7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Kontynuacja... Zapraszamy serdecznie wszystkich fanow ;)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

witamy ;).

Blue_Best_Avatar

witam! Nie mogę napisać samego witam, bo wychodzi na to, że post za krótki...

izunia0981

Trochę tak szczerze to się...lekko przeraziłam. nie wiem czemu, ale co ona może jeszcze zrobić...Jesteśmy anonimowi prawda?Tak na 100% ?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Tak jestesmy anonimowi... Jedynie (moze, ale watpie) moderatorzy, albo admini cos wiecej wiedza... bo w koncu przesylalismy im dane przez maila na samym poczatku... Ale on nic nie wiem ;]

użytkownik usunięty
izunia0981

Izunia, bejbe ja też lubię Neytiri. I see you :*

ocenił(a) film na 10
izunia0981

w sumie, to co on (ona) moze... Poprzezywa, poprzezywa bedzie probowal/a cos zdzialac i przestanie

national

a to dobrze....nie znam się na internecie na tyle by wiedzieć jakie są granice naszej anonimowości i czy ktoś mógłby je złamać.

izunia0981

jest ktos taki jak haker on wszystko moze :)

Blue_Best_Avatar

ale to nie jest haker. Mam nadzieję, to troll,jeden z tych które wyzywają.

izunia0981

tez mama taka nadzieje ze mysle ze haker to osoba przedewszystki madra i nie bawilo by sie tutaj w wyzywanie fanow

ocenił(a) film na 10
izunia0981

hmm gdyby byl hakerem to by wszytsko zrobil... Wiec danwno by wszedl na twoje prawdziwe konto... Chociaz nie... podrobil bardzo dobrze nick, no juz jest prawie hakerem ;]

national

ja nie jestem hakerem i wiem mniej więcej jak się takie rzeczy robi...są 2 sposoby jeden z mailem a drugi z takim generatorem , ale ten drugi może trwać wieczność jesli źle trafię

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

No tak, ale nie chodzilo o ciebie ;). Z tym generatorem to tez kiedys slyszalem....

national

ale przy trudnych hasłach się wysypuje... łamanie hasłem jest bez sensu...ale waszą prywatność łątwo naruszyć... teoretycznie chwila zachodu i można nawet zacząć szukać was na naszej-klasie

Krzyrzak69

hehe a ja nawet nie mam konta na naszej klasie.

izunia0981

ja też nie , NK ułatwia hakerom i innym świrą zbyt wiele spraw

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

ja tez nie...

national

;-) Stwierdziłam, że dużo osób uwielbia się przechwalać na naszej-klasie. Robią zdjęcia przy samochodach, z wycieczek, nawet z zakupów...;-)

national

Póki co wiadmomo, że ja to ja i już każdy umie mnie rozpoznać ;-)

National a gdzie spędzasz święta? W domu, czy gdzieś wyjeżdzasz np. do rodziny?
Ja np. jadę do babci, chyba...tak na 90%.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

hmm, ja tez bede prawdopodbnie jechal do babci ;)... tylko, ze ty jedziesz z miasta na wies, a ja (w sumie to bardziej miasteczko ;)) ze wsi do miasta ;]

national

mogę założyc kolejny temat ?? jkak ten się skonczy??/ szybka odpowiedz bo nie mam czasu na pierdoły

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

czemu ci tak na tym zalezy? Co ci po "takiej" slawie?

national

bo wy piszecie na potęgę

national

aha ;-) Taka zamiana mała ;-) U mojej babci zawsze zjazd rodzinny co święta...te wszystkie ciocie, wujkowie, kuzyni, kuzynki. Lubię wtedy chodzić sobie po polach, łąkach i zwiedzać stare kąty ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;), tylko zeby w tym roku cieplo bylo... Juz za dlugo zimno bylo, zdecydowanie ;]

national

Marzec jest coś zimny. O ile pamiętam w zeszłym roku było cieplej ;-)
Ciekawe jaka będzie pogoda na święta. Zawsze przed świętami dekoruję mieszkanie. Taka kolejna obsesja. zawieszam różne jajeczka, kurczaczki, itd...;-)

izunia0981

izunia i national wy tu caly czas siedziecie? Nie graci w cos itp?

Blue_Best_Avatar

Nie rozumiem....tak siedzimy, chociaż wiele osób by chciało byśmy poszli.

izunia0981

lepiej nie :),mnie jakos wciagnelo to rozmawianie z wami

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

hmm gramy? Tez nie zabardzo rozumiem... ;]

national

a co tu jest nie zrozumiale pytam sie czy graciw w jakies gry ale z tego co widze to tylko tutaj siedzicie

Blue_Best_Avatar

No bo było to trochę nie zrozumiałe...ja nie gram teraz w żadna grę....

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ja natomiast uwielbiam przystrajac wszytsko ale na gwiazdke ;). Fajnie sie czuje jak wdzie, ze to wszystko sie swieci ;)

national

hehe ;-) Na gwiazdkę też uwielbiam. Nawet bardziej niż na Wielkanoc. Potem choinka stoi u mnie do końca stycznia, bo żal rozbierać...

lecz choinkę mam zawsze sztuczną...Cóż, nie ma tego zapachu, ale nie opadają przynajmniej igły...

national

to jak będę mógł 4 częsc załozyc/

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

No tak... widze, ze nie tylko ja nie lubie rozstawac sie ze swoim drzewkiem ;). Ale w Wielkanosc zawsze lubilem zdobic w jakis sposob jajka ;).

national

będę mógł założyć 4 część ?? to jak będzie ?? nie bądźcie rury!

national

A wiesz, w Warszawie Boże Narodzenie zlewa się z Wielkanocą. Choinek jeszcze niektórych nie rozebrali a już jajka, baranki, zajączki stoją ;-)

izunia0981

warszawa to wioska , będę mógł założyć 4 część ?? to jak będzie ?? nie bądźcie rury!

ocenił(a) film na 10
national

dla nejtiri ***va: Skończyła się moja cierpliwość. Sprawiasz ból nie do wytrzymania bardziej wrażliwym ludziom. I grozisz że znajdziesz ich indeksy na uczelni. I ja ci mówię, że jak to zrobisz to będę o tym wiedzial i wyślę sygnał na policję. A ja wolę SQL INJECTION ogólnie. Lub przykładne ukaranie ludzi niegodnych tego miana.
ZIMUSE.B rekompilowany na 48 godzin i narzędzie ESETA na niego nie działa. Bye,bye MBR. Nie odpisuj, bo już mnie na filmweb.pl NIGDY nie będzie.

Żegnam to forum po 3 moich wypowiedziach i przenoszę się na anglojęzyczne fora z powrotem gdzie panuje kultura. Mają rację, Polska to dziki kraj. Zostawcie to forum, po co dajecie niszczyć swoją psychikę podludziom?

Żegnam wszystkich fanów Avatara. Lub do zobaczenia na innych, nie polskich forach.

użytkownik usunięty
starfire2010

Goddamn ostro, czekam tylko aż się ludzie zaczną po mordach na ulicy bić o ten film, a policja będzie starała się opanować avatarowe zamieszki.

national

National, podoba Ci się piosenka "my name is Lincoln" ?.
Ja ją bardzo lubię ;-)Zresztą cała muzyka z avatara jest przepiękna ;-)

izunia0981

użytkownik usunięty
Krzyrzak69

O nejtiri teraz bo temat dżekasuliego z tego co widzę po 80 stronach dyskusji powoli się wyczerpuje.

przecież oni nawet nie gadają na jego temat... ja chcę założyć im temat a oni będę mi posty trzaskać ale nie chcą się zgodzic

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nooo, pierwszy raz uslyszalem ja wlasnie w trailerze avatara. Dlugo szukalem tej nazwy... Niesamowita jest ;]

national

Fajny jest trailer Avatara. Hmmmm, ciekawe ilu ludzi nad nim pracowało...muzykę świetną dobrali. Końcówka świetna, prawda?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom, jak skakal na Toruka ;). Fakt, kazda muzyka wykorzystana w tym trailerze byla super, ale "my name is lincol" wplad mi w ucho szczegolnie ;).

national

Ale nie wszystkie sceny z trailera sa na filmie, znaczy to, że na dvd bedzie na nas czekał deser ;-)