7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Kontynuacja... Zapraszamy serdecznie wszystkich fanow ;)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wlasnie probowalem wyszukac ich w filmie, bezskutecznie. Mam tu na mysli scene gdy Jake jest w barze ;]

national

założyłem wam tematy... bedziecie mogli sobie pisać do woli

national

Sama widzisz izunia co sie dzieje podrabiaja,wyzywaja i nie wiadomo co jeszcze.Radze dobic temat do 1000 i gadac moze na gg np z z nationalem a chcesz pogadac z wieksza liczba ludzi to dajesz konferencje i jest spox zero trolli i wyzwisk

Blue_Best_Avatar

będę mógł założyć 4 część ?? to jak będzie ?? nie bądźcie rury!

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

A jak się kochacie, to się spotkajcie gdzieś w kinie na Avatarze a nie się ślinicie na ekrany. Bóg z wami.

To nasza sprawa co robimy i nie musisz tego czytać.

izunia0981

robicie z Fw czaterię... a to się znacznie różni od forum

użytkownik usunięty
izunia0981

Ależ muszę, bo mi się podobasz skarbie i jestem zazdrosny.

nie możesz sobie zasłużyć na jej wdzięki , musisz być taki jak nationel

dla mnie to też jest chore... oni nawet nie chcą się podzielić sławą... w moim temacie byliby już bardziej anonimowii ale oni wolą się narzucać całej społeczności Fw?? czy to normalne?

national

National jeśli znajdziesz jakiś ciekawy filmik, coś związanego z Avatarem, wklej mi linka ;-) Lubię wszystko związane z Avatarem ;-)

izunia0981

mnie też ?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Jak znajde cos ciekawego to wkleje ;), zreszta... ty zrob tak samo ;]

national

pewnie, że się podzielę ;-)

Myślę, że aktor który gra Jakea, nie lubi zbytnio gwiazdorzyć...
Tak zauważyłam. Nie należy to tych pięknisiów co stroją się godzinami przed lustrem by świecić w blasku fleszy...Chociaż jeden normalny.

użytkownik usunięty
izunia0981

Ja też tak mam. Z rana tylko wskakuje w spodnie, czeszę włosy na klacie i tyle. Gotów by rozpocząć dzień.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

tez mi sie tak wydaje... W sumie to Cameron wybral malo znanych aktorow... (sa wyjatki).

national

ja tam wole Sama niz jakas gwiazde z Hollywoodu

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Sam dobry jest ;)... ale Zoe lepsza ;]

national

Tak Neytiri lepsza :)

Blue_Best_Avatar

oczywiscie mam swoich ulubionych aktorow ale mysle ze Sam tutaj zagral wspaniale wiec nic bym nie zmienil do Zoli to samo

Blue_Best_Avatar

a renner jeremy ?? geniusz z The Hurt locker

national

tak, właśnie fajnie, że takich mało znanych ;-)Dzięki temu wszystko było takie nowe;-) Świerze, że tak powiem.

użytkownik usunięty
izunia0981

Psotnica z Ciebie, świeże przez RZ hihi. Doskonale rozumiem ten żarcik ;)

izunia0981

świeże miało być, jejku.....poprawiam się.
za krótki

użytkownik usunięty
izunia0981

A... no to już nie było takie zabawne jak w oryginale :/

national

Zoe to świetna aktorka. Jak wspaniale wcieliła się w Neytiri, niesamowite. Znaczy Sam też świetnie zagrał Jakea. W końcu tyle kiedyś o Jakeu pisałam z dziewczynami.

użytkownik usunięty
izunia0981

Ja z chłopakami o dżejku też sporo się napisaliśmy... ależ bym chciał być taki jak on... niestety, ciężko w naszym szarym świecie byc tak idealnym :C

izunia0981

tak Neytiri i Jake to nie komputer .Naprawde ta mimika twarzy ahh swietna szczegolnie Neytiri

ocenił(a) film na 10
national

ktoś mnie to nie zrozumiał - nie spodziewałem sie tego że fani uznają że mam fałszywe konto ale rozumiem to w pełni teraz. Mówię że nie żartowałem z zimuse.b i jak chcecie dowodów to służę ale się pośpieszcie bo mam 10 minut zanim wychodzę z filmweb raz na zawsze. Jestem z Łodzi, to tak btw.

ocenił(a) film na 10
starfire2010

dowodów że nie jestem "podrobiony" możemy powysylac se PMy na naviblue.com i avatar-forums.com i fanfiction.net tam jest moje opowiadanie sequel do avatara.

national

National teraz muszę coś załatwić, mianowicie idę na polowanie;-) Do sklepu po jedzonko. O której się spotkamy znów?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

hmm... nie wiem, wsyztsko zalezy kiedy ty chcesz ;]

national

hihi ;-)No więc... może tak za godzinkę się tu spotkamy? Tak około, oczywiście...Dobrze?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

no ok. Czyli jakos tak mniej wiecej 18.30 jestesmy tutaj ;]

national

Dobrze, około 18.30 to idę się zbierać ;-)
papa

użytkownik usunięty
izunia0981

Rozbie.... aaaa... zbieraą. Ależ rozpalasz moje zmysły.. :p

izunia0981

przyjmiecie mnie do dyskusji?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

ja myslalem, ze juz jestes przyjety ;]

Blue_Best_Avatar

znam inny...

national posuwa izkę i mówi: "ale masz dużą cipkę, ale masz dużą cipkę "
izka pyta "dlaczego powiedziałeś to 2 razy" national na to " to nie ja to echo"

:)

national

xD tez tak myslalem ale tak patrze ze moje posty sa ignorowane to nie wiem co mysle thx national przynajmiej ty odpowiadales na moje posty :)

national

xD tez tak myslalem ale tak patrze ze moje posty sa ignorowane to nie wiem co mysle thx national przynajmiej ty odpowiadales na moje posty :)

Blue_Best_Avatar

kurcze znowu filmweb mi laguje srr ze 2razy

national

National - jakiś cwel podrobił ci konto:
http://www.filmweb.pl/user/national_

ObiWanKenobi444

ehhh to ten sam osobnik który mi podrobił konto. Próbuje na wiele sposobów nas przegonić.

użytkownik usunięty
izunia0981

Upoluj jakiegoś smacznego czipsozaura kocico hihi :)

ocenił(a) film na 10
national

michael_PL na naviblue. jeśli będzie wam mówił o indeksach - skarżcie mi na pm tam. wychodzę, myślcie co chcecie, przykro mi że nie można dyskutować tu o filmie

national

ja już jestem i poczekam sobie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No i ja tez jestem ;)

national

czyli prawie w tym samym czasie weszliśmy ;-)Cóż za telepatia;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh ;) nom...