Dawno nie pisałem już tutaj postów, uznałem że moja misja jest skończona, film wyleciał ze strony głownej. Liczba obejrzeń znacznie spadła, kina świecą pustkami( wrocław) na filmweb popimo akcji plusowania avatara 10 średnia systematycznie spada a faworytem do oscara jest Hurt Locker.
Dlatego teraz mam prawo się śmiać z fanów którzy się podniecali tym jakże prymitywnym filmem, paradoksalnie pomimo zaawanowania technologicznego.
Widziałem już płacze na tym forum że żaden aktor nie dostał nominacji
widziałem opisy jakoby avatar miał miec taką hiperbolę dochodów że masakra , wtedy powiedziałem krzywa się załamie jak u batmana ( i miałem rację )
Sam film stracił już wielu fanów została ich garstka co się tu jeszcze podnieca. A na IMDB avatar jest 55.
NO cóż nie będę się powtarzał i pisał co myśle o tym filmie , chociaż większość wie :)
PS. Obstawiam 6 oscarów dla HL i 4 dla avatara. przy czym najlepszy film i reżyser dla HL
miss understud żyłka ci pęknie ... boję się o Twoje zdrowie wylew w takim młodym wieku...dbaj o siebie
Ze mną wporządku, a do mojego wieku nic Tobie. Dbam o siebie, codziennie chodzę spać po wieczorynce, tuż zjedzeniu pysznej kaszki truskawkowej. A Ty? Wolisz Tabalugę czy Boba Budowniczego? :D
a ja się boję o twoje zdrowie- zarwane noce na jedynkowanie Avatara i zakładanie dziesiątek krytycznych tematow+ obrażanie fanów. Tak nie robi zdrowa osoba...
A tak z innej beczki. Napisz proszę z łaski swojej Krzyrzak kim ty jesteś tzn ile masz lat, co robisz w życiu (uczysz sie? czego?, pracujesz? jaki masz zawód?, jak wyglądasz ;P ? Tylko nie kłam ok? :)
A niech sobie będzie choćby królową anglii, mojej kaszki truskawkowej nie dostanie ;D
jestem najlepszy na tym forum i jestem z tego dumny, wszyscy wytykacie mnie palcami bo mój geniusz was przerósł a wy prezentujecie typową polską zawiść
jesli ty jesteś inteligentny to ja polecę w podróż na Marsa
No ,niestety, chyba tak szybko nie będziesz mógł wrócić na rodzinną planetę. Szkoda, ale cóż IQ sobie nie odejmę.
No pewnie ze jestem cesarzem Chin i pozdrawiam Krzyrzaka 69 - ambasadora Kurvinoxów na planecie Ziemia
A co za różnica ile masz lat? Wystarczy czytać Twoje posty żeby wyrobić sobie opinię na temat Twojej dojrzałości umysłowej, więcej mi wiedzieć nie trzeba ;)
ogólnie tak . moje życie to większości pasmo sukcesów, mimo iż nie należę do ludzi przy kasie. Jestem biedny ale szczęśliwy, lubię się szczycić moją iteligencją i osiągnięciami naukowymi , dodatkowo jestem wysportowany i mam ładną mądrą dziewczynę .
Człowieku, więc o co Ci chodzi? Nie jesteś żadnym bogatym snobem, jesteś szczęśliwy. Skąd w Tobie tyle nienawiści? Większość ludzi z tego forum ma gdzieś kasę, bo są szczęśliwi. A Ty nie możesz znaleźć z nimi wspólnego języka? Dlaczego?
bo nie lubię gloryfikowania rzeczy które na to nei zasługują . Wg mnie avatara jest przereklamowany i odniósł sukces komercyjny zaś artystyczny nie.
Dlatego wkurza mnie opinia typu 11/10 albo arcydzieło
A ja mam 100 miliardów dolarów, mam 5 rezydencji na całym świecie, jestem medalistą olimpijskim, mam całe pola naftowe od Dubaju po Kuwejt, a z Cameronem chodzę na piwo.
Nie prześlę ci kasy , bo ściemniałem. Jeśli ja jestem bogaty, to ty jesteś inteligentny i masz sukcesy o których piszesz
Tak, poczekaj do weekendu to będzie trochę więcej śmieci w śmietnikcach i jakoś wystarczy do pierwszego.
O rety, krzyrzak, nie che mi sie grzebac w tym smietniku. Odpowiedz. Ja tam nigdzie nie widze wieku ani Twojego wygladu, ani tego czym sie zajmujesz. Ja powaznie pytam, nie rob se jaj choc przez chwilke. Jestem Ciebie ciekawa.
Ty no popatrz, jakiego nosa mam, ja skonczyłam budownictwo :)
Nie no ludzie, trzymajcie mnie, jeszcze sie z krzyrzakiem zaprzyjaznie hehe
a gdzie skończyłaś? jaką masz specjalizację? troszkę ci zazdroszkę bo przede mną jeszcze kawał drogi :P
super specjalizacja :) NIe ma to jak mostowcy, a nie ma to już jak wrocławscy mostowcy ,rzecz jasna ja nim nie jestem:(