Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
Najlepsze jest to ze oskara za rezyserie Jamesow`i moze zwinac przed
nosem jego byla zona Kathryn Bigelow
Co do jej tegorocznego filmu tej pani The Hurt Locker. W pułapce wojny
za który otrzymala nominacje to jak dla mnie nie ma szalu "na bezrybiu
:D moze dostac" jakis taki przemoralizowany lecz jej film SF z 1995
Strange Days-Dziwne dni dalej stoji mocno w moim top 10 sf
pozdrawiam
jego po prostu trzeba odbierać jako kawalarza, bo wszyscy wiemy że nic nie mówi na serio
mówię w pełni serio że sprowadziłem avatara na niziny... przegrywa wszystkie nagrody i na tym forum powoli znaczy coraz mniej
Taaa- to że przegrywa w nagrodach to akurat dzięki krzyrzakowi, który pociąga za sznurki w branży filmowej. Jasne, a ja latam i mam skrzydła
uwierz mi że ja też mogę latać i mieć skrzydła! wsiadam do samolotu , a w samolocie zakładam skrzydła.
nagrody nie będą moją zasługą ale zepsuta reputacja avatara na tym forum tak
^^ Jedyne co psujesz to reputację anty-fanów. Już wszyscy o tym wiedzą.
Ale to nie będzie Twój lot. Tak samo jak to nie jest Twoje forum i dobrze by było gdyby to do Ciebie dotarło. Nie Ty tu rządzisz.
zepsuta reputacja avatara
Jak na razie o Ty psujesz sobie tu reputację. Nie wiem czy wiesz, ale jakieś 98% użytkowników smieje się z twojej głupoty i samochwalstwa
widzę chłopcy że boli was moja działalność i to że zepsułem avatarowi rreputację.
cóz musiałem zaprowadzić tutaj porządek, dziwię się tylko że admini nie skasowali kont zawyżających ocenę
sorry ale u mnie w mieście nie stawiali monopolowych obok szkoły, widocznie u was uczniowie więcej piją
Haha ;) Ale dajmy mu się pocieszyć tym, że to jego zasługa. Przecież to tylko biedny, smutny, zgorzkniały człowiek, któremu w życiu nie poszło i musi sobie podbudowywać poczucie własnej wartości zniżając się do poziomu poniżej dna.
No i nareszcie! Trolle śpią, Avatar górą, radujmy się albowiem niemożliwe stało się możliwe! XD Odbija mi, nie ma z kim się pokłócić, nikt mnie nie obraża... ;>
wykurzyłem avatara ze strony głownej
na imdb średnia spada
w kinach pustki
niedługo alicja w krainie czarów
pasmo nieustających sukcesów o co wam chodzi ??
tak... Doczytalem sie, ze Disney postanowil wydaec wersje na krazkach juz 3 miesiace po premierze w USA. Kiniarze na calym swiecie sa obuzeni. W Bardzo wielu kinach na swiecei ( w tym i w polsce) film nie zostanie wyswietlony ze wzgledu na strajk. Wiec pozyja Avatara w kinach jest narazie bezpieczna. Czy nie uznasz tego za sukces? Juz pokonal alicje chcoiaz jeszcze do kin nie weszla ;).
są reklamy , ja juz się szykuję na alicję w krainie czarów ... reklama działa.
mam nadzieję że ten film przywróci mi wiarę że 3d może zmienić kino , bo avatar był klapą
w kinach pustki
bla bla bal marzenie ściętej głowy. W poznańskim Imaxie większość miejsc zajęta na parę dni do przodu, Avatar na pierwszym miejscu Box Office, ale krzyrzak pisze ze pustki.Ten człowiek chyba żyje w Matrixie
wykurzyłem avatara ze strony głownej
Po okolo 2 miechach filmy wypadają z top nowości. Zadna w tym twoja zasługa
USA:
1. Wyspa tajemnic
2. Walentynki
3. Avatar
4. Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna
5. Wilkołak
głupoty piszesz, w kinach puszczają tylko avatara u nas nic innego nie leci byłem ostatnio zobaczyć i wróciłem z powrotem bo nic ciekawego nie było
Heh... Zaden z filmow ktorej otaczaja w tym rankingu Avatara nie jest puszczany w kinach dluzej niz 2 tygodnie. Tydzien temu byl 4 a teraz jest 3, pokonal Percy jacksona, niedlugo pokona walentynki, a potem Wsype (takie sa moje prognozy na najblizsze tygodnie :P).
O popatrz? To ci z USA też czytają Twoje komentarze?! Albo niee!! Ty im nadajesz telepatycznie, że film jest do dupy! XD Pomyśl zanim coś powiesz.
Troche to smutne, ze krzyrzak zakłada taki debilny temat i w ciągu 1 dnia wątek ma prawie 200 odpowiedzi...
trening czyni mistrza, mam tu niepodważalną reputację , jestem mistrzem tego forum , wpisy same wpadają
Ja wiem dlaczego. Dlatego, ze ty nie wkurzasz tych co już Cię znają, tylko śmieszysz, a pośmiać się można przecież :)
nie wiem czy wkurzam . może niektórzy mają obsesję na moim punkcie... Dla niektórych pierwsze skojarzenie z avatarem to będę ja zamiast Jake sully hehe
Napisałam, że nie wkurzasz, tylko śmieszysz. Mnie nie wkurzasz, tylko śmieszysz :) Jak czytam Twoje tematy i Twoje odpowiedzi to w politowaniem kiwam głową, wzruszam ramionami i se myślę "O ten znowu się nudzi". Czasem dla swojej własnej perwersyjnej przyjemności Ci racze odpisać tak jak to robię teraz. A co.
Dzisiejszą głupawkę wśród fanów ufundował Kżyżaczek, całkiem oswojony, wytresowany troll! :D Kżyżaczek będzie z pewnością sponsorem rozrywki dla fanów także jutro! XD
ahahaha xD No błagam Cię, litości! Masz niepodważalną reputację chama i prostaka! To ile Twój wątek ma odpowiedzi świadczy tylko o tym ilu ludzi wkurzasz i ilu ludzi ma Cię dość. Tak, bo prawie każdy stracił do Ciebie szacunek już po kilku pierwszych postach. 200 wpisów = ok 100 wrogów. Naprawdę tak bardzo Cię to cieszy?