wlasnie probowalem wyszukac ich w filmie, bezskutecznie. Mam tu na mysli scene gdy Jake jest w barze ;]
Sama widzisz izunia co sie dzieje podrabiaja,wyzywaja i nie wiadomo co jeszcze.Radze dobic temat do 1000 i gadac moze na gg np z z nationalem a chcesz pogadac z wieksza liczba ludzi to dajesz konferencje i jest spox zero trolli i wyzwisk
A jak się kochacie, to się spotkajcie gdzieś w kinie na Avatarze a nie się ślinicie na ekrany. Bóg z wami.
dla mnie to też jest chore... oni nawet nie chcą się podzielić sławą... w moim temacie byliby już bardziej anonimowii ale oni wolą się narzucać całej społeczności Fw?? czy to normalne?
National jeśli znajdziesz jakiś ciekawy filmik, coś związanego z Avatarem, wklej mi linka ;-) Lubię wszystko związane z Avatarem ;-)
pewnie, że się podzielę ;-)
Myślę, że aktor który gra Jakea, nie lubi zbytnio gwiazdorzyć...
Tak zauważyłam. Nie należy to tych pięknisiów co stroją się godzinami przed lustrem by świecić w blasku fleszy...Chociaż jeden normalny.
Ja też tak mam. Z rana tylko wskakuje w spodnie, czeszę włosy na klacie i tyle. Gotów by rozpocząć dzień.
tez mi sie tak wydaje... W sumie to Cameron wybral malo znanych aktorow... (sa wyjatki).
oczywiscie mam swoich ulubionych aktorow ale mysle ze Sam tutaj zagral wspaniale wiec nic bym nie zmienil do Zoli to samo
tak, właśnie fajnie, że takich mało znanych ;-)Dzięki temu wszystko było takie nowe;-) Świerze, że tak powiem.
Zoe to świetna aktorka. Jak wspaniale wcieliła się w Neytiri, niesamowite. Znaczy Sam też świetnie zagrał Jakea. W końcu tyle kiedyś o Jakeu pisałam z dziewczynami.
Ja z chłopakami o dżejku też sporo się napisaliśmy... ależ bym chciał być taki jak on... niestety, ciężko w naszym szarym świecie byc tak idealnym :C
ktoś mnie to nie zrozumiał - nie spodziewałem sie tego że fani uznają że mam fałszywe konto ale rozumiem to w pełni teraz. Mówię że nie żartowałem z zimuse.b i jak chcecie dowodów to służę ale się pośpieszcie bo mam 10 minut zanim wychodzę z filmweb raz na zawsze. Jestem z Łodzi, to tak btw.
dowodów że nie jestem "podrobiony" możemy powysylac se PMy na naviblue.com i avatar-forums.com i fanfiction.net tam jest moje opowiadanie sequel do avatara.
National teraz muszę coś załatwić, mianowicie idę na polowanie;-) Do sklepu po jedzonko. O której się spotkamy znów?
znam inny...
national posuwa izkę i mówi: "ale masz dużą cipkę, ale masz dużą cipkę "
izka pyta "dlaczego powiedziałeś to 2 razy" national na to " to nie ja to echo"
:)
xD tez tak myslalem ale tak patrze ze moje posty sa ignorowane to nie wiem co mysle thx national przynajmiej ty odpowiadales na moje posty :)
xD tez tak myslalem ale tak patrze ze moje posty sa ignorowane to nie wiem co mysle thx national przynajmiej ty odpowiadales na moje posty :)
michael_PL na naviblue. jeśli będzie wam mówił o indeksach - skarżcie mi na pm tam. wychodzę, myślcie co chcecie, przykro mi że nie można dyskutować tu o filmie