7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.

Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.

Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )

Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.

NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)

PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL

Krzyrzak69

Chyba ty płaczesz, że Avatar mimo twoich usilnych starań czyli min. zarwanych nocek na dawaniu 1 z multikont i założenia setek tematów Avatar ma ciągle tak wysoką pozycje.

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Śmieję się z kżyżaka96 razem z resztą fanów Avatara. Hahahahahaha

ocenił(a) film na 10
black_hole_1981

Ktoś się dołączy?

ocenił(a) film na 10
black_hole_1981

nie tyle co sie smieje, a nie interesuja mnie juz jego wypowiedzi. Wiem,ze sa bez sensu i moge domyslic sie co w nich bedzie...

ocenił(a) film na 10
national

Fakt że piszę głupoty ale zawsze mnie rozbawiają jego teksty. Hahahahaha

black_hole_1981

dziękuję za uznanie:)

black_hole_1981

Do autora tematu:

Myślę, że ty masz kompleksy. Żeby wyśmiewać ludzi, którzy oglądają porywający film? Może niema w nim żadnego przesłania, ani psychologi, ale film taki miał być. Widz miał odpłynąć do pięknego świata.

darthbergi

matko kochana rozgryzłeś mnie ... dokładnie taka jest moja opinia o tym filmie... żadnego przesłania , żadnej psychologii po prostu takie fajerwerki

ocenił(a) film na 10
black_hole_1981

Niby to wbrew wszystkim moim zasadom, ale skoro on traktuje ludzi jak śmieci to... czemu nie. Hahahaha XDD
A tak na poważnie, nie przejmujmy się takimi ludźmi i trzymajmy się naszego zdania o filmie ;) To najlepsze co możemy zrobić.

black_hole_1981

ty się śmiej ale ja sądzę że to jest śmiech przez łzy bo upokorzyłem wasz film

Krzyrzak69

kogoś upokorzyłeś. Jak na razie to kompromitujesz się takimi tematami jak ten.

ObiWanKenobi444

nie rozumiem Twojej złości , gdybym się naprawdę upokorzył to byś się ze mnie śmiał ..a przemawia przez Ciebie złość co potwierdza moje podejrzenia że mam rację i skompromitował ten film w oczach szerokiej widowni ( userów forum)

Krzyrzak69

O rany wielki psychoanalityk się znalazł i Freud przy nim wymięka. Krzyrak wie lepiej od człowieka , co ten człowiek czuje. A tak na serio to nie czuję żadnej złości, po prostu śmieszy mnie Twoja głupota. Choć faktem jest że twoja działalność jest irytująca, bo zaśmiecasz forum.

ObiWanKenobi444

to nie jest głupota, jak się okazuje jestem jednym z najlepszych typerów i analityków na tym forum:)

black_hole_1981

ja dołączam.Hahahahahahaha

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

krzyrzaczku - a ja myślałam, że kiedyś przemówiłeś do mnie ludzkim głosem, a teraz się ze mnie śmiejesz?

No bo skoro z fanów Avatara to i ze mnie...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Witaj Lady w jego świecie ;) Jest fałszywy, pomiata i manipuluje ludźmi. Nie dajmy się ;D

ocenił(a) film na 10
miss_understood_

heh najważniejsze, że my fani znamy prawdziwą wartość avatara i nie mówię tu o efektach 3D.

Nawet ze swoim dzisiaj się pokłóciłam o Avatara, powiedział mi, ze Avatar nie ma przesłania a ja zrobiłam mu za to sajgon, niestety.....

Isabelka

uwierz mi dziecinko pokłóciliście się o coś innego i sama dobrze o tym wiesz... rozmawialiśmy o tym . W twoim związku od dłuższego czasu panuje napięcie , które lubisz rozładowywać na tym forum, wiec logiczna była Twoja reakcja .

Isabelka

poniekąd troszkę tak , ale że się z was śmieję to nie znaczy że was potępiam . Po prostu niektóre zachowania się toleruje ale nie trzeba ich akceptować i im przyklaskiwać

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

"niktore zachowania" - co masz na myśli?

national

powiedzmy sobie szczerze homoseksualistów musimy tolerować , bo to ich problem aczkolwiek nie jest to zachowanie powszechnie akceptowane.

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

wydaje mi sie,ze chodzi ci o ogolny zachwyt Neytiri tak? Niewdzie w tym nic dziwnego (oczywiscie nie mam tu na mysli jakich wyobrazen z nia i snow erotycznych).

national

szczerze nie obchodzi mnie to ... możecie sobie nawet kupić lalkę nejtiri i ja dymać w domciu pod kołderką byle bym tego nie widział.

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

wlasnie o to mi nie chodzi. Nie mam zadnych erotycznych mysli zwiazanych z ta posatcia. A jedynie jestem nia zafascynowany, cechy charakteru itd..

national

często młodzież się podnieca tymi postaciami , bo mało przeżyła i wierzy w utopijne wartości . To mnie śmieszy

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

A skąd wiesz ile ktoś przeżył? Są nawet dzieci, które przeżyły więcej niż Ty kżyżusiu ;) Nie oceniaj książki po okładce.

miss_understood_

bo ci co przeżyli wiele nei podniecają się takimi pierdołami, chyba że są ciężko chorzy ale to inna kategoria

ocenił(a) film na 6
Krzyrzak69

Ach mi się ni podobał i nie chce juz sie kłócić bo to bez sensu... Nie chce już nikogo obrażać bo po co?? Sorki za moje niektóre wypowiedzi ale poprostu czasem każdemu cos odbija... Pozdrowionka;)

ocenił(a) film na 10
saymon2345

hmmm... aty co? nawrociles sie :D? .

ocenił(a) film na 10
saymon2345

Witaj wśród żywych ;) Nie interesuje mnie czy lubisz Avatara czy nie, dobrze, że już nie chcesz nas obrażać ;) Możesz być pewnien, że ode mnie również nie usłyszysz żadnej obelgi :>

ocenił(a) film na 10
miss_understood_

a czy kiedykolwiek uslyszal ;]? . .

ocenił(a) film na 10
national

Raczej nie... chyba, że coś przegapiłam ;) No, ale jak widać, każdy może pobłądzić więc będę się szczególnie pilnować po tym co ostatnio widziałam na tym forum. Nic mnie już nie zdziwi xP

ocenił(a) film na 10
saymon2345

To to ja rozumiem. :) Można nie lubić Avatar i to jest zupełnie normalne.
Ale nie trzeba obrażać kogoś, kto myśli inaczej. Miło widzieć taką
wiadomość. :)

LukeR87

ludzie róznych przekonań łączmy się i rozmnażajmy , życie jest piękne ...

wzruszyłem się ...czyżby na Ziemi mogła zapanować rajska harmonia?

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Życie może być piękne. To zależy tylko od nas.

LukeR87

życie jest piękne nawet jak jest do dupy... jest piękne ponieważ nic nie jest constans.

paradoksalnie porażki czynią nas szczęśliwymi

saymon2345

Fajnie, że nie chcesz już nikogo obrażać i toczyć głupich kłótni o sprawy które nie rozstrzygniemy, bo każdy ma inny gust. Ja też przegiąłem , ale po prostu mnie poniosło. Przepraszam.

ocenił(a) film na 10
ObiWanKenobi444

Alez to wzruszajace ;'( :D.... .

national

widzę że Tobie te teksty też wyciskają łzy... kolego podam ci chusteczkę na znam przyjaźni.

szloch szloch szloch;(

Krzyrzak69

O, proszę, nie sądziłem że widownia tak się poruszy:))
Zwłaszcza krzyrzak, myślałem że nienawiść do Avatara wszystko mu już przesłoniła.

ObiWanKenobi444

tam miało być na znak , a napisałem na znam przyjaźni... widzisz nie mam serca z kamienia , lecz czasami umysł myśli trzeźwo i dlatego tak surowo oceniam avatara

Krzyrzak69

Znalazłeś swoje katharsis i swój sens życia denerwując się na obiekcie swoich nienawiści. Takie oczyszczenie, i odreagowanie. Rozumiem

ocenił(a) film na 6
Krzyrzak69

No czyli sprawa zamknięta;) Poprostu różne gusta różnią ludzi... Ja strasznie lubie horrory;) i filmy pana quentina;) no ale niestety Avatar nie podobał mi się(to nie grzech) jeśli to was pocieszy z filmów pana Camerona podobał mi sie strasznie T2 i ten film jest w moim prywatnym top10;)

saymon2345

No i zgoda. Są też kulturalni antyfani Avatara i do nich nic nie mam. A T2 też jest świetny, widziałem już chyba z dziesięć razy. Pozdrawiam.

ObiWanKenobi444

mi też się terminator podobał tylko nie wiem czy to nie był przypadkiem terminator 3 bo oglądałem już dawno

Krzyrzak69

jeśli ci sie podobało to nie mogła być trojka

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

"PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i
reżyser dla HL"

Tutaj masz kursy krzyrzak, postaw z 1000 zł, będziesz bogaty! Cztery Oscary
dla Avatara są po kursie 4,5. Kupisz sobie nowe kino domowe.

http://www.easyodds.com/compareodds/tv-and-awards/g/231/tc/344/oscars-
betting.html

ocenił(a) film na 10
elkociak

Jeszcze raz:
http://tinyurl.com/y8sn8gy

elkociak

kużwa 4 oscary ... rzeczywiście ryzyko ,ale i duży zarobek . Nie postawię bo mnie nie stać chociaż pewnie będę sobie w brodę pluł że nie zaryzykowałem. Nie jestem hazardzistą jedyne gdzie grałem to Toto-mix. Obstawiałem mecze:)