Trochę tak szczerze to się...lekko przeraziłam. nie wiem czemu, ale co ona może jeszcze zrobić...Jesteśmy anonimowi prawda?Tak na 100% ?
Tak jestesmy anonimowi... Jedynie (moze, ale watpie) moderatorzy, albo admini cos wiecej wiedza... bo w koncu przesylalismy im dane przez maila na samym poczatku... Ale on nic nie wiem ;]
w sumie, to co on (ona) moze... Poprzezywa, poprzezywa bedzie probowal/a cos zdzialac i przestanie
a to dobrze....nie znam się na internecie na tyle by wiedzieć jakie są granice naszej anonimowości i czy ktoś mógłby je złamać.
tez mama taka nadzieje ze mysle ze haker to osoba przedewszystki madra i nie bawilo by sie tutaj w wyzywanie fanow
hmm gdyby byl hakerem to by wszytsko zrobil... Wiec danwno by wszedl na twoje prawdziwe konto... Chociaz nie... podrobil bardzo dobrze nick, no juz jest prawie hakerem ;]
ja nie jestem hakerem i wiem mniej więcej jak się takie rzeczy robi...są 2 sposoby jeden z mailem a drugi z takim generatorem , ale ten drugi może trwać wieczność jesli źle trafię
No tak, ale nie chodzilo o ciebie ;). Z tym generatorem to tez kiedys slyszalem....
ale przy trudnych hasłach się wysypuje... łamanie hasłem jest bez sensu...ale waszą prywatność łątwo naruszyć... teoretycznie chwila zachodu i można nawet zacząć szukać was na naszej-klasie
;-) Stwierdziłam, że dużo osób uwielbia się przechwalać na naszej-klasie. Robią zdjęcia przy samochodach, z wycieczek, nawet z zakupów...;-)
Póki co wiadmomo, że ja to ja i już każdy umie mnie rozpoznać ;-)
National a gdzie spędzasz święta? W domu, czy gdzieś wyjeżdzasz np. do rodziny?
Ja np. jadę do babci, chyba...tak na 90%.
hmm, ja tez bede prawdopodbnie jechal do babci ;)... tylko, ze ty jedziesz z miasta na wies, a ja (w sumie to bardziej miasteczko ;)) ze wsi do miasta ;]
aha ;-) Taka zamiana mała ;-) U mojej babci zawsze zjazd rodzinny co święta...te wszystkie ciocie, wujkowie, kuzyni, kuzynki. Lubię wtedy chodzić sobie po polach, łąkach i zwiedzać stare kąty ;-)
;), tylko zeby w tym roku cieplo bylo... Juz za dlugo zimno bylo, zdecydowanie ;]
Marzec jest coś zimny. O ile pamiętam w zeszłym roku było cieplej ;-)
Ciekawe jaka będzie pogoda na święta. Zawsze przed świętami dekoruję mieszkanie. Taka kolejna obsesja. zawieszam różne jajeczka, kurczaczki, itd...;-)
a co tu jest nie zrozumiale pytam sie czy graciw w jakies gry ale z tego co widze to tylko tutaj siedzicie
Ja natomiast uwielbiam przystrajac wszytsko ale na gwiazdke ;). Fajnie sie czuje jak wdzie, ze to wszystko sie swieci ;)
hehe ;-) Na gwiazdkę też uwielbiam. Nawet bardziej niż na Wielkanoc. Potem choinka stoi u mnie do końca stycznia, bo żal rozbierać...
lecz choinkę mam zawsze sztuczną...Cóż, nie ma tego zapachu, ale nie opadają przynajmniej igły...
No tak... widze, ze nie tylko ja nie lubie rozstawac sie ze swoim drzewkiem ;). Ale w Wielkanosc zawsze lubilem zdobic w jakis sposob jajka ;).
A wiesz, w Warszawie Boże Narodzenie zlewa się z Wielkanocą. Choinek jeszcze niektórych nie rozebrali a już jajka, baranki, zajączki stoją ;-)
dla nejtiri ***va: Skończyła się moja cierpliwość. Sprawiasz ból nie do wytrzymania bardziej wrażliwym ludziom. I grozisz że znajdziesz ich indeksy na uczelni. I ja ci mówię, że jak to zrobisz to będę o tym wiedzial i wyślę sygnał na policję. A ja wolę SQL INJECTION ogólnie. Lub przykładne ukaranie ludzi niegodnych tego miana.
ZIMUSE.B rekompilowany na 48 godzin i narzędzie ESETA na niego nie działa. Bye,bye MBR. Nie odpisuj, bo już mnie na filmweb.pl NIGDY nie będzie.
Żegnam to forum po 3 moich wypowiedziach i przenoszę się na anglojęzyczne fora z powrotem gdzie panuje kultura. Mają rację, Polska to dziki kraj. Zostawcie to forum, po co dajecie niszczyć swoją psychikę podludziom?
Żegnam wszystkich fanów Avatara. Lub do zobaczenia na innych, nie polskich forach.
Goddamn ostro, czekam tylko aż się ludzie zaczną po mordach na ulicy bić o ten film, a policja będzie starała się opanować avatarowe zamieszki.
National, podoba Ci się piosenka "my name is Lincoln" ?.
Ja ją bardzo lubię ;-)Zresztą cała muzyka z avatara jest przepiękna ;-)
O nejtiri teraz bo temat dżekasuliego z tego co widzę po 80 stronach dyskusji powoli się wyczerpuje.
przecież oni nawet nie gadają na jego temat... ja chcę założyć im temat a oni będę mi posty trzaskać ale nie chcą się zgodzic
Nooo, pierwszy raz uslyszalem ja wlasnie w trailerze avatara. Dlugo szukalem tej nazwy... Niesamowita jest ;]
Fajny jest trailer Avatara. Hmmmm, ciekawe ilu ludzi nad nim pracowało...muzykę świetną dobrali. Końcówka świetna, prawda?
nom, jak skakal na Toruka ;). Fakt, kazda muzyka wykorzystana w tym trailerze byla super, ale "my name is lincol" wplad mi w ucho szczegolnie ;).