wydaje mi sie, ze nie chodzi o to kogo lubimy a kogo nie. A mianowicie o kwestie zrozumienia ;)
hmm, moze. To ze sa rozwiedzeni nie oznacza wcale, ze sa ze soba skluceni. Nie jestem pewny kiedy oni sie rozwiedli, moze przed napisaniem scenariusza, a moze po...
tak sobie piszemy ale tu zaraz skonczy sie mozliwa liczba postow. Co robimy ;)?
Moze jest ktos chetny, bo wiecie wg niektorych zalozenie tego tematu to 100% slawa na FW ;] ironia...
ale jak ktos nie bedzie wiedzial? Pomysla, ze to dla mnie naprawde slawa jest ;).
no wlasnie ;), musze uwazac bo bede jeszcze ode mnie autografy chcieli... heh ;]
wydaje mi sie, ze nie jestesmy autorytetem dla nikogo. Robimy to bo lubimy, nie aby zaistniec w tym swiecie...
wiec poczytaj troszkę potem pisz. bądź konkretna .
1. Sharon Williams (14.02.1978 - 1984, rozwód);
2. Gale Anne Hurd (1985 - 1989, rozwód);
3. Kathryn Bigelow (17.08.1989 - 1991, rozwód);
4. Linda Hamilton (26.07.1997 - 1999, rozwód), córka Josephine Archer (ur. 15.02.1993);
5. Suzy Amis (od 04.06.2000)
odpowiednie zakreślić
Jak na antyfana- to masz obszerną wiedzę o Cameronie!
Jestem pod wrażeniem.
No,no.
nie bardzo... nie mam jej za zle, ze zgarnela najwazniejsze Oscary. THL nie ogladalem wiec o filmie nie bede sie wypowiadac. No ale bedzie trzeba zobaczyc ten "najlepszy film" roku...
hL się fajnie ogląda. nie wiem na ile jest rewelacyjny , ale mi się podobał. wczułem się w klimat tamtej wojenki
i co uwazasz, ze powinien zostac naj filmem? Jezeli mialbym juz typowac (oczywiscie avatar, ale wezme inny) to dalbym na Bekartow...
no mi się bardziej podobały HL i bękarty . Oba filmy mogły zostać. Hl to taki slumdog. podobnego typu film.
heh, tak samo ciekawe co by bylo jakby mieli dziecko razem. Bylby to zapewne najlepszy rezyser ;)
Ja założyłam wczoraj temat- Pandora- miejsce magiczne. Ale gdzieś zginął. Chyba jest teraz na 4- 5 stronie?
Mozilwe, chociaz Cameron moze ma taka wyobraznie, zeby zrobic dobry film o milosci? Mi tam titanic sie podobal ;)...
No w sumie mężczyźni też pewnie mogą mieć piękna wyobraźnię, przynajmniej niektórzy. Titanic też był pięknym filmem, ale...wolę Avatara;-)
Ok będę się zbierać. muszę jeszcze obejrzeć Terminatora: Ocalenie.
Dobranoc wszystkim.
Tobie też Krzyrzak i sama się sobie dziwie że nie ma w tym a ni trochę z ironii, bynajmniej nie trollujesz jak co po nie którzy tutaj.
ja bym na przykład nie chciał aby mi się partnerka wpieprzała w projekty .
ani ja jej się nie chcę wpieprzać w kodeksy i paragrafy
Ooo!
Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że Twoja partnerka- jet prawniczką!
A powiedz mi- co masz przeciwko nasionkom?
One nie są przecież ludziożerne, a Ty od nich ucieksz jak diabeł od święconej wody!
:)
National, jak przejdziemy na stronę 20-stą....trzeba będzie zdecydować kto założy kontynuację...;-)Ahhh ta sława ;-)