaśmiecasz forum.
to nie jest głupota, jak się okazuje jestem jednym z najlepszych typerów i analityków na tym forum:)
krzyrzaczku - a ja myślałam, że kiedyś przemówiłeś do mnie ludzkim głosem, a teraz się ze mnie śmiejesz?
No bo skoro z fanów Avatara to i ze mnie...
Witaj Lady w jego świecie ;) Jest fałszywy, pomiata i manipuluje ludźmi. Nie dajmy się ;D
heh najważniejsze, że my fani znamy prawdziwą wartość avatara i nie mówię tu o efektach 3D.
Nawet ze swoim dzisiaj się pokłóciłam o Avatara, powiedział mi, ze Avatar nie ma przesłania a ja zrobiłam mu za to sajgon, niestety.....
uwierz mi dziecinko pokłóciliście się o coś innego i sama dobrze o tym wiesz... rozmawialiśmy o tym . W twoim związku od dłuższego czasu panuje napięcie , które lubisz rozładowywać na tym forum, wiec logiczna była Twoja reakcja .
poniekąd troszkę tak , ale że się z was śmieję to nie znaczy że was potępiam . Po prostu niektóre zachowania się toleruje ale nie trzeba ich akceptować i im przyklaskiwać
powiedzmy sobie szczerze homoseksualistów musimy tolerować , bo to ich problem aczkolwiek nie jest to zachowanie powszechnie akceptowane.
wydaje mi sie,ze chodzi ci o ogolny zachwyt Neytiri tak? Niewdzie w tym nic dziwnego (oczywiscie nie mam tu na mysli jakich wyobrazen z nia i snow erotycznych).
szczerze nie obchodzi mnie to ... możecie sobie nawet kupić lalkę nejtiri i ja dymać w domciu pod kołderką byle bym tego nie widział.
wlasnie o to mi nie chodzi. Nie mam zadnych erotycznych mysli zwiazanych z ta posatcia. A jedynie jestem nia zafascynowany, cechy charakteru itd..
często młodzież się podnieca tymi postaciami , bo mało przeżyła i wierzy w utopijne wartości . To mnie śmieszy
A skąd wiesz ile ktoś przeżył? Są nawet dzieci, które przeżyły więcej niż Ty kżyżusiu ;) Nie oceniaj książki po okładce.
bo ci co przeżyli wiele nei podniecają się takimi pierdołami, chyba że są ciężko chorzy ale to inna kategoria
Ach mi się ni podobał i nie chce juz sie kłócić bo to bez sensu... Nie chce już nikogo obrażać bo po co?? Sorki za moje niektóre wypowiedzi ale poprostu czasem każdemu cos odbija... Pozdrowionka;)
Witaj wśród żywych ;) Nie interesuje mnie czy lubisz Avatara czy nie, dobrze, że już nie chcesz nas obrażać ;) Możesz być pewnien, że ode mnie również nie usłyszysz żadnej obelgi :>
Raczej nie... chyba, że coś przegapiłam ;) No, ale jak widać, każdy może pobłądzić więc będę się szczególnie pilnować po tym co ostatnio widziałam na tym forum. Nic mnie już nie zdziwi xP
To to ja rozumiem. :) Można nie lubić Avatar i to jest zupełnie normalne.
Ale nie trzeba obrażać kogoś, kto myśli inaczej. Miło widzieć taką
wiadomość. :)
ludzie róznych przekonań łączmy się i rozmnażajmy , życie jest piękne ...
wzruszyłem się ...czyżby na Ziemi mogła zapanować rajska harmonia?
życie jest piękne nawet jak jest do dupy... jest piękne ponieważ nic nie jest constans.
paradoksalnie porażki czynią nas szczęśliwymi
Fajnie, że nie chcesz już nikogo obrażać i toczyć głupich kłótni o sprawy które nie rozstrzygniemy, bo każdy ma inny gust. Ja też przegiąłem , ale po prostu mnie poniosło. Przepraszam.
widzę że Tobie te teksty też wyciskają łzy... kolego podam ci chusteczkę na znam przyjaźni.
szloch szloch szloch;(
O, proszę, nie sądziłem że widownia tak się poruszy:))
Zwłaszcza krzyrzak, myślałem że nienawiść do Avatara wszystko mu już przesłoniła.
tam miało być na znak , a napisałem na znam przyjaźni... widzisz nie mam serca z kamienia , lecz czasami umysł myśli trzeźwo i dlatego tak surowo oceniam avatara
Znalazłeś swoje katharsis i swój sens życia denerwując się na obiekcie swoich nienawiści. Takie oczyszczenie, i odreagowanie. Rozumiem
No czyli sprawa zamknięta;) Poprostu różne gusta różnią ludzi... Ja strasznie lubie horrory;) i filmy pana quentina;) no ale niestety Avatar nie podobał mi się(to nie grzech) jeśli to was pocieszy z filmów pana Camerona podobał mi sie strasznie T2 i ten film jest w moim prywatnym top10;)
No i zgoda. Są też kulturalni antyfani Avatara i do nich nic nie mam. A T2 też jest świetny, widziałem już chyba z dziesięć razy. Pozdrawiam.
mi też się terminator podobał tylko nie wiem czy to nie był przypadkiem terminator 3 bo oglądałem już dawno
"PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i
reżyser dla HL"
Tutaj masz kursy krzyrzak, postaw z 1000 zł, będziesz bogaty! Cztery Oscary
dla Avatara są po kursie 4,5. Kupisz sobie nowe kino domowe.
http://www.easyodds.com/compareodds/tv-and-awards/g/231/tc/344/oscars-
betting.html