Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
To je jakiś taniec perwersyjnego robota ;P W ogóle ten klip ocieka taką... dziwnę perwersją (wplątując w to dzieci robi się niesmacznie) ;P
Bo tam musięli działać dla dobra grupy i numanumanej. ndywidualnie z nich mamy psyhopatycznego zboka, dendrofila i statystę grającego krzaczek w bollywoodzkich produkjach ;P
Jaki film piracki? :D Dziś nic nie ściągałem :P
Petro przestań się w końcu przechwalać tym jak to potrafisz słownie dokopać ludziom, bo to sztuka żadna -_-
Ja licze na jakieś punkty darmowe lub udział w akcjach fw. Poza tym jakaś kanapa do domu by się przydała ;)
Phiii kanapka, ja chcę ciacha :D
A ostrzegałam Petro ,ale nie słuchał :P
Teraz wypadałoby pozdrowić moderacje :D Pokiwajmy jak w Familiadzie!
Pomachajmy rączkami ;) Wszystkie cistka moje ;P Mogę Ci trochę herbaty dać (jak chcesz, to sobie posłódź ;)
Ja macham rączkami!Machu machu :P
Jak Fryc ulala to jakiś ukryty talent masz :D
Aaaa ciacha to i tak są moje,chciałeś kanapki!
Kanapę nie kanapkę, taki mebel ;D Wybacz, ale mnie avatar zobowiązuje ;P
Ja ym powiedział, że kawał niezłej dupy ;)
Rzeczywiście,ale ja głodna jestem to wiadomo :P
Ciekawe jakie jeszcze tajemnice ukrywa Joe,na razie się dowiedzieliśmy ,że ma cytuje ciebie ,,kawał niezłej dupy" ;P
Może i nie było petro, ale był hardkor, moszing, spocone świnie i nowe odkrycie - call to preserve :D
A Ty co, już zdane, że popijawe sobie urządzasz?????
Rany co za muza 0_O zabierzcie to ode mnie! Nie macie nic lepszego?
Coś lepszego?
Macie zwiastun zwiastunu ;P
Call of Duty: Black Ops
http://www.youtube.com/watch?v=BYV71Q1X3uI
Ehhhh szkoda ,że ja w nic nie gram :( Nie znam tej waszej radości ;)
http://www.filmweb.pl/topic/1104854/Jaki+by%C5%82+pierwszy+film+z+udzia%C5%82em+ SRK+kt%C3%B3ry+obejrzeli%C5%9Bcie.html
Tam też widzę ciekawie :P
Jest ot dużo lepsze ale muzyki to tam za dużo ni ma :/ Ja też w nic nie gram, już zapomniałem jaka to zabawa :P
Oczywiście, że tak, ale w sumie zależy od sytuacji, że tak powiem. Człowiek to świnia. Wiadomo nie każdy, ale są przypadki straszne... Na'vi nie przejawiali takich zachowań. Przynajmniej nie zostało to ukazane.
Do świń nic nie mam (sorry, że je obraziłem porównując je do człowieka, nie zasłużyły na to) mają pych mięcho, szczególnie zadnia szynka :D
Jak nauki?Nie rozumiem.
Co do przyjemności,to jest to oczywiste.Jednak jak dla mnie powinni być krystalicznie czyści jako Navi :P
Nauka strzelania z łuku. Każdy nowy myśliwy musiał ustrzelić Yerika, ale później z pewnością wykorzystywali go do innych potrzeb.
Psychopatka w jakim sensie? Nie rozumiem :P
Ogólnie powiedzmy ,że nienawidzę myśliwych itp.
Co do psychopatki może i dobrze ,że nie rozumiesz :P Nie chcę jednak zasilać pewnego grona ;)
Gospodarka łowiecka w naszym kraju jest w porządku, ale w innych krajach... Jesteś wegetarianką?
Łowiectwo w pewnym sensie jest potrzebne, nie to co kłusownictwo. Zabijanie dla sportu to prymitywna rzecz. Na pohybel sk*rwysynom!
Przeważnie kobiety są wegetariankami, ja tego nie rozumiem, jak można nie jeść mięsa?
Do czego potrzebne? Wszystko da się obejść,ale człowiek musi włazić z buciorami.
Co do wegetarianizmu,ja nie wiem czemu głównie kobiety :P
A mięsa można nie jeść,ba jest mi z tym dobrze.Nigdy mnie go nie ciągnęło,więc dla mnie żadne wyrzeczenie.
Człowiekowi bardziej zależy na gospodarce leśnej, a zwierzyna wyrządza bardzo duże szkody. Można kosztownie sobie z tym radzić ale lepiej trochę rozrywki i przerzedzić szeregi. Czasami jakiś gatunek się za bardzo rozbestwi i trzeba odstrzelić. Ale przypominam w Polsce jest racjonalna, nie to co w Niemczech np.
Jak ja nie zjem dziennie mięsa to mi słabo, a jak na obiad zupa to białej gorączki dostaję... :P
No człowiek sam zaczął regulować a po co?Natura sama kontroluje ilość zwierzyny,a my nie,wymyślili myślistwo dla zabawy.Niestety ,ale lepiej wypróbować droższe metody żeby potem zostawić to swojemu losowi.
Takie rozbestwianie jest normalne,ale po krótkim czasie to wraca do normy.
Bo żle masz ułożone posiłki :P Jak sobie ładnie wszystko rozplanuje to potem głodna nie chodzę:)
Pewnie, że wraca do normy, natura sama się stabilizuje, ale to zbyt drogo kosztuje. Widziałaś Avatara, liczy się kasa a nie przyroda czy inne plemię. Straszne to, fakt, ale cóż począć?
Nie chodzi o to, że źle są ułożone, po prostu lubię dobrze, solidnie zjeść. Mam szybką przemianę materii, a poza tym mięso to siła :D